2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

hadi hayırlısıyla doğar inşallah meleğin normal doğum istiyon galiba canım beklemesi çok zor gibi geliyo bana bide o kadar bekledikten sonra sezeryana alıyolar ya ondan korkuyom zamanında gelir inşallah hepimizin bebişleri fazla bekletmesinler burda dört gözle herkez onları bekliyo:sm_confused:

kızlar ya benim bacaklarım çok ağrıyor..yürüyüş yapalım dedim eşime.kendimi eve zor attım....
sürekli sol yana yatmak zor olmaya başladı ...ondan kaynaklandığını düşünüyorum
sizde durumlar nasıl

çok mu yürüdünüz ayçacım?bacak agrısı derken nasıl?bileklerde yogunlaşan bir agrımı?iyice dinlen ayaklarını uzat..(bu arada bunu yazarken eşim sen çok dinleniyon ya dedi bana:bbo:)

yok canımya 20 dakka zor yürüyebildim..eşimde bana çok söylüyor öyle...bu söylediklerini sen yapıyormusun falan diye

ben sol yanima yatamiyorum genelde saga yatmaya aliskinim sola yatinca nefesim daraliyor..ama bazen saga yattigimda icerden bisey ben bu taraftayim sinyali verirse sola yatiyorum..

Surekli sola yatmak gercekten zor. Ama zaten hep sirt ustu uyaniyorum. Bende de sirt ve kaburga agrisi cok oluyor.

benimde dizlerim artık beni taşımıyor sanırım ,bir de eğilirsem kalkmakta çok zorluk çekiyorum.Geceleri ne tarafa dönceğimi şaşırıyorum sağa dönersem o küçücük ayaklarıyla uyarıyor beni,sırtüstü yatınca bebişe zorluk oluyormuş yeterince kan gitmiyormuş sanırım sola yata yata sol kalçam uyuşuyor ağrılar giriyor resmen sabahı zor ediyorum:çok üzgünüm:

günaydın kızlar nasılsınız üüüffffffffffff yine çok sıcak bi gün bu arada şu nişan denilen şeyin nasıl bişi olduğunu biliyomusunuz az bişey kan geldi wc deyken o kadarmı olcak yoksa biraz uzun sürcekmi acaba tekrar gelirmi beklesemmi bilemedim sancım filanda yok

hemen doktorunu ara doğurabilirsin

aneaaammmm doguruyormusunnn tanyerıı :dance: haydı hayrlısıı
bızede haber ver doktorunu ara da :teytey:

dun gece bende bu zorluklarla bas etmeye calısarak uyudum.. sol tarafıma yatmaktan kalçamda agrılar olusuyor resmen saga donuyorum bende sonra yıne sola ama bunlar gayet yavas donusler oldugu ıcın baya vaktımı alıyor .
agrılar gırıyor bacaklarıma uyusuyor hep aynı yere yatınca kafamçokkarıştı
sabırr sabırrrrrr az kaldı

maşallahhhhhhhhhhh.. çatı muayenen nasıl gectı acı sızı ?? oldumu??
bu arada bızde bugun doktora gıdıyoruzz hanımlar
:teytey: ama ne gıyecegımı bılemıyorum cunku sıtenın bahcesındekı çardakta otururken bişey almak için ayaga kalktım masanın köşesine takılan pantolonum yırtıldııı diğerlerinide ablama yollamıştım ben artık tekle ıdare ederım dıye.. şimdi ne yapcam bılmıyorum ya cıbıldak gidicem yada kocamın pantolonunu gıycem sırnaşık şey

beni de uyku tutmuyor.dün gece karnım ağrıdı çok sanki adet olucakmışım gibi.zaten uzun bir zamandır alıştım uykusuzluğa.en kötüsü de uyumadan yatakta bir o yana bir bu yana dönmeye çabalamak.iki saatte uflaya puflaya dönüyorum kafamçokkarıştı neyse az kaldı şunun şurasında birkaç güne kalmadan anne olacağız...inşallah.....:teytey:

evet cnm benim de korkum bu zaten son anda sezeryan olmak inşallah herkes istediği gibi bir doğum geçirir...hepsi zamanında ve sağlıkla gelsin bizi dew mutlu etsinler.......:dance:

Benim de olan bir tane pantolonum var nerdeyse hergun onu giyiyorum. Gecen seftali suyu doktum, yikayamadim ertesi gune kurumaz diye, silip oyle giydim. Guler misin aglar misin.
Bugun doktora gittim yine vajinal muayene yapti . Uff yine cok acidi 1cm mis acilma.
NST'te de yogun sancilar var. Ama acilma cok yavas ilerliyor. Yine yuruyus dedi.
Kayinvalidem de cars gunu gelecekmis. Hayirlisi bakalim. Aksam baya yuruyeyim bari :)

anaaaaa kız doğuruyon mu yoksa günün de gelmiş....bekle sen yakında sancıların da başlar...herşeyi bir son kez kontrol et bakalım tamam mı die..........sırnaşık şey

ilahi sen yani:roflol:bul kız bişeyler giymek için cıbıldak gitme sakın....çatı muayenesinde birşey y ok canım hiç öyle ağrı fln yok yani elle kontrol ediyor anlık bir şey sen noluyo derken bitiyor zaten endişelenmenize gerek yok........anlatılanlara inanmayın yane...neyse sen de bi git de hayırlı haberler getir bakam.......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…