- 3 Mart 2008
- 10.211
- 293
- 413
Bu arada son haftalarda cok hickirik tutuyor kizimi. Gunde en az 2-3 posta oluyor. Akcigerler ve diyafram iyice antremanli olacak herhalde. Cok tatli birsey, cok guzel bir duygu, pıt pıt icinde hickirmasi.
Doguran anneler, normal dogumda sanci bir anda mi geliyor, yoksa oncesinden bir iki gun kala veya onceki gun yavas yavas hissettiginiz oluyor mu? Su sira bende hic ses yok. Daha vajinamda baski bile hissetmiyorum. Arada belimde 2-3 sn suren sanci oluyor o kadar. Yani bir anda geliyor mu boyle?
Kizlar siz asagida baski veya araliklarla sanci hissediyor musunuz duzensiz de olsa?
Bu arada son haftalarda cok hickirik tutuyor kizimi. Gunde en az 2-3 posta oluyor. Akcigerler ve diyafram iyice antremanli olacak herhalde. Cok tatli birsey, cok guzel bir duygu, pıt pıt icinde hickirmasi.
Kızlar 19 haziranda olacak olan kızım 27 mayıs gecesi ailemize katıldı.:dance:
Yaklaşık 3 hafta erken ama sağlıklı hamdolsun. YAĞMURumuz 2935 gr ve 47 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi.Yarın ilk dr kontrolümüz var.Bakalım azıcıkda olsa kilo almışmı?
Buradan tüm haziran annelerine hayırlı kolay doğumlar diliyorum. a.s.
kizim hickiriyor deyince bazilari inanmiyor hadi canim sende nasil anladin diye..ama cok bariz..bende bu aralar kizimi minik kipiytim diye seviyorum..kipir kipir masaallah..evet bende hisseediyorum hıçkırıyor bebişim..kııpırdaklıgı da tam gaz sürüyor..kızlar ben ayvayı yedim.eger uyku düzeni karnımdaki gibi olursa ve hareketliliği bittim bensırnaşık şey
gülşahım iyiim bnm allahıma şükür hamilelikle ilgili buyuk bir sorunum yok eşimin işiyle alakalı bazı şeylere canım sıkkın umarım iyi olur..
bu dönemlerde canını fazla sıkmamalısın cemrecim...herşey yoluna girer ve gönlünüze göre olur umarım..son günlerin artık bebişini kucağına alacağın günü düşün,bu seni bir nebze rahatlatır........
ayçacım ismi öyküm beren diye degiştirdik.müsait oldugunda yapabilirsen canım...beren akıllı güçlü melek yüzlü anlamındaymışş..maalesef baazı yakınlarımız önceki ismi anlamsız ve çok modern bulduklarından eşimle böyle karar verdik1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM ADA
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................KIZ
5 ANNEMİZ KİM OLACAK BAKALIM...
ayçacım ismi öyküm beren diye degiştirdik.müsait oldugunda yapabilirsen canım...beren akıllı güçlü melek yüzlü anlamındaymışş..maalesef baazı yakınlarımız önceki ismi anlamsız ve çok modern bulduklarından eşimle böyle karar verdikklava:
bendee Hissediyorumm Hickiriklarini Ama Babasi Dayanamiyorr Yaa Ne Olurr Aşkim Hemen Su Iç Diyor Bana Hey Yarabbim Yaa :))
Acayipp Guzel Bir Duygu Ay Sanirim Ben Oğlumaa Aşik Olucam Dogunca .. Hele O Dudaklarini Gördum Yaa Köfte Köftee Ekranda Yerimmmmmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?