2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün gittim dr. a kızlar boyu 12. hafta 53mm olmuş ense kalınlığına bakıldı şükürler olsunki 1.5 çıktı bi daha 16. haftada gelcekmişim 3lü tarama yapcaklarmış belki bende cinsiyetini öğrenirim ben gataya gidiyorum orda bazı hamileler gördüm 8 aylık ve cinsiyeti belli değilmiş çok ilginç acaba benimkinide söylemezlermi diye endişeleniyorum.

bende gataya gidiyorum muayeneye poliklinikte hangi doktora rastgelirsen onamı gidiyosun yoksa belli bir isim varmı??ben ayın 17sinde gidicem ense kalınlığı için.bu arada 8 aylık olupta göstermemesi çok ilginç ben çatlarım öyle bişi olsa.))

burda mesela devlet hastanelinde söylemioyrlar kız olunca aldırmak için çaba gösterioyrlarmış ama hala devam mı bilmiyorum tabikide öyle bişey olursa canım sende özele gider baktırısın

hangi doktor olursa ona gidiyorum özel bi doktor yok banada ilginç geldi bu olayı iki kadında gördüm ikiside yan yanaydı sorduğumda bebek göstermiyo diyolarmış bende çatlarım meraktan valla eğer öyle bişey olursa sırf cinsiyeti öğrenmek için özele gidicem zamanı gelince :sm_cool:

arkadaşlar yarın dr gidiyorum ikili test için sonuçlar kaç gün sonra çıkıyor bide ultrasonada giriyomuyuz nasıl yapılıyor

Evet Canim önc Eultrosonda Bebgin ölçümleir Yapiliyor Sonrada Kan Veriyorsun Benim Sonuçalrim 5 Gün Sonr Açikmişti öyle Korkulacka Bişey Yok Bebeginin Elleirni Kollarini Görceksin Ne Güzel Aman Aman Elleri Oynar şimdi Onun Belkid Ebenim Bebegim Gibi Parmak Emer Görürsün Hadi Hayirli Sonuçlar Canim

bende yarin gidecem bakalim doktor ne dicek insallah bebegim iyidir duanizi eksik etmeyin emi

kızlar merhaba bende 1 temmuzda anne olacam ama +-3 günden dolayı haziran anneside olabilirm

merhaba hanımlar bakıyomda hepimiz telaş içindeyiz ikili test o bittimi üçlü testi düşünüyoz sonra başka test yok değilmi. bu arada kan+demir hapına başladınız mı?

ben daha başlamadım hala folik asit kullanıyorum bakalım haftaya pazartesi gidecegim bu sefer belki degiştirir dr um

saracim sana bisey sormak istiyorum sana 7. haftalikken gittiginde vajinadanmi bakildi ve bebek gorundumu kesede???gorunduyse ne kadardi boyu mumkunse msn den yollarmisin ben cok endiseleniyorum benimki icin anliyorsun degilmi canim (

mehaycım neden endişeliniyosun? ben 6 haftalıkken gitmiştim alttan baktı keseyi gördü embriyoyuda gördü sen baktırdınmı alttan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…