2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Evet canım bayram dolayısıylşa kalabalık olur aman dikkat et canım aklım sende olacak inanki sağsalim varırısınız inşallah çok korkarım ben böyle zmanlarda yolculuk yapmaktan ....

AAAAAAA DERYACIM DR.BıZı YANLIŞ MI ACABA YÖNLENDıRDı ÇÜNKÜ SIK VE AZ YEMEK KıLO ALDIRIR DEMıŞTı ZATEN ALSAYDIM BEN ALIRDIM ŞıMDı DE YEMEK YEDıKTEN SONRA 2 DıLıMDE KEK ARDINDNA YARIM SALATALIK YEDıM OHHH YARASIN BANA.....alkisalkisalkisalkisalkisalkis

CANIM MAŞALLAH 88 CM OFF OFF BU ÇOCUK BASKETBOLCU MU OLACAK NE KISSS SıZN BOYLAR KAÇ....

Son düzenleme:
SAĞOL BİTANEM AMİN İNŞALLAH BENİM MELEĞİMDE DİŞLERİ ÇIKARIR HER SIKILDIM ARTIK ÇIK ÇIK BİTMEDİ ŞU DİŞLER HER AY BİTSİNDE KURTULAIM İNŞALLAH İŞTE BELKİ DİŞ BİTİNCE YEMEĞE DE BAŞLARDIR DİYE UMUYORUM....:Saruboceq:

kıss deniz kaç kilo aral ........

aral 10 kıloyu gecıyor yasemıncım

aralın vurma huyu allahtan yok.. ama ırmagın vardı burda kaldıgı surece hepımızı sıradan gecırdı .. cici cici dıor 3. ce patt ındırıyordu.. arala cok vurdu abısınede hep vuruyordu

kız deniz dikkatimi çekti
senin evin her yeri öyle taşmı ?
aralı için çok tehlikeli gibi
hem soğuk açısından hemde düşme yönünden

evet her yerı taş halılarımda kucuk oyle buyuk deıl .. ama ev yerden ısıtma.. bırde aral kucukken hep alt katta babaannedeydık bılıosun.. burda halılarım kucuk taşlara duşer dıye

handecim beni bagışla canımda nasıl yaptıgını ayrıntılı anlatırmısın şu an benim 14.000 coins im var mesela nasıl yapcam çok ihtiyacım var çünkü

sevce benide ekle nen faceine ayrıca oyun kolay ingilizce olduguna bakma çabuk çözersin canım denizde var benim bak

canım hosgeldınn kaçakk senı

cok gecmısleer olsunnn aral kucagımda cok yazamıyorumm bıze bıldır durumlları

ben çıkıyorum zaten sinirlerim bozuk ecrin uyuz etti beni yaa elini kesti hiç rahat durmuyor bu çocuk hiçççççç.............

nasıl kestı yaaa neyle kestı.. onemlı bısey yok dımı ,?

nereye gıdıyorsun aysegull.. kemal paşa dıye bı yer var balıkesıre gıderken bursaya baglı oırda dugun var bızımde ne zaman bılmıyorum kız belkı gorusuruz gelırsek k. valıdemlere baglı durum

herkesınn bayramıı kutlu olsunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn..

dun esım erken geldı bugunde evdeydı.. ona ve eve zaman ayırdım beraber dısarı cıktık.. ay ben bu bursada neden bısey begenemıyorum yaaa.. hıc bısey almadım kendıme..

kızlarrrr gıyım odamız bıtmek uzere.. bayramdan sonra resmını eklerım artık ev darma dumann varyaa anlatamam suankı halımızı.. aralda bı yandan.. ıkı gun once bı baktım yanımda yok normalde ben nerdeysem o da orda olmak zorunda ben bırakamıyorum baska odada tek..

hemen gıttım bı baktım kı gıyım odasında vıda bulmus agzına sokarken yakaladımm bırde pis pis sırıtışı vardı ki sormayın .. bı an gozumden ayıramıyorum ayırmakta ıstemıyorum

bı arkadasım var kız evde bırakıp bakkala fln gıdıyormuşşş.. şok oldum gecen gun anlatınca..

denizcimmmmmmmmmmmmmmmmmmbalım geldim terketmem artık söz

handecim yaptım cnaım büyüttüm artık para biriktirmeliyim bnde iyi bayramlar şekerler ve bebekler canlar hepsini öpüyorum gidip kendime çorba yapam şimdi by kızlar

slm kızlar anammmmm belim çok ağrıyo yaaaa yoruldum iyice

betül ekledim seni facedee kabul et canımmmm emiiii

deniz valla senin iş nasıl biter bilmem aralın iki gün eve gelmemesilazım bence gardrop yerleştirmek çok zor sen düzeltcen o bozcak kolay gelsin canım

bende 3 cam sildim tül yıkadım ütüledm mutfakdolaplarını sildim bi tek mutfapı halledebildim zaten buzolabını boşalttım sildim börek yaptım şimdide tatlımı sürdüm fırına şerbeti kaynıyodur kapatıp gelimmm

yasemin geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur

ben çıktım kızlar eşim menemen diye tutturmuştu börek var yeter diyorum çok acıkmış bugün ben yaparım dedi sanırım yapıyo gidimde sofrayı hazırlıyım bari
ecede şimdi uyudu gece işim var zamansız uyuyo ben evde olunca ya bu çocuk offfffffffffffffffffffffff

merhaba haziranın en güzel anneleri;hepiniz iyisiniz umuyorum..bayramınızı kutluyorum ve nice güzel bayramlar diliyorum;eksilmeden;artarak...
eksikliklerle yarım... yeniliklerle güçlü... sevdiklerimle mutlu... yeni bir bayram... geçireceğim.
hepinizi öpüyorum..

slm kızlar günaydın nasılsınız bakıyım nasıl geçiyor bayram...ben çok yoruldum koşuşturmaktan hem iş güç gelen giden hemde ecrinin ardında koşuşturmaktan ama çok güzeldi çok güzel geçti 1.günü şimdide evi toparlıyorum ecrin kalkınca kahvaltımızı yapıp annemize gideceğiz oaradanda artık nereye olursa....

herkese iyi bayramlar..................

iyi geceelr arkadaşlar ayy aşıorı yoruldumyaa...ama süper bir gün geçirdik ecrin aşırı eğleniyor inanırmısınız 3 yaşınfdaki bebekler mi diyeyim çocuklarmı diyeyim onlarla oynuyor anlarla konuşabiliyor onlart gibi rahatlıkla davranabiliyor hatta bu ügn ecrinden 25 gün küçük bebel geldi normalde ecrinden kilolu felan ama ecrin hem hareketleriy hem konuşmasıy sanki o bebekten 2 yaş büyük gibi duruyordu ailesi hatta abisi var 2.sınıfa gidiyor onunla oynadı felan şok olduşar ecirine tabikide bende aslında şok oldum çünkü bu yaşta fazla çevremde bebek yok büyüklerdi hep bir tek eltimin oğlu vardı her bebek aynı olmaz felan diye geçiştiriyorduk ama bu bayram baya bi bebek görünce hatta akrabalarımızdan bazıları işi abrtıp anaoıkuluna gidecek mi felan dedi kreşe felan gitti mi felan dediler ecrinden için.....ayy aşırı yaramaz oldu daha da dillendi çok cadı 2 buçuk yaşındaki oğlan bebeğinie tekme atıyor ittiriyor dövecek neredeyse sontada oyun oynadı onunla ...

yarın evdeyiz akşamüzeri gideceğiz kçvaldemlere amcam ve halamlar gelecek yoğun bir gündü yoruldum ....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…