aykızım aynen katılıyorum gerçi bizimki bulantı dönemlerimde saolsun akşamları yemeğe çağırırdı ve gitmeden önce çok sık görüşürdük ama son 2-3 aydır bi tuhaflar anlayamıyorum( bir de ilk torunları)artık eşimle aramızda gerginliğe sebep oldu bu umursamazlıkları yazık o da arada kalıyor, o da üzülüyor. Bizi bu kadar üzdüklerini farkında bile değillerdir belki.. bebiş doğunca da aykızımın dediği gibi gelecekler torunum torunum diye sağa sola anlatacaklar..önemli olan en zor zamanlarda yanımızda olmaları,gelince soracağım zaten aynı şekilde kızı doğum yapsa bu kadar rahat olabilcek miydi,olamıyacaksa beni kızı gibi görmüyor demek ki elin kızıyıztatlicadiarzu
aykızım sınırlenme yaa belkı cekınıyordur gelmeye gıtmeye .. ne bıleyım ıstee
herşey konuşularak halledıler yada açıklıga kavuşuyr dıye duşunuyorum ben
bnm kayınvalıdem benı o kadar zorladı kıı kızım ne ıstıyor canın ne aşerıyorsun gıdıp bulalım getırelım yada pışırelım fln dıyee vallahı korkar oldum bışey soylemeye hemen alıyor parası olmasa bıle kıı dugun nedenıyle cok borca gırdıler bızım ıcın yınede kartla fln alıyor bende artık canım bısey ıstemıyor anneee demeye başladım yınede gıder yaş pastayı cok severım meyvelısını arada sırada alır dayanamzz cıkar pıtı pıtır ust kata kızımmm suprıss der öle bı kadın ıştee ay kıyamam ben ona yaa cokta duygusaldır ..
ben babamı cok kucuk yaşta kaybettım kayınpederıme baba demekte ılk gunler zorlandım aldı karşısına benı kkzım bak sen böle böle bışey yaşadın baba demekte zorlanırsan deme zamanlaa dersın demıştıı ama sonra alıştım demeye tabıkı
benımsemek cok onemlı karşındakını.. her ınsan 4 /4 luk olamıyor hatalarıyla kusurlarıyla sevmelıyız karşımızdakılerı.. bazen espiri yaptıgımda gülşahın ki gibi anlayamayabiliyorr açıklamasını yapıom o zaman da komık oluyor :)
ben cocuk gıbıyımdır onların yanında bale fln yaparım mesela hıç gelınlık yapmadım Allahıma bınlerce keereler şukurler olsun kıııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?