sevda doğum günün kutlu olsun canımm
kızlar herkese selam kimseler yok yine deryada gelmemiş derya bize kırılmadın inşallah .....
bende sabah beri bahçemle uğraşıyodum daha da büyüttüm sonunda ama paramda bitti yawwhihoyyyt eşiminkinide ektim biçtim derken işim yeni bitti bide net gitti iş yerinde öğle arasında dolaştık off bayaa iş yapmışım yaww bugün
ayşegül inş hatırlatcam canım memurlara girdiğimde gözüme çarpar benim
dün akşam dışarda yiyelim dedik fast foodla iftar yaptık delikafadulden makroya gittik ece burgerkingin oyun parkında oynasın biz yerken diye ayakkabılarını çıkarıyoruz biraz oynuyo şansımıza kimsede yoktu 2 3 çocuk bi mutlu oldu abi abla gel öpmeler sarılmalar filan sonra hoop çıkıp orda arabalar vardı ya ayşegül hatırlıyomusunonlara koşuyo en sonunda giydirdim ayakkabılarını öyle bi içeri bi dışarı koştu merdivenlere gidicek diye aklım çıktı oyun parkının çitini devirdi kaldırcam diye uğraşıyo çok yoruldu yaa bide ortada boş bi alan vardı oraya top havuzu balon kaydırak sallann atlar yapbozlar filan koymuşlar 3 yaşından büyükleri bırakıyosun ilgileniyolar eskde görmüştüm aynısını hoşuma gitmişti arada götürmeye değer bende eceyle girdim ordada bi mutlu oldu kaydı toplarım içinde yuvarlandı filan ayyyyyyyy bayılıyorum onu öyle görmeye çıkmak istemedi şimdi bakıcısına söyliicezde haftada bi gün götürsün bari yarım saati 6 liraymış haftasonu çok kalabalık olur biz götürsek
zaten bakıcısı kendi evine götürüyo karşı komşularının küçük çocukları varmış bayılıyomuş onlara yemek yiyolarmış birlikte iyi yiyo o zaman diyo kadın ayy ne çok yazmışım bayaa güzel bi akşamdı şimdide bu akşam eceyi bakıcısına bırakıp hanfendie bayramlık almaya çıkcaz ayy inşallah ayakkabı bulabilirim spor ayakkabı almak istiyorum aama marka yok burda küçüklere mafoldumben
Ben buralardayım kızlar okuyorum...
Küsmedim de kırıldım biraz bu ilk deil pc bozulmadan öncede yine bi gece döktürmüştüm 10 msj yine sizden tık yoktu artık öyle uzun uzadıya ayrıntı msj yazmamaya karar verdim sizleri takipteyim ama!
bugün teo yok babanesi götürdü bende biraz kafa dinleyip,biraz da temizlik yapıyorum..
kendi adıma özür dilerim canım ilgisiz davrandıysam ama emin ol seni çok seviyorum canım benim bundan sonra daha dikkatli olucam söz bu söz hepiniz için kızlar Şeniz
ayşegülüm facebook u kendi bilgisayarım dan açamıyorum anca santalde kimse olmazsa ordan açıyorum nasıl eklicemi söylersen açınca eklerim
bende oyun oynamak istiyorum ya ama hepsi engelli bizde
saol ayşegülm az önce konuştuk da çok küçük yer diyooo biraz morali bozulmuştu ama yeşillik fln da dedi bilmiyomki inş. alışır cnm yaa
Kırk yılın başı Teoşu da satmışım spor yapıyım bari ben yürüyüşe gidiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?