2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende temizliğimi yaptım karnım aşağı inmiş görenler çok yakın diyolar doğumun bebek yerleşmiş hareketleri çok ağır bazen canımı çok yakıyor sizdede oluyomu
bazen gayri ihtiyari yapma kizim canim aciyor diyorum sonrada sen bana bakma hareket etmessen daha cok üzülürüm diye ekliyorum...

kızlar göbekleriniz çok yok iyi yani normak ama sedece handerya maşallah senin göbek biraz büyük ... benim göbekli yor sadec yüzüm var çekindim ama bilgisayara atamadım artık başka zaman bende koyarım bu gidişle doğurduktan sonra belki :sm_cool:...

karamsarcım sen yatarken sola yatmaya özen gösteriyormusun.senin son günlerin artık.son günler sırt üstü yatılmaması gerekiyormuş galiba bununla ilgili ne biliyorsun

ben hastabezi aldım tatlım ablam iki kez doğum yaptı( gerçi sezeryan doğum) ve mutlaka gerekli olduğunu söyledi .doğum sonrası kanamalar için hasta bezi bağlıyolarmış

Her kese hayırlı doğumlar :)

Bi şey sorucam Hasta bezi nasıl oluyo, nerden alınıyo, alırken ne soyleyib alıyoruz. Kusura bakmayın Azeriyim ve turkiyede yeni oldugum için hangi ürün olduğunu tam olarak anlamadım.:1no2:
Acaba idrar kacıran yatak hastalarinin bezimi

Benimde vaktime az kaldı aliyim, yanıtlasanız sevinirim:1rolleyes:

Bide hangi marka daha guvenlidi.

Son düzenleme:
selam kızlar gunaydınnnnnnnnnn.. gunaydın gunaydınnnn yenı guzel bereketlı huzur dolu sevgı dolu bı gun sızlerın olsun ( ve benımde tabıkı )

bu sabah oğluşum uyandrdı benı ayaklarıyla .. ben sola yatıyorum genelde amöa dayanamıyorum bacaklarım agrıyor ve o an sagıma donuyorum sonra yıne sola sabaha kadar boyllee gecıyor ıstee bızım ıcın..
bu arada bugun hastaneye gıdıyorm epıduralcı amcayla tanıscass :) hepınızı cok optumm

merhaba arkadaşlar benimdew dün kontrolüm vardı. oğluşumun durumu cok iyiymiş teyzeleri. 3300 gr olmuş doktorum haftaya salı gel dedi.bakalım artık her an olabilirmiş.

maşallah zeynep superr :) bende haftalık gıdıyorum artık benımkıde beklenıyor 11 gun kaldı kızlar dogumumaa

canım ben eczaneden aldım hasta bezi diye söylüyorsun ve onlarda boy boy oluyorlar küçük orta büyük ortası iyi oluyor.

evet biliyorum canım ama aksine artık ne sağa ne de sola yatabiliyorum kasıklarıma ağrılar giriyor ve bu yüzden sırtüstü yattığımda oluyor ...
zaten son aylarada değil 6.aydan sonra kan akışının normal olması açısından sol tarafa yatılması gerekiyor son aylarda da dönerken dikkat edilmesi gerekiyor oturağına gelip daha sonra dönülmeliymiş ne olur ne olmaz diye ama ben kalkamıyorum bile o yüzden yatakta yavaş yavaş dönüyorum.
karamsarcım sen yatarken sola yatmaya özen gösteriyormusun.senin son günlerin artık.son günler sırt üstü yatılmaması gerekiyormuş galiba bununla ilgili ne biliyorsun

Son düzenleme:
Kizlar Bu Günden Itaberen Artik Giremeyeceğim Yarin Hastaneye Yatacağim Ve Cuma Bir Aksilik Olmazsa Sezeryana Alacak Dr.ve Bebeğime Inşallah Hayirlisiyla Sağlicakla Kavuşurum... Tabi 2 Günde Hastanede Yatacağim Bir Aksilik Olmaz Inşallah Sonrasinda Küçük Meleğimle Eve Geleceğiz Yani Pazartesiye Kadar Yokum ...

yerimsenibenhayırlı doğumlar karamsarcım çok az kaldı senin gibi heycanlandım bende şimdi çok güzel bi duyguyu yaşamana çok az kaldı allah kurtarsın

Allah hayırlı doğumlar nasip etsin sana ve hepimize canım ,mis kokulunu sağlıkla kucaklarsın inşallah kolay bir doğum geçirirsin umarım...böyle teker teker doğumlar başladkça beni de acayip bir heyecan sardı,sıra ne zaman bize gelcek diye bekleyip duruyorum çok değişik bir ruh hali

bu sıcaklardan elimi kaldıracak halim yok o kadar yorgun hissediyorum ki kendimi sanırım uyumak üzereyim.çok halsizim

kızlar guzel hazıran annişleri
hastaneden geldık öluyorum sırt agrısından ordan da çarşıya gıttım cunku
neyse epidural yapacak olan anestezı uzmanıyla tanıştım sonunda bayan bır doktor tatlicadiarzu ama 8 haziranda evleniyormuşş kadınnn :a015: ve balayına gidiyormuşş
neyse bana epiduralden korkmamam gerektiğini o sancıları çekmemin mantıklı olmadıgını fln söyledi yani tabi belki sancın olmaz agrı eşigin yuksektir işte o zaman uygulamayız dedi şutarafagitti yalnız dogumumda o olmayacak onun haricinde bi erkek birde kadın iki anestezi uzmanı daha varmış onlarada guvenebilirisiniz dedi a.s
böyle işte kızlar
hava cok sıcakkkkk kafamçokkarıştı

Son düzenleme:
kizlar simdi sizi daha iyi anliyorum,burasi 2 gündür sicak ,sicakta hamile olmak zormus,ayaklarimi taniyamadim hemen soguk suya tuttum simdi yukari kaldirdim..biraz rahatladim..Allah biziim ve bizden sonra hamileligi devam edecek yaz hamillerinin yardimcisi olsun..özellikle temmuz ve agustos anneleri son aylari..

onları dusunmek bıle ıstemıyorum dogrsuuu bız yıne ıyı zamnlarda dogum yapacagız . bend eha bıre soguk suyun altına tutuyorum scapulacım.. ama hemen ısınıyor yanıyor yıne ..
sitenın havuzu açıldı yavaş yavaş gırmeye başladı mıllet nasıll içim eriyorr aslında yenı su dolduruldu temızlıgı yapıldı ozel makıenlerle tertemız hemde doktorlar yuruyuşun yanında yuzmenınde dogumu kolaylaştırdıgını belırtıyorlar amaa ben utanıyorum bu göbekle gırmeyee uzaktan bakıom ölee garip garip

cemredeniz bişey sorcam normal doğumda epidural olması için sancı şartmı yani sancısız 4 santim acılan biliyorum ben o zaman epiduralli normal doğum olmuyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…