2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

deryacım bize darılmış ama inan çok fazla giremiyorum bu aralar
girsemde okuyup çıkıyorum cevap yazmadan
bu aralar batuhan çok huysuz yemek hiç yemiyo sadece emiyo
alışmışım rahatlığa huysuz olunca bende çok gergin oluyorum
şimdi yeni bişeye başladı istediği bişey varsa yada almak istediği bişey varsa elimden tutup beni oraya götürüyo sonra da parmağıyla işaret ediyo sıpa

bu arada ben hiç görmemişim ya doğaçın üst azı dişleri çıkmış 2tane ben yeni gördüm kocaman olmuşlar ve bugün ağlarken uzandı iyice inceledim kocamanlar ya
Ay bende normalde açıp bakamıyorum,açmıyo sıpa ağlarken fırsat bu fırsat diş analizi yapıyorum yanımda biri varsa yapamıyorum sadistlik yaptığımı düşünüyorlar :))

Yaaa kızlar boş yere alınganlık yaptığımı düşünmenizi istemem normalde elbette benimde sayısız msjım oldu öyle arada kaynayıp giden sesim de çıkmaz ama diyorum ya 10 msj atıp da ses gelmeyince insan durup düşünüyo ister istemez..tabiki denizcim cvp vermek zorunda değilsiniz herkesin içinden geldiği gibi..neymiş üst üste çok msj yazılmıycakmış,kaynıyomuşşşş...yoksa kızlar ben keyfime yazmıyorum ki bu msjları elbet yorum gelsin,muhabbet olsun diye yazılıyor hepsi!

yürüyüşümü de yaptım 1,5 saat tempolu yürüdüm sonra asrın durmuyo diye aradılar bende yürüyüş yolunda yürüyorum (ayşegül bilir :)) ama o jimnastik aletleri hiç steril gelmiyo akşama kadar onlarca kişi tutuyo ne biliyim üstüne çıkınca iğreniyorum yaaa hemen elimi yıkamak istiyorum o yüzden ben sadece yürüyorum 5-6 km..

günaydın kızzlarrrr
deryacım aramıza hoşgeldinn :sm_cool: bi sürü mesaj olunca arada unutuyoru ben kime cevap yazdım kime yazmadım bende özür dilerim canım kendi adıma yaaa küsme öyle bak ben yakın bi zamanda ankaraya gelicem senle tanışmaya şu bayram bi geçsin çok istiyorum bakalım

ader kardeşinin ataması hayırlı olsun nereye atandı branşı neydi ; küçük yere alışınca ayrılmak zor olur bi daha şimdi alışmazı zor gelebilir ama herkesi tanıyıp her işin hemen halletmenin rahatlığı oluyo orardada hemde saygı oluyo sana yaa ben seviyorum

dün akşam ecenin bayramlıklarını aldık ama eve geldiğimizde uykusu gelmişti deneyemedik bakıcısına bırakmıştık nasıl mutlu iniyo aşşaya balkondan çocuklar sesleniyo ecee diyo oranında maskotu olmuş sıpa arkadaş edinmiş kendine

akşamları süt ısıtıyorum keçi sütü kutusunun üstünde keçi var mee var dedim artık meee oldu sütün adı uykusu gelince meee eee eee eee diyo süt ver uyuyum diyo ya çok tatlı hadi salıncağına git meee getiriyorum diyorum koşuyo kemerinden tutuyo çıkmaya çalışıyo anne diye sesleniyo bide sabahları barney ve arkadaşları var kanal 1 de ona bayılıyoruz maaniii diyo o başlayınca bi mutlu oluyo özledim yaww bu kadar bahsedince Şeniz

deryaacım bizde her akşam çıkıyoruz yürüyüşe iftardan sonra hiç kilo almadım ramazanda hatta verdim bi 4 5 kilo kadar çok mutluyum :lepi: ramazandan sonrada biraz daah dikkat edip 60 yada 59 a düşmek istiyorum şu an 64 üm

ayşegül bu arada bahçemi yine büyüttüm yaa kocaman oldu ama param bitmişti ekememiştim eşim dün ekmiş biraz ayy aklımız orda kalıyo kabaklar oldumu inekler süt verdimi delikafaduldendelikafadulden
esracım istek göndermişizdir sana ama tekrar gönderelim bi başlarsan bırakamazsın güzel bi oyun

serpilcim ben o istekleri anlamadığımdan daha doğrusu ilgilenmeye fırsat bulamadığımdan reddediyorum istek gönderirsen sevinirim engelli olamsa bende oynardım cum avakti kimse yokken bir bakayım

serpilcim ya süper kilo vermişsin
ben çıktım ya 74 kiloyum

ewet yaa sorma kendimi hiç bu kadar mutlu hissetmemiştim ben her ramazan kilo alırdım çünkü şimdi ece boğazımıza tkıyo insanlar daha iftar sofrasındayken biz dışarı çıkmak zorunda kalıyoruz attiii attiii tutturuyo am işe yaradı sende verirsin inş canım elma diyeti topiği var yaa ben bi onu deniiicem bakalım tabii çok sıkı yapamam ama günde 1 kilo elma yerim heralde
:Saruboceq:
serpilcim ben o istekleri anlamadığımdan daha doğrusu ilgilenmeye fırsat bulamadığımdan reddediyorum istek gönderirsen sevinirim engelli olamsa bende oynardım cum avakti kimse yokken bir bakayım

tamam canım ben sana komşu isteğide gönderdim ordaki linki tıklıııcaksın sanırım unuttum bende nasıl başladığımızı ama kolay ya ayşegülde gönderir bugün onuda tıklarsın komşu ol arkadaşıma bahçesini büyütcekkkk :hooray:belli sayıda komşun olunca yapabiliyosun onuda :lepi:

günaydııın kızlar esracım ben sana gönderdim canım istek onaylaman kaldı sadece kilo olayına gelince ramazanda 1kilo aldım bende ama 1günde geri verdim az yiyerek hemen hissediyorum aldığımda gerçi adet dönemindeyim sanırım ondan şişim rahatsızlık veriyo ama sinir oluyorum yinede 54 kloyum bende bakalım kaç olucak adet sonrası bayramın ilk günü benim olmam gerekiyo gecikmez inş.

aferim eceye anneye kilo verdirmiş ne güzel işte bakıcısına baya alışmış gibi gözüküyo ece burdada 9 yaşında bi çocuk hergün zili çalıyo doğaçı aşağı indircekmisiniz oyun oynayalım diye canı sıkılıyo herhalde diyoruz oyun arakadaşı bulamıyo araziyi genişletme hakkım doğdu şimdi serpilcim 14 arkadaşım var 10 arkadaştada genişletmiştim bide dolarım 19 oldu diğer puanımı biriktiriyorum 50000le genişliyomuş bu arada tek rakibim sen kaldın benim bahçede herkesi solladım valla

hadi bakalım banada yetiş bende 30 oldum az önce senin taktikle saman aldım sattım kaydirigubbakcemile3
senin dolarda birikmiş benim 10 daha 11 olmuştur belki şimdi
eskişehirde eceyide öyle çağırıyolardı ece çıkcakmııııı delikafadulden yeni yürüyo nasıl çıksın leyynnnn diyodum hep balkonlardan alf atılınca şimdi yolda bak ece ayşen teyzen balkonda diyorum mesela görmeden el sallıyo balkonlara :roflol:
demirine ve vitamininie başladık bi kaç gündür bakıcısna unutuyorum sormayı viti veriyomu diye ama demir veriyorum sabah inşallah faydası olur iştahına o da düzene girseydi bi

eneste sokağa çıktığında hayranı çok oluyor valla çocuklar enesin peşinde dolaşıyorlar eneste sıkılmış hiçbirini istemiyormuş yanına.....

ayyy nasıl büyüyolar ya demekki bizim gözümüzde küçükler başkaları büyümüş görüyo :))

günaydın....
deryacım kırılmana çok üzüldüm...

Süper kilo vermişsin canım darısı başıma yine başladım bakalım sonuç ne olacak?ben düzenli yürürsem verebiliyorum Teoyu bırakacak adam bulsam kesin veririm akşam eşimi bekliyorum o gelince kaçıyorum..ayşegül ne güzel bi gün yemiyince aldığın bi kilo gidiyo mu yaaaa bende nerdeeee o kadar yürüyorum yemiyorum ancak yarım kilo haftada.. :)) Tamam kızlar düzeldim bozuk değilim kimseye ,öpüyorum hepinizi..

Serpilcim öyle ankaraya arada bi geliyosan ara mutlaka canım eceyi de seni de görmeyi çok isteriz...

sabah o barneyi bizde seyrediyoruz bizim bir de sabah ve akşam trt çocuk da gece bahçemiz var maka paka falan bayılıyo,yemeği onlarla yiyoruz.
keçi sütünün ne özelliği var Serpil inek sütüne göre daha iyiyse bende ondan alıyım ,bizimki malum içmiyo ama mamasına koyarım. yerim ben meeeeliyen küçük kuzuyu :))

Ya evet bende sardırdım habire bi bahçeme bakıyım olmuşmu ektiklerim falan diyorum eşime sinir geldi :)) oyunun mantığını da tam anlamadım mesela arada uçan altınlar var onlara yetişemiyorum,o dolarlar nasıl birikiyo,napmak lazım..taktik verin bana da..
Serpilcim senin çiftlik tam oturup keyif yapmalık olmuş orada buluşalım,çocuklarda takılır inek,ördek vs...:))

Son düzenleme:
Biz de abi manyağıyız ablalara hiç pas vermiyo yaaa.. 2 ablası var (yeğenlerim) hiç sallamıyo varsa yoksa abi..

Dün şapka demeyi öğrendi çok net kapkaaa diyor bir de bitti,düştüüü,attı,gitti gibi sözcükleri yerinde söylüyo durdu durdu çenesi açıldı Teoşun şu son 1 ayda çok farketti hareketleri,konuşması falan çocuk gibi hareketler yapıyo...

deryacım altınları yakalamıyosun onlar zaten puan olarak dönüyo sana dolarla alışveriş yapabiliyosun marketten fakat hemen herşeye harcama level atladıkça çoğalıyo biriktirip arazini genişletmen önerim aslında benim bahçemde serpilinki gibi olurdu ama ben level atlamak için serpilede verdiğim taktiği uyguladığım için saman alıp sattım ev falan almadım saman alıp sattığın zaman daha çok xp veriyo hızlı level atlıyosun yoksa yetişemezdim ben serpile serpil 29. levelde ben 25 ondan çok geride başladım bide bizim levellere geldiğin zaman göreceksin level atlamak çok zor ulaşman gereken puan çok fazlalaşıyo benim niyetim iyice ilerleyi levelde son noktaya gelip süslemek bahçemi gerçi arazi genişledikten sonrada yavaş yavaş süslüyecem o kadar çok puanı napıyım başka hasatta yerinde olduktan sonra

maşallah teoşa bizde daha konuşmada hala ilerleme yok bayramdan sonra dr. götürcem kulaklarını sürekli muayene ettirin demişti ankara gatadaki doktor bebekken çok yüksek ateş olduğu sıra kulağında sıvı birikmesi olmuştu ank.daki dr.da bunu sordu daha önce bi sorun yaşamış galiba dedi evet dedim şimdi bişey yok ama düzenli baktırın dedi sesleri çok güzel duyuyo onda bi sorun yok ama yine sıvı birikmesi oluşursa belki sesleri uğultulu algılayabilir diyorum konuşamamasının sebebidir diyorum tam iyileşse dr. nerden anlıyacaktı aylar öncesi bu sorunu değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…