2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

canım ya yasemincim üzme kendini canım ya takmamaya çalış dicem ama olmuyo değilmi insan sevdiği insanı illaki umursuyo hele bu kişi ömrünü adadığın birlikte yaşlandığın kişiyse kendinde sorun arama bence o sinirlenince sende sinirlenme alttan al demiyorum ama sakinliğini korursan daha güzel olur yoksa alevlenir herşey sen sakin kalırsan çabuk sönüp hatasını anlayabilir canım soru sorma yorum yapma tartışma esnasında böyle kişiler karşılık sözden nefret edip parlar çünkü

ayyyy nasıl hep sorunlu bu erkekler nasıl olgunlaşırlar adam olurlar bilemiyorum valla bi kadın mutluysa o kesin iyi bi eşe sahiptir bunu bilir bunu söylerim kadın iyi erkek sayesinde güçlü kendine güvenen biri olur ama bu erkek içinde geçerli tabi en çok iş erkeğe düşüyor onların doğasında var höt hötlük :)))))

slm kızlar ayyyyyyyy sırtım öyle ağrıyo ki sürekli değil ama sık aralıklarla elektrik çarpıyo gibi oluyo kalıyorum öylece çok kötü bi sancı diyorum boyun düzleşmes fıtık başlangıcı derken sağlam bi boyun fıtığım oldu sanırım offffffff dra gitmeyide hiç sevmiyorum daha doğrusu iş yerindekilere dra gidecem demeyi sevmiyorum mırın kırım ediyolar hastalığa bile amannnn bakalım belki acile giderim kötü olursam eşim ankarada sınavı vardı bugün bitirdi çok şükür dönüyo bir aydır biyere çıkamıyoduk ders çalışsın diye artık gezeriz inş hava da soğudu şansımıza yaa

daha yemek yapıcam temizliğimizi ece hanımla yaptık yapabildiğimiz kadar

aral ve enes e maşallah artık bayaa düzelttiler konuşmayı ece sabahları babasını geçirmeyi çok seviyo ben iyi dersler deyip öpüyodum o da artık iyiiiaaa diyoo sonrada mucmuc yapıyo uzaktan ama bu iyiaaaaaaaa yı babası her dışarı çıkışında diyo bende baba diye arandığında iyi derslere gitti diyorum
bide dün akşam bakıcısından almaya gittik orda bi şarkı öğrenmiş heralde gelene kadr sonra yatana kadar bugünde sabahtn beri onu söylüyo dedede bababa deadeadea debaba dedeba arada karıştırıyo güzel bi şarkı oynaya oynaya söylüyo

sabah ben uzanıyodum yanında kalktı gitti çarşafını getirdi açtı bacaklarıma koydu ött ött diyo önceden kıskanrdı şimdi kıyamıyo geliyo hemen ört üstünü diyo aşkım benim o yaaa

yasemincim eşinle aranızdaki problemide en kısa zamanda çözmelisiniz bence bu böyle nereye kadar gidecek değil başkalarının yannda yalnızken ble seni azarlamaya kırmaya hakkı yok işi yüzünden strsli olabilir ama senide anlaması lazım sendeo evin içinde ecrin gibi zor bib bebekle uğraştın hala uğraşıyosun sinirlerin harap olmuş üstüne bide onun davranışları ne kadar yığratır seni Allah ıslah etsin canım kocanı

üzme yasemincim kendini olan sana oluyo ona bişeycik olmuyo boşver bebeğinle ilgilen canım ecrinin büyümesini izle ve mutlu ol
doğaçta da çok gelişme var ya yemek yiyeceğimiz zaman diyorumki hadi babanı çağır oğlum yemek yicez diyorum babasına koşuyo koşarken mamaaaaaaaaaaaaa diye bi bağırıyo anlatamam sabahta yatak odasının kapısını vurarak mamaaaaaaaaaaa diyo babasına çağırıyo yani işe yaramayada başladı yaramazlar ya sabah pazara gittik kızlar tanesi 7.5dan çok güzel ciciler aldık doğaça hem uygun hemde çok güzel bayramlığı olmuş oldu resmini koyayımda bakın 7.5luk gözüküyomu cicileri mağazadan alsan tanesi 20den aşağı alamazsın valla

ohh güle güle giysin doğaç bende alıcam eceye ama ne zaman pazarda gezsem bulamıyorum bişey ama geçen sene giydiği panduflardan bulucam kesin giymesi lazım artık bu arada canımda bişeye sıkıldı sabah farkettim eşime söylemedim ayakkabılığın önüne geçtim tam çıkarken gözleri ayakkabılarını aradı çünkü orda geçen hafta iki çift ayakkabı aldı kendine hem siyah hem kahve siyahlar kayıp daha doğru dürüst giymedi çoğu zaman alırız içeri ama kapıda bıraktığım bi gün yürüttüler heralde diyorum ecee biyere sokmuş ol kızım kıyafet çekmecende olsa bile kızmıııcam aradım heryeri yok sınava rahat girsin dedim ama gelince söylerim işin garibi ecenin spor ayakkabılarıda yok onları hep içere çıkarırım ben nereye soktu bu kız yaaaaaaaa inş ikisini birden o saklamıştır :Saruboceq:

hayır çok güzelmiş canım maşallah doğaçada ..gerçekten gelişmeleri çok ..
ben ecrinin yazmıyorum çünkü ecrin çoktandır yapıyor bunları artık her şeyi anlattığı için benim anlataca pek bişeyim kalmadı....evdeki bütün eşyaları biliyor bisiklete kadar bisiklete bisik diyor her şeyi biliyor oyunlar oynuyor mesela leylek leylek havada diye bei çocuk şarkısı var bunu kendi diyor net olarak yani hareketlerini yapıyor cezanın aramızda fark var şarkısını söylüyor min mini bir kuşu söylüyor kuşa duş diyor yanlız bazı harfleri başka söylüyor komik oluyor sofarayı beraber toluyoruz çöpleri çöpe atıyor...

şimdiye kadar olmamıştı yasemin biz yinede nolur nolmaz alıyoruz ecenin arabası hep kapının önünde onu almadılar mesela çok şükür ne biliyim ben anahtarı unutuyorum bazen saatlerce bişey olmuyo ama cuma ve cumartesi bide bayram günleri yokmuuuu dilenciler geziyo o gün hiç birinide boş geçirmeyiz kapıya gelmiş sonuçta diye ne biliyim valla onlardan birimi alıp gitti acaba diyorum aradım evide ama

canım kendi deerdime düştüm kusuruma bakma serpilcim sanada geçmiş olsun diyemedim anlıyorsundur beni kafam çok karışık bu aralar.....

yasemıncım ben konus derken gunun nasıl gectı fln de demedım.. kendını anlat psıkolojını anlat .. ustume gelme fln de.. benı cok kırıyorsun de.. ılıskımızı mahfedıyorsun de..

kızlar neden az ugruyorsunuz ya.. havada cok kötu dımı ne kadar bogucu sıkıcı ya.. ofssssssssssss
deryada yok o da sık gelırdı bızım gıbı ne oldu acep

serpil cok gecmıs olsun ya
bızımde sıtede oturdugumuz halde ıcerı gırıp kapının onundekı ayakkabılarımız caldılar gecen sene.
bı kac kısınınkını daha yurutmusler
hıc Allah korkusu yok bun ınsanların vallahı

yasemıncım ben konus derken gunun nasıl gectı fln de demedım.. kendını anlat psıkolojını anlat .. ustume gelme fln de.. benı cok kırıyorsun de.. ılıskımızı mahfedıyorsun de..

kızlar neden az ugruyorsunuz ya.. havada cok kötu dımı ne kadar bogucu sıkıcı ya.. ofssssssssssss
deryada yok o da sık gelırdı bızım gıbı ne oldu acep

serpil cok gecmıs olsun ya
bızımde sıtede oturdugumuz halde ıcerı gırıp kapının onundekı ayakkabılarımız caldılar gecen sene.
bı kac kısınınkını daha yurutmusler
hıc Allah korkusu yok bu ınsanların vallahı

yasemincim üzmemeye çalış kendini çok zor bi durum anlayabiliyorum
eşinle konuş herşeyi hem ecrin var oda etkileniyodur bu durumdan

doğaça maşallah açılıyo yavaş yavaş dili
kıyafetleride çok güzel güle güle giysin
çok yakışıklı ya maşallah yüzü çok hoşuma gidiyo

serpilcim sanada çok geçmiş olsun

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…