2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Hadi Bakalim Allah Saglikla Kucagina Almayi D Anasip Etsinm Inşaallah Aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn

Saol Cnaim Iyyizx Sen Nasilsin Bakalim..............................................

hayırlıısı olsun güzelim inşallah sağ salim bir şekilde kucaklarsın evladını...

SEVCE ben kilo aldım biraz karnım çok belirgin değil ama yinede şişti biraz eski pantolanlarımın hiç biri olmuyor bide insan kendini şiş hissediyor hemde çok şişmiş gibi geliyor ben salı günü 2 li test için kan verdim bakalım cumartesi çıkacakmış valla bende çok korkuyorum umarım normal çıkar herşey sonuçlardan haberdar edelim birbirimizi

arkadaşlar bugün dr gittim bebeğim 20 mm olmuş kalp atışını dinledim çok güzel bir duygu ama eve gelince kanamam oldu çok hafif bu beni korkutuyor yatınca kanamam geçiyor

bennucum çok güzel ya8,5 haftalıkken 20mm.senin bebiş basketbolcu olacak sanırım.allahmı söyletti erkekkmi yoksa.hayırlısı olsun canım.sra nurun dedği gibi iş falan yapma şu günleri risksiz atlatmalıyız..kendinize dikkat edin kızlar

ayça büyükmü benim dr hergüm 1mm büyür dedi ama benimki hergün 2mm büyümüş

bennu internetten takip ediyorsan eğer, 8,5 haftalığa göre baş-popo mesafesi haftasına uygun çok güzel bence.şimdi sen 9.haftanın içindesin.9.haftanın başında 25mm falan oluyormuşultrasondada gebelik günün aynımıydı ölçümü yaparken gebelik haftanında çıkması lazım.fotoğraf verdiyse ordada yazar

bende haziran annesiyim muhtemelen 19 haziran dio internette daha doktora gitmedim cunku yer yokmus hep doluymus hastanede ve ayin 20 sinde var o zaman hersey belli olcak insallhhhhhhhhh

ayça kafam karıştı çünkü geçende dr baktı o zaman 7+1 idi 8mm dedi ama senin ki 6+6 dedi 2 gün geç ölçtü dün dr 8+2 dedi ve 20 mm olduğunu söyledi ama daha hafta başı hergün 2 mm büyüse 8mm daha büyüyecek 8+6 iken 28 mm olacak tahminim normal herhalde

bakalım diğer tarih 15 aralıkta görücem belkide dayanamam daha önce baktırırım bu ara bazı tahliller var yapılacak

slm arkadaşlar bi sorunum var 9 haftalık oldu benim bebişim ama benim karnım sanki 5 aylık gibi kimse inanmıyo beslenmemde bi aşırılık yok sadece eskiye oranla sağlıklı besleniyorum aynı sorunu yaşayanınız varmı yoksa vücut sumu topluyo ne dersiniz hamiş olduğum çok belli emin olun :)

ya benim bebeğimde uzun heralde biraz 7+3 ken 12mm idi ne dersiniz:)

ceydacey merhaba benimde karnım çok fazla şiş.kilomda ilk günkü gibi ama sadece karnım şiş.anlamadım görenler hemen hamile olduğumu anlıyo.ben 8 haftalıkken arkadaşımın 4 aylık karnı kadardım.böyle devam ederse baya bi şişicez heralde.bu hafta doktor kontrolüm var sorucam doktora normalmi diye.sen konuştunmu doktorunla canım

merhaba bende dün doktora gittim bebişimin kalp atışlarını duymak elinin ayağının hareketlerini görmek inanılmaz bir duyguydu,daha şimdiden ayaklar durmuyodu tekmeler savuruyordu geçen ay minicik bir noktayken bu ay minyatür bir insan oluvermiş sanki..benim 10 hafta bugün bitti 35 mm çıktı boyu, yalnız rahimde sıkışma olmuş o da yorgunluktan,stresten,havasızlıktan ve ilişkiden dolayı olabiliyormuş sanki sistit olmuşsun gibi bir yanma hissi var dinlenince geçermiş sizde de bu gibi durumlar oldu mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…