valla kızlar herkeste aynı dert.nihayetinde geliniz.sanmam ki kendi annemiz gibi olsunlar..evlendigimden beri hergün ne pişirdigimi soruyolar..benim ailemin eşimi arayıp marketten ne aldın demesi ne kadar ayıpsa bu da o kadar ayp bence.kendi annem boşver iyi niyetlerinden deyip beni yumuşatıyor.tabi şu da var milletin yasadıklarının yanında benimki hçbişey.sadece dedigm gibi kültür farkı çok büyük bizde..eşimle degil ama ailesiyle..benim tam tersi bide kayınpederim beni çok sevdigini söyler ama devamlıda laf sokar espriyle karışık:)bende hiiiçç altında kalmam..
senın ne kadar kaldı fasulyenın annesı kardeş
kızlar ya beni bu bileğim mahvediyor...daha önce yazmıştım karpal tünel sendromu oldum diye.baş parmağımla bir iş yapamıyorum.hem de sağ elim.parmağımı belli bir açıya kadar kıpıdatsam bileğimde inanılmaz bir ağrı oluyor.hele geceleri.....ağlıcam ya ..sabah kalkınca kilitlenmeye başladı bu ara...kırt kırt diye ses çıkıyo kıpırdayınca ve resmen ayy uyyy aamannn diyorum nineler gibi....kafamçokkarıştı
hamileler de görülme oranı %25-30 muş.doğumdan sonra çoğu geçiyormuş.ödemlere bağlı işte.vücuttaki su tutulumuna vss vsss...zayıflayıp ödemleri atınca felan.
acısı bir yana ben asıl bebeğimle nasıl ilgilenecem onu nasıl tutacam diye dertleniyorum.ya tam onu kucağıma alırken kilitlenirse bişey olursa.....napcam yahu??:uhm:
kızlar helen20 den ne haber hani düm gidecekti doktora?iyi haberleri geldide ben mi kaçırdım
berrincim şu emin eller dediğin acıtmıyorlarmı ya...
zaten yapamadım,sadece üst kısımlarını alabildim,benim doğum gelene kadar bir kere daha yapmam gerekecek...
hamilelikte parol öneriliyor genelde..
ayçacımm ne mutlu sana cok sevındım senın adına.. böyle bır surprız yapmaları cok cok guzel ...
zaten ogretmenlık cokkkkkkkkk kutsal bır gorev....
berrincim sende mi ögretmensinn.. ay ne cok ögretmenimiz var yaaa
umarım oğlum zamanınd agelır senınde dedıgın gıbı .. bugun konuştum kendısıyle gel artık neden gelmıyorsun dunyamıza dedım bi kere pıtt dıee vurdu ne demek ıstedı acepp :))))
ayyy ne güzel bir jest ayçacım..eşim söylesin yarın kendi öğrencilerine..bu arada umarım bende bu sene iyi bir puan alırda öğretmenliğe baslarım...
bende yapabilsem agda keşke.göremiyorum ki zaten eşim yardım etti ama o yardım ederken ben hüngür hüngür agladım..sinirlerim bozuldu herhalde..
cemre bende isterim kapı süslerinden banaaneeee yaaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?