2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bizim de tatil yaklaşıyo cuma gecesi yola çıkıyoruz..... nasipse erdeğe gidicez
bu akşamdan hazırlıklara başlayayım anca 3 akşam da hazırlıkları tamamlarım....
bebekle tatil zor valla bakalım 1 hafta nolucak inşallah hasta etmeyiz minik kuzumu....
benim boğazım çok kötü acıyor tatil öncesi hasta olmak istemiyorum

canım çok haklısın diyorum ya ben hiç bişey anlamadım yediğim yemeği bile
sen sanslısın işte bırakabileceğin insanlar var ben annemler bırakamıyorum çünkü batuhan durmuyo babaannesinde e eh işte zar zor
en iyisi,ni yapmışsın canım çocuk içinde çok zor bilirim
batuhan ilk gün hiç durmadı yolda burnumuzdan geldi zaten çok zorlu bi tatildi bizim için

kuzucum sanada iyi tatiller inşallah senin bebeğin dururda tatiliniz güzel geçer
iyi bak kendine hasta olma canım bol bol eğlen :))

aaaa kızlar ben bi kaç sayfayı hiç görmemişim atlamışım yaaaa..siz aralın resminden bahsedince bi bakıyım nerde acaba dedim öyle gördüm..
Çok tatlı olmuş Aralcım da saçlar onun da uzamaya başlamış,uçlar hafif kıvrılmış falan bi büyüsünler yakıcaklar kızları zaten :))

Denizcim yorumunu da şimdi gördüm aynen dediğin gibi canım gerçi yapı olarak öyle ani parlamaları olan sert sözler söyleyen bir yapım yok o günde sadece yüzüm kıpkırmızı (sinirden ) hemen bilet almaya gidiyoruz diyip olaya noktayı koydum bozulurlarsa da bozulsunlar ben günlerce misafir olduğum evde kovulmaktan beter oldum da yine de ayrılırken vedalaştım (laf sokacaktım ama vazgeçtim) şimdi sadece evime gelip cocuğumu sevebilirler ben gitmem onlara oğlumu da göndermem bu konuda taviz vermiyeceğim..
çevredekilere ne anlattılar çok merak ediyorum son gün eşimin teyzesi ve ananesi de gelmişti ortamı gördüler ama ben hiç bişey anlatmadım niye gidiyorsun diye sorduklarında ortam bunu gerektirdi antalya havası Teoya uymadı falan dedim ama kesin atıp tutup kendilerini haklı çıkarmışlardır offff offff düşünmüyecem diyorum ama hep olaylar aklımda maleseffff..

sorma canım yaa kızlarımızda erkeklerimizde birbirinden güzeller

Nurancım resimleri nerden yüklüyorsun canım ,yanlış yeri kopyalayıp yapıştırıyorsun bence..

Esracım şimdiden iyi tatiller canım ve iyi şanslar bebişin rahat durursa ve hasta olmazsa şanslılar kervanına katılmış olursun,yoksa gittiğin tatilden hiç bişey anlamazsın ve umarım yanında arada bi bırakabileceğin birileri vardır,iyi eğlenceler ve dinlenmeler canım..(umarım sorunlarınız düzelmiştir yada tatille birlikte düzelir)

nurancım resmi yükledikten sonra açılan sayfada aşağıdaki yeri kopyalayacaksın yukarıdakileri değil..Hotlink for forums (1) yazan yer ok ! Batuhancığımın resimlerini net göremedim bi dahaaaaaa!

Tsk ederissss (dedemizin adına) ,o da ben dün akşam senin resimlere bakarken seni gördü güzelmiş arkadaşın dedi:)

derya asrın cok tatlı yaa saclar super bende olsam kıyamazdımm maşallah canıma.. dedesı o sanırım fotodakı cok yağuşkluymuşşş :utanan smıleıııııı

esracım sen evde olunca o emme meselesi bitmiştir umarım canım
tatili gitmeniz ise çok güzel hem kocişle aranızda düzelmiş olur

nurancım sizin tetilde güzel geçmiş gördüğüm kadarıyla
oğluş biraz zorluk çıkarkış ama olsun onun içinde değişiklik olmuş oldu
benimde senin gibi bırakma problemim var
zeynep ben ve babası hariç hiiiiiiçççççç kimseyle durmuyor

yasemin sende tetile gidisiyosun
ygit canım hiç düşünme bence
git ve tadını çıkar

derya asrının saçlar hakkaten süper canım
ayrı bir tatlılık veriyor
kestirirsen çokkk farklı bir görüntü olucak bence
ben olsam ne yapardım diye düşünmeye başladım şimdi
çünki çokkk güzel

teşekkürler kızlar.....
bakalım tatil nasıl gececek dediğiniz gibi inşallah sorun çıkmaz....

yahuuu ben batuhanın resmını fln goremedım bendemı sorun var kacırdım mı o sayfayı .. mrktan catlıcam.. bı tek sacları kesık olanları gordum

sevdacım ben once yazıyorum sonra kopyalıyorum yazımı sonrada rengı sevıyorum hepsı o renk oluyor canım.

deryaaa bıze gel bacım teoyuda al aha burda da havuz var hemde kocaman bebek havuzuda var .. gel bacım hakketten kımse sana aglamasın bebegın demezz nası olsa bızde de var aynından bı dene :)))
gunduz de bazen gezerük :))

esracımm kuzucummm ınsallah guzel bır tatıl olur sızın ıcın ozellıkle enişteyle aranız super olur ınşallah.. aşkınızın degerını tekrar anlar ınşallah enışte bey :)

umarım guzel huzurlu bır tatıl olur.. bu arada ne yaptın oglanı emzıge fln alıştırdın mı .. emme reflekslerı ıcın cok ıyı oluyor
valal aralda emzıgını sadece yatarken kullanıyor uykuya dalınca hemen atıyor artık bırakmak uzere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…