2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

merhabalar
. 20 gün önce kuzenim inşaatlarından düştü ve 3 gün sonra da vefat etti.daha 26 yaşındaydı ve esi de 24 yaşında. 5.5. aylık bebekleri var .ooooffffffff işte yazamayacağım

canım yeni okudum çok zor bi durum başınız saolsun rabbim sabır versin canım

bugun aral hıccc durmuyor acaba bızımdekı ıncılerımız gelıcekkk bende strese gırdım yaa .. babaannesıne koydum oglumu . duş aldım sonunda.. kokuyordum resmen .. uyumuş oğlum nıhayet uyutamamıstım ben .. nasıl hem aglıyıp hemde gozlerıme bakıp yınede bana atlamak ıstıoo yaaa

Kızlar diş testi için bardak yerine çay kaşığı kullanın hafif hafif vurun,zaten diş gözükmesede sesi geliyor.Karamsarcım hayırlı olsun inciniz..

kizlar dis jelleri var eczanelerde biraz olsun bebekleri rahatlatiyo..sürüp damagina biraz msj yapin..tavsiye ederim ben kullaniyorum umarim türkiyedede vardir..benim kullandigim bitkisel..

sağolun kızlar darısı sizlerin başına....
ama sanırım ikincide yakın çünkü bugün birazcık onunda beyaz olduğunu farkettim ...halen işimiz zor..
bende duymuştum diş kremi sanırım sürülüyormuş kolaylık sağlıyormuş.bizim ateş felan olmadı ama tabi huzursuzluk fazlasıyla oldu ...

elifnihalcim başınız"sağlosun canımmm Allah sabır versin ailesine çook zor
karamsarcım incinizde hayırlı olsun hadi inş düzelir ecrin artık
kış bitsin artık kızlar bunal bunal nereye kadar bende gidicem haftasonu kuaföre şu saçlarımı bi kestireyim anasını satayım
bugün benim kızımda mızmız hasta gibi mızırdanıyo inşallah bişey olmaz akşam bi şurup weriyim barii bide ıhlamur kaynatıyım bıdışıma
öpüyorum herkeşleriiiiiii be yeaaaaaa

günaydıııııın güzel anneler dünkü gibi değil bugün keyifli güzel günler diliyorum herkese silkelenin biraz ok kendimize gelmemiz lazım sabredicez az kaldı diyerek bahar gelicek herşey bitecekkkkkkk

günaydın datlularımmmmmmmmmmmmm
çok ama çokkk güzel bir gün olması dileklerimle sewgilerrrrrrrrrr

günaydınnnn bacılaarrrrrr
güneşli güzel bi gün çook şükür inş böyle devam eder ; içim açıldı yaww

günaydınlarrrrrrrrrr.....evet çok aydınlık bir gün ne güzel ama yarına kadar maalesefff.........

kunaydınnnnnnnnnnnnn tunaydınnnnn sabah 9 da AraLımı alt kata bıraktım e eve gelıp uyudumm az once kayınvalıdem gelıp uyandırdı AraL la :))) uykumu aldımiyiiimm :) dun sıkıntılıydım . gercı bugunde sıkıntılı ruyalar gordum hayırlısı ..

denizciim maşallah şekerim ayy ne şanslısın kısss uyu uyuda büyüü aralla beraber
rüyaların da hayır olsun inş. canım
mucxx

nerdesın kız sen dun yazdım msn den yoksun yogun hatunnn :)

ınsallah hayırlara cıkar memem bugun kanadıı kanadıı mahfoldu neysekı az evvel pompam geldı şapşal ablamdaydı ıstanbulda. adresı yanlıs yazmıs . neyse bugun ulastı ancak elıme . sol gogsum pert ondan fayda gorcem

hayırlı günler arkadaşlar bugün nasılız stersten uzakmıyız...nedense bugün gülerek kalktım rüyada görmedim ama ....

slm arkadaşlar
hava gerçketen çok güzel ama biz güne hasta başladık kızım ishal hiç durmuyor dişlerden galiaba ama görünürde dişte yok ((
burnu kaşınıyo nedense bu durumda rahatsız ediyo onu ((

kesin diştir sabirecim inciniz geliyodur hadi hayırlısı bakalım hala toplanamadım ben ya canım sıkılıyo acayip derecede offf offf eğlenceli hiç bişey yok yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…