kız maşallahh ecrinee e guzel konuşuyor oyleee... tü tü tüüüü
senın kızda ece gibi tam bi bitirim vallahii.. maşallah ıkısınede.. cok bılınclıler. zilloşlar
evet canım hepımzıın bebegı artık cocuk oldularr dahada yaramazlastılar
bızımde en buyuk sorunumuzz sureklı dışarıya cıkma ıstedıı ..
kapı lafını yada adda yada gıtmek lafın ı duymasın anındaa ayakkabıle salona getırılıyorr kapıya koşuyorr ve orda aglanıyorr.. bu kış ıyıce anlıcaklar her denılenı yapıcaklar ınşallahhh
dişler ıcınde kazanız mubarek olsun dıyorumm.. zor bır yolculuk bu.. sabır canım
denizcim aynı doğaçta addayı duyunca ayakkabılarını evin ortasına getiriyo gitmiyosak ağlıyo deliye dönüyo yemezsen attaya götürmem dediğimde bile yanlış anlıyo gidelim dediğimi sanıyo ayaklanıyo yine gidelim diye
bide kızlar erkeklere oranla daha erken konuşurmuş herkes öyle söylüyor daha öncede duymuştum bu sözü eeee hep öyle değillermi erkek milleti her zaman kadınlara görede geç olgunlaşıyolar kaydirigubbakcemile3
serpilcim bahçene hayran kaldım ve de çok kıskandım
benimde çok hoşuma gidiyo kız bahçen bayılıyom gerçekten sende takip ediyom zaten güzel şeyleri sen öndesin ya iyice genişlet bakalım neler olcak ben genişledikce dekore edicem
denizcim çok zaman almıyo valla bi arkadaşımada tavsiye ettim oda başladı serpilde bana dediğinde amacı ne ya falan demiştim serpile arkadaşımda aynı şeyi söylemişti şimdi hedeflerim var diyo arkadaşlarımınki süper bende yapıcam öyle diyo sende başlarsan durduramazsın kendini şimdi bayramdan dolayı ilgilenemeyeceğim için 3günlük bişeyler ekmeyi düşünüyorum mesela çok zaman alan bişey değil sana ait bi bahçen oluyo ve level atladıkça yeni yeni sebze ve meyve hakların doğuyo o yüzden level atlama heyecanlı oluyo esrada başlamış şimdi gördüm eklemiş benide
eceninde atta sevdası bitiriyo bizi yaa bunlar hep aynıı kimin ayakkabısını buulrsa getirip odanın ortasına koyup giyiyo ayağına ayyy bi takip etme geçen mutfakda babasının ayakkabısıyla geziyodu -tatlicadiarzu-
biz artık gezmek derken ya tersten söylüyoruz ya ingilizcesini yoksaduyduğu an çıkmak zorundasın laelaelaelaelae
arala bak sen nasıl çıktın len oraya vay yaramaz seni
serpilcim bişi dicem kay sütün fabrikası bizim dibimiz ve ben gördüm sütü tabi piyasadaki fiyatından fabrika satışı daha ucuz hemen alıyım kaşarı falanda ordan alıyoduk bi koli falan alıyım daha hesaplı oluyo kaça alıyosun yanılmıyosam fabrikada 1.5du 1ltresi
ayyyyyyyy ayşegül yaa yüreğime iniyodu bişiidicem fabrikayı gördüm diyine ıyyyyyyyyyy iğrenç biyer olrdan bişey alınmaz diicen sandım kafamçokkarıştı
al al tabii daha uygun fiyatı ama dediğim gibi kokusu var biraz inek sütü gibi değil yaniii bide bi koli alıp içmezse doğaç paşa karışmam kaydirigubbakcemile3 biz burdan 1,95 alıyoz accuk kazık yaniiiii napammmakannehir
evet haklısın canım 1lt alıp deneyim bi yolun düşerse sende koliyle alırsın burdan şimdi ben göndersem desem farkı kargoyla aynı olacak kaydirigubbakcemile3
kızlar en resmı baska lınkle vermısım tıklarsanız acılır sanırım sorry
denizcim şu giyim odası fikrine bayıldım.......
arala bak ya maymun nasıl çıkmış oraya...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?