2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende 5 haftalık hamileyim bu ayın sonunda doktora gidicem az büyüsün diye bekliyorum ama çok heyecanlıyım.)alttan ultrasonda bir acı hissediliyomu?tahlillerde 2.aydan itibaren başlıyo herhalde dimi?

merhaba kızlar
bende haziran annesiyim inşallah olacam yani:sm_cool:
şimdilik doğum tarihimiz 24 Haziran:dance:
bence bekleme benim ilk gittiğimde 4,5 haftalıktı
dr. vitamin veriyo çünkü bana elevit verdi
5 kasımdada kontrole çağırdı gene alttan baktı kalp atışlarını görüp dinledik:teytey::teytey:
6 hafta 4 günlük dedi.
biçok test verdi 9.hafta testi yaptırıp gelin dedi

bence bekleme git mutlaka alttan bakmakta acıtmıyor benim acımadı:1closedeyes:

Kızlar selam dün bebişimi gördüm 10 haftayı yarıladık yaaaa muhteşem bişey minicik daha ama o minicik şeyde kalp atışını görmek tarifsiz bir duygu haftasına göre herşey yolunda yavaş yavaş şekil almaya başlamış kolları bacıkları allah herkese nasip etsin bu duyguyu haftaya ikili testler başlayacak umarım benim ve tüm bebiş bekleyen annelerin bebişleri çok sağlıklı olur allah hepimizin bebişleri ni korusun

günaydın kızlar..ne güzel testlriniz yapılıyor:)benim 8 haftalık oldu.özel bir doktora gidiyorum ama ne kan ne idrar tsti hiçbişey yapmadı?ultrasonda baktı ve bıraktı.hiç içime sinmiyor.özeline niye devam edeyim diye düşünüyorum.devlet hastanesinde tahlillerimi yaptırcam nasipse...işte gümüşhane olmanın getirdikleri...

merhaba arkadaşlar nasıl gidiyo hamilelik.haziran anneleri olarak pek buluşamıyoruz burada.bazen diğer aylardaki annelerin yazılarını okuyorumda birbirlerini herşeyden haberdar ediyolar.biz niye yapamıyoruz bunu.hiç denk gelmiyoruz birbirimize.benim bulantılarım hala devam ediyor.ve karnıda artık baya belli oluyor.hatta eimi karnımın alt kısmına koyduğumda elime top şeklinde bir sertlik geliyo.o hissettiğim rahimmiş.eşim her gün kulağını karnıma koyup ses gelmesini bekliyo ama henüz duyamıtoruz.acaba ne zaman dışarıdan kıpırdanmalar hissederiz bilginiz varmı.biz çok aceleci davranıyoruz galiba:))ben bebeğime günlük tutmaya başladım.ultrason resimlerinide yapıştırıyorum deftere.yalnız o resimler çabuk silindiği içn onları önce dosya kağıdına koyup sonra deftere yapıştırıyorum.eğer sizde saklamayı düşünüyosanız öyle yapın yoksa siliniyomuşlar.

canım benimde öyle
8.haftada kontrole gittik
testleri yazdı 9.haftadan sonra gelin dedi
yeni öğrendiğime göre gittiğim dr.sezeryan yapıyomuş mutlaka
bende dr.değiştircem mutlaka araştır a.s

yarın doktora gidiyorum inşallah görürürm milimetrik yavrumu:))

arkadaşlar doktorunuz vitamin verdimi acaba,benim doktorum sadece folikasit verdi. yediğim hiç bir şey vucutta durmuyo ne yesem çıkarıyorum bazen sinirim bozuluyo çaresizlikten ağlıyorum çok kötü geçiyor anlayacağınız bu dönemler,ben doğru dürüst yiyemediğim için bebek için de üzülüyorum ona bişey gitmiyor diye vitamin katkısı işe yarar mı acaba?bir arkadaşım yediklerin vücutta 1-2 saat kalsa bile vucut vitaminini ,özünü emiyor dedi sizin bu konuda bi fikriniz var mı?

handerya benim de ilk başlarda öyle olmuştu hatta uzun süre diyebilirim bende seninle aynı endişeleri taşıdım bebeğim beslenemeyecek diye ama dr görüştüm bu bebeği etkileyen bi durum değil dedi bana o gereki besinleri vücüdun deposundan alıyor zaten ama çok aşırı bulantıların varsa dr görün derim ben hafifleticek bişeyler yapar en azından içinin rahat olmasını sağlar ama bebeğin besleniyor ben atlatım allah şüker şuan bi şikayetim yok bi süre sonra yoluna giriyor içini ferah tut

folik asit kullanmıyorum artık dr gerek olmadığını söyledi elivit adlı içinde folik asitle birlikte bir çok vitamin içeren ilacı verdi onu kullanıyorum ama tabii buna drun karar vermeli

saol canım umarımbi an önce geçer ,bu arada senin kaçıncı haftada geçti bulantıların gerçi bünyeye göre değişiyomuş ama..bakalım haftaya doktora gidicem bebiş nasıl görecez inşallah

handerya ben 10 haftayı yarıladım ve daha yeni geçti sadece sabhları oluyor şuan ve düzenli yiyorum

merhaba arkadaşlar gerçekten bir türlü denk gelmiyoruz.bende gittim doktora kalp atışlarını gördüm çok güzel bir duygu Allah isteyen herkeze yaşatsın.
Herşey çok normal dedi fazla şikayetim yok hafif geçiyo sadece kasık ağrılarım ve bulantılarım arada oluyo yemede ve kokuda problem yok.inşallah haziran anneleri olarak çabucak atlatırız bu riskli 3 ayı.

Merhaba Bende Haziran 8 Te Doğum Yapicam Allah Nasip Ederse.internette Hesaplayicilar Var Ona Görede Kizim Olacak Bakalim.2 Aylik Hamileyim...........

Allah nasıp ederse bende hazıran annesı olacam bebısım 1 hazıranda dogacak..:asigim:

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.çilemsin...................12 haziran
5.handerya.................12 haziran
6.gülşah-kılıç...............16 haziran
7.narin.......................16 haziran
8.yasemin....................19 haziran
9.aytii........................22 haziran
10.dilekgndz..................22 haziran
11.bennu beyzam...........23 haziran
12.serpil.......................25 haziran
13.gülden.....................25 haziran
14.berrinyy...................25 haziran
15.ayça.......................27 haziran
16.yağmursu.................28 haziran

yine kimse yok nerelerdesiniz.neyse ben siz varmış gibi düşündüklerimi yazayım.handeryacım gebelikte ilk 3 ay annenin aldığı besinden bebiş fazla yararlanmazmış depodan kullanırmış.daha sonraki aylar daha önemliymiş doktorum söylemişti. o nedenle bebişim beslenmiyor diye düşünme.eylulcum sen hepimizden ilerdesin kritik dönemi atlattın sanırım,darısı başımıza.dilek çok şanslısın hafif geçiriyormuşsun.ben akşamları yemek yiyemiyorum.ağzımdan çubuk kraker hiç düşmüyor..eylul suya bakarsak daha en az 3 hafta daha bulantım olacak gibi......tüm haziran annelerinin bu kritik günleri bir an önce atlatmasını ,bebişlerini sağlıkla kucaklarına almalarını dilliyorum allah hepimizin yardımcısı olsun

arkadaşlar kilo artışınız veya azalışınız oldumu durumlar nasıl ben kilo 1 kilo aldım şimdiden böyle olursa dikkat ediyorum ama hareketlerim kısıtlı olduğu için ister istemez hazmedemiyorum ve kilo alıyorum.sizde durumlar nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…