bazen gayri ihtiyari yapma kizim canim aciyor diyorum sonrada sen bana bakma hareket etmessen daha cok üzülürüm diye ekliyorum...bende temizliğimi yaptım karnım aşağı inmiş görenler çok yakın diyolar doğumun bebek yerleşmiş hareketleri çok ağır bazen canımı çok yakıyor sizdede oluyomu
ben hastabezi aldım tatlım ablam iki kez doğum yaptı( gerçi sezeryan doğum) ve mutlaka gerekli olduğunu söyledi .doğum sonrası kanamalar için hasta bezi bağlıyolarmış
Her kese hayırlı doğumlar :)
Bi şey sorucam Hasta bezi nasıl oluyo, nerden alınıyo, alırken ne soyleyib alıyoruz. Kusura bakmayın Azeriyim ve turkiyede yeni oldugum için hangi ürün olduğunu tam olarak anlamadım.:1no2:
Acaba idrar kacıran yatak hastalarinin bezimi
Benimde vaktime az kaldı aliyim, yanıtlasanız sevinirim:1rolleyes:
Bide hangi marka daha guvenlidi.
karamsarcım sen yatarken sola yatmaya özen gösteriyormusun.senin son günlerin artık.son günler sırt üstü yatılmaması gerekiyormuş galiba bununla ilgili ne biliyorsun
Kizlar Bu Günden Itaberen Artik Giremeyeceğim Yarin Hastaneye Yatacağim Ve Cuma Bir Aksilik Olmazsa Sezeryana Alacak Dr.ve Bebeğime Inşallah Hayirlisiyla Sağlicakla Kavuşurum... Tabi 2 Günde Hastanede Yatacağim Bir Aksilik Olmaz Inşallah Sonrasinda Küçük Meleğimle Eve Geleceğiz Yani Pazartesiye Kadar Yokum ...
CEMREDENİZ DOGUMUN NE ZAMAN CANIM?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?