2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

bende eşek sıpası kuzu gibi terimler kullanıyorum ama çok sevdiğimden diyorum ya aslında dikkat etmek gerek küfür gibi algılayıp başkalarına söyleyebilirler yada başkaları küfür olarak algılayabilirler serpilinde dediği gibi
canım ya ağlamayan çocuğa meme yok biliyosun atak olman gerekti düşünmezler düşündürman gerekti malesef
canım ya çok üzüldüm böcek olayına inş. biter ama kışa giriyoruz kışın fazla olmazlar tahminim

bu onuda sana katılıyorum zekayla alakası yok eşim geç konuştu ama valla zekası gerçekten benden iyi diyebilirim :kedi: eşim dışardan kamu yönetimin bitirdi hem çalıştı işinde hemde üniversiteyi okudu hemde hiç sınıfta kalmadan kız kardeşi erken konuşmuş ama hala bitircek açıköğretimin okul öncesini yıllardır gidip geliyo sınavlara kaydirigubbakcemile3 yani bununla alakası yok kısacası seninde dediğin gibi ama ben zaten zekadan bahsetmedim gelişiminden bahsettim sorun yok maşallah

bu arada deryacım (move) yer değiştirmek istediğinde tıklıyosun( sell) satmak stediğinde satıp puan alıyosun ama satınca doğal olarak gidiyo (allow walk ) bu yeni başladı önce yoktu gezdirmek istediğinde gezdiriyosun (rotate) adı üstünde yönünü değiştiriyosun sağa sola geriye ileriye döndürebiliyosun(stay) tekrar gezmesini durduruyosun

kızlar bayramınız mübarek olsun kuzucukları ve sizleri kocaman öpüyorum opuyorumnanaktan

bende bu konuda daha dikkatli olacağım başkalarına veya bana böyle hitap edeceği hiç aklıam gelmemişti. Artık akılları ermeye başladı dimi....

anladım zaten canım ben senin ne demek istediğini ben sedce paylaştım hani meraktan yani bakmıştım öyle gözüme çarpmıitı bende paylaştım sizinle....opuyorumnanaktanmaşallah biizm kuzularımız hepsii cin gib cinnnnnnnnnnhihoyyythihoyyythihoyyyt

AYYHHH BENDE SENİ YESEM OLURMU ARALLL yerimseniben maşallah

kızlar bende ramazan bayramızı kutluyorum ama biz pazar günü yani ilk gün kayınvalidelere gidicez daha buraladra olurum :)

sağolun arkadaşlar sizinde bayramınız mübarek olsun bende daha buralardayım oyüzden yazmadım ...artık yarın kutlarım çünkü bayram sabahı k.valdemlere oradan babannemize geçeriz akşama kadar oradayzı gecede ananeme giddiyiyoruz gece yatıya eve gelirsek geliriz gelmezsek direk annemelre eve gelirsekte sabah annemelre geçeriz o gün gecede orada kalıyorum sonrada k.valdemelre gidiyoruz halamlar felan gelir onlarla görüşüyoruz...öyle uzar gider eşim çalışır her bayram bizde gezmiyoruz oturuyoruz bayramlarda evde ama babannemleere çok gelen oluyor zaten...

kızlar size bişey sorucam doğaç ara ara bana tokat atıyo sizdede varmı bu durum bu şiddet eğilimini biz yapmıyoruz hiç sadece yaramzlık yapınca eline vuruyoruz şaştım valla çok üzülüyorum bana tokat attığı zaman evde kimseye yapmıyo tek bana yapıyo bi arada çok kötü ısırıyodu kan oturuyodu ısırdığı yerde

canım ecrinde bana vuruyor taokat atıyor kızdımıda yapıyor oyun olalarakta yapıyor gülüyor hatta ardından başaklarınada yapıyor bazen...

aralın resimlerine bittim deniz maşallah o dolabın içine nasıl çıkmış şaşırdım

zeynepte bugünlerde hep tehlikeli şeyler yapıyor
bütün gün arkasındayım
bizim kanepelirin kenarlarında metal parmaklıklar var
üç katlı merdiven gibi
ilk başlarda tek basamağına çıkıp koltuğun kenarına tutunup kafasını ve vücudunu arkaya yaslayıp bizi güldürüyordu aklınca biz ay düşücen diye korkunca kendide gülüyordu
artık üç basamağıda tırmanıyo ve ordan koltuğun tepesine çıkıyo
geriye doğru düşücek diye aklım çıkıyo vallahi
daha neler neler yaaaaa
çok dikkatli olmamız lazım kızlar çok hareketlendiler bu yaramazlar

zeynebin tokat atma huyu yok
ama bişeye kızınca ağlama stili çok komik
namaz kılarken secde ederiz ya
o konuma gelip öyle ağlıyor
deli bu kız yaaaaaaaaa :)))

kız deniz dikkatimi çekti
senin evin her yeri öyle taşmı ?
aralı için çok tehlikeli gibi
hem soğuk açısından hemde düşme yönünden

benim kızda bulaşıkları makineden çıkarırken bana yardım ediyor
bana tek tek verip al diyor bende yerine diziyorum
yaptığının önemli bir iş olduğunun farkına varıyo ve çok mutlu oluyo

bide çamaşır asarken ve toplarken yardım ediyo
asarken tek tek bana mandal veriyor bende üşenmeden onun bana mandal uzatmasını bekliyorum
bir saate çamaşır asıyoruz bu şekilde
napayım ama çok mutlu oluyorr

ayşegül banada face senden bahçe mesajları geliyo canım
ama benim ingilizcem olmadığı için zor olur diye onaylamıyorum

kızlar dedesi ecrine cocopoos almıiştı ama ecrin bu tür şeyeler yemiyor sizin kuzucuklar bu tür şeyler yiyor mu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…