2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bebisimmm inşallah gelirsinn cok zor gurbetlik cokk .. bende yaşadım bılıyorum
nerdeler aılen ıstanbul mu ?

1.eylul.......................1 haziran.....................EGE
2.sevce......................1 haziran....................NİSAGÜL.........29 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU............3300GR........49CM
3.ezozgun..................3 haziran....................MEHMET EZEL...................18 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.....3260GR......51CM
4.tanyeri....................3 haziran........................ZEYNEP ECE
5.huricane..................3 haziran.......................ARDA
6.gökçen....................5 haziran.....................KUZEY.....................27 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU.........??
7.karamsar.................6 haziran.....................KIZ......................30 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU
8.aşk_ı asi..................8 haziran.....................NAZIM ARAS
9.bebişim....................8 haziran........................ALİ EMİN....21 MAYISDA SEZERYANLA DOĞDU....2960 GR......47,5CM
10.cemredeniz.............8 haziran........................ARAL DENİZ
11.soda-lamon.............10 haziran.................BULUT
12-ceydacey................10 haziran..................DOĞAÇ KAYRA
13.sara-nur..................10 haziran..................ŞEVVAL ECRİN
14.streetpit..................10 haziran.................KIZ
15.zeynepmina.............11 haziran...............ENİS EFE
16.handerya.................12 haziran...................TEOMAN ASRIN
17.cananur....................13 haziran................FETHİ AHMET
18.serince.....................13 haziran..............ŞEVVAL
19.scapula....................13 haziran.................HATİCE VERA
20.çilemsin....................13 haziran...............ASEL NEVA
21.haşhaş güzeli............14 haziran...............HATİCENUR SİMA
22.mawiş.......................14 haziran........................MERVE
23.aşkımveben...............15 haziran............KAAN İLKER
24.bennys......................15 haziran...................ERKEK
25.nesihan.....................15 haziran..............YUSUF KAAN
26.serpil.........................15 haziran.................DEFNE
27.narin..........................16 haziran....................KIZ
28.gülşah-kılıç.................16 haziran................ÖYKÜM BEREN
29.fasülyeninannesi.........16 haziran...............BERRA
30.yasemin.....................19 haziran...............YAĞMUR......27 MAYISDA NORMAL DOĞDU........2965GR....47CM
31.ayti............................20 haziran......................ALİ..............6 HAZİRANDA SEZERYANLA DOĞUM
32.dilekgndz....................22 haziran................ECRİN SENA
33.bennu beyzam............23 haziran...............BÜŞRA NAZ
34.sudenaz.....................23 haziran.......................EGE
35.azerin........................23 haziran.....................MUHAMMED BAHADIR
36.berrin........................24 haziran........................MEHMET
37.ebru-1907.................25 haziran...............EMİR
38.ayça........................27 haziran.................AHMET ARDA
39.senace.....................27 haziran ................ELİF SENA
40.sadengk...................27 haziran...............ERKEK
41.buteo.......................27 haziran..............ERKEK
42.yağmursu.................28 haziran................BERRA NAZ
43.helen.......................30 haziran....................TUANA................20 HAZİİRANDA SEZERYANLA DOĞUM

SEVCECİM İNAN YENİ FARKETTİM CANIM YA
İYİ HABERLERİNİ OKUDUM SEVİNDİM
TEKRAR ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN........

CEMRECİM SENİ HİÇ ÇAĞLA KUBATA BENZETEN OLDUMU
bu resminde çok benziyorsun

babalr günü benide düşündürüyor kızlar..
eşim hiç kaçırmaz özel günleri
ben onun gibi duyarlı değilim ya
ama bu sefer anneler gününde yaptığı jeste karşılık vermeliym
ne almayı düşünüyorsunuz
gerçi biz cuma günü ayrılıyoruz,ben annemlere gidiyorum eşim 1 temmuza kadar burda
umarım doğuma yetişir

evet yapıyorumm hergun bugun baya yurudum mesela
tık yok gece zor oluyo ama sabah duzelıommm

yok ayçacım benzeten olmadı genellıkle christina aguilera mı neydi ona benzetıyorlar.
o da yenı anne olduu bende onun gıbı zayzayıftım ama bende boy var allahtan :)))
kızlar o bılee kılolarınıd ert etmıyormus bızde verıcez elbett tey teyyyy bosverınnn
ANNE olucazz otesı varmı

kızlar ben artık yürüyüş yaparken çok zorlanıyorum.38+5 olduk ama maşallah dana gibiyim.bugün annemle kızıma mevlüt kıyafeti bakalım dedik(hiçbirşey bulamadık o da ayrı mesele)evden çıktım beş dk sonra karnım gerilmeye başladı.nefesim kesildi.
hani dalak şişer ya çok yürüyünce aynı öyle bir acı hissediyorum.gerçi dalağımız şu anda nerede ondan da emin değilim ya...:bbo: hem yürüyüş yapmak istiyorum hem de yapamıyorum..yarın dr kontrolümüz var...kızım artık karnıma sığmıyor....
annemle resmimizi çektim....balina gibi çıkmışım..:1shok: kadıncağızı bir lokmada yutacak gibi duruyorum...annem de şişmandır yani...ahhhh kızıma bir an önce kavuşmek istiyoruuuuumm Şeniz

yok ya ben son güne kadar beklesin istiyorum
hem kilo alır hemde anne karnında 1 gün dışarda 6-7 güne eş değermiş
ö yüzden en azından son haftasında doğumum olsun diye dua ediyorum

bende öyle diyorum.bizimle ne kadar kalırsa o kadar iyi.tabiki miyadı dolamadığı sürece.azıcık daha kilo alırlar da ele avuca gelirler.ama o kadar ağırlaştım ki ben,önden göbişi arkadan popomu götüremiyorum...resmimi koyayım diyorum ama kendim bile bakınca korkuyorum.:1shok: Allahtan boyum var..dr um da kızıyor kilo aldım diye ama sonra da hadi hadi boydan kurtarıyorsun diyor...sırnaşık şey

kızlar maşallah bi bıraktım kaynatılmış hemen:)hızlı haziran anneleri...doktora gittim ve hayret ki kızım açtı yüzünü güzel güzel baktı bize..3065gr..sonra hastaneye gittim tam rezalet yaw..1 buçuk saat nstye baglanmak için bekledim..3 dogum vardı sanşıma..neyse bu arada bir babaya oglunuz oldu diye müjde verdim oda bana çikolata aldıyerimseniben
doktora kaşıntı akıntı problemimi söyledim muayene etsin istedim etmeme gerek yok dedi mantar dedi ve yine fitil verdi...birde alay eder gibi nasıl dogum düşünüyosun deyip cavabı kendi verdi..bende normal dogum yapacak gücü görüüyormuşkafamçokkarıştı iyi de ben göremiyorum...
bu araada göbekler çok güzel gayet yerinde...lüften kalan arkadaslar da koysun..kocaman karınlı son günlerimiz..

kızlar kk yı açayım dedim scapulcaım yasemın yanı doguma gıtmıs heyecan yaptım offf ben ne zaman doorcam uleynnnnnnnnnnnnnnn :)))

Güncellllll::::::...........

cemrecim seni de yakında duyarız..
az kaldı seninde ya...
vallaha bende scapulayı duyunca heyecan yaptım

bu gece kasıklarımda fn bır agrı yok .. inşallahh bnmde hayırlı haberlerımı alırısnız banada sızlerın hayırlı haberlerını dymak nasıp olur umarım kıı..

biz bugün son haftaya girdik gerçi doktorumuz muhtemelen 6-7 haziran gibi gelir bebek demişti ama bizim oğlanın hiç niyeti yok sanırım ve bu da koca göbişim ve bennnn en taze resmimiz ayçacım:)

bu arada scapula da doğuma gitmiş valla okuyunca bi hoş oldum heyecan bastı bi anda benimde tek korkum evde yalnızken suyumun gelmesi falan panik yaparım diye..Allah bir avazda kurtarır umarım scapulayı ve tüm hamişleri...

Son düzenleme:
benimde bi haftam kaldı.belki haftaya bugün olur bile.çok heycanlıyım.çok ağırlaştım.ağrım da var.ALLAH ım herkesi sağasalim kurtarsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…