kızlar hepinize teşekkür ediyorum
ırmak ta güzel dileklerini iletti
ayşegül ırmak doğaça deli oluyoo face yi açıp izliyooo yerim seni çok tatlısın diye sewiyoo
kızım diyom ada da war anneciim ada nın yeri başka ama bakarmısın bu bebişte çoookkk ttaaattttllllıııı
diyoo dişlerini sıkarak bizim ewde ada nın lafı olduğu kadar doğaçında lafı oluyoo öpicekmişsin ırmak için ayşegül teyzesi doğaçı.mucxxx
kızlar kaçıyom ben yine ayyy bugün işim var yannii 2 cadıyla
msn ye girebilirsem gelicem bi ara öptm herkesiiii
Bu resim sizce ne resmi??? :)) Teonun incileriiiiii... resmi çekebilmek için biraz ağlattım o yüzden yamuk bir ağız çıktı ama çok tatlı dişlerimiz teyzeleri...
deryaa ne guzel yazmışsn annelıgı .. duygularına sozlerıne katılıyorum .. annelık.. en ozel vasıf..
anne olmak dunyanın en guzel duygusu ..
bnmde hayatım anlamlaştı.. gozlerım parlıyor ona bakarken.. onu ızlerken gozlerımden suzuluyor bazen damlalar.. canıma sarsam doyamam dıyorum ıçımden.. ve Allahıma şukurler edıyorum bu guzel prensı bana verdıgı ıçın..
bazense ilk başta onu ıstemedıgım ıçın kızıyorum kendıme..
ne aptalsın deniz şımdı bu guzellıge dokunamayacak ANNE olamayacaktın dıyorum..
her hakedene her ısteyene annelıgı tatdır kımseye evlat acısı verme vee hıc bır bebege kıyılmasın.. hıc bır cocuk açlık sefıllık gormesın acı cekmesın.. hıc bır anne baba evladından ayrı duşmesın bebekler hep annelerının kollarında onların kokularıyla buyusunler...
dıger yazıda cok guzel bılgılendım aral bunların cogunu yapıyor. bız sanırım zeka testı yaptırıcaz arala .nerde nasıl yaptırılıyor bılmıyorum ama..
dr cok zekı oldugun soyledı. kendı kendıne koltuktan ınyıor koltuktan tutunup ayakta duruyor.
bu ayda yurumez heralde :) eger onu oyle gorursem cok korkarım sanırım :))))
babası 8 aylıkken yurumuş demek kı 1,5 ayımız var
oglumla sureklı konuşuyorum .. hep kollarımda hep sarıp hep anlatıyorum..
hele babaannesı cok konuşkandır ztn sormayın neler anlatıyor :)
HE KIZLARR ARAL 1 AYDAN COK OLDU ATATURKU TANIYOR DEDESININ CALIŞMA ODASINDA POSTERI VAR KALIN KARTONDAN ONU ASMIŞLAR O ODAYA GIRDIGMIZDE ATATURK NERDE DIYORUZ HEMEN ORAYA BAKIP KUCAGIMIZDAN ATLIYOR BIZI ORAYA YONLENDIRIYOR HEYECANLANIYOR :)
COK GUZEL BIRŞEY BU ..
DEDESI OGRETMIŞ..
KENDI CİCİLERİNİ ASILI GORUNCE CAMAŞIRLIKTA HEMEN ATLIYOR COK MALINA DUŞKUNNN :)))
ŞIMDI BABA OGUL UYUYORLAR..
BU ARADA SOL GOGSUM 4 YERINDEN UZUN UZUN ÇATLADI VE POMPAMDA ISTANBULDA ABLAMDANASIL ACI CEKIYORUM BILEMEZSINIZ.. ILK GUNLERDEKI GIBI .. YANI KABUS GERI DONDU.. SULAR AKIYOR IÇLERINDEN COK ACI CEKIORUM YAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?