2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

evet cok sıcak ya.. allahtan benım evım serın vallah annem istanbula döndu cok kötuyum ben bugun hiçç iş fln yapıcak durumda deilim aglıyorum ha bire oğlumda maşallahh kıpır kıpır pıt pıt tekmelıyor benı canımı acıtıyor sagolsun :)

ablamda hamıle gulşahcım o da temmuzda dogum yapıcak annem bıraz onda bıraz bende kalıyor dogumuma gelıcek ınsallahhh :)

Allah kavustursun cemrecim...
kizlar bugün biz donduk disarda..hava birden sogudu..yagmur soguk..resmen üsüdük..eve gelip sicak cay icince kendimize geldik..disarisi 12-13 derece sanirim bu hafta hep böyle gececek..sicaktan bunalanlari bu tarafa alabilirim...

ablamda hamıle gulşahcım o da temmuzda dogum yapıcak annem bıraz onda bıraz bende kalıyor dogumuma gelıcek ınsallahhh :)

ayy ne güzel..annen içinde öyle olmalı.onun cinsiyeti belli mi?bu arada seni çok iyi anlıyorum;2 ay erkek kardeşim yanımda kaldı;kız gibi yetişmiş sagolsun.herşeyime destek oldu..1 hafta oluyor gideli ve ben hala üzülüyorum..neyse annen tekrar gelcek az kaldı..Allah çabuk kavustursun..

geçmiş olsun cnm...................

ya kızlar uzun zmandır her akşam koca bir tabak erik yiyorum.hemde tuzlu tuzlu..annem çok kızıyor şişeceksin diyeellerimde ayaklarımda gözle görülü bir şişkinlik yok şimdilik sadece burnum kocaman!!ama elimde degil yemeden duramıyorum...

gecmis olsun cemrecim son aydayiz hepimizin farkli oluyor sen biraz agir geciriyosun galiba dedigin gibi belki senin bebis erken gelmeye niyetleniyor

bisey olmazda yapabilirsen tuzsuz yemeye bak tuzlu yemek iyi degil
helede son zamanlarda

2 gündür ellerimde ve ayaklarımda şişkinlik var.gerçi doktor normal dedi ama rahatsız ediyor.

sağolun kızlar ..
dun eşim sırtıma masaj yaptı ve fön makınesını tuttu ve yun parcası koyduk yıne oyle yattım
bugun bıraz daha ıyıyımm . dısarı cıkmadıgım surece cok buyuk agrılar cekmıyorum evın ışını yavaş yavaş yapıyorrum.
bu arada bende tuzlu erık yıyorum ama artık azalttım ayaklarım şiş burnucugumda şiştii patlıcan gıbı oldu şoklardayım :S
dun babet denedım 37 numara gıyen ben 39 denedım ancak oldu artık yemıcemmmmmmmmm

perşembe bebişimi görücem heyecanlıyım.hergünde rüyamda görüyorum sizlerde sıksık görüyomusunuz bebişlerinizi rüyanızda?uyanıncada sanki yatağındaymış hissiyle uyanıyorum doğmasına haftaların kaldığını düşününcede çok sabırsızlanıyorum:)

hayırrrrrrrrrrrrrrrrrrr ben gormuyorum sınır oluyorum yaaa sadece bı kere gormustum bebısımı ruyamda o da taaa ılk aylarımdaydım

öncelikle merhabalar gülşah.bebişlerin cinsiyetleri biri kız diğeri erkek.ağrı kesici de kullanmayı pek doğru bulmuyorum,buz kompleksi yapıyorum.senin bebişin cinsiyeti nedir?

bebişin kalp atışlarını hangi haftadan itibaren bakılıyor?ben 33 haftalık gebeyim(ikiz bebişlerim olacak)doğumumda 10 haziran gibi..erken alınacaklar.37 . hafta içinde..tabi eken doğum olmazsa.

Allah kurtarsın frezya... bı kızın bı oglun olucak beraber buyur gıderler ohh super valla

Allah kurtarsın frezya... bı kızın bı oglun olucak beraber buyur gıderler ohh super valla yerimseniben

bebişin kalp atışlarını hangi haftadan itibaren bakılıyor?ben 33 haftalık gebeyim(ikiz bebişlerim olacak)doğumumda 10 haziran gibi..erken alınacaklar.37 . hafta içinde..tabi eken doğum olmazsa.

34.haftadan itibaren nst ye giriliyo.ama bazı özel hastaneler daha erken alabiliyo zaten nst de çok fazla güvenilir değil çünkü anlık ölçüm yapıyo doktorun yorumuda o beş on dakikaya göre oluyo bir iki saat sonrasını kimse kestiremez.yani hiç girmemiş olsan bile panikleyecek bir durum yok zaten senin için erken..

günaydın anne adayları
yarın kontrolüm var bakalım kızım nasıl onu görmeye gittiğimde çok heycanlaıyorum
benim henüz çatı muaynem yapılmadı
belki yarın yapar diye düşünüyorum o yüzden hazırlıklı gitmeliyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…