benım göbek ufak oldugu ıcın kımsecıkler yorum yapmamıss hıh
bu arada handerya bazen böyle koca göbuşlu anne adaylarının bebek kadarda suları olurmus canım ondan da olabılır ama zordur taşımak ben benımkını zor taşıyorum
kızlar kafama takıldı markete her gidişimde bakıyorum rafa;biberon tarzı hiçbişeyim yok..küçük suluk falan gördüm.bana ilk etapta neler lazım olcak?aldıklarınızı yazabilir misiniz?
göbüşler süpermiş ya:))))yalnız cemredeniz seninle göbüşlerimiz aynı vallla küçük ama sevimli:))bişi sorucam normal doğumu düşünenlere doğumdan sonraki ilk anlarda kimileri hasta bezi kullanıyomuş sizde düşünüyomusunuz ona göre alıp çantama koyucam da?
bişi daha sorucam benim hiçbir şikayetim yok sizler yazıyosunuz ya akıntım arttı hafif ağrılarım oluyo diye acaba benim bebişim geçmi doğacak bu onun göstergesimiki?fisfisfis
birde bebeğim iki gündür öncesine göre daha az hareket ediyo panikliyorum aklım sürekli onda benneyaptımki
bende biberonu antikolik aldim..o markadan alacaktim ama babamiz kizimiz olacak cicili bicili olsun diye tutturdu bizde hem antikolik olan hemde cicisi bicisi olan bisey bulduk..2 tane biberon 2 emzikaldim(damak ve dis sagligi icin özel ve yine cicili bisey)süt icin cay aldim,gögüs pedi aldim,emzirme icin uygun camasir simdilik aklima gelenler bunlar..
arkadaşlar göbişler çok güzel... bide hasta bezleri konusunda büyük oluyo diyolar bebekler için alınan bezler daha küçük oluyo onları kullan dediler bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?