benim kızda bulaşıkları makineden çıkarırken bana yardım ediyor
bana tek tek verip al diyor bende yerine diziyorum
yaptığının önemli bir iş olduğunun farkına varıyo ve çok mutlu oluyo
bide çamaşır asarken ve toplarken yardım ediyo
asarken tek tek bana mandal veriyor bende üşenmeden onun bana mandal uzatmasını bekliyorum
bir saate çamaşır asıyoruz bu şekilde
napayım ama çok mutlu oluyorr
ayşegül banada face senden bahçe mesajları geliyo canım
ama benim ingilizcem olmadığı için zor olur diye onaylamıyorum
kızlar dedesi ecrine cocopoos almıiştı ama ecrin bu tür şeyeler yemiyor sizin kuzucuklar bu tür şeyler yiyor mu...
bi ara ilk aldığımızda iyi yiyodu yasemincim şimdi yüzüne bakmıyo doğaç kraker seviyo balık çubuk falan tatlı olarak tek jelibom yiyo onuda çok vermiyorum sağlığı için çokta faydalı değil o yüzden
Evet canım biz 3 günde bir falan kahvaltıda yiyoruz ballı süt ile beraber veriyorum ben...kızlar dedesi ecrine cocopoos almıiştı ama ecrin bu tür şeyeler yemiyor sizin kuzucuklar bu tür şeyler yiyor mu...
kızlar ben bebeişleri severken eşekk, köpek, sıpa terimlerini çok kullanırım dikkatinizi çekmiştir belki eşim bu durumdan çok rahatsız... gelen misafir bil böyle sevse sinir oluyoama ben böyle seviyorum ne var ki bunda
Bana olmasa da babasına,amcasına ve dedesine atıyo Ayşegülcüm yani adamına göre onlarla o şekilde oynuyor hele amcasını görünce yüzünün her yerini yolup tokat atıyor..acıttığının farkında bile değiller bu aralar benim saçımı yolyor mesela tek tek hemde..:))kızlar size bişey sorucam doğaç ara ara bana tokat atıyo sizdede varmı bu durum bu şiddet eğilimini biz yapmıyoruz hiç sadece yaramzlık yapınca eline vuruyoruz şaştım valla çok üzülüyorum bana tokat attığı zaman evde kimseye yapmıyo tek bana yapıyo bi arada çok kötü ısırıyodu kan oturuyodu ısırdığı yerde
bu arada deryacım (move) yer değiştirmek istediğinde tıklıyosun( sell) satmak stediğinde satıp puan alıyosun ama satınca doğal olarak gidiyo (allow walk ) bu yeni başladı önce yoktu gezdirmek istediğinde gezdiriyosun (rotate) adı üstünde yönünü değiştiriyosun sağa sola geriye ileriye döndürebiliyosun(stay) tekrar gezmesini durduruyosun
neyse tabi ben sizlerden çok uzak kaldıgım için cvp vermemeniz normal önemli degil
sağol canım sen kıraker gibi mi yoksa sütle karıştırıpta kahvaltılık yerine mi veriyordun canım...:uhm:
karamsarcım nasılsın canım ecrin nasıl ben betül diğer ecrinin annesi betül şu saat oldu uyumadı sıpa halabayramın kutlu olsun canım saranur diyim unutmuşsundur belki :) sizleirnd ekutlu olsun bayramı kızlar
yok eline veriyorum kendi yiyo gün içinde zorlama yapmıyorum uzatıyorum istemzse vermiyorum isterse alıyo hiç zorlama yapma yasemin bırak yemiyosa huy ediniyolar çünkü senin çok istediğini bildkleri için inat yapıyolar sen geç karşısına ye ekmek arası falan yemezse yemesin elbet özenecektir sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?