handerya valla maşallah ya ne güzel..nasıl tasıyosun canım ya;baya zor görünüyor...son haftalar dogursakta kurtulsak derlermiş hamileler..ben öyle bişey demiyorum tasımaktan hiç yorulmadım bebişi:)bu gece sancım var kasıklarımda..dogum korkum yine geri geldi..Allahım yardım etsin hepiimize..
handerya harıka ya gobuşunn oyşşşş ne guzel sevılır hee :) ama taşımak zordur senın ıcın .. acaba kac kılo dogucak bebekımız gorunure bakılırsa 4 fln dıyorum ben ..
senınkı normal dogum muydu bu arada?
Ayrıcaaa tum haziran annelerine gunaydınlarrrrrr
bizim gecemiz guzel geçti ama sabah cok korktuk aral oynamayınca baya ugrastık cocukla ascık kıprastı babası oyle gıttı ışe..
tabı bu kısıden kısyee degısıyor .. sen belkı kolay bır sezeryan yaparsın baskası yapamayabılır bunu onceden bılemememız ne kotu bende bılsem sonradan acı cekmıcegımı yaparım ama ıstee kestıremıyorsun kıı onceden..
bız senınle aynı tarıhlerde dogum yapıcaz sanırım benım de 8 - 9 hazıran gıbı oğlumun gelmesı gerekıyor..
Allahım hayırlısını versın acısızınıı versın hepımıze kızlar...
randevum 6 da ay zaman gecmek bilmiyor bugün benim için cok önemli
nesihan yazarım buraya canım zaten mutk-lu bir haber alırsam insallah sevincimi paylasırım aksini düşünmek bile istemiyorum
ben genel anastezi istiyorum agrı pompasıda taktıracam baska türlü dogumdan sonra cok acı cekerim kızımlada ilgilenemem hayırlısı olsun kızlar hepimiz için
bu arada kızlar ben sürekli nefes açlığı çekiyorum bu sizde de oluyormu. mözellikle yatınca
handerya agrı pompası en etkili agrı kesiciymiş sezeryandan sonra takıyorlar en ufak agrın oldugunda düğmeye basıyorsun vücudunun kaldırabileceği kadar agrı kesici veriyor ve böylece zor saatleri cok kolay atlatıyorsun tabi ücreti var
sırt üstü yatmamaya çalışın kızlar benim doktorum bebeğe oksijen gitmez sırt üstü yatma dedi. bilginiz olsunbende de mide yanması oluyor ama sen yatarken tek tarafa mı yatıyorsun ki?
ben her türlü yatıyorum ama bazen karnım cok agır geliyor pozisyonu zor buluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?