2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım maşallah zeynebe işinin ciddiyetinin farkında bizimkide kız ama nerde b,r siler iki uzatır tamöama sonra kafama atar yada dıları atar balkondan daha bana iş çıkartır ecrin çok çabuk sıkılıyor her şeyden çook...:çok üzgünüm:

ayşegül banada face senden bahçe mesajları geliyo canım
ama benim ingilizcem olmadığı için zor olur diye onaylamıyorum

canım ya anlamasanda oynamasanda kabul et sen bize komşu lazım çünkü eğer oynamak istersende fazla ingilizce gerektirmiyo yardımcı oluruz hepimiz sana

kızlar dedesi ecrine cocopoos almıiştı ama ecrin bu tür şeyeler yemiyor sizin kuzucuklar bu tür şeyler yiyor mu...

bi ara ilk aldığımızda iyi yiyodu yasemincim şimdi yüzüne bakmıyo doğaç kraker seviyo balık çubuk falan tatlı olarak tek jelibom yiyo onuda çok vermiyorum sağlığı için çokta faydalı değil o yüzden

sağol canım sen kıraker gibi mi yoksa sütle karıştırıpta kahvaltılık yerine mi veriyordun canım...:uhm:

karamsarcım nasılsın canım ecrin nasıl ben betül diğer ecrinin annesi betül şu saat oldu uyumadı sıpa hala bayramın kutlu olsun canım saranur diyim unutmuşsundur belki :) sizleirnd ekutlu olsun bayramı kızlar

sevce benide ekle nen faceine ayrıca oyun kolay ingilizce olduguna bakma çabuk çözersin canım denizde var benim bak

kızlar dedesi ecrine cocopoos almıiştı ama ecrin bu tür şeyeler yemiyor sizin kuzucuklar bu tür şeyler yiyor mu...
Evet canım biz 3 günde bir falan kahvaltıda yiyoruz ballı süt ile beraber veriyorum ben...

Aaaaa evett zaten farketmişsinizdir hep sıpaaaa,maymun,böcük şeklinde hitaplarım :))
Bana olmasa da babasına,amcasına ve dedesine atıyo Ayşegülcüm yani adamına göre onlarla o şekilde oynuyor hele amcasını görünce yüzünün her yerini yolup tokat atıyor..acıttığının farkında bile değiller bu aralar benim saçımı yolyor mesela tek tek hemde..:))

Biliyorum fıstığım onları zaten kullanıyorum 16 level oldum :)) dediğin gibi o allow walk yeni gördüm ve kullandım hayvanlar dağılıyo sağa sola hani dedim puanı falan varmı arada yapmak gerekiyormu görev gibi,merak ettim..bir de serpil yamış ya sana saman taktiği diye onu merak ettim 100 coinse satın aldığım samanları sattım bi baktım 5 coinse gitti nerde bunun taktiği dedim gitti boş yere paracıklarrrrr... var ya şu hediye olayını da yeni farkettim ben normal kart sanıyodum hediye olup kullanılabileceğini bilmiyordum onların :))) esra ben bugün denedim limitiniz doldu yazdı sana istek gönderemedim yarın yine denerm canım..bir de bugün 10000coins verip bahçemi genişlettim sanırım o da 10 komşuyla oluyomuş serpil yazmış hep bugün boşa harcadım yani paraları..

handecim bu fv ler nasıl artıyor yaw yerimi buyutmek isityorum ama henüz 20 olmadı 9 da paraylar alınabilioyrmuş ama nasıl alınacka

kızlar isterseniz face e benide ekleyin betül fener polat

neyse tabi ben sizlerden çok uzak kaldıgım için cvp vermemeniz normal önemli degil

sağol canım sen kıraker gibi mi yoksa sütle karıştırıpta kahvaltılık yerine mi veriyordun canım...:uhm:

yok eline veriyorum kendi yiyo gün içinde zorlama yapmıyorum uzatıyorum istemzse vermiyorum isterse alıyo hiç zorlama yapma yasemin bırak yemiyosa huy ediniyolar çünkü senin çok istediğini bildkleri için inat yapıyolar sen geç karşısına ye ekmek arası falan yemezse yemesin elbet özenecektir sana

deryacım saman alıp satmanın olayı hızlı level atlamak bakarsan en ucuz ve en iyi xp veren dekor o alıp sattıkça hızla levele gelip atlıyosun sen bahçeni süslemek istiyosan dekor satın al ev al traktör al ama fazla xp ları yok bi eve verdiğin puana yanılmıyosam 100 xp falan veriyo ama samanın balyasınada 5 veriyo bi evde 300000den başlıyo 30000 puana saman alarak satarak sen rahat level atlarsın ama ev alsan o paraya sadece 100 yada 300 xp alırsın oda yetmez level atlmana yani ben böyle yapmasam çok geride olurdum levelim sana yakın olurdu emin ol ben süsleme yeriene level atlayıp yeni sebze ve meyve ekme merakımdan yaptım öyle bi merakın yoksa ben memnunum diyosan süsle bahçeni ha bide bu arada level atladıkça dolar kazanıyosun bide bu bana cazip geldi harcıyacak olsam arazi genişletmeye harcarım ama sizin gibi ilk başlayan için değil eklicek arkadaş kalmayınca bide dolarla alışveriş yapacak olsan çok önemli bişeyde yok fazla puan kazandıran hasat zaten arazinde genişse herşeyi zaten alırsın zamanla

b nmde fv lerim 20 olsun ilk işim yer satın olmak olacka şu an 11000 coins in var

deryacım alıp satma zaten zarar ettiriyo para açısından sana ama ben onu ayşegülünde dediği gibi level atlamak için ilk defa yaptım 40 50 xp ye ihtiyacım vardı hemen 29 olmak istedim paramda vardı kaybetsemde önemli değil zaten para şu an benim için aldım sattım level atladım ama ilk başlarda tabii bende hep para biriktirdim yawaş ilerledim ayegl samanlarla hızlı ilerledi
bide bişeyi anlamadım serpilin dediği gibipara verdim bahçemi genişletcektim komuşm yokmuş o kdar param gitti gibi bişey demişsin doğru anladıysam eğer öyle olmaz çünkü mesela 10 komşun olmadan zaten aktif olmuyo o büyütme butonu hee dolarla genişletirsin olur onu yapmadım bilmiyorum ben ama komşun 10 olcak işte mesela 10. levelda olcaksın 20000 verip bahçeni genişletceksin yani bahçen büyümeden paran gitmez senin ben o kısmı anlamadım açıkcası

saranur hoşgeldin ben izindeykende bi ara senin mesajlarını görmüştüm kısasğreli girip çıktıım için cevap yazamadım ama sonra yine yoktun bi süredir hoşgeldin tekrar benimde nickim değişti tanyeri be belki öyle hatırlarsın gerçi hamileyken ben çok yazmıyomuydum ne hatırlamıyorum neyse bende ekleyim seni komuş olalım ben şimdilik büyütemiyorum ama ilerleyen levellerde açılır 22-22 yapcam inşalah

seninde sormak istediklerin olursa sor canımniye cevap vermeyelim geç vakittekimse olmadığından cevapsız kalmış yazdıkların

ayyyyyyyyyyy oyun topiği gibi oldu neyse

kızlar ramazanda bitti çok şükür yazın oruç tutmak nasl olcak derken hiçbişey anlamdım ben Allah yenilerine erdirsin

bugün temizlik yapmam lazım evi resmen .ok götürüyo ben topluyom ece dağıtıyo dağınık toplamaktan temizlik yapamıyorum gerçi haftaiçi zaten vaktim olmuyodu bugün camlarla tülleri halledersem yeter artık bayramda yaparım ben ufak ufak diyorum napimm kimse gelmez burdayız

eşimin babanneside dün gece hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış bakalım ordanda haber bekliyoruz eşim gitmek zorunda kalırsaben eceyle naparım bilmeme gerçi sabah gidp akşam gelebilir ama bilmiyorum aramadılar daha Allah hayırlısını versin

bu arada eğer gün içinde tekrar giremezsem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsunnnn

suus cum sonra zaten öyle yazdıgım için kendime kızdım evet gece sahuru yaptıkdan sonra yattım ben ekle cnaım komşu olalım tabi ....bnde 24 24 yapmak istiyorum şu an küçük keşke gereksiz yere fv lerimi harcamasaydım şimid almıştım y er çokdan kara koyunlarıda elimdne kaçırdım zate....:)

canım ben çıkmıştım görmedim 0yzını kusuruma bakma unuturmuıyum hiç biliyorum tabikide unuturmuyum hiç ecrinde bende iyiyiz canım sağol sen nasılsın..ecrin nasıl

evet canım katılıyorum sana zaten zorlasanda yemiyor kii ecrin....banada özenmiyor sabah yanıma oturttum oda bardak şstedi andalyeye oturuyor zaten kendisi sandalyeden düştü bardakla elni kesti bardak hep bizim vukaat yaa yemiyor iş çıkarıyor başıma..sinirim bozuldu sabah sabah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…