kızlar ramazanda bitti çok şükür yazın oruç tutmak nasl olcak derken hiçbişey anlamdım ben Allah yenilerine erdirsin
bugün temizlik yapmam lazım evi resmen .ok götürüyo ben topluyom ece dağıtıyo dağınık toplamaktan temizlik yapamıyorum gerçi haftaiçi zaten vaktim olmuyodu bugün camlarla tülleri halledersem yeter artık bayramda yaparım ben ufak ufak diyorum napimm kimse gelmez burdayız
eşimin babanneside dün gece hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış bakalım ordanda haber bekliyoruz eşim gitmek zorunda kalırsaben eceyle naparım bilmeme gerçi sabah gidp akşam gelebilir ama bilmiyorum aramadılar daha Allah hayırlısını versin
bu arada eğer gün içinde tekrar giremezsem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsunnnn
Evet canım biz 3 günde bir falan kahvaltıda yiyoruz ballı süt ile beraber veriyorum ben...
Aaaaa evett zaten farketmişsinizdir hep sıpaaaa,maymun,böcük şeklinde hitaplarım :))
Bana olmasa da babasına,amcasına ve dedesine atıyo Ayşegülcüm yani adamına göre onlarla o şekilde oynuyor hele amcasını görünce yüzünün her yerini yolup tokat atıyor..acıttığının farkında bile değiller bu aralar benim saçımı yolyor mesela tek tek hemde..:))
Biliyorum fıstığım onları zaten kullanıyorum 16 level oldum :)) dediğin gibi o allow walk yeni gördüm ve kullandım hayvanlar dağılıyo sağa sola hani dedim puanı falan varmı arada yapmak gerekiyormu görev gibi,merak ettim..bir de serpil yamış ya sana saman taktiği diye onu merak ettim 100 coinse satın aldığım samanları sattım bi baktım 5 coinse gitti nerde bunun taktiği dedim gitti boş yere paracıklarrrrr... var ya şu hediye olayını da yeni farkettim ben normal kart sanıyodum hediye olup kullanılabileceğini bilmiyordum onların :))) esra ben bugün denedim limitiniz doldu yazdı sana istek gönderemedim yarın yine denerm canım..bir de bugün 10000coins verip bahçemi genişlettim sanırım o da 10 komşuyla oluyomuş serpil yazmış hep bugün boşa harcadım yani paraları..
ben çıkıyorum zaten sinirlerim bozuk ecrin uyuz etti beni yaa elini kesti hiç rahat durmuyor bu çocuk hiçççççç.............
Betülcüm ben görmedim gece yazdıklarını şimdi okudum ,niçin cvp vermiyim aşkolsun.. ekledim seni face de..neyse tabi ben sizlerden çok uzak kaldıgım için cvp vermemeniz normal önemli degil
Maşallah sana ve tutabilen herkese valla Allah kabul etsin tuttuğunuz oruçları ben seneye tutacam inşallah bu sene emziriyorum diye gözüm yemedi valla..kızlar ramazanda bitti çok şükür yazın oruç tutmak nasl olcak derken hiçbişey anlamdım ben Allah yenilerine erdirsin
bugün temizlik yapmam lazım evi resmen .ok götürüyo ben topluyom ece dağıtıyo dağınık toplamaktan temizlik yapamıyorum gerçi haftaiçi zaten vaktim olmuyodu bugün camlarla tülleri halledersem yeter artık bayramda yaparım ben ufak ufak diyorum napimm kimse gelmez burdayız
eşimin babanneside dün gece hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış bakalım ordanda haber bekliyoruz eşim gitmek zorunda kalırsaben eceyle naparım bilmeme gerçi sabah gidp akşam gelebilir ama bilmiyorum aramadılar daha Allah hayırlısını versin
bu arada eğer gün içinde tekrar giremezsem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsunnnn
merhaba kızlar
geçmişe fazla bakamadım
batuhan aynı huysuzlukla devam ediyo
yemesi durdu huysuz
biraz kilo verdi
geçmiş olsun canım umarım toparlanırda iyi olur kuzumuz....opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Yok 86 olan Batuhan,Teoş 88 cm cano..ayşegül doğaçın boyu hızlı uzuyor maşallah
82 oldu demişsin
teoya yetişiyonuz
oda en son 86 diyodu derya
Canım benim aynı şeyler bizde de şu aralar iki azı patladı ama diğerleri de zorluyo sanırım el sürekli ağzında ,huysuz,iştahsız,gece ağlayarak uyanmalar falan offf hepsi çıksa da bi kurtulsak üzülme biz de yarım kilo verdik..merhaba kızlar
geçmişe fazla bakamadım
batuhan aynı huysuzlukla devam ediyo
yemesi durdu huysuz
biraz kilo verdi
az ve sık yemek kilo aldırırmış ama bende etki yapmuıyor..dr.da diyor iştahsız bebekelre az ve sık verin kilo alır diye....metebolizmam süper çalışıyor ayakta atıştıramam huyum yoktur ....illakii oturupta yiyeceğim ne olursa..belki ecrin bana çekmiştir ama ben anneme bunu çok sordum ben küçükken çok yiyormuşum hatta gece yer yatırmöışım ve gece uykumda da kalkarmışım sumlu sütlü pirinçunu içermişimdi bibneronla tombikmişimdi küçükkende:kedi:...boyumda çok uzundu arkadaşlarım arasında.....:kedi::kedi:
ben ecrinin yanında yiyorum zaten elini kesmeside bundan oldu ecrin yemek yemiyor iş çokarıyor başıma sabahta oturdu sanki bneimle yiyecek gibi elini kestirdi bardağa kurtuldu burnumdan geldi kahvaltım.....:çok üzgünüm::çok üzgünüm::1no2:mafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?