2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

gökçen ne yaptı acaba bugün doğumu vardı..kolay bir doğum olmuştur umarım

bende şimdilik pijama takımı aldım sadece içi askılı dısıda düğmeli.kayınvalidem de gecelik getircekmiş gelirken..zaten aksilik olmazsa 4 saat sonra çıkarırız dediler..
cemrecim senle çok benziyor göbişler..göbek dışında kilom yok benimde:)çatlak ta yok maşallah...
siteden biberon begeniyorm kızıma almışken kalan ihtiyaclarıda sipariş edeyim.aklınıza gelen varsa yazın kızlar olur mu?biberon dişlik bide suluk baktım şimdide ateşölçer bakıyorum bulunsun elimizde:)

bende pijama aldım gecelikleri sevmiyorum yinede koydum çantaya bi tanee belki lazım olur

bu resmimi bugün çektim.popomda karnım kadar büyüdü görüldüğü üzere

kızlarrr saranurdan hbri olan varmı,epeydir girmiyor yada ben görmüyorum msjlarını ,kızımız geldimi acep?

terlik koy canım,pijama 2 çift koyabilirsin.kanlanıyormuş çünkü.
kalın ve emici pedler
göğüs pedleri ve emzirme sütyenleri
göğüs uçları için krem

yok canım ya nerde...ilk halimi görmediğiniz için size almamışım gibi görünüyor..oysaki 18 kilo aldım ve daha alıyorum

yarım kaldı canım devam ediyorum
ıslak mendil,pamuk
havlu
kayısı suyu

bol iç çamaşırı bu arada..bebiş içinde yedek tulumları ve hastane seti dışında şampuanı ve havlusunuda yanına al...alt değiştirme setide lazım oluyormuş

slm kızalr çok yoruldum ya temizlik yaptım son temizliğim bittim ama yarında artık herşeylerimi sonkez kontroledeceğim ve perşembe yatıyorum artık.
ayçacım göbeğin felan o kadar çok yok gayetde kilon iyi görünüyor.
saranuru bende merakediyorum epeydir görmüyorum ...

eşin içinde tüm pilleri dolu ve yedek pilleriyle birlikte bir fotoğraf makinesi yada kamera..ihtiyacınız olacağına eminim unutmayın kızlar eşlerinize şimdiden söyleyin,onlarda unutmasın.bu güzel anı fotoğraflarla renklendirin...minik bebişlerimizde ilk hallerini büyüyünce görmek isteyeceklerdir...

hazırladık canım çantamı dün sonkez her şeylerine baktım ve her şey tam artık sadece günümü bekliyorum ...

sağlıkla hayırlıysa minik kızını kucağına alırsın inşallah karamsarcım..son güne kadar temizliğinide yaptın vallaha maşallah sana.doğuma giderken bizim için de kolay doğumlar dilemeyi unutma... kızının resmini bekliyoruz......

kızlar olmadı sanırım adresin üzerini tıklayınca çıkıyo resim
bu arada 2 hafta önceki halim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…