teşekkürler teyzesi senin kızında durumu iyi maşallahnuran batuhanın boyununda kilosununda maşallahı var canım
bizim boy 75 kilo 10,500
evet esracım tamamen kestımm .. aral hıc aramıyor 1 hafta tatılden once bırtaktırdım 1 haftada tatıldeydık tam suoer oldu hıc aramıyor artık
sevda once yazını yaz sora o yazıyı kopyala ve rengıne tıkla oluyor cnm
off hafta sonuda hava boyel bulutluymuss ben gıt gıde acılıyorum bedevıyım ztn ben bedevıı
batuhana da kocaman maşallahh
ben 1 kılo vermışım geldım gelelıı off yaaaaaaaaaaaaa offff
ben geldimmm heyyyyyyyyyyyyy ne bu ya neler olmuş neler ayy okudum hepsini........
DERYACIM HOŞGELDİN CANIM K.VALDENİN YAPTIKLARINA ÇOK KIZDIM YAA NASIL BİR ŞEY BU ANLAMADIM BOŞVER SEN ONLARI SALLA GİSİN YAAA.....CANIM NİCE GÜZEL MUTLU SENELERE EŞİNLE BEBEĞİNLE İNŞ....
KIZZZZZZZZZZZ SARANUR NEREDEN ÇIKTIN SEN BAK ÇOK SEVİNDİM GELMENE ECRİNİ BÜYÜTMÜŞSÜN MAŞALLAH ÇOOOOOOOOOKKKK TATLUUUUUUUUU
NURANCIM OLSUN CANIM SAÇI YİNE UZAR BENDE ECRİNİNKİLERİ,Nİ KESTİRSEM Mİ Kİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM YAVRUM KAŞINIP DURUYOR RAHATSIZLIK VERDİ SANIRIMMMM
VEEEEEEEEE İŞTE DENİZZZZZZZZ KIZ NE EĞLENMİŞSİNİZ NE EĞLENMİŞSİNİZ ÇOK SEVİNDİM SENİN ADINA İNANKİİ ÇOK GÜZELSİN AYRICA NE OO FİZİK MAŞALLAH CANIM OTELİNİZDE ÇOK GÜZELMİŞ YANİ KIYAFETLERİNE BAKTIM ÇOK GÜZEL ŞIK GİYİNMİŞSİNDE....YEĞENİNDE ÇOK ŞEKER ALLAH ANALI BABALI BÜYÜTSÜN MAŞALLAH
SEVDACIM BEN GELDİM ARTIK DÜĞÜN YAPIYORUM UĞRAYAMADIM ....[/COLOR
AİLEME BAHSETTİM 3 GÜN ANNEMELERDE KALDIM HEMDE DÜĞÜN YAPTIM ZATEN ANNEMLERLE YAKIN OTURUORZDA AMA EŞİMLE KÜS GİBİ DEĞİL BİRŞEY OLMAMIŞ GİBİ DURDUK YANİ ARAMIZ YİNE BENİM SAYEMDE HEMEN BUZLARI ERİDİ DAYANAMIYORUM YAAAA SEVİYORUM BEN .....
SERPİL HALA YOKSUN BULUŞAMADIKTA YANİİİ....
Derdim havuz olsaydı keşke denizcim amaç biraz dinlenmek ,eşimle arayı düzeltmek ve yanlız kalmak vs..ama sonuç belli işte! olsun şimdi oğluşun hastalığı geçti çok şükür ve o saçma sapan ağlamaları da (ama acayip anneci oldu beni görür görmez basıyo yaygarayı kucağıma almam için duyanlar çocuğa bişey oldu sanıyor,şımarııklıktan ağlıyor çok kötü oldu bu hastalıktan sonra yaaa) sizinkiler de de varmı,ben ankaradayken kuzumun beni üzdüğünü bilmem çok uslu,sakin ve söz dinleyen bi bebekti şimdi şımarıklıktan ağlıyor..
bu arada aramız çok uzak değil kız Murat enişte seni bıraksın akçaya hep beraber takılırız burda olmaz mı?Evimiz denize 50mt falan bahçeli,biraz ilerimizde disco var akşamları evde disco keyfi yaşıyoruz (ayy bizden geçmiş diyip duruyoruz ablamla geçmiş valla ne üzücü..) eee gezer tozarız da ne güzel olur hı?hem sen gel ben sana 3 değil 6 kilo aldırıyım :)
esracım erdek e nereye gıdıceksınız bende orayı cok mrk edıyorum hatta eşıme hafta sonu ıcın gıdelım dedım maddı durum ıyı deıl dedınetten bakttımda guzelmış orasıda canım ..
keşke bende gelsemde orda goruşşsek yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?