Selam her kese . Doğum yapan her kesi kutluyoruma.s.
Doğumu yakın olanlara Allahdan kolaylık diliyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin.
hepinize tesekkur ederim arkadaslar
oglum donmemisti gecen hafta carsamba gunu gunduzden sancilarim basladi dedim normal artik son zamanlar ama aksam dahada siklasti evde misafir vardi misafirler gidene kadar bekledim cunku dayanamayacak kadar degildi yinede tedbir olsun diye acile gittim gece oldugu icin doktorlar kontrol etti donmemis kalbini felan dinledi sonra bakalim aciklik varmi dediler bi baktilar 7 cm aciklik var hemen doguma dendi tabi sezeryan donmedigi icin 1 saatde hersey oldu bitti melegimin sesini duydum
o kadar bi guzel duyguki allahim herkeze yasatsin bu duyguyu
haaaaaa
bu arada oglusumun adi ali emin
2960 kilo boyu 47.5 cm
artik toparlandik evimizdeyiz
kızlar portbebe aldınızmı ?yoksa şu araç için olan sepetlerdenmi aldınız (özel bir adı varsa bilmiyorumda)bugün geçen sene haziran annesi olan bir arkadaşımla konuştum da portbebe çok iyi oluyor dedi.ayrıca hastabezi yerine gazlı bez önerdi hava sıcak olduğu için hasta bezi yakabilir dikişlerine zarar verebilir dedi..
ayrıca yeni doğum yapan bütün anneleri kutluyorum çok özendim:))
kızlar dogumla ilgili bir sitede okudum.beyaz akıntı yogunlaşması;ve karındaki toplanmalar(bebegin büzüşmesi)braxton hicks kasılmalarıymış.doguma hazırlık anlamındaymış.belkide biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim.dün nstde karnım yumru gibi oldu bende bebek oynuyor diyorum saf saf..nst de bir tepe oluştu kagıtta.ebe bana büyük bir sancın olmuş dedi.sonra doktoruma sordum yalancı kasılmaların sıklaşçak dedi.gece sırt agrısı ve kasılmalardan hiç uyuyamadım.çantamıda son kez kontrol ettim:)sizde de oluyor mu kızlar bu tarz kasılmalar?
banada o sertleşmeler 33.haftadan beri oluyo artık sıklaşması gerekmiyomu ne zaman olcak şu gerçek sancı bilmem bu arada sevcede görünmüyo 1 2 gündür doğdumu acep kızı
arkadaşlar bende o toplanmalar oluyo ama herhangi bi ağrısı filan yok üzerimde bende onu bebeğimin haraketleri diye yorumluyodum çünkü herhangi bi sancım olmuyo sadece bazen kasıklarım ağrıyo onun için acaba geçmi gelcek diye düşünmeden edemiyorum anlayacağınız fazla şikayetim yok ağırlaşmamda.......
kızz oyun bozan hani biz beraber dogurucaktıkk aynı gun gidicektik doguma :mymeka:
cok kırıldımm :dilcikar: ve artık bu erken dogumları okumaya başladıgımdan beri bend ekorkmaya başladım ozellıkle gecelerı yatarken ve sabahlları ... :1no2:
ELİ EMİNLE BAŞLAYAN YENİ HAYATINDA MUTLU VE HUZURLU VEEE SAGLIKLI OLMANIZI DİLERİM CANIM. NASIL GEÇTİ DOĞUMUN ÇOK MRK ETTİM SEZERYAN ZORMU? fisfisfis ..
BEBİŞİN RESİMLERİNİDE Bİ ARA GÖSTER BİZEE YİYELİM ONU BURDA HEP BERABER
bebişim gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir haftadır bebeğinle birlikte karnında değil artık kollarının arasında berabersiniz çok güzel bi duygu olsa. bizde haziran anneleri olarak sabırsızlıkla bekliyoz (çoğu haziran annesi su koyuverdi mayısta aldı meleklerini ellerine) bakalım biz ne zaman alacaz elimize meleklerimizi sabırsızlanıyorum valla zaman geçmek bilmiyo sanki oysa birçoğumuz beraber yaşamıştık hamile olduğumuz sevincini şimdide doğum sevinçlerimizi beraber yaşıyoruz...
gülşahcım inşallah dediğin gibi rahat rahat hayırlısıyla doğum yaparız doktor gittiğinde çatı muhayenesi yaptımı açılma filan varmıymış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?