- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
ablamda hamıle gulşahcım o da temmuzda dogum yapıcak annem bıraz onda bıraz bende kalıyor dogumuma gelıcek ınsallahhh :)
hafta sonum cok sıkıntılı gectı kızlar.. şuan eşim annem ve istanbuldan gelen arkadaşım içeride oturuyorlar fakat ben duramıyorum sırtımın agrısından yere yattım arkama yastıklar konuldu koltuga uzandım yan yatım vs.. vs.. ama hıc bıı fayda etmedii etmiyorrrrrrrrrrrr..........
dışarıya çıktık hiç yurumedim arabada bıle sırtımda ozel yastıgımla oturdumbi kafeye gittik ama duramadım orda ortamıda bozacaktım az daha zor dayandım ....
eve geldık bıraz dınlendım uzandım fln ama bu sefer sırt agrılarıma birde karın agrılarım eklendi. gogsumun altında karnımın başladığı bölgelerde içten deli bi sızı var. oğlum ise sureklı gogus kafeslerıme tekmeler attı gun boyu . hiç uyumadı desem yeridir.
uzun oldu biraz kusuruma bakmayın sizinle paylaşmak istedim..(
diyeceğim şu ki ben mayısı çıkarırsam benden yiğiti yok yani durmayacak bu kerata çok fazla bence...
ben çıkıyorum umarım hepinizin hafta sonu rahat geçmiştir...
ya kızlar uzun zmandır her akşam koca bir tabak erik yiyorum.hemde tuzlu tuzlu..annem çok kızıyor şişeceksin diyeellerimde ayaklarımda gözle görülü bir şişkinlik yok şimdilik sadece burnum kocaman!!ama elimde degil yemeden duramıyorum...
geçmiş olsun cnm...................
bebişin kalp atışlarını hangi haftadan itibaren bakılıyor?ben 33 haftalık gebeyim(ikiz bebişlerim olacak)doğumumda 10 haziran gibi..erken alınacaklar.37 . hafta içinde..tabi eken doğum olmazsa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?