evet cnm ya son zamanlar olduğu için heralde nefes çalışması yapıyorlar...bu arada ben bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı bir sorun yokmuş nst ye de girdim o da güzel çıktı.....bebişim de3300gr.olmuş.bakalım bekliyoruz artık doğumu...laelaelaelaelae
çok mu yürüdünüz ayçacım?bacak agrısı derken nasıl?bileklerde yogunlaşan bir agrımı?iyice dinlen ayaklarını uzat..(bu arada bunu yazarken eşim sen çok dinleniyon ya dedi bana:bbo:)kızlar ya benim bacaklarım çok ağrıyor..yürüyüş yapalım dedim eşime.kendimi eve zor attım....
sürekli sol yana yatmak zor olmaya başladı ...ondan kaynaklandığını düşünüyorum
sizde durumlar nasıl
kızlar ya benim bacaklarım çok ağrıyor..yürüyüş yapalım dedim eşime.kendimi eve zor attım....
sürekli sol yana yatmak zor olmaya başladı ...ondan kaynaklandığını düşünüyorum
sizde durumlar nasıl
günaydın kızlar nasılsınız üüüffffffffffff yine çok sıcak bi gün bu arada şu nişan denilen şeyin nasıl bişi olduğunu biliyomusunuz az bişey kan geldi wc deyken o kadarmı olcak yoksa biraz uzun sürcekmi acaba tekrar gelirmi beklesemmi bilemedim sancım filanda yok
günaydın kızlar nasılsınız üüüffffffffffff yine çok sıcak bi gün bu arada şu nişan denilen şeyin nasıl bişi olduğunu biliyomusunuz az bişey kan geldi wc deyken o kadarmı olcak yoksa biraz uzun sürcekmi acaba tekrar gelirmi beklesemmi bilemedim sancım filanda yok
benimde dizlerim artık beni taşımıyor sanırım ,bir de eğilirsem kalkmakta çok zorluk çekiyorum.Geceleri ne tarafa dönceğimi şaşırıyorum sağa dönersem o küçücük ayaklarıyla uyarıyor beni,sırtüstü yatınca bebişe zorluk oluyormuş yeterince kan gitmiyormuş sanırım sola yata yata sol kalçam uyuşuyor ağrılar giriyor resmen sabahı zor ediyorum:çok üzgünüm:
evet cnm ya son zamanlar olduğu için heralde nefes çalışması yapıyorlar...bu arada ben bugün doktora gittim çatı muayenesi yaptı bir sorun yokmuş nst ye de girdim o da güzel çıktı.....bebişim de3300gr.olmuş.bakalım bekliyoruz artık doğumu...laelaelaelaelae
hadi hayırlısıyla doğar inşallah meleğin normal doğum istiyon galiba canım beklemesi çok zor gibi geliyo bana bide o kadar bekledikten sonra sezeryana alıyolar ya ondan korkuyom zamanında gelir inşallah hepimizin bebişleri fazla bekletmesinler burda dört gözle herkez onları bekliyo:sm_confused:
maşallahhhhhhhhhhh.. çatı muayenen nasıl gectı acı sızı ?? oldumu??
bu arada bızde bugun doktora gıdıyoruzz hanımlar
:teytey: ama ne gıyecegımı bılemıyorum cunku sıtenın bahcesındekı çardakta otururken bişey almak için ayaga kalktım masanın köşesine takılan pantolonum yırtıldııı diğerlerinide ablama yollamıştım ben artık tekle ıdare ederım dıye.. şimdi ne yapcam bılmıyorum ya cıbıldak gidicem yada kocamın pantolonunu gıycem sırnaşık şey
yok canımya 20 dakka zor yürüyebildim..eşimde bana çok söylüyor öyle...bu söylediklerini sen yapıyormusun falan diye
masllah canım allah hayırlısı ile kurtarsın
maşallahhhhhhhhhhh.. çatı muayenen nasıl gectı acı sızı ?? oldumu??
bu arada bızde bugun doktora gıdıyoruzz hanımlar
:teytey: ama ne gıyecegımı bılemıyorum cunku sıtenın bahcesındekı çardakta otururken bişey almak için ayaga kalktım masanın köşesine takılan pantolonum yırtıldııı diğerlerinide ablama yollamıştım ben artık tekle ıdare ederım dıye.. şimdi ne yapcam bılmıyorum ya cıbıldak gidicem yada kocamın pantolonunu gıycem sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?