2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar dün doktorumuza gittik oğlum oluyor :hooray: :dance:en baştan beri hissetmiştim ve yanılmadım nasıl mutluyum anlatamam babasınında ayakları yerden kesilmiş vaziyette çok şükür herşey iyi çıktı o kadar hareketliki doktorum ölçüleri zor aldı durduğu yerde durmuyor eşşek ,parmağını emiyor Allahım müthiş bir duygu dayanamadım sevincimden ağlamaya başladım...

herkesin bebekleri hayırlısı olsun inşallah.ama bakıyorumda haziran annelerinde kızlar önde gidio
bebeklerimiz ikizler burcu olacak az önce baktımda ikizler burcunun iyi yönleri becerikli-zeki-entellektüel-içten ve doğal olmalarıymış
olumsuz yönleri ise sabırsız-yerinde duramayan-dengesiz-değişken ve maymun iştahlı olmalarıymış.
benim kızın bazı özellikleri şimdidn tutuyo mesela yerinde duramıyo sürekli kıpır kıpır oynuyo ve hakkatende iştahlı olacak heralde 17 haftalıkken gittiğimde 190 gramdı dr maşallah dedi.
bu arada dün sağlık ocağına gittim kayıt oldum.sadece tansiyon ölçtüler bebeğin kalp atışlarını dinleyebilmeleri için en az 20 haftalık olması gerekiyomuş sanırım steteskopla dinlicekler.onu bende evde yaparım 20 haftadan sonra biz kendimizde duyabilirmişiz steteskopla.şubatın 1 inde gel tetanoz aşısı vurucaz dediler.ayda bir gidicem ben.sizlerde ihmal etmeyin

canım ne zaman hissetmeye basladın bebgının hareketlerını ben dun aksam bişey hissettim ama onu hareketlerimiydi bilmiyorum
pı pıt diye bişi oldu ama anlamadım

benim d rumd abana aşıların saglık ocakalrında erken yapıldıgını söyledi o yuzden 3 hafta sonra yazıld edi birdaha ki rndevumuzda bu ayın sonunda şükürle rolsun ki bakıyorum herkesin bebekleri hareketli kıpır kıpır bizim kisi de yuzunu eliyle kapatmış selam çakıoyr camnım kızım benim yerim ben onu yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşaallah onlara maaşaallahhhhhh

canım basladınmı hissetmeye

yok hayatım tam anlamıyorum açıkcası birz kilolu hamiş kaldıgım için hissetmeme dogalmış 300 gr olunca hissedermiş genelde ilk gebelik d ekadınlar ama d rum seyirmeler şeklind ehissedebilecegimisöyledi bana gidincede sordu bi rdha ki randevumm 1 ay sonra bakalım o zaman kadar hissederim belkiş heralde gözünüz seyirmiştir mutlaka öyle hiissedecek mişiz canım şu an bizimkiler bagrısak hareketleri olabilir ayticim bu arada gamze dogum yaptı mı merak ettim o bölüme giremiyorum da ondan.....? ama baen o şeyler bendede oluyor

şima hoşgeldin canım allah analı babalı büyütsün.
bende arada karnımda tık tık diye bişi hissediyorum özellikle düz yattığmda sabahları ama eminim onun hareketi çok güzel bi duygu ya allah isteyen herkese nasip etsin.

canım ne zaman hissetmeye basladın bebgının hareketlerını ben dun aksam bişey hissettim ama onu hareketlerimiydi bilmiyorum
pı pıt diye bişi oldu ama anlamadım

canım ben yaklaşık 2-3 hafta önce seyirme şeklinde hissetmeye başladım ve bu son günlerde artık tamamen kıpırtı şeklinde hissdiyorum.düz yattığımda karnımın ortasında kasılma hissediyorum sanırım o pozisyonumu sevmiyo.bu yüzden yan yattığımda daha net hissdebiliyorum.çok heyacan verici bi duygu ya o anın daha uzun sürmsini ve daha sık olmasını istiyorum.zaman geçtikçe bunlarda olacak inşallah allahın izniyle.allah hepimizin bebeklerini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.

canım düz yatmayı pek tavsiye etmiyo doktorlar belki söylemiştir doktorun. bebek büyüdükçe düz yatarsak bizim sinirlerimize baskı yaptığı için sorun çıkabiliyomuş en güzeli sağa dönüp yatmaka.s

ayça28 benim bebişin daha cinsiyeti belli değil ama kız olcak heralde baksana yazmışsın hemen içinemi doğdu:))))

anladım canım bende anlamıyorumkı bazen pıt pıt dıye oluyo bısıler bazen dedgıın gıbı segırme seklınde bende kilolu hamile kaldım demekki bende ondan hissetmiyorum 70 le kaldım 77 yım simdi hızla alıyorum
gamze daha yapmadı canım ama 1 hafta içinde yapacak hayırlısıyla

amiiiinn canım aminnn

canıma selam söyle hayatım hadi allah kurtarsın inşaallah evet ya ama canım dikka te tbak kilo bebekleirmiz için zararlı tatlım lütfen aman ben sadec e1 kilo aldım aman dikka te tlütfen öptüm seni burayı yalnız bırakma ayticim

bende bugün doktordan geldim..test sonuçlarım normal bebişimde kız:)Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah çok mutluyum:)

1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.gökçen...................5 haziran...ERKEK
4.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
5.soda-lamon..............10 haziran...ERKEK
6-ceydacey................10 haziran
7.sara-nur..................10 haziran...KIZ
8.çilemsin...................12 haziran
9.handerya.................12 haziran
10.gülşah-kılıç...............16 haziran...KIZ
11.narin.......................16 haziran
12.fasülyeninannesi........16 haziran
13.yasemin....................19 haziran
14.çorumlu cadı..............19 haziran
15.sarı zambak.............20 haziran
16.aytii........................22 haziran...ERKEK
17.dilekgndz..................22 haziran...KIZ
18.bennu beyzam...........23 haziran
19.serpil.......................25 haziran
20.gülden.....................25 haziran
21.berrinyy...................25 haziran...KIZ
22.ayça.......................27 haziran
23.senace....................27 haziran
24.yağmursu.................28 haziran............................. HERKESE SAĞLIKLI BEBİŞLER,HAYIRLI DOĞUMLAR AYÇA

ayçaaaaa benim bebeğimin cinsiyeti belli değiiiiiiiiiilll:))kız yazmışsında...

benim de bebeğim erkek bende ilk defa dün bebeğimin hareketini hissettim çok güzel bi duygu inşallah sağlıklı bir şekilde kucağımızada alırız

arkadaşlar ben hiç bişey hissetmiyorum daha ne bir kıpırtı ne seyirti....ama sizin anlattıklarınızı duyunca bile heycanlanıyorum çok güzel bişey yaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…