Ayy en çok şey birikmiş kızlar nerden başlıycam?:bbo:
Öncelikle Yasemincim hepimiz şüphesiz seni çok iyi anlıyoruz ve sonuna kadar hak veriyoruz amaaaa keşke senin için bişeyler yapabilsek..sen anlattıkça kusura bakma ama eşine gıcık oldum yaaa nasıl sana bu şekilde davranabilir... tamam insan sinirli olabilir hatta depresyonda olabilir (iş durumlarından dolayı mutlaka canı sıkılıyordur ) ama sana da yazık yaa..
sonuçta hepimizin yaşadığı belli evde çocuklarla ev işleri,sorumluluklar,antisosyallik vs.. bunların üzerine bir de eşlerin bu duyarsız,sorumsuz ,bencil ve kırıcı tutumları eklenince gerçekten sen kime çatacaksın o zaman? ne ilaçlar,ne psikologlar hiç biri senin aldığın zararı değiştiremez ömür boyu ilaçlarla destek tutup ayakta tutabileceğin evlilik de zamanla çatırdar benden söylemesi..hep sen alttan alıp özveride bulunamazsın ki sus sus nereye kadar..Ben arkadaşlar gibi çok da susu diyemiyeceğim Yasemincim azıcık diş göster,gözünü korkut,onu sizsiz bırakmakla tehdit et..avucumdaki kuş misali görmesin seni,ona bağımlı ne yaparsa ne derse boyun eğecek bi kadın gibi görmesin..
Hem sana vurması ne demek yaaaa...hangi devirdeyiz,şiddet de noluyoo? Ya kusura bakma ben çok kızıyorum böyle erkeklere ..keşke eşini psikoloğa götürme şansın olsa sen yap yap onu götürmeye bak,gerekirse o alsın anti depresanları madem bu kadar dengesizce davranıyor olur olmaz seni kırıyor,incitiyor..Sonuçta herşeyden önce sen onun çocuğunun annesisin en çok bu yüzden sana saygılı olmak zorunda..
Geçen yazmıştım ya eşimle tartıştık ve sonrasında çiçekle falan geldi diye o tartışmada sebep beraber tv seyrederken seyredecek kanal bulamadı kumandayı bana verdi al sen bulursun şimdi abuk subuk bi şey diye (magazin,d,z, falan..) konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi o yüzden tartıştık.. düşün yani! sen anlatmışın ya ya ben çok fevriyim tepki veriyorum yada sen çok alttan alıyosun..ama bence erkek dediğin karşısındaki bayana her zaman için kadın olduğunu hissettirmeli,saygılı olmalı..
Bu arada güzel dilekleriniz için çok tsk ederim kızlar umarım hepimiz mutlu ve huzurlu oluruz..