2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

eceninde atta sevdası bitiriyo bizi yaa bunlar hep aynıı kimin ayakkabısını buulrsa getirip odanın ortasına koyup giyiyo ayağına ayyy bi takip etme geçen mutfakda babasının ayakkabısıyla geziyodu -tatlicadiarzu-

biz artık gezmek derken ya tersten söylüyoruz ya ingilizcesini yoksaduyduğu an çıkmak zorundasın laelaelaelaelae

kesınlıkle katıylıyorum bıtanem
her konuda gec olgunlasıyorlar.. yo zden bendekendımden 5 yaş buyuk bırını sectım hayat arkadası olarakk.. cıdden aynı yaşta olmayı ıstemezdım eşımle..

bırde dedıgın gıbı kızlar erkenden konusuyor
bızım ırmakta oylee herseyı soyluyorr yıyesım gelıyor o an.
aralda konusuyor ama cok deıl böylee ecrın gıbı fln deıl yanı

bekleyıp gorucez bakalım kaydirigubbakcemile5

denizcim şu giyim odası fikrine bayıldım.......

arala bak ya maymun nasıl çıkmış oraya...

arala bak sen nasıl çıktın len oraya vay yaramaz seni

serpilcim bişi dicem kay sütün fabrikası bizim dibimiz ve ben gördüm sütü tabi piyasadaki fiyatından fabrika satışı daha ucuz hemen alıyım kaşarı falanda ordan alıyoduk bi koli falan alıyım daha hesaplı oluyo kaça alıyosun yanılmıyosam fabrikada 1.5du 1ltresi

serpilcim bahçene hayran kaldım ve de çok kıskandım

delikafadulden nazar değdircenizz yaaawww maşallah diyin :roflol::roflol: esracım seninde olur merak etme kısa zamanda alışırsın sende bi kaç günlük şeyler ekersin sık bakamıyosan birden çok para veriyo onlarda zevkli yaa bi başlayınca

arala bak yaa maşallah erkek çocuklarının yaramazlıklarıda başka oluyo walla Allah kolaylık versin sizee kızlarr

yaaaa ben sımdı baslarsaam sıze yetısememmm hem bılıyorum o oyunları ben bagımlılık yapıyorrr yok yok benı cezbetmeyın lutfennnn :1no2:

aa bu ıyı fıkırrr.... a.s.

ayyyyyyyy ayşegül yaa yüreğime iniyodu bişiidicem fabrikayı gördüm diyine ıyyyyyyyyyy iğrenç biyer olrdan bişey alınmaz diicen sandım kafamçokkarıştı
al al tabii daha uygun fiyatı ama dediğim gibi kokusu var biraz inek sütü gibi değil yaniii bide bi koli alıp içmezse doğaç paşa karışmam kaydirigubbakcemile3 biz burdan 1,95 alıyoz accuk kazık yaniiiii napammmakannehir

evet haklısın canım 1lt alıp deneyim bi yolun düşerse sende koliyle alırsın burdan şimdi ben göndersem desem farkı kargoyla aynı olacak kaydirigubbakcemile3

Yasemin aferin Ecrine yaaaa o zaten aştı eskiden beri konuşma konularında çok önden gidiyor cimcime yakında okumayı öğrenirse hiç şaşmam:)) bu arada benim yaptığım kartlar da Teonun çok hoşuna gidiyor sürekli ban getirip isimleriyle söylememi istiyor (kendi de hafızaya alıyor heralde)
sana da kolay gelsin canım böcük,möcük zor valla o ilcı temizlemesi falan,koku çıkmışmı bari?

kızlar bahçesi olanlara diyorum ücretsiz hedie gönderimi yapabiliyosunuz arkadaşlarınıza sizde gelen hediyeleri kabul edin zenginleştirin bahçenizi :) bende 2face olduğu için doğaçada açtım face ordanda gönderiyom hediye kabul edin ok.

Aaaa çok iyiymiş ya o zaman keçi sütü veriyim bende kuzuma,görüyorum kaç zamandır markette elim hep gidip geri geliyordu..

Gezme olayına gelince bizde de durumlar aynı lafını duyunca hemen ayakkabılarını dolaptan alıp yere oturup bekliyor giyidr diye..şimdilerde eve gelen gidemiyor o da gelen kişiyle çıkmak istiyor artık durmayınca asansörle aşağı indirip gönlünü alıyoruz...ve dışarı artık pusetle veteoyla çıkamıyorum durmuyoooo,inmek istiyo,koşmak istiyoooo nolcak böyle yaaaa!

Irmak ve Aral çok şirinler maşallahhh her evin mutfağı aynı sanırım çekmeceler dışarıda,tencereler yerde..yerlerde kepçe,spatula,elbezi vs...akşama kadar evi topluyorum vallaaaa temizlemeye fırsat kalmıyor..

ya o bulaşık makinesine çıkma hastalığıbiz de de var malesef bi görmesin kapağının açık olduğunu hemen herşeyi topluyo yağlı falan demeden bardakk falan kırcak,bıçak batcak diye ödüm patlıyo yaaa..

Son düzenleme:
kızlar en resmı baska lınkle vermısım tıklarsanız acılır sanırım sorry

çooook tatlı yaaaaaaaaaaaa doğaçta çok meraklı her yere giriyo tencerelere dalıyo bulaşık mak. içine her yere ben mesela sandalyede oturuyomda arkamdaki boşluğa sandalyenin sırt kısmıdaki boşluktan çıkıp boyuma sarılıp beni öpüyo ayyy kıyamam ya ben bu ufaklıklara çok tatlılar maşallah onlara

maaşallah :naza: aralla ırmağı gördüm ahanda enes dedim ya ne zaman vazgeçecekler çekmece tencere tava sevdalarından üffffffff bunaldım valla

enes sokak çocuğu oldu çıktı ben hiç açmıyım ağzımı.....

ya birde yalakalığa başladı ki sormayın akşam yemek yerken annem azarladı anneme hiç bakmıyo gelmiş bana sarılıyo öpüyo offf ben bu maynunla napıcam.....

denizcim şu giyim odası fikrine bayıldım.......

arala bak ya maymun nasıl çıkmış oraya...

kesınlıkle bende bayıldım yarın dıger dolapta Allahın ıznıylee o odaya kurulucak..yarın cok ısım olucak bu sebeplecanta ve kemelerler ıcınde yer kalırsa bı duzen yapmayı dusunuyorum.. bıtsın resmını eklıcem

fazla odanız fln varsa yapınkızlar ben aslında yapmazım ama yatak odam am ıstedıgım gıbı olmuyordu komıdınlerım yatagımınkenarlarına ıgmıyordu yatagın hıc bı ozellıgı kalmıyordu sımdı yatagımın yanındalar kendılerı.. sadece uzerıne aydınlatma almak kalıcak gerıye.. ben gecelerı kıtap okuyorum cunku zor oluyordu valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…