2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım çok geçmiş olsun umarım bir sorun çıkmaz ALLAH ŞİFALAR VERSİN......

sağol bitanem inşallah yerine erdirir gösterir....buyrunnnnnnnnn

ne güzel deryacım ecrin hiç yemiyor nasıl başardın sen yedirmeyi.....:lepi:

ben çıkıyorum zaten sinirlerim bozuk ecrin uyuz etti beni yaa elini kesti hiç rahat durmuyor bu çocuk hiçççççç.............

ben çıkıyorum zaten sinirlerim bozuk ecrin uyuz etti beni yaa elini kesti hiç rahat durmuyor bu çocuk hiçççççç.............

canım ya geçmiş olsun ecrine dikkat etmek lazım ama bu yaramazlar bir anlık yapıyolar gözden kaçıyo

serpilcim babannenizede acil şifa diliyorum canım çok geçmiş olsun

betülcüm ben oğlumun adınada kendi adımada face açtım sanırım doğaçınkine ekledim seni dur kendi adıma olanıda ekleyim :)

bende ecrin adına açmıştım sanırım bnde ona bakıoyrdum şimdi oyun oynamak için :) ok

ecrinciğime geçmişolsun nasıl kesti öyle yaw ne yaramaz bu çocular böyle

neyse tabi ben sizlerden çok uzak kaldıgım için cvp vermemeniz normal önemli degil
Betülcüm ben görmedim gece yazdıklarını şimdi okudum ,niçin cvp vermiyim aşkolsun.. ekledim seni face de..
ben yerimi coins vererek büyüttüm canım 10000 coins verdim..şimdilik parayı biriktiriyorum,ilk hedef traktör falan..

Maşallah sana ve tutabilen herkese valla Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları ben seneye tutacam inşallah bu sene emziriyorum diye gözüm yemedi valla..

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum babanenize umarım bi an önce iyileşir..

Ev konusunda aynı durumdayız canım bizim ev de ..ok götürüyor ve aynen sadece ortalık topluyorum ben topluyorum Asrın dağıtıyor ban asinir geldi eşimi bekliyorum gelsin baksın oğluna da bende azıcık temizlik yapıyım yaaa.. oğluşa bayramlık da alamadım çıkmaya fırsat olmadı olmadı ilkbaharda waikikiden çok güzel kot pantolon almıştım engineer tarzı ama biraz büyüktü şimdi tam gelir heralde üzerine de evden bişeyler uydururum artık.. bende lafta saç boyatacaktım kendim boyayacam şimdi malum beyazlar çıktı yine uyuz oluyorum onlara yaaaa..

Yasemincim Teo ilk o kahvaltılık gevrekleri yeğenlerimde gördü de yedi akçayda zaten onları taklit etme yaşında ya ablam yeğenlere koyup verince o da istedi verdik onlara baka baka yedi.. canım gözünün önünde ye sende gerçekten seni yemek yerken görsün Ecrin ,sanırım sende yemiyorsun yemek falan 42 kilolardan bahsediyorsun sen onunla ye ki sana özensin hem sen de kilo alırsın azcık fena mı..biraz da genler etkili tabi sana çekmiş olabilir Ecrin iştah konusunda anasına bak kızını al demişler bak bize ben de Teo da önden gidiyoruz :)))
Bu arada geçmiş olsun canım umarım çok derin kesmemiştir çok fena oldular çokkk bizimki de koltuğun üzerinden cama çıkıyo dışarı seyrediyor düşecek diye ödüm patlıyo yada Allah korusun pimapenin kolunu çevirecek diye..

Son düzenleme:
betül hoşgeldin
nerelerdesin kızım sen yine
bi firar ediyon seni bulana aşk olsun :))))

sana katılıyorum deryacım
yaseminde iştahsız sanırım
ecrinde ona çekmiş
yasemin seninde acill kilo alman lazım canım yaaaaaaaaaa

ayşegül doğaçın boyu hızlı uzuyor maşallah
82 oldu demişsin
teoya yetişiyonuz
oda en son 86 diyodu derya

kızlar belki bende giremeyebilirim daha sonra
şimdiden herkesin bayramı kutlu olsun
iyi bayramlar

ayy kızlar yaramı deşmeyin bu kilo olayı çok canımı sıkıyor zaten ne istedisem bedenden dolayı olmadı ben aslında yşyorum ama az yiyorum ama benim sabah öğlen akşam değilde sabah ecrini doyurduktan sonra yiyorum ve öğlende sarkıyor biraz vakitleri geç oluyor ama akşam tam vaktinde yiyorum zaten oruç tutyordum adetim gelince tutamıyorum şimdi ben o yüzden zayıfladım oruç tutunca ecrine sinirlen dim sahuurda da biliyorsunuz ecrinin huyu değişti diş çıkarıyor sanrıım yine ağlam krizleri başladı sahurda ne yediğimi bilemedn yeyip yatıyordum akşama kadarda ecrini ardanda hem yemedi diye sinir oluyordum ama akşamda deli gibi yiyordum yani aslında yiyorum bende az yiyorum ama benim 3 öğün değil ana öğünler ve ara öğünlerimde var ara öğünüm 2 dir yani 5 öğün yiyorum ben az az şimdie de yemek yaptım opnuv yiyvcem ecrin uyudu....

merhaba kızlar
geçmişe fazla bakamadım
batuhan aynı huysuzlukla devam ediyo
yemesi durdu huysuz
biraz kilo verdi

az ve sık yemek kilo aldırırmış ama bende etki yapmuıyor..dr.da diyor iştahsız bebekelre az ve sık verin kilo alır diye....metebolizmam süper çalışıyor ayakta atıştıramam huyum yoktur ....illakii oturupta yiyeceğim ne olursa..belki ecrin bana çekmiştir ama ben anneme bunu çok sordum ben küçükken çok yiyormuşum hatta gece yer yatırmöışım ve gece uykumda da kalkarmışım sumlu sütlü pirinçunu içermişimdi bibneronla tombikmişimdi küçükkende:kedi:...boyumda çok uzundu arkadaşlarım arasında.....:kedi::kedi:

ben ecrinin yanında yiyorum zaten elini kesmeside bundan oldu ecrin yemek yemiyor iş çokarıyor başıma sabahta oturdu sanki bneimle yiyecek gibi elini kestirdi bardağa kurtuldu burnumdan geldi kahvaltım.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

Son düzenleme:
herkese iyi bayramlar umarım bu bayramınız okadar güzel okadar güzel geçer kii tadı damağınızda anısı dilinizde kalır inşallah...........bebişlerinizde sizde iyi eğlenir gülersinizdir inşallah..bu gece ve yarın gece edilen tüm dualar kubul olunur benide bizide unutmayın arkadaşlar dularınızda ecrine iştah evime huzur aileme sağlık dileyin benimde dularım sizinle.....

geçmiş olsun canım umarım toparlanırda iyi olur kuzumuz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

amin canım
bende rahata alıştığım için
bu durum banada zor geliyo geriliyorum
umarım kısa zamanda toparlanır
çok üzülüyorum öle olmasına
yasemincim Allah sanada kolaylık versin
gerçekten çok zor bi durum

ayşegül doğaçın boyu hızlı uzuyor maşallah
82 oldu demişsin
teoya yetişiyonuz
oda en son 86 diyodu derya
Yok 86 olan Batuhan,Teoş 88 cm cano..
merhaba kızlar
geçmişe fazla bakamadım
batuhan aynı huysuzlukla devam ediyo
yemesi durdu huysuz
biraz kilo verdi
Canım benim aynı şeyler bizde de şu aralar iki azı patladı ama diğerleri de zorluyo sanırım el sürekli ağzında ,huysuz,iştahsız,gece ağlayarak uyanmalar falan offf hepsi çıksa da bi kurtulsak üzülme biz de yarım kilo verdik..

Yasemin sık ve az az yemek kilo aldırmaz canım verdirir,metobolizman sürekli çalışır yani sen çok ye 2 öğün ye bence metobolizman dinlensin azcık,yemek ye yat falan ne biliyim bana sor bende kilo almanın çok tarifi var:))

kızlar hasta bebişlerin hepsine acil şifa diliyorum şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutluyorum bugün girersem okur çıkarım yazdıklarınızı malum valiz falan hazırlıcam yarın sabah yola çıkıyoruz gerçi 2saatlik yol ama benim ilk arabayla uzun yolum olcak inş. kazasız belasız varırız yollarda kalabalıktır yavaş yavaş sağdan sağdan gidicem artık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…