merhabalar
. 20 gün önce kuzenim inşaatlarından düştü ve 3 gün sonra da vefat etti.daha 26 yaşındaydı ve esi de 24 yaşında. 5.5. aylık bebekleri var .ooooffffffff işte yazamayacağım
kizlar dis jelleri var eczanelerde biraz olsun bebekleri rahatlatiyo..sürüp damagina biraz msj yapin..tavsiye ederim ben kullaniyorum umarim türkiyedede vardir..benim kullandigim bitkisel..
sağolun kızlar darısı sizlerin başına....
ama sanırım ikincide yakın çünkü bugün birazcık onunda beyaz olduğunu farkettim ...halen işimiz zor..
bende duymuştum diş kremi sanırım sürülüyormuş kolaylık sağlıyormuş.bizim ateş felan olmadı ama tabi huzursuzluk fazlasıyla oldu ...
elifnihalcim başınız"sağlosun canımmm Allah sabır versin ailesine çook zor
karamsarcım incinizde hayırlı olsun hadi inş düzelir ecrin artık
kış bitsin artık kızlar bunal bunal nereye kadar bende gidicem haftasonu kuaföre şu saçlarımı bi kestireyim anasını satayım
bugün benim kızımda mızmız hasta gibi mızırdanıyo inşallah bişey olmaz akşam bi şurup weriyim barii bide ıhlamur kaynatıyım bıdışıma
öpüyorum herkeşleriiiiiii be yeaaaaaa
günaydıııııın güzel anneler dünkü gibi değil bugün keyifli güzel günler diliyorum herkese silkelenin biraz ok kendimize gelmemiz lazım sabredicez az kaldı diyerek bahar gelicek herşey bitecekkkkkkk
kunaydınnnnnnnnnnnnn tunaydınnnnn sabah 9 da AraLımı alt kata bıraktım e eve gelıp uyudumm az once kayınvalıdem gelıp uyandırdı AraL la :))) uykumu aldımiyiiimm :) dun sıkıntılıydım . gercı bugunde sıkıntılı ruyalar gordum hayırlısı ..
slm arkadaşlar
hava gerçketen çok güzel ama biz güne hasta başladık kızım ishal hiç durmuyor dişlerden galiaba ama görünürde dişte yok ((
burnu kaşınıyo nedense bu durumda rahatsız ediyo onu ((
kesin diştir sabirecim inciniz geliyodur hadi hayırlısı bakalım hala toplanamadım ben ya canım sıkılıyo acayip derecede offf offf eğlenceli hiç bişey yok yaaaa