2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

En Son Adetin Ne Zamandi Canim Heeralde 22 Eylul Ha
Ozaman şöyle Hesaplayalim Canim Bnm 22.9.2007
22+7=29
9 -3=6 29.06.2008 De Dogumun Hayatim

Sara_nurcum yaptığın tarih yanlış olabilirmi. Benim son adet tarihim 13 eylül ve bilgisayardaki otomatik hesaplayıcılara göre 19 haziran doğum tarihim oluyor. Arkadaşında son adet tarihi 22 eylülse doğumu 28 haziran oluyor.Ben böyle diye biliyorum ama sadece bilgilendirmek istemiştim.
Aslında birkaç günle birşey değişmez de.Çünkü oğlum içinde, dr 6 eylül diyordu ve o 2 eylülde çıkıp gelmişti.

arkadaşlar acaba siz hangi tahlilleri yaptırdınız.bana fazla tahlil yapılmadıda
bide mide bulantılarınız başladımı.benim kıramp giriyo gibi oluyo.

Tabikide Hayatim Hata Payi Olur Mesela Bnm Ki Bu Hesaba Göre 10 Haziran Ultrosona Göre 13 Haziran Internet Sitesine Göre 9 Haziran Ama Dr Larin Hesabina Göre Bu Dogru Yani Yoksa Hata Payi Tabikid Eolmaz Mi Bazen Bu Minikler Ya çok Erken Gelioyr Ya Da çok Geç Gelioyr Bu Süreler 1 Hafta Oynayabilir Miş Hesap Da Yanlişlik Yok Yani Canim Bnm

Sana katılıyorum zaten canım.Dediğim gibi benim ilk oğlumada dr 6 eylül dedi ama 2 eylülde doğdu.Ben hesabı farklı yaptığın için hatırlatmak istedim sadece.Allahın izniyle geç olsun varsın ,ama sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım tek istediğimizde o zaten.a.s.

yasemincim sen kalp atışlarını duydun mu

Canım benim adetimden 5 gün geçince dr gittim. çünkü bir lekelenmem oldu ve hazirandada düşük yaptığım için telaşlanıp hemen dr gittim.Evde yaptığım test pozitif çıkmıştı çünkü.Ama ogün dr karından ultrasonla baktı ve keseyi göremedi.Rahim duvarı kalınlaşmış hamilesin dedi.10 gün sonrası için kontrole çağırdı.Birde alttan ultrasonla bakılınca daha iyi belli oluyormuş ama doktorum bakmak istemedi bekleyelim dedi.Karından bakılıncada keseyi göremedik. Yarından sonra gideceğim inşaallah daha net bilgiler alırım canım.

arkadaşlar bende 6 haftalık hamileyim doktor keseyi gördü.kan değerim 2 gün önce 15394 dü.sizce nasıl boş gebelik olacak diye cok korkuyorum.olumsuz tüp bebek denemesinden 1 ay sonra kendiliğinden hamile kaldım.ayrıca su gaga comun takvimini yapamıyorum bana yardım edermisiniz tesekkürler

canım ben sana yardım ederim şimdi istediğin takvimin üsütne tıkla sonra çıkan sayfadan istediğini seç hamile kladıgın ayı yani son adet arihini yaz ondan sonr get li bişey yazacak tıkla sonra açılan sayfada yesli bişey yazcak ondan sonra da ikinci tabloyu kopyala hani şu imza bölümüne gir orda sarı ddag resmi var onada tıkla kopyaladıgın yazıyı yapıştır okeyle işte takvimin hazır son adet tarihini ver istersne eben sana yapayım kodunu da buraya yapıştırayım sen kendi imzana koy canım

sra nurcum hangi folik asiti kullanıyorsun.ben folik asit kullanıyorum ama folbiol sadece folik asit içerdiği için daha iyiymiş diye duydum.onunda dozajı yüksek bir bilgin varmı..bende ceviz badem fındık temeğe çalışıyorum..aydasını okudum..kuru üzümüde tavsiye ederim

ben folik plus kullanıyorum demek istedim

benimde en son tarihim 7 eylül şu an beş haftalık hamileyim inşallah haziranın 23. de bebeğimi kucağıma alıcam

esteds senin 7.haftan olmuyormu bu hafta..doktorunun hesebıylamı 5 haftalık

DUE-DATE BUDDIES FOR WEEK 40posted Oct 22nd
October mom had a boy Alexander arrived 1 week early exactly! I went into the hospital this last friday due to vomitting (both ends) and contractions every 10-15 minutes or so. I really hesitated about going in because the contractions were irregular and not 'close' enough, but I went in anyways. I went in at 4:45, they said I was dehydrated and hooked me up to an IV...

see all 3 replies

reply to post
last comment
Congrats He is a hansome little guy...

see all 3 replies

reply to post

share your week 40 pregnancy symptoms, stories, & struggles POST TOPIC check out your new ticker!
modify / create new ticker >>modify / create new ticker >>modify / create new ticker >>modify / create new ticker >>modify / create

VALLA VARYA ARADA SIRADA OLUYOR AÇIKCASI GECELERİ MİDEM ÇOK KÖTÜ OLUYOR ACABA BU HAMİLELİKTEN Mİ OLUYOR CANIM YA ÇOK YEMİŞ GİBİ OLUOYRUM AÇIKCASI AZ YESEMD EMİDEM BİR TURLU HAZMETMİOYR TABİŞ BÖYLE OLUNC ABENİ UYUTMUOYR NORMAL OLARAK AKŞAM ÜZERLERİ KARNIMI DOYRUSAM BİLE MİDEM BULANIYOR ONUN DIŞINDA ŞÜKÜRLE ROLSUN BİŞEY YOK ASLINDA SON İKİ GÜNDÜR KARNIM AGRIYOR VE AYRICA DA BELİM AGRIYOR BUGÜN SON ADET TARİHİNE GÖRE BEN 7+33 GÜNLÜK HAMİLEİYM AMA ULTROSOND A4 GÜN EKSİK GÖSTERİOYR BU YUZDEN DE 6+6 GÜNLÜK HAMİLEİYM BUGÜN BAKALIM HAFTAYA NASİP İSE İNŞAALAH DR UMUZA GİDECEGİZ SALI YADA ÇARŞAMBA GÜNÜ HAYIRLISI BAKALIM

bendede benzer şeyler akşam miydem ağrıyo gibi, bel ağrısı, gögüsler şiş çok ağır değil ama bende 5+3 günlük hamileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…