geçmiş olsun yasemincim,Ecrincim hemen atlatır umarım..
Kızlar bu arada Teo antalyada hasta olmuştu ya o hastalık altıncı hastalıkmış,bebek hastalığıymış yüksek ateş ve sonrasında döküntü yapıyormuş ve çocuklara bulaşıyormuş 15-20 gün kuluçka dönemi varmış şimdi benim yeğenler ikiside hasta oldu ateşlendiler ve ardından döküntü sizde geçirmişmiydiniz daha önce? nihalle konuşurken bahsetmişti bana efe de geçirmiş (gerçi o arddından gribe döndürüyor dedi ama bizde olmadı çok şükür)
deryacım senin kayınvalidene de ne etmeli??kaynar kazana atmalı:))çok iyi yapmışsın bence torunundan bile rahatız olan insanların yanında kalınır mı ya her gün cehennem gibi geçer babanların yanına iyi ki geldin ordaki fotolarına da baktım gerçekten çok huzurlu ve rahat görünüyorsun kendini ve aileni en mutlu hissettiğin yerde yaşa daima sizi üzenlerin yüzüne bile bakma...özellikle bebişini onlardan uzak tut sokma sevginin olmadığı yere teoşumu...benim tatlı teoşum ben yiyecem seni birgün inşallah oğlum olursa ona benzer kızım sarışın gerçi bizden esmer çıkmaz ama ben oğlum olursa esmer olmasını çok istiyorum zeytin gözlü yağızım demek istiyorum aynı teoşum gibi maaşallah maaşallah kuzuma..
saol sibel teyzesi tsk ederiz güzel sözlerin için Teoman Asrın seni ve Rüyayı kocamannn öpüyomuşopuyorumnanaktan biz de fırsat olsa Bursaya gelsek hepinizle görüşmeyi çok istiyorum valla siz kendiniz buluşamıyorsunuz ben geliyim de bi buluşma ayarlayım zorla :)
nazar olayına ben de inanıyourm aynı senin dediğin gibi benim de nazarım değiyor o yüzden artık insanların yanında kendi kendime bile anlatmıyorum bişey...ben geçenlerde denedim rüya da öyle ağlamak için yer arıyor ama mesela eğer o düştüğünde,canı sıkıldığında,bişeye kızdığında işte ona bakarsam hemen ne oldu diye o zman durmadan ağlıyor ben daha çok ilgileneyim diye ama eğer hiç bakmazsam başka işle ilgili gibi görünürsem o zaman benim ilgimi çekemediğini sanıp hiç ağlamıyor boşuna uğraşmayayım bakmayacak diyor herhalde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?