2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarr selammmmmmmmmmmm nassınızz canlarm karamsarcımm artık saatlerı sayıyoruz deılmı Allah kurtarsın canım bnm

Bebek icin:
hastane cikisi tk.
Bez
Agiz bezi
Battaniye- 1 ince 1 kalin
Eldiven ve sapka zaten takimda var
Pamuk- ilk bir ay islak mendil kullanmayi dusunmuyorum
Corap
Ana kucagi

Anne icin:
Bir gecelik
Bir pijama
Bir sabahlik
Terlik
Gogus kremi
Gogus pedi
Emzirme sutyeni
Bol ic camasiri
Hasta bezi ve normal ped
Yuz havlusu
Deodorant
Dis fircasi-macunu
Corap
Kamera
Kirliler icin poset
Hirka

Ben banyo havlusu, sampuan vb seyler almadim. Hastanede vardir diye. Bu cumartesi sorucam ona gore gerekirse eklerim.
Resmen bir bavul oldu :) Ama hastane evden uzak oldugu icin herseyi bulundurmak istiyorum.

yanlış lınkı buraya kopi edıyorsun sanırım sevcecım .. orda bı kac lınk daha olucak onları da dene once onızleme yap sonra yolla buraya ıstersen cnm

canım süt için çay aldım demişsin humananın still tea varmış ondan mı aldın yada önerebileceğin bi ürün varmı aklımızda olsun

ben burdaki bio ürünlerden aldim..sallamaya cay oldugu icin aldim,ama nasipolupta eve geldigimde kendim bi karisim var ondan demleyecegim

1ölcek rezene
1\4 ölcek kimyon tohumu
1\8 ölcek reyhan

bu karisimi hazirlayip kavonozda bulundurmayi düsünüyorum günde 1-2 yemekkasigi demleyip icmek planim,hem gaz hem süt icin...

iki tane http varsa adreste sevcecim birini silmelisin..yapıştırırken dikkat et.

sevcecim en altta direct...diye yanında yazı olan adresi kopyamalısın.sayfanın en altında

ben biraz daha mı fazla kuymuşum ne ... ama gerekli olan her şeyi kuydum çünkü eltim doğum yaptı ve onda lazım olanları hep aldım.75]Bebek icin:
hastane cikisi tk.
Bez
Agiz bezi
Battaniye- 1 ince 1 kalin
Eldiven ve sapka zaten takimda var
Pamuk- ilk bir ay islak mendil kullanmayi dusunmuyorum
Corap
Ana kucagi

Anne icin:
Bir gecelik
Bir pijama
Bir sabahlik
Terlik
Gogus kremi
Gogus pedi
Emzirme sutyeni
Bol ic camasiri
Hasta bezi ve normal ped
Yuz havlusu
Deodorant
Dis fircasi-macunu
Corap
Kamera
Kirliler icin poset
Hirka

Ben banyo havlusu, sampuan vb seyler almadim. Hastanede vardir diye. Bu cumartesi sorucam ona gore gerekirse eklerim.
Resmen bir bavul oldu :) Ama hastane evden uzak oldugu icin herseyi bulundurmak istiyorum.[/QUOTE]

sağol canım inşallah hepimiz hayılısıyla kavuşuruz.ne yapayım gitmeden evi temizleyeyim dedim ama bittim yani çok yoruldum gözüm arkada kalmasın diye.
hepiniz için dua ediyorum zaten her zaman ... bebeğime bi kavuşayım hemen koyarım resmini.a.s.

karamsarcım hadi allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin azıcık kaldı o kadar telaş korku endişe geride kalcak inşallah kucağına alınca herşeyi unutursun darısı başımıza ALLAHım hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize sağlıklı evlatlar...........

bütün haziran annelerine yeniden merhaba karamsarcım çok az kalmış ne güzel doktor tam gününü söyledimi normalmi düşünüyosun

ayça nasısın canım nasıl gidiyo ben bu hafta sonu izne ayrılıyorum sen nezaman ayrılıcan oturup kalkmada bile baya sorun yaşıyorum çok ağırlaştım çalışamıyorum artık

bende temizliğimi yaptım karnım aşağı inmiş görenler çok yakın diyolar doğumun bebek yerleşmiş hareketleri çok ağır bazen canımı çok yakıyor sizdede oluyomu

bennucum nerelerdesin ya özlettin kendini.ben haziranın 6 sında ayrılıyorum canım.bende zorlanıyorum artık.hareketlerim iyice kısıtlandı.bu hafta tüm yazılıları ve dersleri bitiriyorum zaten son haftaya birşey kalmıyor...sen doğumu erzurumda mı yapacaksın

ne kadar zormuş ya resim eklemek ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…