denizcim ben çok mücadeleci bi ruha sahibim 2sene eşimi beklememden belli oluyodur kolaylıkla kimsenin yapamıcağı bi durum bu eşim çok iyi bi insan gerçekten her istediğimi yapar ama kendi akıl edemez herşeyi yapısı öyle onun hep birinin yönlendirmesi gerekiyo önceden yönlendire yönlendire çiçek falan aldırırdım isyan bayrağı çekerdim ama şimdi onu yapmama rağmen yapmıyo artık onun bi destek alması gerekiyo normalde her doğu görevinden dönenlerin psikiyatrik tedavi görmesi gerekli daha dün hatırlattım bana demiştiki komutan izinden dönsün gidicem demişti sordum dönmüş izinden git o zaman dedim bu seferde diyoki ben artık iyi hissediyorum kendimi gerek yok diyor yapacağım hiç bişey kalmıyo sürekli savaş halindeyim oda çok sıkılıyo benim bu tavırlarımdan kendi haline bırakmamı istiyo dile getirmiyo beni kırmamak için ama ben anlıyorum umursamazlığından aslında ilk başından tahmin ediyodum biraz karakterini ve düşünme aşamasındaydım ben fakat eşim çook istedi evlenmeyi benimle düşünme artık dedi tayinim çıkcak ayrı düşceğiz dedi evli olursak ayrılmamış oluruz dedi bir anda karar vermek zorunda bırakıldım herkes dediki çok iyi çocuk düşünme bile dediler öyle olmuyo işte kader evlensekte ayırdı işte sonuçta tayin ailenin gitmesi yasak mahrumiyet bölgesine çıktı bu 2sene boyunca özellikle çok savaş verdim eşim ailesine aşırı düşkün biri tatiller izinler bile onların yanında geçirmek istedi yeni evliyiz baş başa kalalım dediysemde gitmek istedi hep şu anda bile evimize yeni taşındık ilk izni yine ailesinin yanında geçirdik zaten onlarda sık sık geliyolar ya anlatsam çoook uzun hikaye kısacası ben hemen pes eden biri değilim ama karşı tarafın karakteri bu değişmiyo yani yapıcak bişey yok değiştirmeye çalışınca mutsuz oluyo karşı taraf o da hoş değil bak çok özelim belki ama deryaylada paylaşmıştım hep içimdeki bi yaradır izine geldi ben hamileydim ve ateşim 39du üşütmüştüm malum ilaç alamıyoduk ben yatıyodum kanepede oda birasını çerezini almış pcde oyun oynuyodu karşımda gece ateşimi kontrol et demiştim oralı olmamıştı ben hiiiiç unutmam o günü hep yara olarak kalcak bende
ayyyyyyyyyyy karamsarrr ıçımı kararttın heee amma zor senın kızda bee . ama annesı cok nazlı yaa
evet ben hatırlıyorum ılk zamanlarda da boyleydııı prensess.. emmıyordu senı uzuyordu .. kılosu kac pekı karamsarcıım ?
aralda gece uyurken kakalıyoruz mamaları 60 cc o kadar 90 cc nadıren.. bugun ıyı yedeı ama ılk kez tavuklu corba yaptım ıcıne havuç ve tel şehrıyede attık . yedı oda bınbır oyunlaa belım bıkınım koptu valla yaaa
dün yine kızım çok ağladı ne oluyor akşamları anlayamıyorum saatlerce sallıyorum iyice dalsın diye dalıyorda ama ben kafamı yastığa koyuyorum başlıyor ağlamaya susturmak ne mümkün avazım çıktığı kadar bağırıp ninni söylüyorum beni duyması için mam kendi havasında hiçç...anlamveremedim 1 hft.böyle uyumuyor ağlıyor ...bayada bi çok ağlıyor.gündüz zaten uyumuyor öyle hani gündüz karşılıyor desem.canım sıkılıyor yani bu duruma çok ağlıyor kendinide harabediyor kucağıma alıp hep sakinleştiriyorum sonrada 1 saat daha atıyor uykusu...dün gecede artık niye ağlıyorsun kuzum demekten içim çıktı yani...
dün yine kızım çok ağladı ne oluyor akşamları anlayamıyorum saatlerce sallıyorum iyice dalsın diye dalıyorda ama ben kafamı yastığa koyuyorum başlıyor ağlamaya susturmak ne mümkün avazım çıktığı kadar bağırıp ninni söylüyorum beni duyması için mam kendi havasında hiçç...anlamveremedim 1 hft.böyle uyumuyor ağlıyor ...bayada bi çok ağlıyor.gündüz zaten uyumuyor öyle hani gündüz karşılıyor desem.canım sıkılıyor yani bu duruma çok ağlıyor kendinide harabediyor kucağıma alıp hep sakinleştiriyorum sonrada 1 saat daha atıyor uykusu...dün gecede artık niye ağlıyorsun kuzum demekten içim çıktı yani...
evet burda hipp marka mama tutulan bir marka...ben milupanin kasik mamasini kullandim..hippede bakayim..
karamsarcim adasmiyim seninle yasemin mi ismin,ben deryaya katiliyorum,sizde kisir döngü olmus,pozitif enerji cok önemli ben ne zaman gerilsem kizim huzursuz oluyor ben burda ailemden arkadaslarimdan cok uzagim komsum bile yok tek bunu bana tek faydasi karisanim yok rahatim esim zor bir insan degil bazen yanlizlik bunaltiyor ama onun disinda rahatim,kizima bu hep pozitif yansidi,biz yeni evli sayiliriz 1.5sene oldu en büyük sansimiz herkesten uzak olmak sanirim bizi iyi bagladi..
aysegül canim her insanin hayatinda mücadele etmesi gereken bir sey oluyor sabirla mutlaka bir yerlere geliniyor insanlar 7sinde ne ise yetmisinde o derler öyle degil emin ol degisebilenleri cok gördüm umut et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?