arkadaşlar ben 12+6 günlük hamileyim 10 gün oldu folik asiti bırakıp kan hapına geçtim.Niye siz o kadar uzun kullandırdılar......
bende 12+4 günlük hamileyim hamileliğimi 7. haftada öğrenmiştim ogünden beri folik asit içiyorum ve demir hapına 3lü teste gideceğimde yani 4 aylıkken başlamamın yaralı olduğunu söyledi doktorlar..canım merak etme bende öyleyim 11+6 da folik asiti bendede kesti doktorum kan hapı ve vitamine geçtim...
bende şu an 13+1 im ve 12. haftada gittim ense kalınlığı için doktor demir hapından bahsetmedi bile bende hala folik asit kullanıyorum bende 3lü testi bekliyorum ocak 4te gitcem. ayrıca demir hapı önemli evet ama kabızlık yapıyo çok kötü ilk ayda kullandım ben griptim doktor verdi neler çektim bıraktım düzeldi .birazda o yüzden korkuyorum açıkcası
ceydacım kan hapı değil kabızlık yapan merak etme ilk aylarda çoğumuzda oldu kabızlık doktordan doktora farkediyo demekki ilaçları başlatması bana doğuma kadar kullanacan bunu dedin eğer kabızlık yaptığı doğruysa ki bende bi farklılık yok vay halimize doğuma kadar neler çekerdik..........:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?