2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben hıssedıyorum fasulyenın anası :) arada ama yurudumde aşağımda baskı bazende sızlama hıssedıyorum . normal diyor dr umuz.. beklıyoruzz oyle kurbanlık koyun ggıbı bakalım nasıl bıseymış şu dogum sancıları ... bazende karnım yamuluyorr o an fecı bır sekılde kasılıyorum ve canım acıyor ogluma seslenıyorum ne olur duzel dıyee sonra eskı halıne donuyor karnım o zaman bıtıyor agrım

kasıklardaki ağrı bende çok sıkoluyor artık bide kızım çırpınıo içerde kramp girince bende diyorum kafasını sokmaya uğraşıyo heralde ama şimdi yine başladı bakalım dün akşamki gibi sıklaşırsa bu sefer sızıp kalmadan hastaneye gidicem inş bakalım doğum sancısımıymış

Bu arada son haftalarda cok hickirik tutuyor kizimi. Gunde en az 2-3 posta oluyor. Akcigerler ve diyafram iyice antremanli olacak herhalde. Cok tatli birsey, cok guzel bir duygu, pıt pıt icinde hickirmasi.

Bu arada son haftalarda cok hickirik tutuyor kizimi. Gunde en az 2-3 posta oluyor. Akcigerler ve diyafram iyice antremanli olacak herhalde. Cok tatli birsey, cok guzel bir duygu, pıt pıt icinde hickirmasi.

evet bende hisseediyorum hıçkırıyor bebişim..kııpırdaklıgı da tam gaz sürüyor..kızlar ben ayvayı yedim.eger uyku düzeni karnımdaki gibi olursa ve hareketliliği bittim bensırnaşık şey

bende senin gibiyim ne bir baskı ne bir ağrı bahsettiğin gibi sadece belimde azcık bir sancı oluyor ama çok sık değil.bende merakla bekliyorum sancı nasıl bişi diyeyerimsenibensanırım benim haftamdan dolayı şikayetim yok ama 37.haftadan itibaren hissettiklerimin değişeceğini sanıyorum.
dün hastanede bir kadın 41.haftasındaydı ve doktor muayene ettikten sonra yatış işlemlerini başlatabilirsin dedi çok özendim o anda kadına hayırlısıyla sağsalim geçse şu günler..

ya valla çok hıçkırıyo benim bebişimde dün nst de bize hıçkırığını dinletti epey bir süre birde büyüdüğü için kuvvetli hıçkırıyo baya göbüşümü sarsıyosırnaşık şey

bendee Hissediyorumm Hickiriklarini Ama Babasi Dayanamiyorr Yaa Ne Olurr Aşkim Hemen Su Iç Diyor Bana Hey Yarabbim Yaa :))
Acayipp Guzel Bir Duygu Ay Sanirim Ben Oğlumaa Aşik Olucam Dogunca .. Hele O Dudaklarini Gördum Yaa Köfte Köftee Ekranda Yerimmmmmmmmmm

hayırlı olsun canım..allah analı babalı büyütsün...minik Yağmura kavuşmuşsun ne güzel normalde olmuş...nasıl herşey yolundamı
herkes bebişlerine kavuşuyor,bana en son sıra gelecek sanırım
herkese bendende kolay doğumlar

evet bende hisseediyorum hıçkırıyor bebişim..kııpırdaklıgı da tam gaz sürüyor..kızlar ben ayvayı yedim.eger uyku düzeni karnımdaki gibi olursa ve hareketliliği bittim bensırnaşık şey
kizim hickiriyor deyince bazilari inanmiyor hadi canim sende nasil anladin diye..ama cok bariz..bende bu aralar kizimi minik kipiytim diye seviyorum..kipir kipir masaallah..

gülşahım iyiim bnm allahıma şükür hamilelikle ilgili buyuk bir sorunum yok eşimin işiyle alakalı bazı şeylere canım sıkkın umarım iyi olur..

bu dönemlerde canını fazla sıkmamalısın cemrecim...herşey yoluna girer ve gönlünüze göre olur umarım..son günlerin artık bebişini kucağına alacağın günü düşün,bu seni bir nebze rahatlatır........

bende bu son 2 gündür aptal bir duygusallık içindeyim 1hafta yada 10 güne kadar anne olacağım duygusu beni acayip heyecanlandırıyor ve mutluluktan ağlıyor buluyorum kendimi ,bebeğimi severken bile sen beni annemi yapcaksın diyip ağlamaya başlıyorum eşim çok gülüyor bu halime:roflol:düşünüyorum hayatımız 10 gün kadar tamamen değişecek artık kendim için değil bebeğim için yaşayacağım,hayatımdaki tüm eksik parçalar onunla tamamlanacak eminim...

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM ADA
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................KIZ
5 ANNEMİZ KİM OLACAK BAKALIM...

a.s. az once eşimle goruştum şuanda durumda pek değişme yok haziranın 5 inde belli olacak bazı şeyler.. Allahım hayırlısını versin cümlemize..

ayçacım ismi öyküm beren diye degiştirdik.müsait oldugunda yapabilirsen canım...beren akıllı güçlü melek yüzlü anlamındaymışş..maalesef baazı yakınlarımız önceki ismi anlamsız ve çok modern bulduklarından eşimle böyle karar verdikklava:

ben ada ismini çok beğeniyordum canım.kızım olsaydı koyacaktım. o zaman banada çok anlamsız adadamı yaşıyorsun diyince soğumuştum.seni anlıyorum...bence beren ismide çok güzel...öyküm beren süper uyum çok güzel....ismi gibi geleceğide güzel olur inşallah

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYIS DOĞUM
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ERKEK
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM
5.annemiz olarak seni ilan ettik karamsarcım.umarım şu anda kızınla berabersindir..seni ve kızını bekliyoruz......

evet cnm ya son zamanlar olduğu için heralde nefes çalışması yapıyorlar...bu arada ben bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı bir sorun yokmuş nst ye de girdim o da güzel çıktı.....bebişim de3300gr.olmuş.bakalım bekliyoruz artık doğumu...laelaelaelaelae

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…