2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

mehaycım inşallah bişey yoktur 8 veya dokuz haftalık kalp atımlarını geç duyan oluyo belli olmuyo yumurtlaman belki geç olmuştur.

kızlar en erken cinsiyet ne zaman belli olur ben çok merak ediyorum kız veya erkek istediğimden değil ama bişeyler almak istiyom veya severken kızım veya oğlum diye sevmek istiyorum acaba çok mu acele ediyorum.......... klava:

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran....7+1iken....10,3mm.....12+3iken...62,9mm
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran......11+0iken 41mm...12+0İKEN...53MM
6.sara-nur..................10 haziran
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran......10+0iken......35mm
9.gülşah-kılıç...............16 haziran......9+3iken........21,7mm
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran......8+0iken...16mm
12.yasemin....................19 haziran......9+5iken......24mm
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran......7+1iken 12 mm....11+2iken 50 mm
17.bennu beyzam...........23 haziran......6+6iken....8mm....8+2iken.....20mm
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran........7+3iken........12mm
21.ayça.......................27 haziran.......6+1iken......4,5mm....8+0iken...16mm
22.senace....................27 haziran.......10+0 iken..... 31,8mm
23.yağmursu.................28 haziran

BENDE SENİN GİBİYİM.HERKES İSİM DÜŞÜNDÜNÜĞZMÜ DİYE SORUYOR.DAHA ERKEN DİYORUM ONLARA.ÇOKTAN BEBK İSİMLERİNE GİRİP BAKTIM.3 AYLIKKEN ÖĞRENİLEBİLİYORMUŞ ASLINDA.BAKALIM İLK HANGİMİZ BU HABERİ VERECEK

bende çok merak ediyorum ben bişi görürsem iki cinsiyetinde giyebilecegi şeler alıom sarı yada yeşil falan.hediyeler bile öle geliyo ah bi öğrensem bebişimin cinsiyetini neler alcam ona :)))) 3 aydan sonra artık erkekler gösteriyormuşta kız olunca gec gösteriyormuş...

arkadaşlar merhaba bebeğimi gördüm ultrason ölçümü 11+5 olarak çıktı bebiş 51 mm ve ense kalınlığı 1mm ultrasonda sorun yok ama tahlilleri çarşamba günü alıcam içim rahatladı

Sevindim Cnaim Benim Kizla Rmerake Ttim Sizdede Oluyor Mu Diye?:

Benim Sag Tarafimda Bugünlerd Etitreşimler Oluyor Sanki Karnimin Sag Tarafinda Böyle Içind E3 5 Tane Kuş Var çirpinip Duruyor Titrioyr Böyle Sizlerdede Oluyro Mu Acaba Bu Nend Eoluyordur Ki Merake Ttim

bendede oluyor bu ama sanırım bebek hareketi değil bunlar.ilk hamileliği olnlar daha şimdiidedn hissedemezmiş öyle yazıyo internette.bağırsak hareketi olabilirmiş.
bendede sağ sol yada göbek deliğimin altında oluyo hareketlenmeler.
inşallah bebeğimizin hareketleridir.
bir an önce hissetmek istiyorum bebeğimi

evet bend einternette öyle okudum ama sorudugm herkes bebek hareketleir diyor böyle d ebagrısak hareketi olmaz ki sevcecim ama ben d ezaten bebek hareketi demiyorum sadece merakeişte sizdedce oluyor mu

evet bend einternette öyle okudum ama sorudugm herkes bebek hareketleir diyor böyle d ebagrısak hareketi olmaz ki sevcecim ama ben d ezaten bebek hareketi demiyorum sadece merakeişte sizdedce oluyor mu

az önce yine oldu bana saranurcum.ya böyle pıt diye bi şey oluyo.nasıl anlatayım bilemiyorum.gerçi sen güzel anlatmışsın kuş kanat çırpıyomuş gibi oluyor.bu bende iki üç gündür oluyo.ben yinede bunun bebeğimin hareketleri olduğunu düşünmek istiyorum.

Bende Düşünmek Istemiyorum Sevcecim Kiz Sevce Cinsiyet Hakkind Afikri Var Mid Runun Söyleidmi Bazilarinkini D Rlari Söylemiş Ama Bence Saçmalamiş Benim Arkdaşima Söylemişti Dr U Aradan Zaman Geçdi Demişki şimdide Kzi Olacak Arkdaş Depresyona Girmiş Nerdeyse Bence Dr U Söylememliydi Saçma Geldi Bana

2 li test sonuçlarım çıktı temizmiş çok şükür bakalım sıra 3 lü testte inşallah onuda hepimiz hayırlısıyla atlatırız sonra biraz rahatlarız.bu arada arkadaşlar hiç renkli ultrasona giren oldumu aramızda Allahım hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi Amin......

canım ben hala folik asite devam edioyurm belki haftaya dr um ilacımı degiştirir onun dışınd abişey kullanmıyorum

bende hala folik asit kullanıyorum.onun dışında her gün bir tane bebek aspirini verdi.onu içiyorum
demir veye artı vitamin hapı vermedi.
ben tamam diyene kadar devam edeceksin bunlara dedi
göbekleriniz çıktımı kızlar benim baya belli oluyo artık
bide bişey sorucam yattığımda ne tarafa yatarsam göbeğimde o yana kayıyo
mutlaka normaldirde işte merak ediyo insan sizede oluyomu öyle

benimde göbegim çıktı bayagı çok belli oluyor:)) ben de bebegi sol tarafımda hissediyorum hep o yusden soluma yatamıyorum batma gibi bişi oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…