2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

ay canım ayca ya bir soru daha sorcam sana eniştene iletirsen sevinirim şimdiden teşekkür ederim hergün çıkarıyorum ne yesem vitamin içsem çıkarıyorum demir ilacını içince de çıkarıyorum bu yuzden içmiyorum açıkcası korkuyorum artık ya bebegim beslenemeyecek diye...senağlama

karamsarcım canını sıkma çık dışarı dolaş alışverişe git arkadaşlarınla buluş iyi gelir evde oturma böyle zamanlarda insan dahada sıkılıyo böyle zamanlarda kuaför ve alışveriş bana bire bir geliyo (tabi eşim için aynı şeyi söyleyemem :) )

senağlamadilekcim bende farkındayım zaten blkide bu yüzden sıkılıyorum ama eşim çalışıyor ve bende kendi başıma çıkamıyorum eve tıkılıp kaldım çok sıkılıyorum moralim bozuk eşimlede tartıştık o da sanki bu aralar beni çok üzüyormuş gibi geliyor sinirlerim bozuk...ne yapacağımı şaşırdımsenağlama

kendimi hiç iyi hissetmiyorum iştahım kesildi zaten hemen canım sıkılsın kesilir of ya ne yapıcam ben evde kendimi nasıl iyi şekilde hissedebilirim ki her yolu denedim ama olmadı...benim biraz doşarı çıkmaya üzeri,mdeki stresi atmaya ihtiyacım var bebişimi düşünüyorum onuda üzüyorum çok duygusallaştım iki gündenberi umarım çabuk atlatırım...

hayatım anlıyorum eşini böyle görmen senin çok duygusal olmandan kaynaklanıyor bu tepkin ondna birde sanırım sendeben gibi kendini çok dinliyorsun he?

saranurcum bende demir hapını içtiğim zamn midem bulanıyor çıkarcak gibi oluyorum valla o yüzende hergün içmiyorum 2-3 günde bir içiyorum artık
napayım
zaten yediklerimden alıyorum diye düşünüyorum bütün vitaminlerimi
canım senin bulantılarında haplarından olabilir

ben kendimi kötü hissettiğim zamanlarda hareketli bir müziği sonuna kadar açıp oynamaya başlıyorum canım
hatta bazen kameraya bile çekiyorum o görüntülerimi
sonrada oturup bi güzel onu izliyorum ve gerçekten gülmeye başlıyorum:))
denemeni tavsiye ederim
ayrıca ben çok oynuyorum ya bebeişe yayarı varmıdır sizce
yoktur heralde demi sonuçta hareket ediyorum

haplaı içmniyorum ki
ama yiede hergün çıkarıyorum dün ayran içtim yanındada bişey yedim sonra gittim çıkardım çıkarınca rahatlıyorum ben açıckası ama korkuyorum sevce çocugum hiç beslenemycek diye ( senağlama

yok canım merak etme ben 9 ay boyunca çıkaranları gördüm ve çokta kilolu çocukları dünyaya geldi
üzme kendini

bende grip oldum saracım ya eşimden bana bulaştı sanırım
acayip burun akıntım var
şimdi greyfurt ve portakal sıktım onu içiyorum
senin önerebileceğin bişey varmı canım yaaaaaaaaa

ayrıca saracım bildiğim kadarıyla doktorlar aşırı mide bulantıları olanlar için hap veriyorlar
sende doktorunla görüş bence bu konuyu canım

arkadaşlar artık 5,ayımıza girdik
izleyin
/www.uzmantv.com/hamileligin-5.-ayinda-anne-karnindaki-bebek-ne-durumdadi

bak canım limonu sık içine de bol tuz at birden iç çok iyi geliyor ama sende geçmesi için güzel şeyle ryapıyorsun portakal ve greyfurt iyi birşey bol c vitamini almak ve iyi dinlenmöek lazım hayatım

Sevce canım ben 2 kere grip oldum ilacını söyliyim 3 günde atlatırsın;

tavuğu haşla ve suyunu bol limonlu ve biraz sirkeyle bol bol iç...

1 elma,1 ayva dilimle 1 avuçta ıhlamur hepsini kaynat ve günde 3 defa bal ve limonla tatlandırarak iç...

beni bu saydıklarım ayağa kaldırdı canım geçmiş olsun...

sağolun arkadaşlar dediklrinizi yapıcam
umarım iyi gelir
ateşlenmiyeyimde burun akıntsı ve halsizlik önemli değil
ateş bebeğe zarar verebiliyomuş diye duymuştum

kızlar valla benimde atamam çıktı normalde hergün girip birşeyler yazıyodum buraya şimdi okula gidip geliyorum derken vakit kalmıyo..bende 16.haftanın içindeyim salı günü üçlü test için doktora gidicem umarım bebişimin cinsiyetini öğrenirim çok merak ediyorum ve heyecanlanıyorum:))
öğrenince fırsatını bulup yazarım buraya...

hadi bakalım inşaallah hem sonuçların güzel çıkar hemde cinsiyetini ögrenirsin kzılar benimde biraz önce banyo yaparken burnum kanadı dr umu aradım sordum tansiyonunu ölçtür dedi ve korkma dedi bunlar gebelik de olan şeyle rnormal dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…