haziranın telaşlı annelerine yeniden merhabalar nasılsınız neleryapıyosunuz benimkarnımda baya aşağıda oturmakta çokzorlanıyorum hiçnefes alamamak gibi birskıntı yaşamadım hep aşagıdaydı zaten bu günlerimçokzor geçiyor işyapamıyorum ayçabizimgibiler izinlerini kullanamıyorlar canım ben 6 ay ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gelecek yıl bu arada beklemek çok zor doğumumu çokmerak ediyorum pzrt kontrole gidicem çatı muayenesi olmadım bende herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben bugün birşeyöğrendim doğuma giderken ılık suyun için bal ile yağı karıştırıp içersek doğum daha kolay oluyormuş birde kolay doğum duası var bu dua ları okumak iyi geliyormuş
ayy çok güzel bir yazı..teşekkürler ayçacım..bebişlerde şaşkın olcak bizim gibi:)
cemre ya ben çok utandım ama kocanım ben senin dedi eşim kızdı..görsen ben aglıyorum o yardım ediyor;öff ya sahiden ne hale geldik..
o kendı teklıf etmıstı ztn kabul etmedım afdersınız yıgıtlıge b..k surdurmedım ama baktım kıı ı ıhhhh goremıyorum ayna koydum once ama buhardan gozukmuyor bışeyy sora eşım geldı hazır beklıomuş ztn ..
offf nasıl utandım anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaa ................:a015:
ıyıkı banyodaydımm kırmızı oldugumu goremedıı heuhehhe
haklsın canım...zaten kendi gerginliğimden korkuyorum yoksa kayınvalidem çok iyi bir zararı lafı olmadı bana..evime ilk defa gelcek..umarım bir aksilik olmadan hallederiz gçiririz şu günleri..iiyi gecelr cemrecim ve diger kızlar..şimdide dinlenelim bakalım...öptümm hepinizii..herkese dua etçem:)
o kendı teklıf etmıstı ztn kabul etmedım afdersınız yıgıtlıge b..k surdurmedım ama baktım kıı ı ıhhhh goremıyorum ayna koydum once ama buhardan gozukmuyor bışeyy sora eşım geldı hazır beklıomuş ztn ..
offf nasıl utandım anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaa ................:a015:
ıyıkı banyodaydımm kırmızı oldugumu goremedıı heuhehhe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?