yeri daralmıştır iyice annesi..bide uyuyodur sıcaklarda ne yapsınsen elleme en iyisi..bende bazen yapıyorum sallayıp karnımı hadi kalk bakalım diyorum..doktor karnımı çok bastırdıgında yüzünü ekşitiyor..sevmiyor herhalde rahatsız edilmeyisengözlerimebaksanab
selam kızlar..of ya insan nasıl geriliyor demi?bende rahatım dedim dedim;dün gece belim hiç agrımadıgı kadar agrıdıbelim dedigim kuyruk sokumum(sag tarafı)..gece minoset içtim..biraz rahatlattı.dikkat ettim hastaneye gittigim günler belim agrıyor..nstdeyken falan dogrulurken yanlış hareket yapıyorum herhalde..yok suyum mu gelcek yok agrı nasıl olcak derken sabahı ediyorum sezeryan bu yönden sahiden iyi yaaa..
8 - 9 hazıran gıbı canım ya beklıyorum bende ıstee..
ayy ciddimisin aykızım...
seninki kolay doğum olur inşallah..
kızlar bubası arada yarın annemlere gidiyorum uzun bir süre giremiyebilirim..
şimdi ağda yapmam lazım,yarın kontrolümvar
üff sırtımda çok ağrıyor nasıl yapıcam bilmiyorum..
aaa söylemeyi unuıtuyordum,bugün kapıyı bir açtım kapının önünde çok şirin bir bebek arabası..kapının yanına gizlenmiş tüm sınıfım süpriz diye bağırmazmı..
o kadar duygulandımkiii....onlarla yarın son günümüz ve onlar 6.sınıfa geçiyorlar,yani gerçekten son günümüz.......canların benim..
cemrecim geldin mi gezmelerden..kapı süsünün resmini bekliyoruz hemen(ne kafiyeli oldu ya)
aykızım valla maşallahı var kızının...kocaman olmuş..benim ki minyon kaldı..benimde hafif hafif su geliyordu ama doktor suyun azalsa anlarım dedi..baska belirtilerde vardı mantar olmuşum ondanmış
çatı muhabbeti baslamış cemrecim korkulu rüyamız:bbo:bu arada ben hastanedeyken de cilemsin gibi 3 gündür suni sancıyla bekletilenler vardı kızlar..ilk gebeliklerde panik olup erken gitmemek gerekirmiş.yoksa hastanede bekleyip birçok kez çatı muayenesi yapıyolarmış.son anda gidersek daha iyiymiş te nasıl ayarlıyacagız bilsem;bide o bekleyen kadın beni tembihledi erken gelme sakın benim gibi diye..kadının 3 gündür psikolojisi bozulmuş orda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?