2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

günaydın kızlar. bu ayda bitmek üzere sonra gelcek bizim için en önemli aya HAZİRAN sıra sıra doğum haberlerimiz gelecek ne mutlu

Selam her kese . Doğum yapan her kesi kutluyoruma.s.

Doğumu yakın olanlara Allahdan kolaylık diliyorum. Rabbim hepimizi sevindirsin.

Azerincim ve diğer bütün anne adayları selam ..
Azerin canım gazlı bez hani şu bi yerımızde yara olsa kanasa fln doktorların yada eczanelerde eczacıların yaramızı sardıkları beyaz bez oluyor hani delikli gibi bir bez hava alabliyor ve steril oluyor canım . a.s

bugun cok sıkıcı bır sekılde uyandım ben kötu ruyalar gordum.. :çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

kızz oyun bozan hani biz beraber dogurucaktıkk aynı gun gidicektik doguma :mymeka:
cok kırıldımm :dilcikar: ve artık bu erken dogumları okumaya başladıgımdan beri bend ekorkmaya başladım ozellıkle gecelerı yatarken ve sabahlları ... :1no2:
ELİ EMİNLE BAŞLAYAN YENİ HAYATINDA MUTLU VE HUZURLU VEEE SAGLIKLI OLMANIZI DİLERİM CANIM. NASIL GEÇTİ DOĞUMUN ÇOK MRK ETTİM SEZERYAN ZORMU? fisfisfis ..
BEBİŞİN RESİMLERİNİDE Bİ ARA GÖSTER BİZEE YİYELİM ONU BURDA HEP BERABER

kızlar dogumla ilgili bir sitede okudum.beyaz akıntı yogunlaşması;ve karındaki toplanmalar(bebegin büzüşmesi)braxton hicks kasılmalarıymış.doguma hazırlık anlamındaymış.belkide biliyorsunuzdur ama ben yeni öğrendim.dün nstde karnım yumru gibi oldu bende bebek oynuyor diyorum saf saf..nst de bir tepe oluştu kagıtta.ebe bana büyük bir sancın olmuş dedi.sonra doktoruma sordum yalancı kasılmaların sıklaşçak dedi.gece sırt agrısı ve kasılmalardan hiç uyuyamadım.çantamıda son kez kontrol ettim:)sizde de oluyor mu kızlar bu tarz kasılmalar?

banada o sertleşmeler 33.haftadan beri oluyo artık sıklaşması gerekmiyomu ne zaman olcak şu gerçek sancı bilmem bu arada sevcede görünmüyo 1 2 gündür doğdumu acep kızı

bebişim gözün aydın allah analı babalı büyütsün bir haftadır bebeğinle birlikte karnında değil artık kollarının arasında berabersiniz çok güzel bi duygu olsa. bizde haziran anneleri olarak sabırsızlıkla bekliyoz (çoğu haziran annesi su koyuverdi mayısta aldı meleklerini ellerine) bakalım biz ne zaman alacaz elimize meleklerimizi sabırsızlanıyorum valla zaman geçmek bilmiyo sanki oysa birçoğumuz beraber yaşamıştık hamile olduğumuz sevincini şimdide doğum sevinçlerimizi beraber yaşıyoruz...

bende arac icin olanlardan var..ona burda maxi cose diyorlar ama trde ne diyorlar bilmem..ben cok kullanisli oldugunu arkadaslardan biliyorum..bebek arabasina montede olabiliyor,tasitlardada daha rahat..

kızlar herkes mayısta doğurmasın yaaaaa.haziranda doğurcakları unutmayın bebişlerinizin dertlerine dalıpta bizi unutmayın...

bende dikkat ettim canim gece ne kadar sancili gecerse sabah o akinti okadar koyu ve fazlaoluyor..

banada o sertleşmeler 33.haftadan beri oluyo artık sıklaşması gerekmiyomu ne zaman olcak şu gerçek sancı bilmem bu arada sevcede görünmüyo 1 2 gündür doğdumu acep kızı

tanyeri az kalmış senin ya:teytey::teytey:sabırsızlanmakta haklısın..valla ben bazen çok korkup karnımda kalmasını istiyorumkafamçokkarıştıne kötü bir anne adayıyım diye üzülüyorum sonra..hepimiz için hayırlı dogumlar..

arkadaşlar bende o toplanmalar oluyo ama herhangi bi ağrısı filan yok üzerimde bende onu bebeğimin haraketleri diye yorumluyodum çünkü herhangi bi sancım olmuyo sadece bazen kasıklarım ağrıyo onun için acaba geçmi gelcek diye düşünmeden edemiyorum anlayacağınız fazla şikayetim yok ağırlaşmamda.......

dilekçim benimde bir agrılaşmam yok diyebilirim.bugün yine tüm evi temizledim yemegimi koydum;ütülerimi yaptım;çamasırlarımı astım falan..durmuyorum hala;kapı cam dalıyorum eve:)bende senin kadar şasırdım.megersem kasılmalarmış onlar ve bunlar sıklaşınca dogum baslıcakmış bu sertleşmelerle..dün doktorum anlattı..belki de rahat rahat dogurcaza.s

gülşahcım inşallah dediğin gibi rahat rahat hayırlısıyla doğum yaparız doktor gittiğinde çatı muhayenesi yaptımı açılma filan varmıymış

kiiiiiiiiiiiz ben oyun bozanlik etmedim onu ogluma soyle sabirsiz cikti yoksa ben bekliyecektim seniiiii sırnaşık şey

tesekkur ederim caniiiiim
darisi basina
sezeryan dogum icin kolay ama sonrasi zor kendine gelemiyosun yurumek zor oluyor
firsat buldugum zman resmini ekliyecegim
allahim herkeze nasip etsin coooooook guzel bi duygu

tesekkur ederim canim darisi basina
gercekten cok tuhaf veee cooooooooooook guzel bi duygu bebisler durmuyor canim su koyuverenler onlar

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYIS DOĞUM
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....22 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM ADA
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................KIZ

BEBİSİnin doğum tarihi belli olan varmı....

ben artık zorlanıyoum iş yaparken..maşallah size vallaha...ev bana o kadar pis geliyorki gördükçe canım sıkılıyor..birde 6 sında izne ayrılıp konyaya gidicem..eşim kalacak 3 hafta yalnız..artık düşünemiyorum..dönüşte evin halini..gitmeden temizlik yapmayı,eşimide sıkı sıkı tembihlemeyi düşünüyorum

gülşahcım inşallah dediğin gibi rahat rahat hayırlısıyla doğum yaparız doktor gittiğinde çatı muhayenesi yaptımı açılma filan varmıymış

yok canım yapmadı;bu hafta yapmasını bekliyordum ama kurtuldum.baya korkuyorum dedim ondan olabilir..haftaya kesin yapçaksenağlama
ayçacım boşver evin gayet temiz görünüyor.yapamıyorsan yorma kendini:)bu arada bide 28 haziranda kpss ye gircem.2 aydır da ona hazırlanıyorumdua edin kızlar banada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…