2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ne güzelll ya ama böyle resimler görünce benim olmayan sabrım artık sınırlarımı zorluyor...ne demek istediğimi de anlamadım ya neyse.kızıma kavuşmak istiyoruuummmŞeniz

kızlarrr bebişinizi 4 boyutlu ultrason ile gördünüz mü ,yani kime benzediğini biliyomusunuz az çok, kafanızda yüzü var mı,hayalinizde nasıl?bizimki babasına acayip torpil geçmiş aynı babasının yüz hatları o yüzden aklımda eşimin bebekliği gibi bir bebek var

biz her gittiğimizde 4 boyutluda gördük kızımız.hatta bir sürü video görüntüsü var.birinde de esniyor cadı.:dance:valla her ay başka bir tipteydi.bi bakıyoduk aha da babasını kopyası diyorduk.öbür ay tıpkı ben.ikimizde sevinelim diye kılıktan kılığa girdi yaramaznaniknanik.ama bir aydır göstermiyo yüzünü.popoma doğru dönmiş alın size ense traşı diyor..:roflol:

ben agzını burnunu aynı babasına benzetiyorum..onun kız halide pek güzel olmaz ama:)yaa azcıkta bana benzesin kızım..

ben anlayamadım yaaa kıme benzedıgını :s ztn dogru durus yuzunu gostermedı hıc gıcıkkk nolcakk :)
ama dudakları babasınınkıler gıbı belkı gozlerı benımkıler gıbı yeşil olur
ama kücccücükk burnu varrr yirim yirimmmmmmmmmmmm

Bu arada bebek şekerlerini ne yaptınız kızlar.. aslında benım vaktım olsa onuda kendim yapabilirdim ama sanırım lohusalıkta vaktim olmayacakk.. hazır sipariş edicemm birde sepet alıcam dun bi tane sepet begendim çarşıya çıktığımda..
mevlüt okutmayı istiyorum ben oğluma 40 ımızın içinde o zaman o şekerlerden dagıtıcam gelenlere.. hani şöylee süslü püslüü bebek figurleri olan şekerlerden

Ben ultrasonda degil de ruyalarimda cok goruyorum :) Hep boyle siyah sacli, boncuk boncuk gozleri var ve tombik. Tombik olma sansi yok da esmerligi annesine cekebilir. :) Gecen gun de dislerini gormustum :) Cook tatliydi yaa.

Ben cok nadir asagida baski hissediyorum, bazen kemiklerime baski oluyor diyorum asagiya yerlesmeye calisiyor diye. Ama ben de artik dogurmak istiyorum :1no2:

kızlar ya beni bu bileğim mahvediyor...daha önce yazmıştım karpal tünel sendromu oldum diye.baş parmağımla bir iş yapamıyorum.hem de sağ elim.parmağımı belli bir açıya kadar kıpıdatsam bileğimde inanılmaz bir ağrı oluyor.hele geceleri.....ağlıcam ya ..sabah kalkınca kilitlenmeye başladı bu ara...kırt kırt diye ses çıkıyo kıpırdayınca ve resmen ayy uyyy aamannn diyorum nineler gibi....kafamçokkarıştı
hamileler de görülme oranı %25-30 muş.doğumdan sonra çoğu geçiyormuş.ödemlere bağlı işte.vücuttaki su tutulumuna vss vsss...zayıflayıp ödemleri atınca felan.
acısı bir yana ben asıl bebeğimle nasıl ilgilenecem onu nasıl tutacam diye dertleniyorum.ya tam onu kucağıma alırken kilitlenirse bişey olursa.....napcam yahu??:uhm:

kızlar amma kaynatmışsınız bugün yaw..jeyyarbu arada bursada acayip rüzgar çıktı..ben de bugün doktora gittim kızım 3.5kilo olmuş boyu da 52cm ama bakalım gerçek ölçümleri doğunca alıcas,allaha şükür bir sorun yok

bu arada gene alttan baktı rahat doğum yaparsın dedi bakalım inşalllah.
bu arada neden bu kadar çatı muayenesini abartmışsınız anlamadım alt tarafı bir parmak sokuyor sonra hemen çekiyor ayıptır sööölemesi yani bundan korkanlar o çocuklarını nasıl yaptılar anlamadım:bbo:

anam burda fena gökgürüldüyorrrrrrr:a015:

canım aynı dertteyiz sanırım bu kadar anlatınca acaba gulşah bendenmi bahsediyor dedim

aykizim benim de bir iki ay once cok yogun agrilarim oluyordu sag elimde. Ben bilg muhendisiyim, surekli mouse kullandigim icin ilerleme hizli oldu. Ama sonra gecti. Simdi de yine sag elimin parmaklarinda uyusma oluyor surekli. Cunku bu ara cok sis ellerim. Hamilelikten sonra geciyormus canim bu donemde olan karpal tunel sendromu, yani ins bebislerimizi rahatca tutariz.

kızlar helen20 den ne haber hani düm gidecekti doktora?iyi haberleri geldide ben mi kaçırdım

evet foruma yazdı cnm doktor catı muayenesı yapmıss fena canı yanmıs aglamıs hatta
artık kesın seezeryana karar vermısler 20 hazıranda kavuşcak kızına .. ztn sezeryan ıstıyordu muayeneden sonra kesınleşmişş

bu arada bursadayım bende fecı fırtına çıktı yamııııırr yağiiiiii :tomato:

berrincim şu emin eller dediğin acıtmıyorlarmı ya...
zaten yapamadım,sadece üst kısımlarını alabildim,benim doğum gelene kadar bir kere daha yapmam gerekecek...
hamilelikte parol öneriliyor genelde..

ya normalde benim tenim dayanıklıdır ağdaya kızarma bile olmaz fakat hamilelikte çok hassaslaştı o yüzden biraz acıdığını söyleyebilirim yapan kişinin eli iyiyse birde minik minik yapmasını rica edersen hiç acımıyo ben eşimden gizli 2 hafta önce gittim eşimin kızmasının sebebi benim acı çekmemin sancıyı tetikleyeceğini düşünmesi.ama gitmesem ben temiz gidemedim hastaneye diye 2 kat stres yapıcaktım
sen yinede gitmeye çalış.ben haftaya tümden yine yaptirim diyorum en azından 40ımda rahat ederim.

valla gelsin oğlunda bizimkilerede örnek olsun :)

inşallah iyi bir puan alırsın geçensene ben bu zamanlar sınav stresiyle yaşıyodum şimdi doğum stresiyle yaşıyorum.ayrıca eşin nasıl başarabildi ya şaşırdım:1shok:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…