2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

handerya valla maşallah ya ne güzel..nasıl tasıyosun canım ya;baya zor görünüyor...son haftalar dogursakta kurtulsak derlermiş hamileler..ben öyle bişey demiyorum tasımaktan hiç yorulmadım bebişi:)bu gece sancım var kasıklarımda..dogum korkum yine geri geldi..Allahım yardım etsin hepiimize..

gel bir de bana sor gülşahcım kafamçokkarıştı çok zorlanıyorum bu son günlerde gece uyku yok zaten dönemiyorum vs... evet resmen artık doğ oğlum diyorum ben benlikten çıktım 9 aydır yaaa..sağlıkla gelsin ama gecikmesinler ne diyeyim.benimde bugün çok kasılmalarım ve ağrım var bakalım devamı gelcek mi?

handerya harıka ya gobuşunn oyşşşş ne guzel sevılır hee :) ama taşımak zordur senın ıcın .. acaba kac kılo dogucak bebekımız gorunure bakılırsa 4 fln dıyorum ben ..

senınkı normal dogum muydu bu arada?

Ayrıcaaa tum haziran annelerine gunaydınlarrrrrr
bizim gecemiz guzel geçti ama sabah cok korktuk aral oynamayınca baya ugrastık cocukla ascık kıprastı babası oyle gıttı ışe..

hayılır haberlerını beklıyoruz helencım.. bakalım ne durumda bebişin..
bizde kayınvalidemle addalara gidicez.. :) hazırlaniyim ben
öptum hepiciğiniziiii

saol canım taşımak gerçekten zor oluyor çünkü içinde paha biçilmez bir hazine varakşama kadar göbişimi sevmekle geçiyor zaten zaman o oynadıkça bende onunla oynuyorum ayağıyla falan,bi çıksa neler yapıcam... kilomuz umarım çok fazla olmaz ,doktor amcamız normal kiloda olur demişti ama bakalım ,zaten annesi bugünlerde doğum tribine girdi tırsar oldum nasıl çıkcak bu çocuk diye acaba sezeryan daha mı iyi diye aklım kayıyor ama zaman da geçiyor offf ne bileyim sezeryan olan bi çok kişi de rahatlığından bahsediyor kafam karıştı iyicekafamçokkarıştı

tabı bu kısıden kısyee degısıyor .. sen belkı kolay bır sezeryan yaparsın baskası yapamayabılır bunu onceden bılemememız ne kotu bende bılsem sonradan acı cekmıcegımı yaparım ama ıstee kestıremıyorsun kıı onceden..
bız senınle aynı tarıhlerde dogum yapıcaz sanırım benım de 8 - 9 hazıran gıbı oğlumun gelmesı gerekıyor..
Allahım hayırlısını versın acısızınıı versın hepımıze kızlar...

offf evet bir bilebilsemmmm acı eşiğim nasıldır,dayanabilirmiyim?CADIARZUnormalde dayanıklıyımdır mızıldamam öyle ama ne bileyim bu doğum olayı işte.. annem beni çok zor doğurmuş mesela ikimizden biri az kalsın gidiyormuş düşünmek istemiyorum böyle şeyler gerçi ama genelde kızlar bu gibi durumlarda genetik olarak anneleri gibi olurlarmış ablam çok mızmızdır,canı tatlıdır 2 doğum yaptı hatta birine bende girdim( epidural sezeryan) bi kere gık demedi o yüzden aslında sezeryan sıcak gelmeye başladı o bile çok rahat ayağa kalktı... normal doğum yaparsam kesinlikle epidural istiyorum ben

helencim ağrı pompası demişsin,daha önce duymamıştım o da ağrı kesici bi şey mi doğumdan sonra ne kadar takılı duruyor vs..

bu arada kızlar ben sürekli nefes açlığı çekiyorum bu sizde de oluyormu. mözellikle yatınca

bende de çok oluyor canım özellikle kapalı yerdeysem,hemen cam kapı açıyorum,balkona çıkıyorum vs.. sıcaktan da oluyor sanırım gece uykuda bile oluyor bazen

güzel bişeymiş ama hareketleri engelliyo mu acaba ,yine bele mi takılıyo?bi araştırmak lazım..tabi önce sezeryan olmak lazım:çok üzgünüm:ayyy bu son iki gündür felaket gerildim ne zaman doğum yapcam,ne şekilde diye düşünmekten offff,hepimiz ,için hayırlısı nasıl olcaksa öyle doğum olsun...

bu arada iki gündür sol kalçam acayip ağrıyor üstüne basamıyorum sürekli o tarafa yatmaktan mıdır,sinir sıkışması mı anlamadım resmen yürürken acı çekiyorum topallar hale geldim,bir de mide yanması çok kötü sizde de devam ediyor mu?

kizlaar fazla sitres yapmayin
allahim en kolay sekilde meleklerinize kavustursun
bende cok dusunuyodum nasil olacak diye biraz sancim oldu dedim bi gideyim acile icim rahat yatayim gittim dogum yaptim
allah darda kalana yardim ediyor
dualarim sizlerle

genelde sola yatıyorum ama uyandığım zaman kendimi sırtüstü yada sağa dönük olarak buluyorum bazen yerimseniben

bende de mide yanması oluyor ama sen yatarken tek tarafa mı yatıyorsun ki?
ben her türlü yatıyorum ama bazen karnım cok agır geliyor pozisyonu zor buluyorum
sırt üstü yatmamaya çalışın kızlar benim doktorum bebeğe oksijen gitmez sırt üstü yatma dedi. bilginiz olsun

selam kızlar..of ya insan nasıl geriliyor demi?bende rahatım dedim dedim;dün gece belim hiç agrımadıgı kadar agrıdıbelim dedigim kuyruk sokumum(sag tarafı)..gece minoset içtim..biraz rahatlattı.dikkat ettim hastaneye gittigim günler belim agrıyor..nstdeyken falan dogrulurken yanlış hareket yapıyorum herhalde..yok suyum mu gelcek yok agrı nasıl olcak derken sabahı ediyorumsezeryan bu yönden sahiden iyi yaaa..

helencim 5 dakikadan bişey olmaz çünkü nstde 20 dakika yatıyoruz sırt üstü..valla bende agrım oldugunda o şekilde yapıyorum.mide yanması için gerçi son günler ama bende ilaçsız atlamak istedigmden yazdırmamıştım da bu hafta yazzdırdım bir ilaç..çok güzel hemen kesiyor..canım yani bosuna çekmişim yanmaları.istersen adını yazarım..

bebişler iyice büyüdü ve çok az hareket ediyorlar bugün yine tembel günümüzdeyiz sanırım çok az hareket ediyor panik yapmayım uyuyodur diyorum,sürekli tatlı vs yiyorum ama tık yok,sizin bebişlerde böyle annesini çatlatıyo mu meraktan? daha önce de bunu yaptı ya hastanedeyken yada yolun yarısında oynamaya başladı bu sefer daha sakin olacam,offff ya bi doğsalar da gözümüzle görsek sağlıklı mı ne durumda?:1no2:

yeri daralmıştır iyice annesi..bide uyuyodur sıcaklarda ne yapsın sen elleme en iyisi..bende bazen yapıyorum sallayıp karnımı hadi kalk bakalım diyorum..doktor karnımı çok bastırdıgında yüzünü ekşitiyor..sevmiyor herhalde rahatsız edilmeyisengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…