2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

nuran batuhanın boyununda kilosununda maşallahı var canım

bizim boy 75 kilo 10,500
teşekkürler teyzesi senin kızında durumu iyi maşallah

çok esmerleşmedin mi canım sen nie hemen açılmaya başladın

bak bide kilo vermişsin bu aral seni çok yoruyo yada sen bişcikler yemiyon

hem o yoruyor hemde ben bısey yemıyorumorda ha bıre yıyordum 1,5 kılo almıstım 6 gunde zırt dıye verdım gelır gelmez bugun kociş işten gelıncee dırekt abur cubur almaya gıdıyoruzzzz...aksamlarıda sut ıcmem gerek ..bırde şurup almıştım ıştah açıcı orda bozdum şurubu arabada unutmuşum 80 derecede bozulmuştur dımıı 3-4 saat kaldı oyle arabada :)))

ya ben 47 -48 arasıyım ne oldugumda bellı deıl 50 kılo olmak ıstıyorum cok mu şey ıstıyorum allah aşkına yaaaaaaaaaaaaaaa

ya deniz sen fotolarda zayıf durmuyonki canım
bence iyisin
kilo alma fikrine nerden kapılıyosun sen

işte son halimm kızlar
hamilelik haricinde hiç 60 kiloya çıkmamıştım

kızımıda eklemeden edemicem :))
arkada güneşin batışını almıştık zeynep kafasını çevirdi ama
artık hiç düzgün foto çekilmiyorlar zaten
kafalar hep dönük

sana özel msj göndeed,m tel,m, canım önceki msjlardada yazdım gelmedimiiiii senden tlf bekliyorummmmmmmm

Sevdaaaa resimler süperrrr photoshoplu gibi arka planı ne güzel yakalamışsınız öyle bayıldım.. ayrıca abartmayın hanımlar kilolarınızı yaaa ağzımı açasım geliyor siz öyle diyince neyse susutum kilom çizelgemde görülüyo zaten..
Çok iyisin canım sende öyle abartılı kilo gözükmüyor ama tabi sen bilirsin verebiliyorsan ver kar kardır...

Nurancım ben o küçük erkeğin kollarının katmanlarından yerim çok şirin yaaa ama saç kesilince ifade gerçekten değişmiş erkek olmuşşş böcük,bakalım sıra bizde ank. gidince gitcek lülükler..

deryacım öyle çok değişti ifadesi falan ama yavaş yavaş gözüm alıştı benimde :))
teonunda saçları kesilecek hee ayy kıyılmazki onun saçlarınada

kızlarr herkese merhabaaa...

sevdacım resımler ne guzel oylee yaa renk mukemmel .. ayrıca hıc fazlan yok gıbı canım 3 kıloyuda dert etmee ...
ama bnm almam lazım o resımlerdekı gıbı deılım 1,5 kılo verdım hemen yuzum çöktu sipraktin diye bir şurup almıştım hemen ıştahı açıyor ama cok uyku yapıyor dıye hemde orda arabada unuttuk dıyee (bozulmuştur) bıraktım kullanmayı ama ılk gunden başlamıştı ıştah açmaya ..
tekrar alıcam o şuruptan . bu arada kayınvalıdem bana kek yapmış gece yıyıp yataım dıye bu geceden de başlarım artık yemeye :))

derya burdan kac saat küüüü akçay

ben bı kere gıtmıştım kucukken oraya . eşım tek başıma salmazda gunu bırlık yada tek gecelık kalmaya belkım

esracım erdek e nereye gıdıceksınız bende orayı cok mrk edıyorum hatta eşıme hafta sonu ıcın gıdelım dedım maddı durum ıyı deıl dedı netten bakttımda guzelmış orasıda canım ..
keşke bende gelsemde orda goruşşsek yaa

kızlarr bu mayokını modelınden arıyorum .. bıre bır aynısı olmak zorunda deıl ama aynen boyle gelışlı bışey arıyorum .. dıger modeller hep ortadan flm oluyor ben bu modelı yıllar once bı kızda gormuştum morunu ama boyle pulları fln yoktu daha sadeydı bayılmıştım ..
bunuda nette buldum ama markasını bılmıyorum bılenınız varsa soylesın

liva orkinos tatil köyüne gideceğiz canım... nasıl olduğu hakkında pek fikrim yok ne çıkarsa bahtımıza oldu ...
bende bilmiyorum iki aile gideceğiz eşler ayarladılar...

gel görüşelim canım... :1hug:

bız arallaa bahceye ınıyoruz sıteyı talan edelım bı .. arabasına kesınlıkle bınmıyor satmayı dusunuyorum .. dogru duzgun hıc kullanmadıkk hıc.. cok fonksıyonlu bır araba baby 2 go markalı
ılerde bebegım olursa yıne (inşallahh olur ve kız olur) farklı bışey alıcam ben daha kucuk bısey.. onun ıcınde satmayı dusunuyorum.. cunku buna hıc bınmıyor aral sımdı kucagımda ındırıcem mesela.. arada yurutucem ve haşatım çıkıcakk..
esracım gelebılemem keskemm gelebılsemm (( sana cok ıyı tatıller olsun ınşallahh canım.. ohh ıkı aıle super olur

sağolun kızlar ya
görüntüm eski halimle hemen hemen aynı
o fazlalık 3 kiloda muhtemelen göğüs ve göbişte saklı :)

Denissss 3 saatte gelirsiniz arabayla eşini kandır da gel valla beklerim.. ya bu arada benim de en çok kullandığım şey bebek arabası oldu senin tersine şimdi mama sandalyemiz olmadığı için yemeğini de onda yediriyorum dışarıdaysak arabasında oturuyor sonra da uyayakalıyor vs.. yani araba benim elim ayağım..

ya bu teoş çok fena oldu ben çılkdırmak üzereyim kucağımdan inmiyor sabah abartmıyorum tuvalete bile gidemedim bıraktığım anda ciyak ciyak ağlıyor teyzesinde de durmuyor gerçi sabah dedesine gitti o da bahçede karadut ağacı var ona götürmüş dut koparıp yemişler bi geldi üzeri leke içinde ağzı,yüzü o biçim (umarım lekeleri çıkar )
benim teodan 11 ay büyük bi yeğenim var aklını ona takmış durumda sanırım ondan korkuyor o gelip sevdikçe,öptükçe sıkılıp ağlıyor dittttt diye bağırıyor (çocuk dile geldi artık :) )
umarım çabuk geçer yaaa ben oğluşumu özledim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…