2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar bakıyorumda sizinkilerin dilleri yavaş yavaş açılıyo
batuhan mama, meme, anne, pisipisi, havhav, attı, kuş, aydede,evet
diyo daha baba demiyo iyi gibi ama sürekli demiyo mesela anne de diyince demiyo
ama söylediğim herşeyi anlıyo önüne 6-7 resim koyuyorum
diyorumki anne nerde , havhav nerde ,kuş nerde, elma nerde ver diyourm hepsini tanıyıp veriyo
sürekli konuşuyorum onunla zaten buraya bile fazla giremiyorum artık hep onunla ilgileniyorum oyunlar falan oynuyoruz
bide elimden tutup istediği bişeye götürüyo
onada alışsın istemiyorum bu sefer alışıcak sürekli elimden tutup götürücek hem konuşması gerilicek
doktorlarda diyo zaten alışmasın öyle ne istiyosun de diyo yavaş yavaş oda istidiğini söylemeye başlar
çokmu evham yapıyorum bilmiyorum

nurancım benb bu konuda pek bilgim yok doğrusu ben bu konuda belki çok şnslıyım çünkü biliyorsun ecrin zaten 5 aylıkkne başladı kopnuşmaya 1 yaşından sonra ifadeediyordu kendini ama bende çok ilgilendim ..
gelişim için bilgiler var onlara bakmalısıncanım bildiğim kadar 3 4 kelime bu aylarda söylemelilerdi sanırım sende yazmışsın zaten baya bii söylüyor batuhanda...

doğaçımı yerım ben yerrr
ay bır goruşemedık yaaa .. cok yakışmış cicileri ona maşallahh...

hava cok kotu yaaa ama bız aralal cıktık 15 dk kadar dısarıda kaldık yagmurda vardı ..

Aralda cok konuşuyor cogu anlamsız ama o anlamlı zannedıp bıze anlatmaya calısıyor :))))
seneye hıc susmıcaklar mrk etmeyın kızlar :))))))

denizcim nasıl çıktını aman hasta olur kuzum benim dikkatet..ecrin 2 gün çıktı bizim buralar çok ayaz yaa bu gün lokma sokmadı daha bakalım şimdi yermi diye kavonoz meyvepüresi aldık genelde hasta oldumu yemedimi kurtarıcımız ...

ben şimdiden ecrinin konuşmalarına zor yetişiyorum çünkü ecrin hep sürekli konuşuyor eğer dinleme bağırıyor anneee dedee artık kime anlatıyorsa hele kii bakma bağırıncada eline geçirdiğini kafana atıyor ve bir de kötü gülüşü atıyor ardından ha haa haaaaaaaa .....eğer sana bişey anlatmasın şarkılar söylüyor durmuyor hiç çenesi oturmuyordaa hiç..

sağolun kızlarr sırtım mahvetti beni ya bide yoruldum ondan heralde su içerken bile sırtım acıyo ciğerlerdemi bişey var acaba anlamadım kocişe börek yaptım taa ankarayan sınava gitti gxelddFİ Öğr zne söz vermiş ona gitti dinlenemeden ayakkabısını söyledim üzüldü am yapcak bişey yok bari taksiti bitseydi diyo üstelik spor ayakkabılarınıda çalmışlar ikisini birden bi akşam bıraktık olana bakın hiç Allah korkusu kalmamış insanlarda Allah ıslah etsin onları

ecede gündüz 1 buçuk sat uyudu şimdide esneyip duruyo yanımda arada klavyeye saldırıyo deniz aralı görünce kendi sanıyo ece deyip duruyo ikiside sarı ya benzetti facedede gördü şimdi ece ece diyo hemen sırıtıyo

Ayyyy şükür kavuşturanaaaa..opuyorumnanaktan
Hepinize slmmmmm..kaç gündür ya siteye giremedim,ya da girdim yazamadım vs..gıcık oldum okuyup okuyup çıktım malesef..bu aralar eşimin kankisi yeni bi firma kurdular ve kataloğunu benim yapmamı rica etti bende kırmadım çok severim kendisini ama kaç gündür bitmedi sinir oldum zaman bulamıyorum hiç bir şeye,zaten pc yavaş kaldırmıyo falan...neyse nihayet teo uyudu da girebildim..

Ya bu aralar erkenden yatıp erkenden kalkıyor (hala eski saate göre yaşıyoruz ) akşam 9 da yattı sabah da 7.30 da kalktı ben tabi leyla gibi..(gece 3.30-4 .00 gibi yatınca ) gündüz 1.5-2 saat bir kez uyuyor.. (bende o uyur uyumaz evde yürüyüş cd mi takıyorum 1 saat leslie teyzeyle yürüyorumm :)) esra indirebildinmi bu arada nasıl beğendin mi??

Ayy en çok şey birikmiş kızlar nerden başlıycam?:bbo:

Öncelikle Yasemincim hepimiz şüphesiz seni çok iyi anlıyoruz ve sonuna kadar hak veriyoruz amaaaa keşke senin için bişeyler yapabilsek..sen anlattıkça kusura bakma ama eşine gıcık oldum yaaa nasıl sana bu şekilde davranabilir... tamam insan sinirli olabilir hatta depresyonda olabilir (iş durumlarından dolayı mutlaka canı sıkılıyordur ) ama sana da yazık yaa..

sonuçta hepimizin yaşadığı belli evde çocuklarla ev işleri,sorumluluklar,antisosyallik vs.. bunların üzerine bir de eşlerin bu duyarsız,sorumsuz ,bencil ve kırıcı tutumları eklenince gerçekten sen kime çatacaksın o zaman? ne ilaçlar,ne psikologlar hiç biri senin aldığın zararı değiştiremez ömür boyu ilaçlarla destek tutup ayakta tutabileceğin evlilik de zamanla çatırdar benden söylemesi..hep sen alttan alıp özveride bulunamazsın ki sus sus nereye kadar..Ben arkadaşlar gibi çok da susu diyemiyeceğim Yasemincim azıcık diş göster,gözünü korkut,onu sizsiz bırakmakla tehdit et..avucumdaki kuş misali görmesin seni,ona bağımlı ne yaparsa ne derse boyun eğecek bi kadın gibi görmesin..

Hem sana vurması ne demek yaaaa...hangi devirdeyiz,şiddet de noluyoo? Ya kusura bakma ben çok kızıyorum böyle erkeklere ..keşke eşini psikoloğa götürme şansın olsa sen yap yap onu götürmeye bak,gerekirse o alsın anti depresanları madem bu kadar dengesizce davranıyor olur olmaz seni kırıyor,incitiyor..Sonuçta herşeyden önce sen onun çocuğunun annesisin en çok bu yüzden sana saygılı olmak zorunda..

Geçen yazmıştım ya eşimle tartıştık ve sonrasında çiçekle falan geldi diye o tartışmada sebep beraber tv seyrederken seyredecek kanal bulamadı kumandayı bana verdi al sen bulursun şimdi abuk subuk bi şey diye (magazin,d,z, falan..) konuşma tarzı hiç hoşuma gitmedi o yüzden tartıştık.. düşün yani! sen anlatmışın ya ya ben çok fevriyim tepki veriyorum yada sen çok alttan alıyosun..ama bence erkek dediğin karşısındaki bayana her zaman için kadın olduğunu hissettirmeli,saygılı olmalı..

Bu arada güzel dilekleriniz için çok tsk ederim kızlar umarım hepimiz mutlu ve huzurlu oluruz..

Serpil ve Esra geçmiş olsun kızlar..

Ayşegülcüm resimlerde resmen abi doğaç var nasıl değişmiş böcük yaaa..büyümüş iyice maşallahh cicileriniz de çok güzelmiş iyi günlerde kullanın canım..

Dillenmiş herkes ne güzel bundan sonra laf yetiştirememe dönemi başlıycak valla maşallaahhhh hepsine..bizde de durumlar aynı artık herşeyi anlıyor ve kendini bi şekilde anlatıyor bu da benim çok işime geliyor.. Bu aralar biz de yumurcak da kayuuuu var ya ona takığız akşama kadar onun başlamasını bekliyor evin içinde kayuuuu diye şarkı söyleyerek geziyor ve çok yaramaz oldu zapdedemiyorum yaaa bazen çıldırcak gibi oluyorum yemek yaparken bırakıyorum karıştırsın,dağıtsın diye ama mutfak resmen talan oluyor..

hoşgeldin deryacım özlettin kendini
eceninde kayyuusu barnisi bobboosu bitmiyo çizgifilmler bitsede canı sıkıldıkça geliyo bobboo bilmemne yok bitti uyumuş onlr diyorum ama kızıyo ağlıyo bu sefer açmıyorum diye çok izler oldu tvyi kapatıyorum aradaaç diye gidiyo bu sefer yazın ne güzel unutmuştu kışın iyice müptelası olur siz bırakıyomusunuz izlesin diye nekadr izliyolar bide ayakta izliyo sürekli oturmuyo hiç koltuğa yaslanıyo kolunuda dayıyo hanım ağa yan gelip izliyo ayakta
dün kapattım börek yaparken mutfakta yanımda durdu çekmeceden bisküvileri istedi bi güzel döktü itinayla çıktı üstüe ezdi bide onun dağınığını topladım en azından bana bulaşmadı akşamda sepetle oynamak istedi içindekileri at makinaya oyna dedimm teker teker attı sonra baktı bitmiyo ters çevirdi döktüsepeti yere girdi içine iş yapcaaada o kadar
akşam eşi gelirken mobilyacıyla birlikte gelmiş bizimmutfak dolabı l şeklinde olcaktı taşınırken paramız yetmedi yarım yaptırdık şimdi tamamlatıyoruz kombi kurutma makinası kapanacak mutfağın 3 duvarında dolap olcak bide ordan kapı açtırcaz bahçeye balkonumuz yoktu ölçü aldı adam bide yüklük vestiyer ölçüsü aldı yolluk alcam derken daha makbule geçecek bişey yaptırıyo kociş sağolsun tabii ben ödüücem gün param ve mesailerimle ama iyi olcak inş toplanır ben yklükte kafayı bozuyodum tavana kadr yorganım var yamulunca sinir oluyodum indir düzelt eşimin yaptığınıda beğenmem ben o işe girişince o çıkardı evden kavga ediyoruz sonnuda diye kaydirigubbakcemile3

ya deli olcam kredi yurtlar kurumu 3 aydır ödediğim parayı nete işlemiyo öğrenim kredim bi bitemedi 1 milyara yakın faizleriyle birlikte fazla borcum çıkıyo tele cevapta vermiyolar mail attım onada yok bigün ankaraya gidecemsanırım bide annemin eve haciz gidermiş ödemiyorum diye kalbine iner kadının yaa

sinirden ölüyorum noluyo bu kkya ya kızlar aklımda kalanı yazıcam ok kızlar cicileri beğendiğiniz için teşekkürler doğaçın gerçekten siması yaşından büyük gösteriyo bunu herkes söylüyor bebekkende öyle olgun gözükürdü bakışları falan çok anlamlı bakıyo sizin yaramazlarda az değilmiş gerçekten büyüdüler ya artık serplcim çok üzüldüm canım ya ayakkabılarınıza bu millet ne ister insanlardan anlamış değilim bizimde burası güvenli olmasına rağmen alışkanlığımız yok hiç ayakkab koymak gibi herkes koyuyo ama eşimde bende koymayız hiç burda hatta beylerin botlarından evde olduğunu anlarız o komşuya gitmeyiz bi belirti gibidir burda ha bide hangi komşu kime oturmaya gitmiş terliklerden anlarız :)) deryacım özledik valla kız seni bende giremiyorum bi türlü hep sorunlu kk hasta bebiş ve anne varmıydı aklımda kalmadı kızlar varsa çok geçmiş olsun diyorum
denizcim havalar çok soğudu gerçekten dün bizde çıktık dışarı ve doğaç gece kustu ağladı baya öksürüğü yine başladı ilaç kullanmamaıza rağmen ama köpek dişide uç göstermiş onunda rahatsızlığı olabilir diyorum 11. diş olacak bizim hızlı gidiyo doğaç

yasemincim dayak olayını yeni okudum canım ya benim hayatta tahammül edemiceğim biri aldatma biride şiddettir kesinlikle yön vermek gibi olmasın ama benim eşim bana yaparsa tek celsede biter gözüm bişey görmez hazmedemem ben bunu biter ailemde destek çıkar zaten bana bu konuda allahtan eşim öyle biri değil siniride boyutludur küfüre falan asla yeltenmez dahi kırıcı konuşmaz seni çok iyi anlıyorum canım gerçekten şiddet uygulayan erkekler benim gözümde psikolojik sorunlu kişilerdir tedavide olması gerekir bence

uyku konusuna gelince doğaç öğlen 12de yatar bazen 1 saat bazen 3saat uyur belli olmaz akşamda 10 yada 10.5 da zorla uyuturum sabahta 8 yada 8.5 da kalkar

günaydın....

yasemincim eşinin durumuna çok üzüldüm... şiddet olayı gerçekten çok iç acıtıcı.. bu şekilde seni soğutmaktan başka birşey yapmıyor kesinlikle tedavi olması gerekiyor diye düşünüyorum... tabi kabul etmeyeceğini adım gibi biliyorum Allah yardımcın olsun.... Sessiz kalma... Alttan alman gerekn konu vardır Altta kalmaman gereken konu vardır bunu bir şekilde ayarlamaya çalış ve sana şiddet uygulamasına kensinlikle müsade etme

serpilcim canım geçmiş olsun.... ayakkabı olayına üzüldüm gerçekten hiç Allah korkusu yok bunlar da

yazarken klavyemin pili bitti yarı da kaldı yazdıklarım
unuttuğum kimse varsa kusura bakmayın kuzucuklarımıza geçmiş olsun....güzel annelerimize de....

enes cumartesi gecesi sancılandı gaz sancısı çekti....
sabah kadar kıvrandı yavrum karnına havlu ısttım koydum biraz rahatladı ama geçmedi yinede..
çok şükür sabah öyle gürültülü bir gaz çıkardı ki pöffffff ortalığı kokuya verdi :)
kombi 40 derecede gece gündüz yanıyor aman enes hasta olmasın.....
bir de huysuz bir böcük oldu çıktı hastalınca huy değiştiyor derler ya doğru asık suratlı dolaşıyor ortalar da :)
mız mız dışarı çıkmak istiyor canımıza okuyor durmadan ağlıyor
her an abur cubur istiyor çeçe (şeker) diye tutturuyor vermeden susmuyor
arsız bişey oldu çıktı ne zaman normale dönücez ya dün beni çıldırttı resmen.....

günaydın arkadaşlar ...esracım çok geçmiş olsun canım ..hala gaz sancısı çekmesi çok kötü ecrinin bazem oluyor sanırım yedikleri bazı şeyelr yapıyor ama ecrinin genelde üşümnttümü oluyor...

artık ne olcak bilmiyoruz zaman gösterecek .....ALLAH YARDIMCIM OLSUN....

kızlarrrr çok sıkılıyorum ben yaaaaaaaaaa sebebini bilmiyorum belki havalardandır hep kapalı hepkapalı canım hiç bişeyle meşgul olmak istemiyor her gün bi diğerinin aynısı renksiz sabah kalk doğaçın karnını dour oyna onunla uyut iş yap yemek yap uyansın doyur tekrar sonra yine oyun bu kadar hayat ya hergün aynıııı sizde nedir durum aynımısınız iş bakıyorum netten ama balıkesirde satış pazarlama işinden başka işte yok delircem yaaaa canım örgü örmek istiyo ama doğaçla bu çok zor şişler bi yerie batıcak diye korkuyorum rahat vermiyo ders çalışayım diyorum kpss için doğaç eşim varken bile beni görmeyince deliye dönüyo ağlıyo yemek yiyince akşamları mutfağın kapısını kapatıp iş yapıyorum topluyorum babasının burnundan getiriyo taki ben çıkana kadar onuda yanıma alsam rahat vermiyo geliyo bacağımın arasına giriyo ağlıyo kucağına al diye dün hele çok huysuzdu dişten sanırım ucu gözüküyo dişin eşimle karşılıklı konuşamadık bile dün ağlamasından konuşma dediğim normal günlük konuşma eşimde doğaça çok sinirlenip bağırıyo sus bi artık yeter diye tabi o zaman daha çok ağlıyo al şunu elimden bi kaza çıkıcak diyo biz eşimle doğaç doğdu doğalı ağlamasından çok çektik herşeye çok çabuk göz yaşıyla ağlıyo sırf bu yüzden dr.a bile götürdüm hiç bi sorunu yok diyolar inanırmısınız hocaya götürdüm doğaçı yazın aslında çok tasvip ettiğim bi durum değil bu ama bu hoca para avcısı biri değildi o yüzden götürdüm para almıyodu senin içinden kopup vermek istersen veriyosun öyle biriydi yengemde götürmüştü kendi kızını onada küçükken ateşli bi rahatsızlık geçirmiş kızın bi dr.a götür demişti bunu duymakta beni itti götürmek için hacı hocalar genelde dr. lafını kullanmaz malum neyse götürdüm dediki kızım çocuğun çok sağlıklı hiç bir sorunu yok dedi sadece çok nazlı yapısı gereği o yüzden böyle dedi içim rahatladı ama gelgelelim evde gerginlik yarattığıda bi gerçek komşularımda çok söylüyo doğaçın ağlama sesleri yukarılara kadar geliyo diye bi şeyi elde edemesin basıyo çığlığı yada bişey zararlı yapma oğlum elin acır falan diyelim oturur ağlar kafasını yerlere vurur küt küt oyuncaklara saldırıp yerlere fırlatır çığlıklı ağlar bana tokat atar saçımı yolar ısırır offf yaaaa çok sıkıldım doğaçın bu durumundan hayatımızı o kadar çok etkiliyoki yerimden kıpırdayasım bişey yapasım gelmiyo sizlerdede varmı bu durumlar sadece banamı özgü acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…