merhabalar
ayşegülcüm okuyunca benim evliliğimdeki ilk yıllarım aklıma geldi. insanların karakterleri değişmiyor. sadece düzene alışıyorsun. 11 yıllık evli biri olarak naçizane görüşüm rahat ol inanki yıllar sonra şyan gördüğün sıkıntıya güleceksin. allahım bizlere çekemeyeceğimiz sıkıntılar vermesin . ben de şlk yıllar hem eşimle hem de ailesiyle problemler yaşadık kaç defa ayrılsak mı diye düşündük ki bu hep ilk 3 yıl içinde oldu. ama direndim 2 tane evladım var birçokşey zamnla haaloluyor..
mutluluk lar kolay olmuyor ama erkeler de bizim kadar düşenemiyorlar. eşim yengeç burcu derlerki romantik olurlar. yengeçlerin yüzkarası diyorum ben ona. eşim ne doğumgünümü ne evlilik yıldçönümünü hatırlamaz ve canım annem bıkmadan usanmadan eşimi arar ve hatırlatır.napalım bu adamlar böööööleee canım.
karamsarcım lütfen sen de üzülme. allahım çekebileceğimiz yükü versin bizlere ki. sağlık en önemlisi. 20 gün önce kuzenim inşaatlarından düştü ve 3 gün sonra da vefat etti.daha 26 yaşındaydı ve esi de 24 yaşında. 5.5. aylık bebekleri var .ooooffffffff işte yazamayacağım
evet burda hipp marka mama tutulan bir marka...ben milupanin kasik mamasini kullandim..hippede bakayim..
karamsarcim adasmiyim seninle yasemin mi ismin,ben deryaya katiliyorum,sizde kisir döngü olmus,pozitif enerji cok önemli ben ne zaman gerilsem kizim huzursuz oluyor ben burda ailemden arkadaslarimdan cok uzagim komsum bile yok tek bunu bana tek faydasi karisanim yok rahatim esim zor bir insan degil bazen yanlizlik bunaltiyor ama onun disinda rahatim,kizima bu hep pozitif yansidi,biz yeni evli sayiliriz 1.5sene oldu en büyük sansimiz herkesten uzak olmak sanirim bizi iyi bagladi..
aysegül canim her insanin hayatinda mücadele etmesi gereken bir sey oluyor sabirla mutlaka bir yerlere geliniyor insanlar 7sinde ne ise yetmisinde o derler öyle degil emin ol degisebilenleri cok gördüm umut et..
merhabalar
ayşegülcüm okuyunca benim evliliğimdeki ilk yıllarım aklıma geldi. insanların karakterleri değişmiyor. sadece düzene alışıyorsun. 11 yıllık evli biri olarak naçizane görüşüm rahat ol inanki yıllar sonra şyan gördüğün sıkıntıya güleceksin. allahım bizlere çekemeyeceğimiz sıkıntılar vermesin . ben de şlk yıllar hem eşimle hem de ailesiyle problemler yaşadık kaç defa ayrılsak mı diye düşündük ki bu hep ilk 3 yıl içinde oldu. ama direndim 2 tane evladım var birçokşey zamnla haaloluyor..
mutluluk lar kolay olmuyor ama erkeler de bizim kadar düşenemiyorlar. eşim yengeç burcu derlerki romantik olurlar. yengeçlerin yüzkarası diyorum ben ona. eşim ne doğumgünümü ne evlilik yıldçönümünü hatırlamaz ve canım annem bıkmadan usanmadan eşimi arar ve hatırlatır.napalım bu adamlar böööööleee canım.
karamsarcım lütfen sen de üzülme. allahım çekebileceğimiz yükü versin bizlere ki. sağlık en önemlisi. 20 gün önce kuzenim inşaatlarından düştü ve 3 gün sonra da vefat etti.daha 26 yaşındaydı ve esi de 24 yaşında. 5.5. aylık bebekleri var .ooooffffffff işte yazamayacağım
nihalll Allah sabır versın cok buyuk bır acı ben eşımın öldugunu duşunemıyorumm arabayı cok delı kullanır bızımkıdee . dun bıraz gecıktı arardı gecıkjıcegı zaman aramadıda . neler dusundum o telı acana kadar anlatamam .. kaza yapmış şuan ölmuş telınıde cevredekıelr açamıyormuş fln neler neler .. dogumdan sora paranoyada başladı bende sanırım.. megerse son anda çıkamamış işten .
Allahım kımseye boyle acılar vermesın .. allah sabrını versın başınız sagolsun ne dıyebılrım kı başka..
((((((((((
Bilgileriniz için hepinize teşekkürederim kızlar....
BenimEşimle artık en sonunda başardık ve dişi çıkmış..............sanırım ishal olması ve huysuzluğu diştendi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?