Kızlar 19 haziranda olacak olan kızım 27 mayıs gecesi ailemize katıldı.:dance:
Yaklaşık 3 hafta erken ama sağlıklı hamdolsun. YAĞMURumuz 2935 gr ve 47 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi.Yarın ilk dr kontrolümüz var.Bakalım azıcıkda olsa kilo almışmı?
Buradan tüm haziran annelerine hayırlı kolay doğumlar diliyorum. a.s.
Yaklaşık 3 hafta erken ama sağlıklı hamdolsun. YAĞMURumuz 2935 gr ve 47 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi.Yarın ilk dr kontrolümüz var.Bakalım azıcıkda olsa kilo almışmı?
2 gündür bende fenayim..evdede yanlizim esim gec geliyor..dün ekmek icin markete bile gidemedim,bir sanci girdi..gece artti ve uyutmadi..dedim biraz daha vakit gecsin..o arada esim uyandi belime biraz msj yapti yorgunluktan uyumusum zaten saat 5 filan olmustu..kasiklarima baski hafif sanci beni terketmiyor artik..birde karnim cok gerildi...eger bugün sanci artarsa sanirim hastaneye giderim,en azindan bebegimin durumunu ögrenmek icin bukadar gerginligin icin de ne durumda en cok onu düsünüyorum..
buarada cemredeniz çok erkencisin ya hayırdır uyku tutmuyomu??
aynı şeyleri yasıyoruz heepimiz.berriny bende sancı oldugunu öğrenince sasırmıştım senin gibi..
zeynepçim biraaz dinlen istersen..kendini yorma sakın
bu arada cemre dünde göremedim seni yazdım ama nerelerdesin diye görmedin sanırım..iyisin demi canım?bi sorun yok demi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?