bende eşek sıpası kuzu gibi terimler kullanıyorum ama çok sevdiğimden diyorum ya aslında dikkat etmek gerek küfür gibi algılayıp başkalarına söyleyebilirler yada başkaları küfür olarak algılayabilirler serpilinde dediği gibikızlar ben bebeişleri severken eşekk, köpek, sıpa terimlerini çok kullanırım dikkatinizi çekmiştir belki eşim bu durumdan çok rahatsız... gelen misafir bil böyle sevse sinir oluyoama ben böyle seviyorum ne var ki bunda
canım ya ağlamayan çocuğa meme yok biliyosun atak olman gerekti düşünmezler düşündürman gerekti malesefhehemücvermi yapıyo bide eline sağlık aral yap kuzum sen temizliği pis anan da keyfini sürsün oğlana iş yaptırıyo püüüüüü delikafadulden
valla çok pismiş aralın annesi ya aral teyzecim napıcan iş sana kaldı kaydirigubbakcemile3
yaa bende iştekilere sinir oldum heee bugün diğer fakültelere baksanız hiçç bayan yoktur gelmezler bayram geldi diye benimde o da arkadaşım köye gitcem vırt zırt izini kopardı gitti bana da hadi sende git çocuğun var demiyolar gıcıklar sözde çok iyilerdir heeeeekötükedihüso
canım ya çok üzüldüm böcek olayına inş. biter ama kışa giriyoruz kışın fazla olmazlar tahminimdenizcim serpilcim esracım hepiniz sağolun bitanelerimm ...
arlada bak maşallah ecrin oralara kadar tırmanamaz kızz nasıl beceriyor ...çok yaramaz vallahi......
işte hepsinin ayrı meziyeti var bu bal böcüklerinin alkisalkisalkis
yaa şu bahçe olayı sizi baya bii sardı ben istemem zaten bi buraya giriyorum onada zor vakit buluyorum aman o rasıda eksik kalsın zaten bu aralar bahçe lafı bile sinirimi bozmaya yetiyor böcekerl bahçemizden geliyorlarda.....
ayşegülcüm ayrıca arkadaşlar bunu özellikle arştırmıştım erken konuşan yada çok konuşan bebek çok akıllı ileride felan diye bir şey yokmuş oo bebeğin kendisiyle alakalı birşeymiş zekası tabi öenmli ama o bebeğin ileri zekalı felan olduğu anlamınada gelmiyormuş..ama en önemlisi algılama kii bunu zaten herkes bilir bebğiniz ne çok şeyi ne şekilde algılıyor ve yaramazlığı nederece nasıl yapıyor yaramaz bebkelr de akıllı diye bi,şey yokmuş akıllı bebekerl yaramazlıklarını farklı boyutta yaparmış..bu yüzden zamanla her şeyi yapabilir yani bebekeler kimisi erken kiisi geç konuşur....
bende eşek sıpası kuzu gibi terimler kullanıyorum ama çok sevdiğimden diyorum ya aslında dikkat etmek gerek küfür gibi algılayıp başkalarına söyleyebilirler yada başkaları küfür olarak algılayabilirler serpilinde dediği gibi
canım ya ağlamayan çocuğa meme yok biliyosun atak olman gerekti düşünmezler düşündürman gerekti malesef
canım ya çok üzüldüm böcek olayına inş. biter ama kışa giriyoruz kışın fazla olmazlar tahminim
bu onuda sana katılıyorum zekayla alakası yok eşim geç konuştu ama valla zekası gerçekten benden iyi diyebilirim :kedi: eşim dışardan kamu yönetimin bitirdi hem çalıştı işinde hemde üniversiteyi okudu hemde hiç sınıfta kalmadan kız kardeşi erken konuşmuş ama hala bitircek açıköğretimin okul öncesini yıllardır gidip geliyo sınavlara kaydirigubbakcemile3 yani bununla alakası yok kısacası seninde dediğin gibi ama ben zaten zekadan bahsetmedim gelişiminden bahsettim sorun yok maşallah
kızlar bayramınız mübarek olsun kuzucukları ve sizleri kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
kızlar bayramınız mübarek olsun kuzucukları ve sizleri kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan
ecrinde canım tokat atıyor kızıncada bağırıyor sadce bana da değil herkese...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?