valla kızlar herkeste aynı dert.nihayetinde geliniz.sanmam ki kendi annemiz gibi olsunlar..evlendigimden beri hergün ne pişirdigimi soruyolar..benim ailemin eşimi arayıp marketten ne aldın demesi ne kadar ayıpsa bu da o kadar ayp bence.kendi annem boşver iyi niyetlerinden deyip beni yumuşatıyor.tabi şu da var milletin yasadıklarının yanında benimki hçbişey.sadece dedigm gibi kültür farkı çok büyük bizde..eşimle degil ama ailesiyle..benim tam tersi bide kayınpederim beni çok sevdigini söyler ama devamlıda laf sokar espriyle karışık:)bende hiiiçç altında kalmam..
evet ya insan anlatınca rahatlıyor valla:teselli: onları öyle kabul etcez,başka seçenek yok onlarda eşimizin ailesi görüşmemezlik yapamayız ki, o yüzden ağır laflar etmeyim diye susup dizginliyorum kendimi nasıl olsa yüzyüze bakcaz her zaman sende öyle yap aykızım,üzülerek kendimizi ve bebişimizi ve ilişkimizi yıpratıyoruz onların keyfi yerinde boşverrrrrr...
ben biliyorum bir de benim özel hastaneye gitmeme takık o.birkaç kere devlet hastanesinde yaparsın doğumu herkes yapıyor ben de yaptım felan dedi.eşimde bana fırsat vermeden senin yaptığın 37 sene önceydi şimdi devlet hastaneleri pislikten geçilmiyor hem ben yavrumu tehlikeye atamam dedi.pısss diye oturdu.onun da gıcıklığı olabilir mi ki?:uhm:
aykızım anlat anlat rahatla valla...cemrecim senin eşin ne iş yapıyordu?onlar aslen bursalı demi?sende istanbullu..ince düşünen kadınlara bayılırım.kayınvalidende öyle sanırım pastalar falan...bizimkilerin bagı bahçeleri vardı ve yüz kere söyledi eşimde öyle gönderdiler sonunda kargoyla bişeyler..ama şöylede düşünüyorum kayınvalidem evlendiginden beri kendi kayınpederine ve felçli kaynanasına bakmış;bag bahçe ev arasında mekik dokuyan burnunu hiç dışarı çıkarmamış biri belki kargoyu bilmiyorduCADIARZU canı sagolsun ne diyeyim.ben şimdi bilgisayara bile rahat rahat oturamam herhalde..kendi çekingenliğimden..
ayy sinirlendim ya hararet yaptı gidip meyve aldım biraz.zaten sebze meyve yemekten cıcır oldum napcam bilemiyorum.ama son aylarda kabızlık yaşayanlar mahvoluyormuş.ben hiç yaşamadım çok şükür.zerzavat manyağı olunca benim gibi...:roflol:
ya düşündüm de bizimkinin de hakkını yemiyim o da sürprizler falan yapar,çok tatlı dillidir,hiç laf sokmaz ama o yapıncada sen de ona öyle davranmak zorunda kalıyosun sanki tersleyemiyosun..hamile olduğumu ilk öğrendiğim zaman çok şık bi kıyafet beğenmiştim ama çok pahalıydı ünlü bir mağazada (hamile kalırsam alırım böyle bişey diyordum) hemen almış gelmiş,parayı falan hiç düşünmez,güzel jestler yapar arada ama işte bu son zamanlarda...
handeryacım demekki iyi yönlerde kötü yönlerde var..o agrı bendede var ama bilg.la alakalı degildir herhalde otursamda agrıcak oturmasamda..bari canım sıkılmasın diyorum ben..aykızım valla bi tabak meyvede ben kaptım canım çekti:)şükür kabızlık sorunumda olmadı:)
keşkee herkesın ımkanı olsaa da yapsaa bnmkısı elınde para olmadan sırf mutlu olayım dıye yapar bırcok şeyı vede alır.. onunla dışarı çıkmaya korkar oldum geçen gun ablama da hastane çıkışı takımı alıyordu ablam da temmuz sonu gıbı dogum yapacakta o ıstanbulda..
neyse ablamın dogacak olan kızına bır suru şey ordu yolladı magazalrda bıle olmayan şeyler ve kayınvalıdemın kız kardeşlerıde ablamın bebişine bı çok şey yapıp yolladılar.. ailecek böyleler anacımmm
ama gulşahın dedıklerınede katılıyorum belkıde kargoyu yollamayı bılmıyordu .. kızlar olumlu yonden bakalım deılmı .. onlar yaşca bızlerden buyukler her zamn bız kuçuıklugumuz bılmelıyız tabıııı bır yere kadarr .....!
benim de bilgisayar başındayken popom kuyruk sokumu ağrıyor.sandalyeden.e napim evde bişey yapamıyorum başka.dışarısı çok sıcak ancak akşamları çıkıyoruz.en güzeli blgsyr.kızımı da hıçkırık tuttu yine teyzeleri...pıt pıt attırıyo :dance:
bu son günlerde arttı da o yüzden soruyorum doğum yaklaştığı için mi acaba?CADIARZUbende kaptım meyvayı böyle oturunca oğlumu unutuyorum,acıkmıştır belki...bugün çok ağrım var kasıklarımda hadi hayırlısı bakalım..(ben hep bugün doğacak diyordum 06.06 olsun diye) bakalım annesini dinliyecek mi? bu arada doğum belirtilerinden biri de ishalmiş biliyormuydunuz
bizim kız çok hıçkırıyor bazen günde üç dört kez.sizin de oluyor mu böyle?dr um normal ciğerleri gelişiyor dedi.bazen herhalde çok sıkılıyor hıçkımaktan,yoruluyor mu ne?bir o yana bir bu yana nasıl dönüyo kıpraşıyo.sert hareketler yapıyor.tabi bu arada ben yamuluyorum kafamçokkarıştı ay uy demektenn
benimkide karnımın yan tarafına ayagını bir uzattı ki sormayın..ilk defa bu kadar net anladım ve heyecanlandım..cemrecigimin taktigiyle yakaladım ayagınıjeyyar vede gıdık gıdık yaptım..çekildi sonra