2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

derya dilini ısır kızzzz ne guzel arabasında duruyor ustelık bırde uyuyormuşş . aslaaa durmadıı her gıttıgımız yerde avm parklar vs.. bızı mahfettı ztn ben aralı arabasına koyup 100 metre ılerdekı parka bıle goturemıyorum cunku durmaz onu kucagıma alıp arabayıda tek elle ıtmem gerek.. cok başıma geldı çok denedım .. yok yok yok olmuyor bınmıyor basıyor cıglıgı ılla kucagımı ıstıyor babasında da durmuyor hep ben taşıcakmışım..

senınkıne maşallahh dıyorumm canım..

eşıem bı soylıyem olur derse kı dıyecegını sanmıyorum gelırız .. keşke deseee

bana diyon ama kendin de fırsat bulsan erdek,ayvalık,istanbul her yere gidecendelikafaduldendelikafadulden
daha bodrumdan yeni geldin,az otur da et tut kuulülülülülülü
evinizin önü havuz ne etcen oralardananiknanik
ayyy burak da çok fena oldu
yalandan ağlamalar,mızırdanmalar,diğer çocukları kıskanma,oyuncak saklma,itme kakma ne ararsan var:1no2:
dün avm ne gittik
hiç durmuyo,arabasında asla durmuyo,kucakta da tepinmeye başladı,salalımbakalım ne yapacak dedim...,anaaammm bi fırladı tutabilene aşkolsun:1shok:kafamçokkarıştı
hiç dönüp bakmıyo bile biz geliyomuyuz,arkasında mıyız?:1shok:-tatlicadiarzu-
bayaa gitti,zor durdurdukyasakkelime
bursada yalnız başıma ne yapıcam bilmem:1no2:

ben varımmm bebeemmm aaa sen ıse gıderken bana bırak ben kafama huni takar ıkısınede bakarım

merhabalar ben geldimmmm

epey ilerlemiş sayfalar
deniz hoşgeldin süper görünüyorsun. tatil iyi gelmiştir ..

deryacım kafana takma diyeceğim ama oluyor malesef biraz zaman geçince unutuyorsun ya da unutmuş gibi yapıyorsun. benim kayınvalidemde kızıma hamileyken bayramda gittiğimizde öğretmen evinde kalın ev soğuk demişti bende kızıp ö.ev,inde kaldım gitmedim evlerine ama noldu yine gidiyorum ..
çocuk için komşuların rahatsız olması bahane gibi . bazı kişiler çocuğun ağlamasına katlanamıyor maleef . benim anne babamda alıp avutayım gezdireyim demezler. ağladığı zaman babamın fix lafıdır neden ağlıyo... bilsem neden ağladığını. ama alıştım böle çok üzülüyordum ama fsarkettim bunlar böyle üzülsemde ağlasamda nafile değişen yok bende onları bu şekilde kabul ettim takmıyorum kafaya..

cümlller düşük olabilir yoğun bir hafta geçirdim. daha önce yazmıştım 2 gün arayla 2 kuzeni evlendirdik. ama çokkk güzel oldu gelinlerimiz ve düğünlerimiz.

1 ağustosta da görümcemin düğünü var.valiz toplamaya başlayacağım...

sonrada tatilegitmek istiyorummmmmm........dinlenmek istiyorum.

bende tatıl ıstıyorummmmmmmmmmmmmmmmm

doymadım doyamadım tatıllere bacılarrrrr

ben varımmm bebeemmm aaa sen ıse gıderken bana bırak ben kafama huni takar ıkısınede bakarım

ahh canıım:1hug:
ben sana kıyabilir miyim kuu?:teselli:
aral zaten mahvediyo seni
görmesem inanmazdım valla,hakikaten işin zor allah kolaylık versin canım benima.s.

selam hatunlar
ben annecimdeyim
pek bişey kaçırmamışım
kimsecikler uğramamış eve yarın gidecem

hayırlı kandiller kızlarr
bi rahatça girip zaman geçiremiyorum yaa hiççç zamanım yok olsa net yok ben izne rapor ekleyip 10 gün daha kalıcam burda 2 hafta daha pek olmam yani gerçi bu hafta annemdeyim girerim bu arada yoksa ben görünmezmiyim diiicektm yasemin eğer cevap gelmeseydi senden bayaaa ümitlenmiştim sen buluşalım filan diyince benim için problem olmaz gelirim yani ama ecrin hastaymış geçiş olsun ben buluşmalara tam gaz devam ediyorum başka bi forumdan da olsa internette tanıştığı bi arkadaşla buluşucam salı yada yarın keşke senlede görüşebilseydik napalım nasip

herkesin kandilini kutluyorum hoşçakalınnnnnnnnnnn

ayy ayy yoğun günlerden sonra uğrayabildim nihayetinde evet serpilcim çok istiyorum bende emin ol ki ama ecrin iğne vurunuyor çok hasta moralim sıfır kızlar ne yapacağımı şaşırmış durumdayım resmen dualarınızı eksikletmeyin lütfen hepinizin kandilini kutluyorum ALLAH A EMANET OLUN....

çok geçmiş olsun canım umarım çabucak iyileşir ...
herkesşin geçmiş kandilini kutluyorum

kızlar iki gündür annem ve kayınvalidem tuvalete alıştır diyolar batuhanı. aklıllı çocuk iki üç götürdünmü alışır tuvaleti gelince der diyolar daha küçük değilmi yada anlarmı ki???
bende götürüyorum ama klozetten korkuyo lazımlık almalıyım herhalde onla başlasın

Nurancım daha çok erken değil mi? ben iki yaş diye biliyorum ,zorlamayın diyorlar ama isteği varsa bi deneyin ama daha kasları falan tutacak kadar kuvvetli değildir,küçükler..ben bugün yeğenimin lazımlığına oturtayım dedim sinir oldu oturmadı ağladı ve sonuç:halıya kaka yaptı (

geçmiş olsun yasemincim,Ecrincim hemen atlatır umarım..

Kızlar bu arada Teo antalyada hasta olmuştu ya o hastalık altıncı hastalıkmış,bebek hastalığıymış yüksek ateş ve sonrasında döküntü yapıyormuş ve çocuklara bulaşıyormuş 15-20 gün kuluçka dönemi varmış şimdi benim yeğenler ikiside hasta oldu ateşlendiler ve ardından döküntü sizde geçirmişmiydiniz daha önce? nihalle konuşurken bahsetmişti bana efe de geçirmiş (gerçi o arddından gribe döndürüyor dedi ama bizde olmadı çok şükür)

Ya bir de su çiçeği aşısını yaptıran varmı hani özelmiş falan alıp vurdurmak gerekiyormuş ya..gerçi baktım 12-24 ay arası diyor)

deryacım banada erken geliyo ama annemler tutturmuş alıştır diye kayınvalidem lazımlık bile alıcam diyo takmış bunlar çişe yaaa

canım doktorumuz bahsetmedi bize zaten özel aşıları devlette vuruyo
15. ayında var bide 18. ayında var batuhanın aşısı
15. ayındaki zaten özel aşı penevuardı sanırım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…