2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhaba bende haziran annesiyim şimdilik fazla bi sorunum yok göğüslerim şiş ve damarlarım belirginleşmeye başldı hergün 1 tanemi folik asit alıyorsunuz ben bir tane alıyorum 1 kiloya yakın süt içiyorum benim dr ilişkiye girme sakın bu aralar dedi bende zaten hiç düşünmüyodum halen vitamin filan almadım crinone diye vajinal jel kullanıyorum benim bi bebeği ölmüştü o yüzden progesterondesteği olsun diye verdi bira endişeliyim kullanıp kullanmamakta hergün meyve yiyiyorum henüz kalpatışını duyamadım onuda duyarsam içim daha rahat edecek

merhaba benimde aynı durumlar diyebilirim.şişkinlik,karında kasılmalar..pregestron ve folbiol içiyorum günde 3 kere.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.bakalım ne olcak?*

merhaba benimde aynı durumlar diyebilirim.şişkinlik,karında kasılmalar..pregestron ve folbiol içiyorum günde 3 kere.kendime dikkat etmeye çalışıyorum.bakalım ne olcak?*

gülşahcım olbiolu doktorunmu önerdi.onun dozajı fazla değilmi..kızlar sizler hangi folik asiti kullanıyorsunuz

evet ayça doktorum verdi.bir sorun olur mu bilmem aslında reçeteye baska bişey yazdı ama eczacı yok dedi gümüşhaneye gelmiyormuş.doktora tekrar giittik eşdeger dedi.aldık.
dozajını falan bilmiyorum hiç canım?

ayça teşekkürler bu arada senin mesajın ardından folbiol arastırması yaptım.dr.umu aradım.günde bir tane yeterli.3 tane içmenin zararı olmaz ama bire düşür dedi.ya olsaydı,ya dozu fazla gelseydi!bu eczacılara şaşıyorum ya...folik asit plus yok deyip(ithal ya)bu ilacı yazıyorlar ve dikkat etmiyorlar...

canım benim ablamın eşi kadın doğum uzmanıda ordan biliyorum.birazda araştırmıştım..günlük almamız gereken folik asit 0,4mg.folbiolun 1 tanasi 5 mg..bu sitenin bazen böyle faydaları oluyor.bence günde 1 tane folbiol iç...

Bende bugün doktora gittim şükürler olsun keseyi gördük.Ama bebeği göremedik.Dr normal, bir hafta sonra onuda görürüz dedi.

merhaba yeni üye oldum arkadaşlar.bayadır takip ediyorum.çok sevdim siteyi.inşallah çok güzel şeyler paylaşırız:teytey:

bende haziran annesiyim:)) benimde tahminen 3 yada 4 haftalık mide bulantısınında 1.5 aydan sonra başlayacağını biliyorum ya birde herkesin midesi bulanıcak diye bişi yok tabi:)

biz eşimle hesapladık muhtemel tarih 25 haziran 2008 yani 18 ile 27 arası gelecek bebişimiz.:))birde belki fikriniz vardır yorumcu.com sitesinde bebek cinsiyeti belirleme bölümü var sizce o doğrumu yani duyduğunuz bişiler varmı:)kızmı erkekmi çok merak ediyorum ama erkek olsun istiyorum tabi ilk başta sağlıklı olsun :)))

doğuma kadar burdan paylaşalım duygularımızı geçmiş sayfaları biraz okudum.ben henüz doktora gitmedim test yaptım eşim 1.5aydan sonra gitmem gerektiğini söylüyo.ama yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım hergün ceviz yiyiorum nescafeyi bıraktım çayı daha az içiyorum.balık et tavuğa yöneldim mutlaka elmada yiyorum su içiyorum bolbol :)ya birde kuru üzüm çekirdeğiymiş yada bala polen arı sütü falan karıştırmakmış bunlarda iyi geliyo diye duydum sizce???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…