2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar doğumdan sonra büyük bir boşluk hissedeceksiniz... göbiş çok garip gözüküyor bide pörsümüş salatalık gibin sankim :)))))

demiştim size benim göbiş hepinizi sollar diye sırnaşık şey hastanedeydim dün herkes ikizmi diye sorup durdu zaten belki dr amcamız görememiştir:1hug: benim zaten gebelik öncesi göbişim vardı bir de üstüne oğluş eklenince bu hale geldim kızlar,bu arada inmiş mi göbiş ? sizce daha ne kadar zamanımız var?

kızlar kafama takıldı markete her gidişimde bakıyorum rafa;biberon tarzı hiçbişeyim yok..küçük suluk falan gördüm.bana ilk etapta neler lazım olcak?aldıklarınızı yazabilir misiniz?

benım göbek ufak oldugu ıcın kımsecıkler yorum yapmamıss hıh

bu arada handerya bazen böyle koca göbuşlu anne adaylarının bebek kadarda suları olurmus canım ondan da olabılır ama zordur taşımak ben benımkını zor taşıyorum

senin göbişe yorum yapcaktım unutmuşumkafamçokkarıştı çok şirin gözüküyoooooo! sanada maşallahhh tatlım bakalım ufaklıklar çıkınca ne halde olacağız bir de öyle resim koyarız ,artık taşıması da değil ama sadece dayanamıyorum onun ayağı kayıp gidiyo ve görüyorum tutmaya çalışıyorum ,gıdıklıyorum falan artık oğlumla oynamak,koklamak falan istiyorum yaaa

kızlar kafama takıldı markete her gidişimde bakıyorum rafa;biberon tarzı hiçbişeyim yok..küçük suluk falan gördüm.bana ilk etapta neler lazım olcak?aldıklarınızı yazabilir misiniz?

gülşahcım benim de kafama takılıyordu gerekli olur mu bilmiyorum ama ben dr.brown marka biberon aldım,kullananlar çok memnunmuş tavsiye üzerine aldım bebeklerdeki kolik krizlerine,gaz sancılarına ve kusmaya karşı çok etkiliymiş.içerisinde bir boru var o boru sayesinde hava kabarcıkları bebeğe gitmiyormuş

göbüşler süpermiş ya:))))yalnız cemredeniz seninle göbüşlerimiz aynı vallla küçük ama sevimli:))bişi sorucam normal doğumu düşünenlere doğumdan sonraki ilk anlarda kimileri hasta bezi kullanıyomuş sizde düşünüyomusunuz ona göre alıp çantama koyucam da?

bişi daha sorucam benim hiçbir şikayetim yok sizler yazıyosunuz ya akıntım arttı hafif ağrılarım oluyo diye acaba benim bebişim geçmi doğacak bu onun göstergesimiki?fisfisfis
birde bebeğim iki gündür öncesine göre daha az hareket ediyo panikliyorum aklım sürekli onda benneyaptımki

ben hastabezi aldım tatlım ablam iki kez doğum yaptı( gerçi sezeryan doğum) ve mutlaka gerekli olduğunu söyledi .doğum sonrası kanamalar için hasta bezi bağlıyolarmış

bu arada benim de akıntı sorunum yok ve ara ara belim ve kasıklarım ağrıyo ama geçici ağrılar..bebişlerin yeri çok daraldı o yüzden eskisi gibi hareket etmiyorlar 3-4 gün önce bende panik oldum hareketleri azaldı diye paldur küldür hastaneye gittik nstye girdim çikolata dopingiyle orada oynattık keratayı,bende sürekli hareketlerini takipteyim

hasta bezi fln almadım ben .. nası dolaşcam o koca şeyle ayol .. umarım gerek olmaz

bende biberonu antikolik aldim..o markadan alacaktim ama babamiz kizimiz olacak cicili bicili olsun diye tutturdu bizde hem antikolik olan hemde cicisi bicisi olan bisey bulduk..2 tane biberon 2 emzikaldim(damak ve dis sagligi icin özel ve yine cicili bisey)süt icin cay aldim,gögüs pedi aldim,emzirme icin uygun camasir simdilik aklima gelenler bunlar..

arkadaşlar göbişler çok güzel... bide hasta bezleri konusunda büyük oluyo diyolar bebekler için alınan bezler daha küçük oluyo onları kullan dediler bana

canım süt için çay aldım demişsin humananın still tea varmış ondan mı aldın yada önerebileceğin bi ürün varmı aklımızda olsun

arkadaşlar göbişler çok güzel... bide hasta bezleri konusunda büyük oluyo diyolar bebekler için alınan bezler daha küçük oluyo onları kullan dediler bana

evet banada öyle dediler.bebek bezide kullanabilirsin.hasta bezine gerek yok..ama bilmiyorum ne yapsam..

cemrecim ya bişey sorcan sen saçlarını boyattın mı ben boyatmadım kestirdim ama boyatmaya cesaret edemedim.kaçıncı ayında boyattın

bende hiç sevmedim o hastabezlerini ama drum koy lazım olur dedi koydum o yüzden hasta beziyle birlikte pijama nasıl giyilcekki yürümek filan zor olmazmı haşır huşur ne zaman kullancaz biz onu anlamadım normal doğum olsa tuvaletimiz gelse o bezle nasılgidicezfisfisfis

evet zor olur bencede ben bebek bezini kullanmayı düşünüyorum o bile tedirgin ediyo bide pijama mı aldınız yoksa gecelik tarzı mı aldınız ben pijama aldım gecelik tarzları çok koca karı işi gibiydi hiç sevmiyorum bide yüzü lekelenen varmı aranızda bende oldu bildiğiniz bi krem varmı arkadaşlar doğumda yüzünün terini saçınla sil diyolar ama başka bişey bilen var mı aranızda

küçük değil cemrecim göbişin. pürüzsüz ve çatlaksız süper görünüyor.hemen hemen benim göbişle aynı..sen hiç kilo almamışsın sanırım..sadece göbişin var..ben 18 kilo aldım 52 kiloydum şimdi 70 kiloyum...kaçla bitiririm artık bilmiyorum

dilekçim bende yüz lekesi olmadı canım.lekeler için bir arkadaşım..doğumunu 1 ay kala krem kullanmaya başlamıştı.ismini öğrenebilirsem söylerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…