- 13 Şubat 2008
- 3.492
- 21
- 358
6 gun ayrı kaldım oglumdan ve ılk üç gun akşamları hep agladım ama bılıyordum emın ellerde oldugunu .. tek babaannesıyle kalmadı cunku yalovaya bıraktık onları orda 4 teyze bı buyuk dede yegenlerı vardı bırde babaannesı ve dedesı ohhoo hergun cıcıler alınmoş yenı gs li şapka alınmışş sahıle plaja fln goturulmuş sabah akşam çıkarmışlar 4 teyze donuşumlu olarak .. her sabah 8 de onların odasına gıdıo haydaaaa deyıp kendını yataklarına atıyormuş.. her gun 3-4 posta konuşup bılgılerını alıyordum .. ozlem oluyor tabıkı ama tatıl bu ben Aralı gotursem hıc bısey anlamaz ve kaleyı fln hıc bı yerı gezemezdım ztn 6 saatte gıttık arabayla Aral uzun yolu sevmıyor onde oturmaya hatta dıreksıyona cıkmaya vıtesı degıstırmeye fln kalkısıyor yalovaya gıderken bıle mola verdık yolda 45 dk lık yol uzadı da uzadı aral bey yuzunden . o yuzden o 6 saat bodrum yolculugu bıze 12 saate gelırdı cok yorulur perısan olurduk .. havuzan baska hıc bıyere gıdemezdım.. aral durmazdı yanı bırakmam en dogru kararım oldu ordakıler cok şanslısın bızım bırakıcak yerımız yok dedıler.
valla yıne gıtsem yıne bırakırım bende ozlerım yavrumu herkes ozler ama goturemem bır cok nedenı var daha sayamadıgım . yollarda vede otelde perısan olurdu derya gıbıı aılemın yazlıgı fln olsaydı bende alırdım yanıma cok guzel olurdu ama otel farklı oluyor kızlar ya.. bırde bız gece 2 lere kadar gezdık eşımle aral olsa yapamazdım balayınada gıdemedıgımız ıcın balayı cıftı olarak gıttık tatıle super oldu :kedi:
bizim de tatil yaklaşıyo cuma gecesi yola çıkıyoruz..... nasipse erdeğe gidicez
bu akşamdan hazırlıklara başlayayım anca 3 akşam da hazırlıkları tamamlarım....
bebekle tatil zor valla bakalım 1 hafta nolucak inşallah hasta etmeyiz minik kuzumu....
benim boğazım çok kötü acıyor tatil öncesi hasta olmak istemiyorum
derya bence daha fazla olayın uzerıne gıtme cunku duyacagın her cumle senı uzecek kırılıcaksın ıyıce canım..
bı muddet ıse sıze geleceklerını sanmıyorum..
ben olsam yuzum olmaz gıdemezdım yanı.. hem torunumun sesınden rahatsız olucam komşumu seçıcem hemde bı kac ay sonra gıdıcem yıne ..
ya bazende ınsan haklıyken haksız durumuna duşuyor sesını yukseltmesı ve yanlıs agır cumleler kurmasıyla belkıde senın cumlelerın onlara agır gelmıstır .. yanı onların açısından duşunup soyluyorum oyle oldu demıyorum canım .. sanırım bu şekılde gorduler olayı..
boşver sen goruşme
ay kızlar ben varya hayatımda benı uzen kım olursa olsunnnnn gö -- rüş --- mü --- yo --- rummmmm
çok daha rahatım .. ınanın telım çalmıyor aylardır hıc bırını ıstemıyorum zor atlattım duygularımı en uç noktalarda yaşayan cok hassas ve aşırı duygusal bırıyım bu yuznden de her gun agladım aylarca.. artık bıttı benı aglatan kımseyle goruşmuyorum hayatımda zaman zaman detox yapıyorum .. sızde yapın...
aaaa kızlar ben bi kaç sayfayı hiç görmemişim atlamışım yaaaa..siz aralın resminden bahsedince bi bakıyım nerde acaba dedim öyle gördüm..
Çok tatlı olmuş Aralcım da saçlar onun da uzamaya başlamış,uçlar hafif kıvrılmış falan bi büyüsünler yakıcaklar kızları zaten :))
bizim de tatil yaklaşıyo cuma gecesi yola çıkıyoruz..... nasipse erdeğe gidicez
bu akşamdan hazırlıklara başlayayım anca 3 akşam da hazırlıkları tamamlarım....
bebekle tatil zor valla bakalım 1 hafta nolucak inşallah hasta etmeyiz minik kuzumu....
benim boğazım çok kötü acıyor tatil öncesi hasta olmak istemiyorum
derya asrın cok tatlı yaa saclar super bende olsam kıyamazdımm maşallah canıma.. dedesı o sanırım fotodakı cok yağuşkluymuşşş :utanan smıleıııııı
renk seçtikten sonra ne yapmam gerekiyooo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?