2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ayşegülcüm taklit ediyo sonuçta ne görse yapıyolar sen yapmayınca bi sürede unutuyolar bencede daha uzun süreli öğrenmeleri için zamanları war yeterince ilgilenmediğini düşünme lütfen
bizimkide mesela konuşmuyo hiiç yani kendi kendine yastığıyla oyuncaklarıyla konuşuyo ama dede baba mama filan dediği yok ağlarken anne demesi dışında :) her çocuk belli bişeye ağırlık wererek büyüyorkimi erken konuşuyo kimi erken yürüyo Allah sağlıklı ömürler versin hepsine
bu arada bizde yuvarlanmayı çok seviyoruz emeklemeye niyeti yok kolayını buldu yuvarlana yuvarlana gidiyo yürüteçteyken güzel adımlıyo ama kucağa alınca adım atmıyo kumandaya uzancaksa mesela ıhhh diyo ittiriyo kendini oturduğu yerde gidicem sanıyo gidemeyince de kızıp bağırıyo

günaydın kızlar
deryacım dişlerinize maşallah canım kıyamam ağlamasına
zeyepte gel gel yapıyor bide by by yapıyorum elini kaldırıp sallıyor
emekleme yok henüz sadece dönüyor
denizcim aral koltuktan iniyo demişsin maşallah ona maşallah nasıl beceriyo o işi yaramaz

doğaçta camdan dışarı bakmayı çok seviyo ayrılınca camdan ağlıyo dön geri diye dede diyo genelde sürekli bazen baba diyo ama bariz babasına yada dedesine dediğini sanmıyorum rasgele diyo çığlıklı konuşuyo dedeyi çığlıklı diyo bazen komik oluyo baya doğaç apalıyo ama olduğu yerde ilerliceği zaman adım atmıyo tek diziyle iki diziyle tavşan gibi öne atıyo kendini şınav pozisyonu alıp köprü kuruyo kollarının üstünde yürüteçte uçuyo resmen halı falan dinlemiyo her yere gidiyo ben çağırınca yanıma geliyo yok sa odadan çıkmıyo hiç yaseminin dediği gibi 8. ayda öğrenirlermiş konuşma ve hareketleri şimdiden yapan bebeklerde şimdiki nesil anacım şaşmamak lazım eskisi gibi değil bebekler bile hızla gelişiyo büyüyolar biz zamanında safmıymışızki diyom bazen :))

bide kızlar dün eşimin arkadaşları geldi 3 aylık bebekte vardı bebeği uyuması için zeynebin beşiğine yatırdık
zeynep beşiğin yanından biran olsun ayrılmadı tutunup çığlık attı hep
kızdı sanırım
ben bebeği kucağıma alıp sevdiğimdede hep bana gelmeye çalıştı
bide bütün gün çığlık atıp durdu hep dikkat çekmek istedi
elif senin arkadaşın çok tatlı bi bebek diye ne kadar dil döktüysemde kıskandı
yeni yeni huylar çıkarıyorlar

bunlar internet çocuğu diyo babannemiz
yaa ecede yürüteçteyken odada durmayı hiiç sevmiyo koridora çıkıyo bi yukarı bi aşağı dolanıyo ayy çok komik biz içerde oturuyoz sessizce geçiyo kapının önünden sonra duruyo öbür tarafa geçiyo yine sanki iş yapıyo geçende bezini poşete koymuş babannemiz kapının oraya koymuş almış poşeti içeri getirmiş çok değerli kakamızda yani kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar güzel bir gün ve güzel bir hafta geçiririz inş.
büyük kızım hasta okula göndermiycem bugün ewdeyiz yani kızlarla ooofffffffffff bisürü işim var bugün
fırsat buldukça gelirim yine şekerler size iyi sohbetlerrr

hoşgeldin deryacımm ve güle güle :)
geçmiş olsun fıstığınada dinlensin evde bol bol

gunaydınnn gecmıs olsun deryacım op yerımıze selamlarımızı soyle kucuk anneyee :)

geçmiş olsun deryacım umarım ciddi bişeyi yoktur ırmağın yandın bugün desene 2 kızla gerçi ırmak hastada olsa göz kulak olur kardeşine annesi dilerim biran önce iyileşir meleğin

günaydın arkadaşlar
deryacım geçmiş olsun Irmak inş. çabuk iyileşir
hafta sonu memlekete gittik annemleri getirdik çok iyi oldu benim için yazdıklarınızı okuyorum kızdan fırsat bulupta yazamıyorum annem var şimdi artık yazarakta aranıza katılmak istiyorum
benim kızımda alkış yapıyo elini ver dedigimde elini veriyo ama yapmayınca unutuyo hemen
dikkati başka bi şeydeyse hiç yapmıyo :)
dönmeyi çok seviyo sürünüyo dönerek yada sürünerek istedigi yere varıyo
biz yürüteci yeni aldık daha öne dogru ilerleyemiyo arka arka gidiyo yakında ögrenir öne dogru gitmeyi inş.
bu arada ismim Sabire kızımın ismide Hatice Nursima

memnun olduk sabirecim. tekrardan hoşgeldım o zaman aramızaaa :)
kızlar bugun bende yogunum . ev dandini aslında dagınık deıl ama neden bana oyle gelıyor anlamadım yoksam yenı bır hastalık mı başlıyor bende temızlık hastalıgı
bız genelde alt katta oluyoruz oglumla evım pek kırlanmıyor dagılmıyor . sagolsun esımde cok yardımcı .
ama yınede ozluyorum evımı aralada tek baş edemyorum yurutecı bı aşağı bı yukarı ındırmektende sıkıldım hep aşağıda o yuzden.
ama arada evımıze gelıyoruz burdakı oyuncaklarınıda ozledıgını goruyorum .

bu arada dun gezmelerdeydık ozdılek e gıttık oglumla baya eglendık sevdayı andım bırde karşılaşırmışız dıye hanı bızıms evce nıcklı arkadaşımız .. :) onlara cok yakın ozdılek cunku
durun bır resım eklıyeyım kızlar oglum mini lunaparktaki ışıklara hayran kaldııı hep gozu oyuncaklar deılde o yanan sınen ışıklerdaydı tepelerrdeydı gozu hep :) resmını cekmekte kolay olmadı halıylee

slm kızlar..

deryacım geçmiş olsun umarım çabıcak iyileşir kızın..

dişleri çıkan bebişlerimizin annelerini de tebrik ederim darısı bizim başımıza artık..

denizcim sen de takma kafana aral ın kilosu gayet iyi sizinki zıpır bir pıtırcık olduğu için artık öyle iyi kilo almasını bekleme maaşallah dediğine göre hiç yerinde durmuyor.

benim rüyam daçok hareketli ayağa kalkıyor tay tay duruyor sanırım o da erken yürüyecek,emeklemeyi aştı zaten artık o kadar hızlı ki yetişemiyorum bazen benden gizli işler çevirmek istiyor arkasına dönüp bakıyor ben ona bakıyormuyum diye ben de bakmıyormuşum gibi yapıyorum hemen odadan çıkıyor doğru mutfağa karıştırmaya ben yakalayıp kucağıma alınca da tatlı tatlı gülüyor ben bişey yapmıyorum ki der gibi..

ay bu bebekler ne güzelmiş ya bir yandan da üzülüyorum bir daha bu kadar küçük olmayacak diye her anın tadını şimdki şeker halinin tadını çıkarmaya çalışıyorum ama ne yapsam da doyamıyorum bir türlü...

filistin deki öldürülen bebklerin annesini babasını düşünüyorum bu aralar allah'ım ne zor birşeydir insanın bebeğinin öldürüldüğünü görmek..allah onlara sabır versin,dayanma gücü versin..ben dayanamazdım ama onu biliyorum..

neyse biz de bu hafta doktora gidicez son aşıyı olucak 1 yaşına kadar yok artık..kilo-boy da bakılacak inşallah kilo almıştır bu ay pek doğru düzzgün yiyemedi..deniz sana söylüyorum ama kendim de endişelenmekten geri kalmıyorum
a.s

kızlar hepinize teşekkür ediyorum
ırmak ta güzel dileklerini iletti
ayşegül ırmak doğaça deli oluyoo face yi açıp izliyooo yerim seni çok tatlısın diye sewiyoo
kızım diyom ada da war anneciim ada nın yeri başka ama bakarmısın bu bebişte çoookkk ttaaattttllllıııı
diyoo dişlerini sıkarak bizim ewde ada nın lafı olduğu kadar doğaçında lafı oluyoo öpicekmişsin ırmak için ayşegül teyzesi doğaçı.mucxxx
kızlar kaçıyom ben yine ayyy bugün işim var yannii 2 cadıyla
msn ye girebilirsem gelicem bi ara öptm herkesiiii

deryacım bende ırmağı çok öpüyorum canım fıstığım benim getircem doğaçı allah kısmet ederse ank. yakından sevcek o zaman sizde benim elimden adayı alamıcaksınız ona göre :) ayyy ne şekerler ya hepsi bütün çocukları çoook seviyorum ya aşırı bi sevgi benimkisi tek çocuk olduğum için sanırsam ilgim büyük:asigim:
kızlar annem gelince direksiyon dersi almaya başlıcam kısmetse eylül ekimede araba almayı düşünüyorum bursada benim haritama girebilir bursadakiler duyrulur tanışmaya gelebilirim :dance:

bu arada sabirecim hoşgeldin bebeğin ve seni aramızda görmekten mutlu oldum canım

hoşbulduk ayşegülcüm bende sizlerle görüşmekten mutluluk duyuyorum
doğaçın resmini koydugun zaman kızımla beraber baktık gülümseyerek bakıyo arada açıp bakıyoruz o sayfaya :) maasallah hepside çok tatlı bebeklerimizin vede çok yaramazlar

Slmmmmmm .. Yaa ben resmen ayları kovalıyorum şu ilkbahar bi gelse,çok sıkılıyorum evde kendimi kafesteki aslanlara benzetiyorum resmen soğuk diye bi yere çıkmıyoruz havalar ısınsa da oğluşumla yürüyüşlere çıksak yada arada onu bıraksam ve başımı alıp çıkıp dolaşıyım ,alışveriş yapıyım vitrinlere bakıyım ama saate hiç bakmıyım falan istiyorum.. sanırsam ben çok bunaldım depresyon alametleri bunlar :) Ev temizliğine gelince yap yap yap sıkıldım arkamı dönüyorum yine aynı şeyler hiç yapmamışım gibi zaten hiç bir yere yetişemiyorummm offf yine bunalım günümdeyim sanırım ,neyse siz beni anlıyosunuz ben biliyorum bu biraz rahatlama yöntemi,paylaşmak..Adaşşşş geçmiş olsun canım bi an önce atlatırsınız umarım,dişlerimiz için tskler teyzeleri darısı başınıza..Ayşegülcüm o direksiyon hocasına benim de ihtiyacım var ehliyet 5 senedir cüzdanda eskidi araba kapıda ama bennn şu trafik fobisi olan bennn o korkumu yenip bi türlü trafiğe çıkamadım bu aralar bunaldıkça bende acilen şu araba işini kıvırmam lazım diyip duruyorum sonrada eşime patlıyorum sen bana destek olmuyosun yüreklendirmiyosun diye :)

denizcim çok şaşırdım maşallah koltukdan inmesi felan ALLAH NAZARLARDAN SAKLASIN ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…