Ay bende normalde açıp bakamıyorum,açmıyo sıpa ağlarken fırsat bu fırsat diş analizi yapıyorum yanımda biri varsa yapamıyorum sadistlik yaptığımı düşünüyorlar :))bu arada ben hiç görmemişim ya doğaçın üst azı dişleri çıkmış 2tane ben yeni gördüm kocaman olmuşlar ve bugün ağlarken uzandı iyice inceledim kocamanlar ya
ay dero ya her yazılana cvp verılıcek yada yorum yapılıcak dıye bısey yok kı canım gozumuzden de kacabılıyor bırde ust uste yazılınca ınsanlar cvp verırken bır dıgerını atlayabılıyor ama uzatmamana sevındım canım..
ıyı yuruyuşler sanaa havalar tam yuruyuş havası bızım burda da cok yer var ama bnm vaktım yokk.. hemde zar zor 1 kılo alıyorsam onuda vermek ıstemıommm(
yoksa bı suru yer var evıme cok cok yakın jımnastık aletlerı olan hemde..
sen bızım yerımızede yuru bol bol hava al yarasınnnn ohhhh
serpilcim ya süper kilo vermişsin
ben çıktım ya 74 kiloyum
serpilcim ben o istekleri anlamadığımdan daha doğrusu ilgilenmeye fırsat bulamadığımdan reddediyorum istek gönderirsen sevinirim engelli olamsa bende oynardım cum avakti kimse yokken bir bakayım
aferim eceye anneye kilo verdirmiş ne güzel işte bakıcısına baya alışmış gibi gözüküyo ece burdada 9 yaşında bi çocuk hergün zili çalıyo doğaçı aşağı indircekmisiniz oyun oynayalım diye canı sıkılıyo herhalde diyoruz oyun arakadaşı bulamıyo araziyi genişletme hakkım doğdu şimdi serpilcim 14 arkadaşım var 10 arkadaştada genişletmiştim bide dolarım 19 oldu diğer puanımı biriktiriyorum 50000le genişliyomuş bu arada tek rakibim sen kaldın benim bahçede herkesi solladım vallaewet yaa sorma kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim ben her ramazan kilo alırdım çünkü şimdi ece boğazımıza tkıyo insanlar daha iftar sofrasındayken biz dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz attiii attiii tutturuyo am işe yaradı sende verirsin inş canım elma diyeti topiği var yaa ben bi onu deniiicem bakalım tabii çok sıkı yapamam ama günde 1 kilo elma yerim heralde
:Saruboceq:
tamam canım ben sana komşu isteğide gönderdim ordaki linki tıklıııcaksın sanırım unuttum bende nasıl başladığımızı ama kolay ya ayşegülde gönderir bugün onuda tıklarsın komşu ol arkadaşıma bahçesini büyütcekkkk :hooray:belli sayıda komşun olunca yapabiliyosun onuda :lepi:
aferim eceye anneye kilo verdirmiş ne güzel işte bakıcısına baya alışmış gibi gözüküyo ece burdada 9 yaşında bi çocuk hergün zili çalıyo doğaçı aşağı indircekmisiniz oyun oynayalım diye canı sıkılıyo herhalde diyoruz oyun arakadaşı bulamıyo araziyi genişletme hakkım doğdu şimdi serpilcim 14 arkadaşım var 10 arkadaştada genişletmiştim bide dolarım 19 oldu diğer puanımı biriktiriyorum 50000le genişliyomuş bu arada tek rakibim sen kaldın benim bahçede herkesi solladım valla
günaydın....
deryacım kırılmana çok üzüldüm...
Süper kilo vermişsin canım darısı başıma yine başladım bakalım sonuç ne olacak?ben düzenli yürürsem verebiliyorum Teoyu bırakacak adam bulsam kesin veririm akşam eşimi bekliyorum o gelince kaçıyorum..ayşegül ne güzel bi gün yemiyince aldığın bi kilo gidiyo mu yaaaa bende nerdeeee o kadar yürüyorum yemiyorum ancak yarım kilo haftada.. :))günaydın kızzlarrrr
deryacım aramıza hoşgeldinn :sm_cool: bi sürü mesaj olunca arada unutuyoru ben kime cevap yazdım kime yazmadım bende özür dilerim canım kendi adıma yaaa küsme öyle bak ben yakın bi zamanda ankaraya gelicem senle tanışmaya şu bayram bi geçsin çok istiyorum bakalım
deryaacım bizde her akşam çıkıyoruz yürüyüşe iftardan sonra hiç kilo almadım ramazanda hatta verdim bi 4 5 kilo kadar çok mutluyum :lepi: ramazandan sonrada biraz daah dikkat edip 60 yada 59 a düşmek istiyorum şu an 64 üm[/COLOR]
Tamam kızlar düzeldim bozuk değilim kimseye ,öpüyorum hepinizi..ayşegül bu arada bahçemi yine büyüttüm yaa kocaman oldu ama param bitmişti ekememiştim eşim dün ekmiş biraz ayy aklımız orda kalıyo kabaklar oldumu inekler süt verdimi delikafaduldendelikafadulden
esracım istek göndermişizdir sana ama tekrar gönderelim bi başlarsan bırakamazsın güzel bi oyun
Dün şapka demeyi öğrendi çok net kapkaaa diyor bir de bitti,düştüüü,attı,gitti gibi sözcükleri yerinde söylüyo durdu durdu çenesi açıldı Teoşun şu son 1 ayda çok farketti hareketleri,konuşması falan çocuk gibi hareketler yapıyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?