evet kızlar dikkat etmeliyiz doğaçta bu ara yalnız kalmak hiç istemiyo odadan çıkayım hemen ağlıyo kucağımda olmak hep oynamak istiyo prima bana mail göndermiş orda 7. ayda bebeklerin kendine güveninin yavaş yavaş başladığının ve bizi yanında istediğini çünkü güveni bizden aldığı yazıyor bizsiz bişey yapamıyacağını düşünüyomuş sakin ses tonuyla odadan ayrılırken konuşmalıymışız yavaş yavaş neler neler ya ufff işin başındayız daha
karamsarcım çok sağol canım güzel sözlerin için doğaç çok iyi şu an hızla büyüyo yaramazlar hızlarına yetişilmiyo bi türlü artık daha sevimliler bence o gülüşleri kaprisleri numaradan ağlamaları falan bayılıyorum ısırıp koparmamak için zor tutuyorum her gün dişlerimi sıka sıka kırcam bigün :)) bizim oğlanda su falan el şaklatma yok aderinki birbir söylicem yapıyomuş benim oğlan beceremiyo daha o kadarını gel gelden başka bişey yok daha henüz ama gayret ediyorum öğretmeye merkala izliyo sadece gülüyo
handerya canım saol bilgiler için bizde seni ve oğluşunu öpüyoruz
karamsar canım gerçekten yemeyen çocuk çok zor ilk bebiğim ööleydi sinirden ağladığımı ellerimi yere vurduğumu çok iyi bilirim çünkü ona sinirlendiğimi göstermemek için bütün hırsımı ööle çıkarıyodum allah yardımcın olsun canım
ama çok şükür yemeye başlamış maşallah
allah sağlıklı vee bol iştahlı günler göstersin canım seninle beraber hepimizee
doğaç nasıl yiyor mu artık.neyseki annemlerde geldi de benim üzerimdeki stres gitti bebeğimde yemeğince daha fena olluyordum artık kızıyordum ama şimdilerde çok iyiyiz yemeğen bebek çok çok çoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooook aşırı zorya seni delirtecek oluyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?