valla bende seni sormak için msj yazacaktım merak ettim nerelerdeydin gerçekten? hoşgeldin canım..ben geldimmmmmm..biride yani şu zavallı karamsar nerede dememiş 2 saat ecrinlle zor okudum geçmişi.....
maşallah teoşa bizde daha konuşmada hala ilerleme yok bayramdan sonra dr. götürcem kulaklarını sürekli muayene ettirin demişti ankara gatadaki doktor bebekken çok yüksek ateş olduğu sıra kulağında sıvı birikmesi olmuştu ank.daki dr.da bunu sordu daha önce bi sorun yaşamış galiba dedi evet dedim şimdi bişey yok ama düzenli baktırın dedi sesleri çok güzel duyuyo onda bi sorun yok ama yine sıvı birikmesi oluşursa belki sesleri uğultulu algılayabilir diyorum konuşamamasının sebebidir diyorum tam iyileşse dr. nerden anlıyacaktı aylar öncesi bu sorunu değilmi
kızlar bende kaçtımm kociş gelıcekkk
bu arada sevdacım nerelerdesın kuzum yaaa
ay buarada kızlar bısey dıcem ya ARALA ne zaman Aral benı buuu laaamazzzzz dersem hemen alt dudagını buzup aglamaya başlıyor cok ıçlenıyor o cumleyı mırıldanmama :gitme:
evet ya en tatlı zamanları bende sabah seviştim oğlumla gece ağlıyo yanımıza alıyoruz susun diye hemn susup uyuyo sabahta gülücükler öpücükler çok tatlılar keşek şimdi büyümese diyorum eskiden büyüse diyodum şimdi aynı kalsın diyorum bu arada sabah ölçtük boyunu annemle 82 cm olmuş ya çok hızlı büyüyo off off aynı kalsın ya büyümesiiiiinnn
ecrin 4 günden beri aşırı değişti kii anlatamam sanırım sizin kuzlarda aynı şekilde aşırı yaramaz oldu eskiden beni birazda olsa dinliyordu şimdilerde aaşırı huysuzlukta var aşırı yaramazlıkta var çekmeceler dolağlar kafi gelmiyor art8ık tv yi çıkmaya çalışıyor üzerine düşecek diye korkuyorum sandalyeye otuu diycem diyor sobra kneid iniyor sürekli birşeylerin peşinde zaten hiç otyuncak oynamayı sevmezdi iyice başka şeyelere takılıyor artık çok benimle konuşuyor kızınca bağırıyordu şimdilerde eşşekkkkk diyor bana önceden pis manyak derdi nasıl oluyor anlamıtor bahçeye çıkmak istiyor bakçe diyor zaten bir çok şeyi bilinçli diyordu tamamiyle herşeyi bilesi beni daha da rahatlattı doğrusu her şeyi yerinde ve tam olara düzgün söylemesi herkesini işine geliyor anlıyor herkes....ne giymek istediğine kadar belirtiyor gwtiriyor dolaptan bir yere yada bahçeye çıktık mı bu cic diye alıp getiriyor illaki onun istediği giyidirilcek yoksa ağlıyor yada elinden bırakmıyor...yine diş çıkarıyor baya bi zorlanıyor bu sefer 6 gün oluyor ateşi ara ara çıkıyor köpek dişi ve azı çıkıyor ....suyla oynamaya bayılıyor binerona su doldurup heryerleri ıslatırosu içicem diyor eline alıyor sonra oyun oynuyor onunla üzerini ıslatıyor beni kandırıyor alayediyor benimle resmen gülüyor sonrada o soz aldığım 90 tane kart olanlarıda çoğuna adıyla artık biyior güneşten aydedeye yıldızı hemen hemen zaten bütün hayvalrı biliyor adlaeını diyor ...elma armut diyor renkerlide kırmızıyı maviyi yeşili öğrenmişti zaten sayı sayıyor ...çok uzun oldu ama anlattım işte ecrini yaptıklarını ....sıcağa ısscak diyor ama soğuğu diyemiyor ama biliyor....sıcakları ellemeye nadına ellemeye bayılıyor hemen çekiyor elini keyif alıyor zararlı şeylerle oynamaktanm bilerek yapıyor zararlı olduğunu bile bile ....
denizcim aynı doğaçta addayı duyunca ayakkabılarını evin ortasına getiriyo gitmiyosak ağlıyo deliye dönüyo yemezsen attaya götürmem dediğimde bile yanlış anlıyo gidelim dediğimi sanıyo ayaklanıyo yine gidelim diyekız maşallahh ecrinee e guzel konuşuyor oyleee... tü tü tüüüü
senın kızda ece gibi tam bi bitirim vallahii.. maşallah ıkısınede.. cok bılınclıler. zilloşlar
evet canım hepımzıın bebegı artık cocuk oldularr dahada yaramazlastılar
bızımde en buyuk sorunumuzz sureklı dışarıya cıkma ıstedıı ..
kapı lafını yada adda yada gıtmek lafın ı duymasın anındaa ayakkabıle salona getırılıyorr kapıya koşuyorr ve orda aglanıyorr.. bu kış ıyıce anlıcaklar her denılenı yapıcaklar ınşallahhh
dişler ıcınde kazanız mubarek olsun dıyorumm.. zor bır yolculuk bu.. sabır canım
benimde çok hoşuma gidiyo kız bahçen bayılıyom gerçekten sende takip ediyom zaten güzel şeyleri sen öndesin ya iyice genişlet bakalım neler olcak ben genişledikce dekore edicemhoşgeldin yasemin ayyy böcük möcük zor işler iyi kurtulmuşsunuz şimdilik lojmnalar öyle oluyo heralde her yerde bakımsız eskii
ecrinede maşallah herşeyi söylüyo demek artık büyüdüler valla
deryaacım ankaraya şimdiye kadar çok sık gitmedik ama artık gitmek istiyorum ben bayramdan sonra diğer forumdan arkadaşımda toplanıcaz onunla açarsam sezonu gezerim artık kızımla büyüdü nasıl olsa yoldada durursa süper olur bende sizi buraya beklerim
esracımm ayşegül anlatmış zaten dolar ve havada uçan altını ama dolarlarını biriktir bahçeni genişlet demiş yazık kız dolarlarına bende harcadım şimdi birikmiyo mesela zaten bell ibi levela gelince mesela 10. levelde 10 tane arkadaşın varsa 20000 e genişletebiliyosun o yüzden mümkün olduğunca dolarlarına dokunma biriksin parayla hallet işin zaten bi başla ekip biçmeye hızla ilerlersin başlarda iyi gidiyo çünkü
deryaacım her zaman beklerim bi sürü evim oldu hatta biri kiralık delikafadulden etinden sütünden faydalanılcak bi sürü hayvanım varr ohh süper oldu yaa ev filan olmayınca bana da kel kel geliyodu bhçem süsledim bayaa beğendim bende
hihoyyythihoyyythihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?