benimki de 5 haziran-erkek
herkesin bebekleri hayırlısı olsun inşallah.ama bakıyorumda haziran annelerinde kızlar önde gidio
bebeklerimiz ikizler burcu olacak az önce baktımda ikizler burcunun iyi yönleri becerikli-zeki-entellektüel-içten ve doğal olmalarıymış
olumsuz yönleri ise sabırsız-yerinde duramayan-dengesiz-değişken ve maymun iştahlı olmalarıymış.
benim kızın bazı özellikleri şimdidn tutuyo mesela yerinde duramıyo sürekli kıpır kıpır oynuyo ve hakkatende iştahlı olacak heralde 17 haftalıkken gittiğimde 190 gramdı dr maşallah dedi.
bu arada dün sağlık ocağına gittim kayıt oldum.sadece tansiyon ölçtüler bebeğin kalp atışlarını dinleyebilmeleri için en az 20 haftalık olması gerekiyomuş sanırım steteskopla dinlicekler.onu bende evde yaparım 20 haftadan sonra biz kendimizde duyabilirmişiz steteskopla.şubatın 1 inde gel tetanoz aşısı vurucaz dediler.ayda bir gidicem ben.sizlerde ihmal etmeyin
benim d rumd abana aşıların saglık ocakalrında erken yapıldıgını söyledi o yuzden 3 hafta sonra yazıld edi birdaha ki rndevumuzda bu ayın sonunda şükürle rolsun ki bakıyorum herkesin bebekleri hareketli kıpır kıpır bizim kisi de yuzunu eliyle kapatmış selam çakıoyr camnım kızım benim yerim ben onu yerim yerimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm maaşaallah onlara maaşaallahhhhhh
canım ne zaman hissetmeye basladın bebgının hareketlerını ben dun aksam bişey hissettim ama onu hareketlerimiydi bilmiyorum
pı pıt diye bişi oldu ama anlamadım
canım ben yaklaşık 2-3 hafta önce seyirme şeklinde hissetmeye başladım ve bu son günlerde artık tamamen kıpırtı şeklinde hissdiyorum.düz yattığımda karnımın ortasında kasılma hissediyorum sanırım o pozisyonumu sevmiyo.bu yüzden yan yattığımda daha net hissdebiliyorum.çok heyacan verici bi duygu ya o anın daha uzun sürmsini ve daha sık olmasını istiyorum.zaman geçtikçe bunlarda olacak inşallah allahın izniyle.allah hepimizin bebeklerini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
1.eylul-su....................1 haziran
2.sevce......................1 haziran...KIZ
3.şirinemiyim neyim...... 6 haziran
4.soda-lamon..............10 haziran
5-ceydacey................10 haziran
6.sara-nur..................10 haziran...KIZ
7.çilemsin...................12 haziran
8.handerya.................12 haziran
9.gülşah-kılıç...............16 haziran
10.narin.......................16 haziran
11.fasülyeninannesi........16 haziran
12.yasemin....................19 haziran
13.çorumlu cadı..............19 haziran
14.sarı zambak.............20 haziran
15.aytii........................22 haziran
16.dilekgndz..................22 haziran
17.bennu beyzam...........23 haziran
18.serpil.......................25 haziran
19.gülden.....................25 haziran
20.berrinyy...................25 haziran...KIZ
21.ayça.......................27 haziran
22.senace....................27 haziran
23.yağmursu.................28 haziran
yok hayatım tam anlamıyorum açıkcası birz kilolu hamiş kaldıgım için hissetmeme dogalmış 300 gr olunca hissedermiş genelde ilk gebelik d ekadınlar ama d rum seyirmeler şeklind ehissedebilecegimisöyledi bana gidincede sordu bi rdha ki randevumm 1 ay sonra bakalım o zaman kadar hissederim belkiş heralde gözünüz seyirmiştir mutlaka öyle hiissedecek mişiz canım şu an bizimkiler bagrısak hareketleri olabilir ayticim bu arada gamze dogum yaptı mı merak ettim o bölüme giremiyorum da ondan.....? ama baen o şeyler bendede oluyor
canım ben yaklaşık 2-3 hafta önce seyirme şeklinde hissetmeye başladım ve bu son günlerde artık tamamen kıpırtı şeklinde hissdiyorum.düz yattığımda karnımın ortasında kasılma hissediyorum sanırım o pozisyonumu sevmiyo.bu yüzden yan yattığımda daha net hissdebiliyorum.çok heyacan verici bi duygu ya o anın daha uzun sürmsini ve daha sık olmasını istiyorum.zaman geçtikçe bunlarda olacak inşallah allahın izniyle.allah hepimizin bebeklerini korusun aminnnnnnnnnnnnnnnnnnn.
anladım canım bende anlamıyorumkı bazen pıt pıt dıye oluyo bısıler bazen dedgıın gıbı segırme seklınde bende kilolu hamile kaldım demekki bende ondan hissetmiyorum 70 le kaldım 77 yım simdi hızla alıyorum
gamze daha yapmadı canım ama 1 hafta içinde yapacak hayırlısıyla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?