2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

haziranın telaşlı annelerine yeniden merhabalar nasılsınız neleryapıyosunuz benimkarnımda baya aşağıda oturmakta çokzorlanıyorum hiçnefes alamamak gibi birskıntı yaşamadım hep aşagıdaydı zaten bu günlerimçokzor geçiyor işyapamıyorum ayçabizimgibiler izinlerini kullanamıyorlar canım ben 6 ay ücretsiz izne ayrılmayı düşünüyorum gelecek yıl bu arada beklemek çok zor doğumumu çokmerak ediyorum pzrt kontrole gidicem çatı muayenesi olmadım bende herkese hayırlı doğumlar diliyorum ben bugün birşeyöğrendim doğuma giderken ılık suyun için bal ile yağı karıştırıp içersek doğum daha kolay oluyormuş birde kolay doğum duası var bu dua ları okumak iyi geliyormuş

ayy çok güzel bir yazı..teşekkürler ayçacım..bebişlerde şaşkın olcak bizim gibi:)
cemre ya ben çok utandım ama kocanım ben senin dedi eşim kızdı..görsen ben aglıyorum o yardım ediyor;öff ya sahiden ne hale geldik..

MERHABA BENNUCUM BENDE DÜŞÜNÜYORUM İLK DÖNEM İÇİN ÜCRETSİZ İZNE AYRILAMAYI
3 AYLIK BEBEĞİ BİRİNE BIRAKAMAM ÇÜNKÜ
burda bakıcı sıkıntısıda var zaten
sonra ne yaparım bilmiyorum
senin normalmi gözüküyor bennucum

sanada hayırlı dogumlarr kolay dogumlar bennu beyzam..

ayça çok çok hoş bır yazı ıyı geldı vallahıı
bende şu saatte oğlumun karnımın sag tarafında olan ayaklarını tutmaya dokunmaya calışıyorumm..
ama hemen alayıpp kaçıyor kerata yaa.. bı çıksın ben ona yapacagımı bılıyorum :)

sara -nuru da merak edıyorum ben bu arada nerde bu kız ya....?

kızlar bu arda ben giremezsem kulübe,liste size emanet
gerçi hepinizin doğumu yaklaştı...

sara nurun bazen mesajlarını başka topiclerde okuyorum ama buraya takılmıyor artık sanırım

o kendı teklıf etmıstı ztn kabul etmedım afdersınız yıgıtlıge b..k surdurmedım ama baktım kıı ı ıhhhh goremıyorum ayna koydum once ama buhardan gozukmuyor bışeyy sora eşım geldı hazır beklıomuş ztn ..
offf nasıl utandım anlatamam yaaaaaaaaaaaaaaa ................ :a015:
ıyıkı banyodaydımm kırmızı oldugumu goremedıı heuhehhe

tamam ayçacım amaa lutfen gelmeye çalışşş olurmuu merak ederım benb şahsen....

bu arada kızlarr cok fenaa ayaklarım şiştiii ilk kez bukadar şişiyorlar ilk kez............ şok oldum yaaa ...
ben biraz uzaniyimm uyurum belkide herkese iyi gecelerr
yarın burda olmazsam doguma gitmişimdrr ayaklarım yanıyorrrr vede çok fenaa şişş :S

aynen valla canım bende basta istemem falan dedim aynamı aldım,oturdum olmadı kalktım olmadı:)her girdigimde yaparım artık ve inşallah abdest falan alır öyle giderim doguma..spacula bak yazdı ve gitti..bende yazcam inşallah size..:bbo:
bu arada kayınvalidem geliyor pazartesi günü akşam..kasçam kendimi kızlar ya çok iyi bir insan ama off işte anlıyosunuzdur..annem hasta gelemedi

bendee scapulacık gıbı yazıp gıtmek ıstıyorumm hatta telımıde verırırm bırınızee buraya haber verırısınız benden :)

gulşahcım kayınvalıden le guzel zaman gecırecegıne ınanıyorum cunku hersey karsılıklıdır sen cok tatlısın oda oyledır emınım kı..
lutfen kendını kasmaa o da bır anne nıhayetınde .. belkıde daha a yakınlaşacaksınızz deılmı ..belkıde ondan ogreneceklerın vede guzel sohbetlerın olucak..

ay bide cadımı cadıymışş kendilerii :)))

normal düşünüyorum canım inşallah olur sezeryanda sonradan sıkıntı oluyormuş beimeşimde bana yardım ediyor ama istemeyerek yapıyor çok canımı yakıyor bazen yalvara yalvara yaptırıyorum eşlerimiz anlayışlı olması iyi kimse böyle zor bir durumdakalmak istemez gerçekten yapamıyorum aynaylada olsa zorlanarak yapmaya çalışıyorum

eminimbu kadar uğraşımızın neticesini alırız annelerimizin kıymetini anlıyoruz böylece bebeklerinizin odası hazımı

haklsın canım...zaten kendi gerginliğimden korkuyorum yoksa kayınvalidem çok iyi bir zararı lafı olmadı bana..evime ilk defa gelcek..umarım bir aksilik olmadan hallederiz gçiririz şu günleri..iiyi gecelr cemrecim ve diger kızlar..şimdide dinlenelim bakalım...öptümm hepinizii..herkese dua etçem:)

iyi geceler sanada hayırlı haberlerini bekliyoruz

ne güzel kaynatmışsınız öyle kaçırmışım..ben gece kuşu olarak şimdi girdim uykusuz saatler başladı yineKötü Kazen bu akşam epey yürüdük eşimle oğlum gelir belki diye ama şu an itibarıyla hala tık yok ama makata doğru bi baskı var sanki tuvalet ihtiyacı gibi,ıkınma hissi gibi sizde de oluyormu bir de merak ettim göğüsünden süt falan gelen varmı?

o dert bende yaklaşık 2 aydır var (göbiş büyük olunca) kaç kez ağlayarak almaya çalıştım,sinirlerim bozuldu bilmiyorum eşime aldırsam hem utanırım hem de onu kan tutuyor bayılıverir falan bir de onunla uğraşmak istemem aynayla görebildiğim kadarıyla yarım yamalak alıyorum her banyoda tabi heryerim kanıyo bebiş bi gelsin ilk iş lazerle olaya son vercem inşallah

Gunaydınnnnnnnnn güzel göbüşlüü şişkoo haziran annişlerii

ben cok zayıfımdaaa :dilcikar: :roflol:

herkese guzel birgün dilerimm gece afedersiniz üç harfli ruya gordum kendisini görmedim ama birini çarpıyormuşş sıçrayarak uyandım eşim sagolsn sakinleştirdii

offf baya korktum ya.. oğlumda gelsin artık kızmaya başladım kulakı nerde bı tespit edebilsem çekicem bi guzel :mymeka:

günaydın kıZlarrrr...üff ya yalnız kahvaltı yapamıyorum ne sıkıcı yaa hala alışamadımekmegin arasına bişey koyup yicem şimdi yoksa kızım tekme tokat dalcak bana:)
cemre şafak kaç:icecream:senin ki yerini çok seviyor annesisırnaşık şey
handerya valla bende arastırıyorum lazer epilasyonu artık göremedigimden yayıldıkça yayıldı çekemicem valla..ama güvenemiyorum işte..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…