2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Sizin bebişlerin maşallahı var kıslar bizimki ne öyle desteksiz ayakta duruyor,ne de öyle emekleyerek odalara kaçıyor hatta emekleme pozisyonunu halaaaa hiç sevmiyor sanırım emeklemeden yürüyecek çarşamba doktora gitcez ve 3. pnömokok aşımızı olcaz kilo,boy ne durumda çok merak ediyorum..Haşhaş güzeli tekrar hoşgeldin canım

Bugün kızımı sağlık ocağına götürdük sabaha kadar ağladı ne olduğunu anlayamadık eşimle.eşimle bu konuda tartıştık yavrum benim aç ama ağlamaktan ağzına lokma koymadı eşimde yorgun olduğundan uyumayı tercihetti bende kızdım eşime kalk diye çünkü zapt etmek ne mümkün ne olduğunu halen anlamış değilim dr.baktı boğazına felan ama bişey yok dedi ilaç yazdı sanırım tekrarlyormuymuş ne gribi anlamadım bende çocuk dr.muzu aradım oda sakın verme dedi antibiyotk daha yeni ishalden kurtuldu dedi bende bekleyeceğim vermeyeceğim umarım bir sorun çıkmaz kızlar duaaaaaaaaaa edin lütfen....

Aynen canım bizde de emekleme yok bende şaşırdım maşallah yani ...

Haşhaş güzeli hoşgeldinnnnnnnnnnnnnnnnn.....

geçmiş olsun karamsarcım inşallah hasta değildir diş huysuzluğu falandır minicikler dertlerini anlatamıyorlar ki zor valla ya..

karamsarcım bence de ilaç verme çocuk doktorunu dinle..bir gece boyunca hiç kesmeden mi ağladı?bence 3gün bekle devam ederse doktora git.bazen oluyor çünkü benim kızımda öyle bir iki gece uyumuyor sonra düzeliyor belki açlıktandır..neyse çok geçmiş olsun..

handerya ve karamsar çoook tşk ederim hoşbulduk
hep aynı sorunları yaşıyoruz hemen hemen bende yazı dört gözle bekliyorum deryacım az kaldı az daha dişimizi sıkıcaz bu hafta çok pozitifim annemler varya ama gideceklerini düşünmek bile geriyo beni (

sağolun kızlaar vermeyeceğim zaten bu haf.sonunda kont.var beekleyeceğim...umarım bir sorun çıkmaz.

haşhaş güzeli canım gözün aydın anneciine kavuştun canım
sırtın nasıl odu gittinmi dr merak ettim canım nursima nasıl cadııııı
karamsar geçmiş olsun canım açtırda onun için ağlıyodur ateşi yok kusması yok ishal yada kabızda olmadığına göre açtır annesi o güzeller güzeli bıdık. ama ne inattır yemezler emmiyomu canım merak ettim
adaşş canım yaa bi havalar ısınsada çıksak şööle atsak kendimizi dışarlarA ama ben kızlarımla gezmek istiyoom

hu huuuuuuuuu resım ekllıyecektım ama fırsat olmadı araldan suanda kabloları cekıyorrrrr

bu arada ARAL cok huysuzxzz suahn tuşlara basıyor yanlış yazabılrkımm
hıc bısey yemedı .. bugun cok kötuydu yanıı memem çatladı sular akıyor çatlaklardan allahtran tekı boyle ama yınede ılk gunlere dndum cok zor yaaa yarın pompam gelıo ıst. dan
bu arada aral 2 aydır çak yapıyor

haftasonu misafir olduğundan pek bakamadım şöle bir gözgezdirdim. hoşgeldin haşhaş güzeli.

bebişlerin rahatsızlıkları biz annişleri ne kadar üzüyor. tez zamanda sağlıklarına kavuşurlar inşallah.

handerya haklısın valla ben de depresyone girdim temizlik temizlik dön arkanı bak aynı.eşyların yerlerini değiştiriyorum cansıkıntısından. yoğun çalışma temposundan sonra evde oturmak ne zormuş ki ben böyle söylüyorum bana çocuğun var ya diyor arkadaşım ama bunalıyorum. burada gideceğim kafa dengi pek komşu da yok. aileler uzak v.s. bahar gelsede parklara götürsem kızımı ve oğluşumu.

hoşbulduk elifnihalcim sagolasın
deryacım sende sagolasın evet şükür kavuştum anneme inan çok yardımı var annemin hem bana bakıyo hem kızıma sagolsun
sırtım tam geçmedi ama biraz daha iyiyim şimdi şükür doktora gidemedim kızım benden baska herkesi yadırgıyor yavaş yavaş alışıyo annemle babama onu onlara bırakabilme kıvamına gelince gidecem inş.
nursimayı görmelisin hiç susmuyo sürekli konuşuyo dilince ne anlatıyosa artık çok güldürüyo bizi
yanından ayrılmamı istemiyo farkına varınca uzaklastıgımın basıyo çığlıgı uyudu şimdi bende uyusam iyi olur enerjiye ihtiyacım var
denizcim benimde gögsüm çok kötü olmuştu ben zeytin yagının çok faydasını gördüm kremlerden çok çabuk geçirdi dene istersenbi canım benim ya çok acıyordur inş. çabuk geçer geçmiş olsun
güzel haziran anneleri ve tatlı bebeşlerimize iyi geceler ve tatlı rüyalar

günaydın bebişlerrr ve güsel anneleri
deniz canım geçmiş olsun çok zor olduğunu biliyorum şekerim
sabire şeker biraz dinlenirsin sende canım yanında yardımcının olması çokk güzell
sonra görüşürüz canlarrr

günaydıııın güzel anneler benimde haftada 2gün görümcem oluyo stajı için geliyo o yüzden çok sık giremiyorum nete biraz olsun rahatlıyorum doğaçla ilgileniyo gelince sağolsun bende evin işleriyle meşgul oluyorum hızınıza yetişemedim valla bizde diş falan yok herhalde doğaçın huysuzluk falan bitti 9.5da kalktık bugün gece 12de mamasını yedi210cc o kadar bida kalkmadı eski günlere dönüyoruz sanırın inş. değişmez sizinkilerde düzelir inş. kızlar çok zor gerçekten ya hava aldırmayı deneyin ben bi kaç gündür dışarı hava aldırmaya çıkarıyorum 15dk falan çok mutlu oluyo dün hav hav sevdi doğaç çok şaşırdı görünce ayaklarına zıpladı doğaçın korkmadı doğaç kedileri ve kargaları bide arabaları çok seviyo hep oları takip ediyo ben camdanda gösteriyorum zaten bayılıyo dün annem diyoki sana çekcek herhalde diyo sen sokaktaki bütün hayvanları eve toplardın diyo delikafadulden

günaydın kızzzlaaarrrrrrrrr
elifnihal sabire hoşgeldinizzz
karamsar geçmiş olsun canım bu aralar sık acıkıyo yaramazlar anındada ağzında olcak mamaları yoksa inatlaşıyolar biz ikimizde uyanıyoruz babasıyla her gece saat başı ben emziriyorum o mamasını yapıyo birimiz uyansak sizinki gibi olur eminim çınlatıyo ortalığı:)
deryaa walla her gün işe geliyorum evden uzaklaşıyorum ama bende bunalımlardayım bu aralar bahar gelsin kızımı alıp gezmek istiyorum yawrum odasıkılıyor hergün evde birde ben doğru dürüst temizlik de yapamıyorum kalabalığız evde bi odayı yapsan öbürü dağılıyo mutfak hep bardak tabak ağzımız boş durmuyo ki yatana kadar :) özledim walla durmadan bişeyler silkelemek yıkamak ütülemek istiyorum kısaca uzuuuun bi izin alıp evde olmak istiyorum
denizcim maşallah Arala ...bu arada geç mi yatıyo yoksa Aralda mesajı geç yazmışsın galiba bizimkide öyleydi çok şükür erkene çektik biraz uyku saatini şimdi sık uyanmasına çözüm arıyoruz eeeeeee herşey sırayla

hoşgeldin ayşegül maşallah doğaç a bizimki nerdeeeee 90 ı anca bitiriyo şansımız warsa 120 sonra tabi zırt pırt uyanıyo inş bizimde düzene girer bi gün :Saruboceq:

günaydın güzel hatunlar
sabire hoşgeldin canım aramıza burası çok keyifli
denizcim özdileğe gitmişsin bende aynı anda orda olup seninle kerşılaşmayı çok isterdim
ogün misafirim vardı sen ne güzel çıkıp gezmişsin
biz uzun zamandır gezmeye çıkamadık çoookkkkkkk canım sıkılıyor
havalarda çok soğuk bide bizim arabamız yok toplu taşıma araçlarıyla gitmekte tam bir işkence
yalnızken yine sıkça çıkıyorduk zeyneple zor oluyor taşıtlar
bu aralar eşimle yaptığımız planların arasında ilk sırada araba almak var kısmetse

ayşegül gerçekten maşallah doğaça
210 cc güzel yemiş zeynep 150 den fazlasını yiyemiyor
aman nazar değmesin tü tüüü tüü :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…