2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

maşallah teo ya bol bol yüzsün annesi
bende batuhan düştüğünde tepki vermiyorum alıştı zaten düşünce kalkıp devam ediyo yapacağına :)))

denizcim sende hoş geldin özlettin valla yaa. çok sevindim ablanla barıştığına canım yeğeninide aralı da senide öpüyorum...

iyi dilekelriniz için sağolun bitanelerim annemelre dediğim gibi bıraktım rahatladım biraz amne fayda gündüz iyi gezince susuyor ama benim sürekli gezmaya çıkmaya vaktim olmuyor ki zaten çok sıcak akşamüzeride ya uysu gelior yada ben yemek felandı derken kalıyor hep hele bu aralar zaten teyzemlerin düğünü vardı k.valdmem baktı sağolsun hep gece gündüz ben teyzemelre gitmek zorunda kaldım ama iyide geldi k.valdem iğneye götürdü bende akşam gelince aıyorurdum yanıma artık oyun oynuyorduk beraber..vitamin takviyesi hep vardı dr.dedi geçecek diye ama ilerleme yok yaa....
maşallah teoyada ecrin çok ağlıyor banyoda bile...biz alıştık artık ecrin yemek yemediğinden hep halsizve bu yüzden hep sürekli düşer ağlamaz yazık kuzum hiçççççç......canı acır ama ağlamaz ...ama istediği olsun diye hep ağlar susmaz yani deryacım dediğin gibi alışkanlık yaptı vara yoka ağlar....
denizcim çok sevindim ablanla barışmana gözün aydın canım benim.......

Son düzenleme:
inşallah çabucak atlatır canım
iyiki yanlız değilsin k.validen ve annen var yardımcı oluyolar sana

sağol canım doru ecrin gibi çok nazlı ve hasas bir bebekle inanki kendi başıma gurbetllerde asla aşaramazdım annemelrin çok faydası oluyor ALLAH RAZI OLSUN ONLARDAN hepsinden....:Saruboceq:
inşallah çabucak atlatır canım
iyiki yanlız değilsin k.validen ve annen var yardımcı oluyolar sana

Son düzenleme:

hahaha:roflol::roflol:
ayy hakkaten derya kuzusu ama,maşllh teoya
burak da suyu çok seviyo ama biz daha denize götüremedik,evde havuzu var ona sokuyorum çıkmamak için nasıldireniyo,nasıl ağlıyo görseniz

denizciim fıstıkım topmodelimŞeniz
çok sevindim ablanla barışmanaalkisalkisalkishadi hayırlı olsun:dance:
sen şimdi yeğenini bursayamı getirdin?

herkese iyi günler,kolay gelsin bebek mesailerimiza.s.:1hug:

hehehe deniz şimdi yakaldım senidelikafaduldendelikafadulden
kalp kalbe karşıymışŞeniz
kokundan buldum seni desemsırnaşık şeysırnaşık şey:roflol:

arkdaşalar benim alttaki kilo yada bebekelrimizin takvimi olmuyor ne olduki acaba yardımcı olurmusunuz lütfen bana.....

selam kızlar
karnım çokkkkkk aç ama yemicem işte
haftasonu enyakın arkadaşımın düğünü var
belkim biraz zayıflarım

deniss ablanla barışmana çok sevindim canım
benim ablamda var ve o benim en yakın arkadaşım
onunla küs olmayı düşünemiyorum bile allah korusun
ama senin tabi bu küslük için mutlaka geçerli bir nedenin vardır buna inanıyorum canım

dünkü halimiz
saç bantına resim çekinirken zor tahammül etti
hatta bi kaç tanede çıkarmak üzereyken olan resimleri var onlarıda eklicem
sıkıntıya hiiiiiiiiiç gelemiyor küçük bayan

hazır zeynep uyuyorken biraz resimlerle oynunayım dedim
sizinlede paylaşmak istedim

maşallah zeynep e dar etek giymiş bide
ece de hayatta tutmuyo başında bant toka saçını bile taratmıyo bende foto ekliiicem ama çok yawaş bilg artık işe başlayınca yawaş yawaş toparlarım hepsini face e eklemek için 10 saat uğraştım sonuç 5 6 foto
hmmmmmmmmm belki ecrinli eceli fotolar gelir yakında bizi takip edin kaydirigubbakcemile3

merhaba serpilcim
nasılsın
ecede iyi görünüyo maşallah
düğüne bile gitmiş baksana cimcime
yaseminlemi buluşacaksınız yoksa buluştunuzmu
hazır ordayken görüşün bari ne güzel
biz halaaaaaa buluşamadıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…