2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

helencim yaa korktugum ıçın o smıleyı koydum .. dun gece zor gectı bnm ıcın .. ılk kez dogum yapıcak olmak hıc bıseyı tam olarak bılemeden o hastaneye gıtmek bunları dusundum durdum..
yoksa cok mutluyum yavrumun kollarıma gelmesını oyle cok ıstıyorum kııı
bırde tatıle gıtmek ıstıyorum ben bu yaz cok sıkıldım bunaldım bız esımde balayınada gıdememıstık cunku ıstanbuldan buraya yerlesmek aılemden uzak kalmak vs. vs.. ve hemen hamıel kalmak bende cok stres yaptıı tatılı hakettıgımı dusunuyorum.. ama bebegım 2 aylık olucak nasıl gıdıcem bılmıyorum bodrum dusunuyoruz ama kısmet ıstee

evet heyecanlıyım dr a gıtmem gerek bu c tesı ve daha randevu almadım korkudan

ayy inşallah gideriz yaaa bebekle nasıl olur ya ben yanımda birni goturmeyi dusunuyorum ama nasıl olur kii
dusundukce de bunalıyorum Allah once hayırlı dogumlar versınde hepmıze

kızlar babalar gunu ıcın eslerınıze suprız fln yapıcakmısınız yaa. esım bana anneler gunudne hedı almıstıı cok sasırdıms evındım daha anne olmadan hedıye almak guzel oldu.. bende ona bısey yapmak ıstıyorum o gunden oncede dogum yapacagım ıcın sımdıden almam gerek o zaman cıkamam dısarı cunku ..

herkese slm! karamsarcım hoşgelmişsiniz,darısı başımıza...yaaa ben çok sıkıldım beklemekten artık hamilelik zor gelmeye başladı özellikle gecelerden korkar oldum,uyuyamıyorum artık sezeryan daha bir sıcak gelmeye başladı sanki hiç değilse heran ne zaman olcak psikolojisi yok ama isteğe bağlı yaparlar mı bilmem doktorumuz normal doğum diyor başka bişey demiyor bakalım salıya kadar bekliycez dün nstye girdim ara ara sancılarım çıktı ama düzensiz

valla oğluşum en güzel hediye olacak babasına inşallah,başka bir hediyeyi gözü görür mü bilmem

aylardır evde oturmaktan bana da sıkıntı geldi yaz geldi tatil olayı beni de düşündürüyor ben kırkımız çıksın yazlığa gideceğim ,ablamda orda olcak bir süre orda kalırız ,bir süre de antalyada babaannesi var oraya gideriz yaz biter sanırım oğluşum da biraz ele gelmiş olur

işte benim göbişim...nasıl inmişmi sizce..
son resmime göre büyümüşmü teyzeleri..
oğlummu büyümüş yoksa annesimi...

handerya o güzel göbişini bir daha gönderde görelim

sırnaşık şey şu an ablamda kalıyorum onların bilgisayarda bulabilirsem gönderirim yada taze taze son halimi çeker koyarım tatlım ( biz daha da büyüdük kocamannnn olduk) bu arada senin göbiş çok şirin tam yerinde valla ayrıca önceki halini bilmiyorum ama gebelik sana çok kilo aldırmamış sanırım

ahhh ahhh tatil ,deniz.kum öyle özledimki
ama benim bebişin 40 ı ağustosun ortalarında çıkıyor..(zamanında doğarsa tabi)
geçen seneki yazlıktaki halim aklıma geldi
çok komikti...biz geçen sene mayıstan beri korunmayı bırakmıştık veeylülda hamile kaldım
yani temmuz ve ağustos aylarında hamileyimdir diye hiç denize girmiyordum,kendimi ıslatıp çıkıyordum,içim gidiyordu,sonra hastalanıyordum ve yine giremiyordum....
ağustosun sonlarındada evimizi taşıdık buraya ve ben yine hamileyim diye hiç iş yapmadım,camları erkek kardeşim silmişti..eğer hamile değilsen sorarım sana diyordu
ve ben yine hastalandım.......

işte önceki halim çok kilo aldım canım ..19 kilo....

Son düzenleme:

evet cnm sana katılıyorum..benim de dikkatimi çekti valla benim de son 1haftam artık doğsun diyorum ama bu haziran bebişleri tam günlerini dolduracak herhalde..kayınvalidem başımda bekliyor bir an önce doğurayım die yaw acaba herkes heyecanla beklediği için mi böyle oluyor anlamadım neyse yarın gene doktor kontrolüm var bakalım o zaman ne diyecek doktor ablamız:bbo:

sırnaşık şeykomikmiş gerçekten,acabalarla geçen bir yaz geçirmişsin,merak ettim o zamanki nazın yarısını gebelik döneminde yapabildin mi? neyse artık bu yazda lohusalık nazıyla geçer dimi ama yerimseniben zaten ben bu yaz denize zor girerim diye düşünüyorum hem zamnsızlıktan hem de doğum normal olursa dikiş yerleri mikrop kapar vs korkusundan bakalım artık...

kızlar hepinize maaşallah ya haziran anneleri de pek bakımlı allah nazardan saklasın bence hepimiz tatili hak ediyoruz imkanı olan gitsin valla

ayçacım sen bebelik öncesi manken gibiymişsin valla ben çıkabileceğim en üst kiloya çıktım ve hamile olduğumu öğrendim başlarda bu olayı çok kafaya takmıştım ama şimdi sallamıyorum zaten 17 kilo almışım gebelikte de oğluşum için feda olsun veririm napıyım o sağlıklı olsunda...

babalar gunu 13 hazıran mıydı neydı oyle bı tarhıtıı yanlıs anımsamıyorsam..
benım aklıma bır fıkrı var oglumla beraberde o fıkrın yanında bır gıyım eşyası almak ıstıyorum ..
oğlumla beraber verıcez ınşallahh hedıyesını babamızın. :)

bu arada hastanemı arayıp randevu aldım c tesıydı normalde gıtmtm gereken tarıh 1 hafta sonra gel demıştı cunku dr umuz ama c tesı cok doluymuşş bende p tesı akşam 7 ye randevu aldım 41 . haftamıza gırdıgımız gunun tarıhıı
kocam o gun dogurucaksın hastaneye gıttıgımızde gerı gelıp valızımızı alıcaz dıyor bakalım ... :)

kızlar ben 45 kıloydum şuan 65 im çok zayıftım ben hatta kollarım iplik gibiydi :)
şimdi ancak toparlandım kimse inanmıyor 20 kilo aldıgıma :)
dogumdan sonra inşallah hedefim 55 kilo kadar olabilmek umarım yineee 47 leree 45 lere duşmem

kiloyu dert etmeyin bence ben 52 ile hamile kaldim 66 ile doguma gittim eve geldigimde 59 dum suan 57 yim daha 2 hafta oldu istemesekte kilolar gidiyor birde sut olsun diye dikkat bile etmiyorum

kilolar gidiyor yaniii

bende 8 inci ayda turkiyeye gelmek istiyorum 2 sene olacak nerdeyse ailemi gormeyeli
oglusum 2 ayini gecirmis olacak insaallah bi sorun olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…