2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

arkadaşlar bende normal diye duymuştum hatta doktoruma internette bunun gebelikte görülebileceğini okuduğumu söyledim o da bana biz öncelikle gebeliğe bağlamıyoruz dedi.bu haftada devam ederse kbb görünürsün ded. benimde kanamam akıntı şeklinde değilde sildiğim zaman geliyo.

gökçencim benim oğlum olursa arda koymayı düşünüyorum ismini.ama doktorum kız olabilir dedi..onuda henüz bulamadım.bana A harfiyle başlayan beğendiğiniz kız isimleri söyleyebilirmisiniz..burun kanamasının bende normal oldğunu duymuştum.hormonlarımızdaki artıştan sanırım.kızlar özellikle sormak istedğiniz birşey varsa yarın ablamlar bize geliyorlar enişteme(doktorum) sorabilirim.

yasemincim burdamısın.senin cinsiyet belli olmadı sanırım.

yasemincim burdamısın.senin cinsiyet belli olmadı sanırım.

Banamı sordun bilmiyorum ama canım, doktorum ikili testte %70 kız dedi.Bu haftada üçlü test için gideceğim bakalım ne diyecek.Üçlü testi mecidiyeköyde fehmi bey diye bir dr yapmıştı. hatta devamlı gittiğim dr, Fehmi bey yanılmaz dedi ama kendisi, cinsiyetini söylemek istemedi.Bende o yüzden üçlü testte birde detaylı ultrasona gireceğim ondan sonra söylemek istemiştim.Ama Allahtan hayırlısı artık.

selam kızlar dün eşim hastaydı ve işe gitmedi.ayyy acayip grip oldu canım kocam akşam kadar yattı evde.bende onun iyleşmesi için aklıma gelen herşeyi yaptım artık.kızlar inşallah grip bana bulaşmaz bende olursam hapta kullanamam ne yaparız bilmem.şimdilik bişey yok allaha şükürler olsun.

ayçacım eniştenin dr olduğunu yazmışsın.canım benim için eniştene
sorarmısın benim kıpırtılarım sürekli sol tarafımda oluyo sağda hiç bir şey hisstmiyorum.şu an 19+5 günlük hamişim.

ayçacım senin ismin anlamı : (Tür.) Ka. 1. Ayın yeni doğduğu günlerdeki şekli, yeni ay, hilal.
2. Cami kubbelerine ve minare külahlarına konulan hilal şeklindeki süs. 3. Ay
kadar güzel, aydınlık.
eğer senin ismine uygun bir isim düşünüyosan aylin çok hoş bir isim canım ayrıca hem söylenişi hemde anlamı senin isminle uyumlu
AYLİN: (Tür.) Ka. Ay'a ait.

AYÇIL: (Tür.) Ka. 1. Işık saçan, sürekli parlaklık veren ay. 2. Ay gibi.
AZRA: (Ar.) Ka. 1. Bakire, kızoğlan kız. 2. Ayak değmemiş kum. 3.
Delinmemiş inci. 4. Hz. Meryem'e verilen adlardan. 5. Medine şehrinin
adlarından biri. 6. Masal kahramanı "Vamık'"ın sevgilisi.

aycacım benim içind eeniştene sorar mısın acaba mide agrısı normal mi ilk kez bugün olduda bu yuzden....ayrıca ben bazen solda bazende sagda hisediyorum bu normalmiymiş bend e19 haftalık hamişim

tamam kızlar cevaplarınızı büyük ihtimalle yarın yazabilirim.yoğunluktan bugün giremem sanırım.ona okuturum yazdıklarınızı.sevcecim eşimin ismide aytaç ikisine uysun diye düşünüyoruz.aylin güzel gerçekten.ilgin için sağol

niye yav naptım ben sanaCADIARZU tavuğunada kış demedim emme:mymeka:

bende özledim seni fekat görüşemiyoz artık...

iyi başlayalım sohbete benim 3 lü testimde çok şükür iyi çıktı şuanda hiçbir problem gözükmüyo inşallah sonuna kadarda böyle gider ,sonracıma ayın 26 sında ayrıntılı ultrasona gircem,sonracıma canım yeşil erik istiyo,sonracıma davul gibi şişmeye başladım bende havadisler bu kadar valla...
Şeniz

aşkım benim bend eşişmeye başladım bende ayın 28 inde gitcem canım benimö canımda istiyor ama kivi ile idare ediyorum benimd egüzel çıktı
allaha şükür
neyse misafir gelcek gittim ben:hooray::dance:Şeniz

ya arkadaşlar ben hiç aşermiyorum canım hiç özel bişey
çekmiyo.ne varsa yiyom valla

offf kızlar ya ne yapacağımı bilmiyorum hamilelik sebiyle dolgularım dökülmeye başladı olabiliyormuş hamilelikte doktorum kurşunsuz ve civasız dolgu malzemesiyle ve anestesi olmadan yaptırabileceğimi söyledi 6 aya girincede istesemde yaptırmama müsaade edilmiyormuş ne yapacağımı bilemedim.... kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…