2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebişinde ilk sınavına girmiş olacak o zaman..a pardon ya sen o zamana kadar doğurmuş olursun inşalah..hadi hayırlısı canım dualarımız seninle

sagol canım umarım vaktinde dogar bi aksilik olmaz ve bende lohusalıgı atlatır kafam rahat girerim.bizim branşın ataması zor biraz ama bu seneyi boş geçirmeyim dedim..

Kızlar 19 haziranda olacak olan kızım 27 mayıs gecesi ailemize katıldı.:dance:
Yaklaşık 3 hafta erken ama sağlıklı hamdolsun. YAĞMURumuz 2935 gr ve 47 cm olarak normal doğum ile dünyaya geldi. Yarın ilk dr kontrolümüz var.Bakalım azıcıkda olsa kilo almışmı?
Buradan tüm haziran annelerine hayırlı kolay doğumlar diliyorum. a.s.

tebrikler cnm....allah mutluluğunu daim etsin....a.s.

ayy doguran doguranaa ayoll :sm_cool: bız gerı kalkdık valla yanınızda tembel olduk çıktık kafamçokkarıştı Allahım saglıklı mutlu bır omur versın kızınla.. hadı toparlanda bıze normal dogumu anlatt nasıl oldu neler yaşadın neden erken geldı melegınız :1rolleyes:

dün nst ye girdim doktor senin kasılmaların var ağrın var mı dedi hayır dedim anlamadık noluyo içeride CADIARZUsonra bebeğin hareketlerinden dolayı rahmin sıkıştığını bunun da nst de kasılma gibi gözükebileceğini söyledi ama sen yinede hazırlıklı ol dedi de ben bebeğimin bu kadar erken geleceğini hissetmiyorum.ayrıca dün epidural çin ilk adımı attık kan verdim sonucuna göre eğer uygunsam epidural anestezi yapılacak.yalnız şöyle bişi duydum hastanede ogün anestezi uygulanacak ağır bir hasta olursa nöbetçi doktor benim durumumun iyi olması durumunda beni iptal edebiliyomuş bizde sempatik yollardan bu sorunu halldip olayı garantiye almayı planlıyoruz.

bebekleriniz için oda termometresi ve ateşini ölçmek için derece aldınızmı?eğer ateşini ölçmek için derece almadıysanız kulaktan ölçen dijital dereceleri tercih edin en güvenilir ölçüm kulaktan ölçümmüş..a.s

arkadaslar bugün kasıklarımda müthiş bir ağrı var . otururken geçiyo ama dönerken ,kalkarken cok ağrıyo.ilk defa bu kadar şiddetli oluyo .sizlerde de aynı seyler oluyomu merak ediyorum yoksa doğuracakmıyım ne

aynı şeyleri yasıyoruz heepimiz.berriny bende sancı oldugunu öğrenince sasırmıştım senin gibi..
zeynepçim biraaz dinlen istersen..kendini yorma sakın
bu arada cemre dünde göremedim seni yazdım ama nerelerdesin diye görmedin sanırım..iyisin demi canım?bi sorun yok demi?

2 gündür bende fenayim..evdede yanlizim esim gec geliyor..dün ekmek icin markete bile gidemedim,bir sanci girdi..gece artti ve uyutmadi..dedim biraz daha vakit gecsin..o arada esim uyandi belime biraz msj yapti yorgunluktan uyumusum zaten saat 5 filan olmustu..kasiklarima baski hafif sanci beni terketmiyor artik..birde karnim cok gerildi...eger bugün sanci artarsa sanirim hastaneye giderim,en azindan bebegimin durumunu ögrenmek icin bukadar gerginligin icin de ne durumda en cok onu düsünüyorum..

tebrik ederim canım hadi allah analı babalı büyütsün bence kilosu iyi erken doğmasına rağmen takma kafana o kadar.süprizzzzz :1hug:

canım bızlerıde haberdar et eger dr a gidersen ki inşallah gerek olmaz.. :a015:

ben bütün gün evde yanliz oldugumdan burda buluyorum kendimi..normal dogum bile yapsam en azindan 4 gün hastanede kalirim,eger yoksam anlayinki duaya ihtiyacim var..ilk firsatta haberdar ederim öyle bir durum oldugunda..

buarada cemredeniz çok erkencisin ya hayırdır uyku tutmuyomu??

bende o dereceden alırım sagol bılgılendırdıgın ıcın.. ben daha derce fln almamıstım cunku.

bu arada evet sabahın 7 sınden berı ayaktayım.. eşimi yolcu ettıkten sonra agladım. bugun şirkette bazı şeyler belli olucak onda hep aklım şu dönemde zor durumda kalmak ıstemıyorum o bana duşunme dıyor ama ben duşunmeden duramıyorum ki... :a015:

gülşahım iyiim bnm allahıma şükür hamilelikle ilgili buyuk bir sorunum yok eşimin işiyle alakalı bazı şeylere canım sıkkın umarım iyi olur..

cemre cim canını sıkma hersey olacağına varıyor.benim eşimde 6 ay önce işinden ayrıldı.cok üzülmüş ve korkmuştum.ama 25 gün sonra cok daha iyi bir firmada daha iyi şartlarda baska bir işe girdi.ve ben üzüldüğümle kaldım.o yüzden canını sıkma. herseyin hayırlısını dile. sizin içinde umarım en iyisi olur

canım çok üzüldüm ya ama stres yapma demek zorundayım o da nasıl ocaksa haklısın ama bebiş hemen etkilenir kasılır sonra son zamanlarındasın.inşallah yoluna girer herşey.maddi sıkıntı çok kötü bende annmle konuşuyorum sabahtan beri ne yapçaz kenarda bir liramız yok yarın dogsa ne olcak diyorumtabi senin durumun bambaska..canım umarım düzelir mutlaka bize haber ver..

Doguran anneler, normal dogumda sanci bir anda mi geliyor, yoksa oncesinden bir iki gun kala veya onceki gun yavas yavas hissettiginiz oluyor mu? Su sira bende hic ses yok. Daha vajinamda baski bile hissetmiyorum. Arada belimde 2-3 sn suren sanci oluyor o kadar. Yani bir anda geliyor mu boyle?

Kizlar siz asagida baski veya araliklarla sanci hissediyor musunuz duzensiz de olsa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…