2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

SLM KIZLAR nslsnz
denizim eed jnm ceketin sprrrr güle güle giyin cnm
kardeşimin ataması oldu çok mutluyum rize ikizdere ye gidiooo
adaşım canını sıkma yha teoşumun saçları yine lülelüe olur
ayşegül cnm doğaça maşallah yha ne güsel büyümüş saçlarda sprrr
sewdacıım doğum günün kutlu olsun btnm nice senelere sağlılkla ve sewdiklerinle
hımm unutmuş olduklarım warsa yazmayı özür
hepinizi öpüyorumm opuyorumnanaktan

hatırlamazmıyım okumaya başlayınca gözümde canlandı valla ne güzel sizin orda böyle bişey var değerlendirin tabi bizde nerde öyle yer yoooook nefret ediyorum bu şehirdeeeeeenn çıldırcam valla bu arada gözümden kaçmıyo bahçen deryada baya genişletmiş kızlar esra sevda ya sizde facede firm villeyi ekleyin ister oynayın oynamasanızda bizi kaydedin komşu olarak nolur eğer yaparsanız bize çok faydanız dokuncak serpilcim bi tane komşu kaldı olsa arazi genişleticem ya herkese ileti gönderiyom tınlayan yok

deryacım çok sevindim kardeşinin atamasına hayırlı olsun canım

esracım inş. kazanırızda kurtuluruz özel sektör elinden offf offf

deryacım bahçene bakıyosun face giriyosun niye uğramıyon kız kkya ciddi küstünmü :gitme:

denizcim çok haklısın malesef anlattığın gibi bi sektör bu ezilense hep çalışan lmaz: bayramlığını görmeyi çok istiyorum canım bakalım üstünde nasıl olacak eminim güzel olur içindeki güzel olunca başka şansı yok zaten senden duydum kız valla cem gariboğlunu akşam haberinde izleyim bakayım çok sevindim

saol ayşegülm az önce konuştuk da çok küçük yer diyooo biraz morali bozulmuştu ama yeşillik fln da dedi bilmiyomki inş. alışır cnm yaa

aysegulcum bayramlık almadım yaa evdekılerden uydurucam bıde ceketımı gıyerım artukun

ayrıca cok cok tesekkur ederım arkadasım o senın guzellıgınnnnnn

ayşegülüm facebook u kendi bilgisayarım dan açamıyorum anca santalde kimse olmazsa ordan açıyorum nasıl eklicemi söylersen açınca eklerim

bende oyun oynamak istiyorum ya ama hepsi engelli bizde

Ben buralardayım kızlar okuyorum...
Küsmedim de kırıldım biraz bu ilk deil pc bozulmadan öncede yine bi gece döktürmüştüm 10 msj yine sizden tık yoktu artık öyle uzun uzadıya ayrıntı msj yazmamaya karar verdim sizleri takipteyim ama!

bugün teo yok babanesi götürdü bende biraz kafa dinleyip,biraz da temizlik yapıyorum..

kendi adıma özür dilerim canım ilgisiz davrandıysam ama emin ol seni çok seviyorum canım benim bundan sonra daha dikkatli olucam söz bu söz hepiniz için kızlar Şeniz

kendi adıma özür dilerim canım ilgisiz davrandıysam ama emin ol seni çok seviyorum canım benim bundan sonra daha dikkatli olucam söz bu söz hepiniz için kızlar Şeniz

Canım benim hislerimiz karşılıklı seni ve diğer tüm arkadaşlarımı da çok seviyorum,sevmesem zaten gerçekten girmezdim bi daha..kavga edip sonra da hiç bişey olmamış gibi barıştığım kardeşim gibisiniz hepiniz :)) seviyom sizi...

ayşegülüm facebook u kendi bilgisayarım dan açamıyorum anca santalde kimse olmazsa ordan açıyorum nasıl eklicemi söylersen açınca eklerim

bende oyun oynamak istiyorum ya ama hepsi engelli bizde

esracım ilk önce firmvilleye üye ol sonra playa bas oyna önüne arazi çıkıcak ekip biçmek için üst kısımda nvite friends çıkıcak orda 20 tane arkadaş seçme hakkın olacak seç göndermek istediğin arkadaşlarını eğer sürekli oynamak istersen sen sor ben yanıtlayım sende istediğin sebze ve meyveyi ek biç ağaç ve hayvan yetiştir zaten bizim bahçeleri görünce eminim gaza geliceksin ama sürekli takip içinde olman gerek zamanında toplamazsan çürüyo ektiklerin malesef onun için 2-3-4 günlük şeylerde ekebilirsin

Kırk yılın başı Teoşu da satmışım spor yapıyım bari ben yürüyüşe gidiyorum..

saol ayşegülm az önce konuştuk da çok küçük yer diyooo biraz morali bozulmuştu ama yeşillik fln da dedi bilmiyomki inş. alışır cnm yaa

ilk etapta zorlanır fakat en fazla para birikimi yapacağı yer her zaman küçük yerlerdir benim kuzenimde eskişehirin küçük bi yerde köy gibi orda yıllardır çalışıyo istese tayin isteyip gidebilirdi fakat gerek duymadı çünkü orda ev ve arabasını aldı köylülerde sebze meyve falan veriyolar maddi yönden çok rahat olur

ya bişey dicem normalde çok geveze çenesi düşük bi hatunum ben ama yazı yazmaya azcuk üşeniyozmu nedir bilemedim tam bi ikizler enerjisi var bende konuşmaya bayılırım eşimde tam tersim çok konuşmaz ve benden sıkılır dinlemek istemez ama onunki aşırı ya geçenki olayımda hani demiştim ya size ömrü kısadır düzelmesinin diye hahaha yine dediğim çıkıyo yavaş yavaş başladı eskiye dönmeye

bu arada ben hiç görmemişim ya doğaçın üst azı dişleri çıkmış 2tane ben yeni gördüm kocaman olmuşlar ve bugün ağlarken uzandı iyice inceledim kocamanlar ya

ay dero ya her yazılana cvp verılıcek yada yorum yapılıcak dıye bısey yok kı canım gozumuzden de kacabılıyor bırde ust uste yazılınca ınsanlar cvp verırken bır dıgerını atlayabılıyor ama uzatmamana sevındım canım..

ıyı yuruyuşler sanaa havalar tam yuruyuş havası bızım burda da cok yer var ama bnm vaktım yokk.. hemde zar zor 1 kılo alıyorsam onuda vermek ıstemıommm (
yoksa bı suru yer var evıme cok cok yakın jımnastık aletlerı olan hemde..
sen bızım yerımızede yuru bol bol hava al yarasınnnn ohhhh

kızlar bende kaçtımm kociş gelıcekkk

bu arada sevdacım nerelerdesın kuzum yaaa

kızlar bende kaçtımm kociş gelıcekkk

bu arada sevdacım nerelerdesın kuzum yaaa

ay buarada kızlar bısey dıcem ya ARALA ne zaman Aral benı buuu laaamazzzzz dersem hemen alt dudagını buzup aglamaya başlıyor cok ıçlenıyor o cumleyı mırıldanmama :gitme:

geldim canım denizim burdayım
ayy kızlar doğumgünümü gözden kaçırmayıp hatırladığınız için çok teşekkür ederim
çok duygulandım şimdi
ben sizzi çok seviyorum yaaaaaaaa
hepimiz kardeş olduk burda

Son düzenleme:
eşim akşam gelirken bana çok güzel bir pasta almış kızlar
bide ben geçenlerde netten istikbalin ortapedik yastıkları varya visko onlara bakıyordum araştırıyordum
eşimde bunu görmüştü ve bana doğumgünü hediyesi olarak gitmiş ondan almış çok mutlu oldum kızlar
hemen denedim yastığımı çok rahat
zaten ben zeynebede ortapedik yastık almıştım onda yatıyor doğduğundan beri
istikbalde bebek için olanı yoktu başka bir marka aldım kızımda çok rahat yatıyor onda
belki kullananız vardır yoksa tavsiye edrim hem bebiyşlere hem size

derom bize darılmışmı
ayy ayyy kıyamam ben sana nazlı şey
canım hakkaten bazen geçmişi öyle aceleyle okuyorumki aklımda tutabildiğim konuları cevaplayıp diğerlerini atlayabiliyorum
sen bize darılamazsınnnnn :))
biz seni sen bizi çok seviyoruz
cümle düşükmü oldu ne :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…