2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

cemrecım karnın gercekten küçük benımde baslarda daha küçüktü ozamn bende bu ıc karın olayına takılmıstım için genıs dıyolardı ama haftalar ılerledıkce karnımda cıkıyor ıyıce cemrecım catı muaynesı 38.haftada yapılıyor benım bıldıgım cünkü normal dogumda 40 a kadar dayancakmı bebek bılınmez ya daha öncesı catının normal doguma elverıslı olup olmadıgına bakılması lazım bence buarada catı muayesini arkadas yenı yaptırdı hiçte anlattıkalrı gibi degıl dedı acı yokmus yani

ayça28´isimli üyeden Alıntı
1.eylul.......................1 haziran...ERKEK
2.sevce......................1 haziran...KIZ.........NİSAGÜL....32+4iken..2050gr..........34+4 iken..........2700gr
3.ezozgun..................3 haziran...ERKEK.....MEHMET EZEL.....36+1 İKEN.............2700GR
4.tanyeri.................3 haziran...KIZ..........24+4 iken..........710.............28+4iken............ 1430gr................33+0iken.............2200gr
5.huricane...............3 haziran...ERKEK.....ARDA
6.gökçen...................5 haziran...ERKEK.............KUZEY....35+0İKEN............2750GR
7.karamsar................6 haziran...KIZ.............32+2iken....2110gr...........36+0İKEN ....3400GR.
8.aşk_ı asi.................8 haziran...ERKEK.............NAZIM ARAS
9.bebişim................8 haziran............ERKEK....31+2iken.....1700gr
10.cemredeniz.........8 haziran............ERKEK......ARAL DENİZ....33+0iken...........2192gr.......35+1İKEN. .......2783GR
11.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK..................BULUT
12-ceydacey................10 haziran...ERKEK........DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran...KIZ.....................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit...................10 haziran.....KIZ...........33+2iken.......2200gr
15.handerya...............12 haziran...ERKEK.......TEOMAN ASRIN............32+4iken.........2100gr.......... ..36+0İKEN............3000GR
16.cananur....................13 haziran.......ERKEK........FETHİ AHMET
17.serince.......................13 haziran......KIZ...............ŞEVVAL
18.scapula....................13 haziran......KIZ...........HATİCE VERA.......33+4İKEN.....2500GR
19.haşhaş güzeli.............14 haziran...KIZ.......HATİCENUR SİMA
20.mawiş...............14 haziran.........KIZ............MERVE
21.aşkımveben...................15 haziran...ERKEK.....KAAN İLKER
22.bennys..................15 haziran......ERKEK
23.nesihan......................15 haziran....ERKEK.....YUSUF KAAN........27+3....1028gr
24.serpil.......................15 haziran.........KIZ........DEFNE.......32+4İKEN ...........2200GR
25.narin....................16 haziran.........KIZ
26.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ..........ÖYKÜM ADA
27.yasemin....................19 haziran...KIZ.............30+4iken.......1650...............32+ 1iken..............2000gr
28.ayti....................20 haziran...ERKEK
29.dilekgndz..................22 haziran...KIZ.....EBRAR ECRİN
30.bennu beyzam...........23 haziran...KIZ....BÜŞRA NAZ
31.sudenaz............23 haziran...ERKEK.........EGE
32.azerin.................23 haziran....ERKEK......MUHAMMED BAHADIR
33.berrin...............24 haziran...ERKEK........MEHMET
34.ebru..................25 haziran...ERKEK
35.ayça.......................27 haziran...ERKEK..........AHMET ARDA.........23+1iken.......604gr.............26+1 iken................936gr
36.senace....................27 haziran ....KIZ..........ELİF SENA ................................................26 +1iken.......925gr/32cm
37.sadengk....................27 haziran...ERKEK
38.buteo.........................27 haziran...ERKEK
39.yağmursu.................28 haziran...KIZ.................BERRA NAZ
40helen.....................30 haziran.......KIZ..

haziranın ilk anneleri bekliyoruz haberlerinizi.40 GÜZEL HAZİRN ANNESİ
aycacım listede 34.sıradakı ebru benım sanırım ismimizde bellı EMİR olucak

Kizlar dün öyle sancilandim ki dedim ben bu gece dogururum..üstelik tektim evde..devamli olan bir sanci olsa yorgunluktan diyecektim ama araliklarla gelmesinmi..esim eve gelince biraz rahatladim..onada yanlis alarm vermek istemedim ama..baktim 15dk bir fena oluyorum..
ve inanin bebegimin kafasini kemiklerimi zorlarken hissettim..
oda cakti durumu...ama cok sükür gecti..sabah farkettim göbegim biraz daha inmis asagi..ve artik resmen egilemiyorum göbegimden..daha öncede sancilarim oldu ama hareketlerim hic bu kadar kisitlanmamisti..sanirim inme sancilari bunlar..biz yavas yavas asagi iniyoruz teyzeleri...

herkese merhaba, bugün kontrolumuz vardı, bebeğim 15 günde sadece 200 gr almış yani şuana 34+4 üm ve kızımın kilosu 2.400 canım sıklıldı, az almış gibi geldi bana,,,, bu arada hakkaten şu son haftalar çok zor bel bacak sırt kasık ağrıları mahvediyor, allah tez zamanda sağlıkla kurtulmamızı nasip etsin inşallah , bu arada bişey sorcam arkadaşlar ben kadıköy şifa hastanesine gidiyorum , aranızda oraya giden var mı ya da bu hastaneyle ilgili deneyimi olan varmı arkadaşlar ,

gözünüz aydın olsun.allah tamamına erdirsin.çocuk sahibi olmak çok güzel bir duygu.bu duygunun önüne hiçbirşey geçemiyor.bende haziran annesiyim.

evet canim disdan yirtilmalar anliyacan catliyor
icden bi rahatsizligim yok pek rahatsiz etmiyor oglum

allah hepimizin yardimcisi olsun canim a.s.

mrb arkadaşlar ben bu siteye yeni üye oldum.allah inş. kısmet ederse 10 haziranda sezaryanle doğumum gerçekleşecek.ikiz bebişlerim olacak:dance:yanlız bu son ay çok sıkıntılı geçiyor.gece uyumakta zorlanıyorum.kkasıklarımda ağrı oluyor.sizdede öyle bi sıkıntı varmı?artı bide üzerine diş ağrısı eklendi.birkaç gecedir hiçç rahat değilim.

hoşgeldin canım,hayırlısı olsun inşallah.bebişlerin cinsiyeti ne?bu arada hepimizde aynı dert var.son haftalar uyuyamıyoruzaynı agrılar bendede var.bide diş olması kötü olmuş çok geçmiş olsun.agrı kesici fayda etmiyor mu?

Arkadaşlar cuma günü kontrolüm vardı. Nst ye bağlandım.bebeğimin kalp atışları hamdolsun iyimiş.Sadece bir iki sancım çıktı.Bazı gecelerde hissediyorum zaten.Ama olabilir dedi doktorum. sadece bebeğimin suyu sınırda imiş.doktorum sancın artar yada bebeğin hareketlerinde azalma olursa hemen gelmemi söyledi.belki sizlerede dr söylemiştir ama bilmeyenler için hatırlatmak istedim.
bebişler mesela sabah 10 ve akşam 10 arası yani 12 saat içinde 10 kere hareket etmeleri gerekiyormuş.

Bu arada Kızım tam 35 haftalıktı ve 2700 gr olmuş.

hafta sonum cok sıkıntılı gectı kızlar.. şuan eşim annem ve istanbuldan gelen arkadaşım içeride oturuyorlar fakat ben duramıyorum sırtımın agrısından yere yattım arkama yastıklar konuldu koltuga uzandım yan yatım vs.. vs.. ama hıc bıı fayda etmedii etmiyorrrrrrrrrrrr..........
dışarıya çıktık hiç yurumedim arabada bıle sırtımda ozel yastıgımla oturdumbi kafeye gittik ama duramadım orda ortamıda bozacaktım az daha zor dayandım ....
eve geldık bıraz dınlendım uzandım fln ama bu sefer sırt agrılarıma birde karın agrılarım eklendi. gogsumun altında karnımın başladığı bölgelerde içten deli bi sızı var. oğlum ise sureklı gogus kafeslerıme tekmeler attı gun boyu . hiç uyumadı desem yeridir.
uzun oldu biraz kusuruma bakmayın sizinle paylaşmak istedim.. (
diyeceğim şu ki ben mayısı çıkarırsam benden yiğiti yok yani durmayacak bu kerata çok fazla bence...

ben çıkıyorum umarım hepinizin hafta sonu rahat geçmiştir...

geçmiş olsun bendede özellikle sabahları bacaklarımda bir ağrıyla uyanıyorum dönerken ,yataktan kalkarken alt karın bölgeme bir ağrı giriyo yürümekte bile zorlanıyorum.sizlerde de böyle seyler oluyomu .

geçmiş olsun cemrecim.baya zorlanıyorsunagrı kesici kullandın mı?

sağol gülşahcım.. agrı kesici deilde bengay krem surdurdum masajla ve oraya yun bez koydurdum oyle yattım kalın kalın gıyınıp şımdı hafıf bır agrı var bakalım bugunumuz nasl geçıcek ..

herkese ıyı bır hafta dılıyorum arkadaşlar
a.s.:1hug:

agrı kesici içmeyi son çare görüyorm bende..ama gerçekten çok kötü olursan parol bir derece iyi geliyor..umarım bugün bişeyin olmaz.az kaldı artık dayancaz:)

evet artık bugunde böyle agrılar çekersem parol içicem. dr parol onermişti her hangi bir agrımda

valla bende diyorum keşke sıcak olsa,mayısın ortasında üşüyorum bende;gümüşhane de olunca insan..şaka bi yana işiniz zor valla Allah yardımcınız olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…