kızlar hasta bebişlerin hepsine acil şifa diliyorum şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutluyorum bugün girersem okur çıkarım yazdıklarınızı malum valiz falan hazırlıcam yarın sabah yola çıkıyoruz gerçi 2saatlik yol ama benim ilk arabayla uzun yolum olcak inş. Kazasız belasız varırız yollarda kalabalıktır yavaş yavaş sağdan sağdan gidicem artık :)
Yok 86 olan Batuhan,Teoş 88 cm cano..
Canım benim aynı şeyler bizde de şu aralar iki azı patladı ama diğerleri de zorluyo sanırım el sürekli ağzında ,huysuz,iştahsız,gece ağlayarak uyanmalar falan offf hepsi çıksa da bi kurtulsak üzülme biz de yarım kilo verdik..
Yasemin sık ve az az yemek kilo aldırmaz canım verdirir,metobolizman sürekli çalışır yani sen çok ye 2 öğün ye bence metobolizman dinlensin azcık,yemek ye yat falan ne biliyim bana sor bende kilo almanın çok tarifi var:))
amin canım
bende rahata alıştığım için
bu durum banada zor geliyo geriliyorum
umarım kısa zamanda toparlanır
çok üzülüyorum öle olmasına
yasemincim Allah sanada kolaylık versin
gerçekten çok zor bi durum
kıss deniz kaç kilo aral ........
kızlar size bişey sorucam doğaç ara ara bana tokat atıyo sizdede varmı bu durum bu şiddet eğilimini biz yapmıyoruz hiç sadece yaramzlık yapınca eline vuruyoruz şaştım valla çok üzülüyorum bana tokat attığı zaman evde kimseye yapmıyo tek bana yapıyo bi arada çok kötü ısırıyodu kan oturuyodu ısırdığı yerde
kız deniz dikkatimi çekti
senin evin her yeri öyle taşmı ?
aralı için çok tehlikeli gibi
hem soğuk açısından hemde düşme yönünden
sevce benide ekle nen faceine ayrıca oyun kolay ingilizce olduguna bakma çabuk çözersin canım denizde var benim bak
kızlar ramazanda bitti çok şükür yazın oruç tutmak nasl olcak derken hiçbişey anlamdım ben Allah yenilerine erdirsin
bugün temizlik yapmam lazım evi resmen .ok götürüyo ben topluyom ece dağıtıyo dağınık toplamaktan temizlik yapamıyorum gerçi haftaiçi zaten vaktim olmuyodu bugün camlarla tülleri halledersem yeter artık bayramda yaparım ben ufak ufak diyorum napimm kimse gelmez burdayız
eşimin babanneside dün gece hastaneye yatırmışlar durumu ağırmış bakalım ordanda haber bekliyoruz eşim gitmek zorunda kalırsaben eceyle naparım bilmeme gerçi sabah gidp akşam gelebilir ama bilmiyorum aramadılar daha Allah hayırlısını versin
bu arada eğer gün içinde tekrar giremezsem şimdiden herkesin bayramı kutlu olsunnnn
ben çıkıyorum zaten sinirlerim bozuk ecrin uyuz etti beni yaa elini kesti hiç rahat durmuyor bu çocuk hiçççççç.............
kızlar hasta bebişlerin hepsine acil şifa diliyorum şimdiden hepinizin ramazan bayramını kutluyorum bugün girersem okur çıkarım yazdıklarınızı malum valiz falan hazırlıcam yarın sabah yola çıkıyoruz gerçi 2saatlik yol ama benim ilk arabayla uzun yolum olcak inş. kazasız belasız varırız yollarda kalabalıktır yavaş yavaş sağdan sağdan gidicem artık :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?