2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bence çok doğru allah kimseye böyle acılar yaşatmasın halimize şükretmemiz lazım kızlar..

evet canım adım yasemin....kaydirigubbakcemile5

canım haklısın tabi ama ne yapayım o da benim yavrum onun ağlamasına dayanamıyorum ....

nihalll Allah sabır versın cok buyuk bır acı ben eşımın öldugunu duşunemıyorumm arabayı cok delı kullanır bızımkıdee . dun bıraz gecıktı arardı gecıkjıcegı zaman aramadıda . neler dusundum o telı acana kadar anlatamam .. kaza yapmış şuan ölmuş telınıde cevredekıelr açamıyormuş fln neler neler .. dogumdan sora paranoyada başladı bende sanırım.. megerse son anda çıkamamış işten .

Allahım kımseye boyle acılar vermesın .. allah sabrını versın başınız sagolsun ne dıyebılrım kı başka..
((((((((((

Bilgileriniz için hepinize teşekkürederim kızlar....

Benim kızım 4.ayına kadar kolil bir bebekti vakti geldimi ağlardı 5. Ve 6. Aylarda ise çok aşırı iştahsızdı ki işte ben bu zamanlar çok stresliydim ozmanalar kızıyordum ama çok aşırı aç kalıyor hep neredeyse mızık mızıktı doğal olarak açlıktan kayınvaldemler ve annemler hepsi seferber olmuştu kaç tane dr.değiştirmiştik o sırada yediremiyorduk işte ozmanalar çok zor oldu bana...
Bu aralar hiç stresli değilim aslında ben sadece sizinle paylaştım niye bu şekildeki diye sanırım yanlış anlaşılmış eşimle sorunlarımız oldu ama bunun benimle alakası yok bebeğimede yansıtmadım zaten .sadece dün gece stresliydim oada çok fena katılıyordu sinirlerim bozuldu yada boşaldı tıkanıp gidiyordu zor tabi durup durukrn yatakdan nasıl fırladığımı anlatamam size ne olduğumu bile anlayamadım.

Bugün kzımı fazlasıyla sıktım evet doğru yazdım sıktım çünkü diş mi çıkarıyor ki diye bakmaya çalıştım ama ellimle baktım anlaşılmadı sanırım bardak yönetemi varmış onuda denemeye çalıştık kızım siniretti herşeye karşı istemiyor inat yapıyor ama bunu mecbur yapmalıyım sabahtan beri deniyorum olmadı neyseki eşim geldide lafa tutdu en sonunda yapabildik ama o da bende harab olduk yani nasıl bir cimcime anlayın yani başa çıkmak çok zor parmağıma izin var ama bardakla su içiriyorum hadi o bahaneyle bakayım diye rasgele yere gidiyor nereye gittiğini bilemedim ki görmem lazım ama kızımda inatlaştı yaptırmıyor kafasını sağa sola çevirip duruyor başını tutyorum ellerini tutyorum yine olmuyor çok zor bir bebek ya...
Eşimle artık en sonunda başardık ve dişi çıkmış..............sanırım ishal olması ve huysuzluğu diştendi...

Son düzenleme:
adasim bence önce nikini degismekle basla sana hic yakismiyoooor...
kis depresyonu diye bisey vra bu aylarda dikkat edin kizlarrr..ben gidip bakim kremleri aldim emzirmeye uygun diyete basladim 4 kilo verdim,uzunnn bi zaman tanidim kendime toparlamam lazim,cidden biz kendimizi unuttuk vakit ayiramaz olduk..ben ikizler burcuyum hemen toparlarim dgeisirim bu yönümü seviyorum...

ay bu ikizlar burcuna bayıldım kızımı gördükten sonra...ne kadar becerikli bir burç çok kararlı,azimli olacak sanırım..ikizler olmayı isterdim valla.

sağolasın denizcim ölümün bizi ne zaman yakalayacağını bilmiyoruz.2008 in son günlerinde çokkacı oldu bize.yok öle düşünme kötü haber çabuk duyuluyor canım. allahım eşine oğluna versin kalan ömrünü diyelim.herşey o kadar üst üste geldiki neyse üzmek istemiyorum kimseyi ama ALİ yi çok özlüyoruz.

karamsarcım bebeğiinin huzursuzluğu senden etkilendiği için olabilirmi bir de doktora götür istersen kızız var diye hatırlıyorum idrar yolu enfeksiyonu gibi durumlarda husuesuz uykusuz iştahsız oluyorlar.iinşallah bişeyi yoktur bir de aç olabilir mi o nedenle de uyamayabilir canım.

evettttttttttttttttt bende bugun hoş deılım bunaldımm uzerımde esımın bol gomlegı kayınvalıdemın yelegı up uzun bol . altımda da gece yattıgım pıcamam var :s öykkkkkkkkkkkkkkkk

tabi beni tanıyanlarınız az buçk bilir beni ben ilk bebeğimi kaybettiğim için bebeğiğmeiz üzerine çok düşüyorum ben diye bşey yok sanki bu yüzdende stre olunuyor her şey mükemmel olsun istiyorum dört dörtlük çok ilgileniyorum bundan dolayıda fazlası zarar derler ya zararı olyor ben yoruluyorm yıpranıyorum ve tabi strese giriyorum bn hiç dışarı çıkkmam hele öneceden bebeğimi kimseye vermezdim daha yeni yeni veriyorum ....elimde değil ilk bebeğim geçmişim var tabi birde öyle olunca böyle bebeğineç çok düşkün pimpirikli anne olunuyormuş...onu kaybedeceğim korkusu vs...işteistediğim gibi olmadımı çabuk sinirleniyorum istemeden ilk bebeğimi kaybettiğim için asabiliğim ondan kaldı bebeğime kızmak haşa istermiyim ama elimde olmadan olan şeyler bunlar...zaten kızmak lafıda saçma ben sadece 1 kere kızdım oda kızımım boynunu kan revan içinde her yerleri kan elleri kıyafeti ozaman dünyam tersine dönmüştü işte ozmana kızmıştımki ona değildi sitemim korkudandı eline can havliyle vurmuştum çek diye benim kızımın boynunda sorun varda....doğuştan pişik problemi var büyüdükçe geçecekmiş ama kamatıyor saniyesinde hep yanında gözetimide olmalı uyurken bile kontroletmeliyim yoksa kesik tavuk gibi yapıyor kendini çok kötü öyle böyle değil.sadece arada sitem ederim yeter artık kuzum uyu artık diye meleğime oda kızmak gibi kötü bişeymiş gibi geliyor bana ...ben üzzerine çok düştüğüm için onu incitmekten çok korkuyorum.geçen ay ama bağırıyordum söyleniyordum ye artık ddiye ama açlıktan bişey olacak diye ödüm kopuyor ve gerilemeye başlıyordu işte bu yüzden di...

Son düzenleme:
Bilgileriniz için hepinize teşekkürederim kızlar....

BenimEşimle artık en sonunda başardık ve dişi çıkmış..............sanırım ishal olması ve huysuzluğu diştendi...

kusura bakma yasemin son yazını göremedim demekki. dişiniz hayırlı olsun. huysuz oluyorlar benim oğlumda husursuzdu yeni yeni düzeliyor.herşey gönlünce olsun.

Allah Alinin eşine sabırlık versin .. bebegine içim cızz etti.. babasız buyumek cok zor ben cok zorlugunu yaşadım kucukken .. gozlerım doldu şımdı

haydıı hayırlısıııııı ecrini öp yerımızeee . ben sana dedıydım ama diştendir diyee .. sabır hanımlarr :)
hunilere daha vakıt var

çok üzüldüm babasızlık çok zor ...allah kimseye yaşatmasın...
Elifcim önemli değil sağol yanımdasınız ya inşallah bu günlerde geçecek...

DENİZCİM TEŞEKKÜREDERİM NİHAYETİNDE ÇIKARDIK AMA BEN BU HFT.DAN HİÇ ŞİKAYETETMEDİM AMA KIZIMIN AĞLAMASINA DAYANAMDIM KORKTUM DOĞRUSU...SİNİRLENMEDİMDE ASLINDA SADECE KORKU BENİMKİ ALLAH MELEKLERİMİZİ BİZE BAĞIŞLASIN...

Son düzenleme:
nihalcim benim eşimde yengeç erkeği gerçekten alakası yok yasemincim (scapula) bende ikizler burcuyum canım gerçekten çabuk toparlanıyorum bende yerimde başkası olsa dayanamazdı herşeyi gırgıra vuruyorum dediğim gibi kendi yaşam alanımı çizip mutlu olmaya çalışıyorum kendimce takaıp durursam kendimi yıpratırım yaşamdan zevk almam diye düşünüyorum

karamsar yasemın demek kı o uyumamasıı sureklı aglaması dışı patlıycagı ıçınmışşş canım ya kıyamam ben onaa kızzz .. tabı ıçın gıtmıştırr annesı ufff cok zor bu diş donemı yaa bende bugun delırcemm

karamsarcım inciniz hayırlı olsun inş. aglamasıda geçer en kısa zamanda
benim bebegimde iki gündür çok çok huysuz mızıldanıp duruyo uyamak istemiyo bizimde inş. diştendir çıksalarda bi onlarda bizde rahatlasak
benim kızımda kolik bebekti dogdu dogalı zor bi bebek 2 kardeşimin 15 gün arayla dügünleri oldu yazın inan hiç bişeylerini göremedim kızımın aglamasından
canım kız kardeşim üstünde gelinlikle salladı kızımı, gece koltukta oturup uyumaz basında beklerdi çok özledim kardeşimide ((
elifnihalcim basınız sagolsun Allah rahmet eylesin kalanlara büyük sabır versin

sağolun kızlar. dirayetli olmaya çalışıyoruz. dua etmekten gayri yapacak bişi yok.okadar doluyum ki kızlar kusura bakmayın söylemek istemezdim.

sevdiklerimizle sağlıklı günler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…