2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

yerim ben onların yüzünü ekşitmelerini :1rolleyes:bi gün benden dayak yedi resmen oynasın diye karnıma neler yapmadım salladım, hafif hafif vurdum vs..daha şimdiden dalga geçiyolar bizimle resmen.şimdi hafif hafif oynamaya başladı acayip geriyo karnımı patlatacak bi gün ya hayırlısı

slm arkadaşlar benim doğum tarihim 13 hazirandı salı günü kontrole gittik bende düzenli doğum sancısı çıktı nst de 1 cm de açılma hastaneye yatırdılar fakat hiç sancı hissetmiyordum 3 gündür takip altındaydım yani ne sancı ne açılma 3 gün hastanede yattım bugün çıktım bu alttan muayene berbat bişeymişsenağlama ilk yapıldığında çok kanamam oldu tabi çatı muayeneside yapıldısenağlama hastaneden evime izinli çıktım dinleniyorum hala sancım yok cumartesi ye kadar bekleyeceğiz bakalım ne olacak neyse ben yatmaya gidiyorum herkese iyigünler:1hug:

cilemsin geçmiş olsun neden yatırdılar hemen.. cokmu sancın vardı açılması 3 cm olanı bıle bazen eve yolluyorlar.. ilginç yaa
bu arada çatı muayenesinde canın cok acımış sanırsam.. nasıl yapıldı anlatırmısın.. ?
bende bu pazartesi çatı muayenemi olucam (((((((((((((

bu arada nst de ben sırt ustu yatmadımm hemşire bana sola donuk yatmam gerektıgını soyledı o sekılde yatmıştım ..

hava cok sıcakmışşşşşşşş yaa kayınvalideciimle dışarı çıktık oğluma çarşıdan mavi tül aldım
kızlar dun oğluma kapı süsü yapmaya başladımm elımdekı malzemelerlee beyaz tülüm vardı onu tahta çember vardı evde çerçeve gıbı ona sardım uzerıne gelın çiçegimin gullerınden 2 tane koydum. dıktım onları, mavı kurdelalar yaptım satenden onlarıda dıktım bırde mavi tül gerekiyordu onuda aldım bugun bititirim umarım ..
resmini çekip burda paylaşıcam sizlerle.. tabi o ara dogurmazsam :)

kızlar selam
bugün dr gittik kontrolümüz vardı.kızım 3.900 gr ve boyu 53 cm olmuşş.keyfi yerinde valla.38+6 yız.haftaya cuma vaktimiz doluyor.o zamana kadar her an görüşebiliriz dedi dr um. e artık göbişi götüremiyorum.
dünden beri hafif bir akıntım vardı su gibi,onun amniyos sızıntısı olup olmadığını anlamak için özel bir ped varmış.ilk defa duydum.içinde kırmızı turnusol kağıdı var.sudaki ph o kırmızı rengi lacivert yapıyormuş.o zaman anlaşılıyormuş sızıntı amniyos mu değil mi?onu koydum bir saat gezindik eşimle orda burda.sonuç temiz.bu zamanlarda olurmuş akıntı.hazırlıkmış yani.
çatı muayenesi oldum yineeeee.ama bu sefer kendimi hiç kasmadım.rahat bıraktım ve çok az acıdı.geçen sefer kasmaktan heder olmuştum yaaa....hiç açıklığım yok.herşey yolunda çok şükür ama benim sabrım kalmadııııııııı.......

yaaa bu catı muayenesını nedne her seferınde yapıyorlar kızlar bana hıc yapmadı cici doktorum benım :)))
ama bu p tesı yapcakkk

bu arada maşallahh yaaa 3 kılo 900 gram olmuşş meleğin.. normal dogum du deılmı aykızım

evet cemrecim normal doğum inşallah.epidural olacak büyük ihtimalle.eğer haftaya doğarsa 4 lilo civarı olu dedi dr um.ben biraz iriyim normalde.boyum 1.74 ve normalde 80 kilo felanım.şimdi kaç oldum oraya hiç girmeyelimm...neyse..dr uma sormuştum geçen hafta normal di mi diye.o da biraz şakacı zaten.bu cüsseyle seni de normal doğurtamazsak yuh bize dedi.ama kızım yok ben daha da tontiş olucam derse sezeryan olabilir.ama dr um sezeryanı hiç istemiyor.herşey kızıma bağlı...o nasıl dünyaya teşrif etmek istiyorsa öyle olacak yani...
ha bu arada çatı muayenesini ben biraz akıntım var deyince yaptı.yoksa yapmayacaktı.ama korma canım.kendini rahat bırakırsan azıcık acıyor.tecrübeyle sabit yani.hem de iki kezz....

off ya ben de ptesi gidicem çatı muayenesine. salı kontrole gittim bu hafta doğma olasılığı%20 dedi zaten benim daha vardı doğuma da bir umut diodum olmadı napalım beklioruz daha bende sancı bile yok zaten :)

bennys bende p tesı olucammm .. hemencecık ne oldugunu anlamadan bıter gıder ınsallahhh

cemrecim geldin mi gezmelerden..kapı süsünün resmini bekliyoruz hemen(ne kafiyeli oldu ya)
aykızım valla maşallahı var kızının...kocaman olmuş..benim ki minyon kaldı..benimde hafif hafif su geliyordu ama doktor suyun azalsa anlarım dedi..baska belirtilerde vardı mantar olmuşum ondanmış
çatı muhabbeti baslamış cemrecim korkulu rüyamız:bbo:bu arada ben hastanedeyken de cilemsin gibi 3 gündür suni sancıyla bekletilenler vardı kızlar..ilk gebeliklerde panik olup erken gitmemek gerekirmiş.yoksa hastanede bekleyip birçok kez çatı muayenesi yapıyolarmış.son anda gidersek daha iyiymiş te nasıl ayarlıyacagız bilsem;bide o bekleyen kadın beni tembihledi erken gelme sakın benim gibi diye..kadının 3 gündür psikolojisi bozulmuş orda

cnm minosetin bebeğe zararı yok mu????

8 - 9 hazıran gıbı canım ya beklıyorum bende ıstee..

ay cnm ben de 10unda bekliyorumm ama bakalım...

bu arada beni de nst de hafif sola yatırdılar........

yarın gene gidicem doktora sabırsızlıkla bekliyorum,bu arada korkmayın diorum kızlar size çatı muayenesinden birşey olduğu yoooooooooooooookkkkkkkkk.................!!!!

kızlar bebişim 3.900 ve 53 cm olmuş diyorum maşallahı var ammmaaa ben 6 kilo doğmuşum.normal ve de evdeeeee...zavallı ancığım beni çıkarırken canından olacakmış neredeyse...en sonunda bayılmış zaten....

ayy ciddimisin aykızım...
seninki kolay doğum olur inşallah..
kızlar bubası arada yarın annemlere gidiyorum uzun bir süre giremiyebilirim..
şimdi ağda yapmam lazım,yarın kontrolümvar
üff sırtımda çok ağrıyor nasıl yapıcam bilmiyorum..
aaa söylemeyi unuıtuyordum,bugün kapıyı bir açtım kapının önünde çok şirin bir bebek arabası..kapının yanına gizlenmiş tüm sınıfım süpriz diye bağırmazmı..
o kadar duygulandımkiii....onlarla yarın son günümüz ve onlar 6.sınıfa geçiyorlar,yani gerçekten son günümüz.......canların benim..

ne düşünceli öğrencilerin varmış benimkilerin umru değildi valla izne ayrılmadan önce:)
ya nasıl ağda yapıcaksın heryerin ağrır valla ben çok üşengeçim bu konularda bu yüzden kendimi genellikle emin ellere bırakıyorumyerimseniben

erkek bebek tam vaktinde doğar erken gelmez derler bende cemredenizden bunun bir ihtimal doğru olabileceğini düşünmeye başladım.sizin bebekler 10 15 günlükken ben hastaneye yeni gitmiş olucam ya çok var daha:)
bende bugün doktora gittim oğlum 3177 gr olmuş.boyunu 2 hafta önce doktor bir hafta geride demişti.bu haftaki ölçüm tam çıktı boy atmış yani:)

cnm kapı süsünü sırt agrılarm yüzünden bitiremedim ama buyuk bir kısmını cok zorlanarakk yaptım.. kayınvalıdemlere indirdim bayıldılar. :)
umarım sizde begenırsınız bu işemi başlasam acepp sırnaşık şey
bende hastaneye hemen gitmeme taraftarıyım tabi suyumdan once sancım gelirse şayet..
sancılarımı evde cekmek istiyorum bi kısmını en azından daha sonrasında da epidural takılıcak ztn.. :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…