slm kızlar ayyyyyyyy sırtım öyle ağrıyo ki sürekli değil ama sık aralıklarla elektrik çarpıyo gibi oluyo kalıyorum öylece çok kötü bi sancı diyorum boyun düzleşmes fıtık başlangıcı derken sağlam bi boyun fıtığım oldu sanırım offffffff dra gitmeyide hiç sevmiyorum daha doğrusu iş yerindekilere dra gidecem demeyi sevmiyorum mırın kırım ediyolar hastalığa bile amannnn bakalım belki acile giderim kötü olursam eşim ankarada sınavı vardı bugün bitirdi çok şükür dönüyo bir aydır biyere çıkamıyoduk ders çalışsın diye artık gezeriz inş hava da soğudu şansımıza yaa
daha yemek yapıcam temizliğimizi ece hanımla yaptık yapabildiğimiz kadar
aral ve enes e maşallah artık bayaa düzelttiler konuşmayı ece sabahları babasını geçirmeyi çok seviyo ben iyi dersler deyip öpüyodum o da artık iyiiiaaa diyoo sonrada mucmuc yapıyo uzaktan
ama bu iyiaaaaaaaa yı babası her dışarı çıkışında diyo bende baba diye arandığında iyi derslere gitti diyorum
bide dün akşam bakıcısından almaya gittik orda bi şarkı öğrenmiş heralde gelene kadr sonra yatana kadar bugünde sabahtn beri onu söylüyo dedede bababa deadeadea debaba dedeba arada karıştırıyo güzel bi şarkı oynaya oynaya söylüyo
sabah ben uzanıyodum yanında kalktı gitti çarşafını getirdi açtı bacaklarıma koydu ött ött diyo önceden kıskanrdı şimdi kıyamıyo geliyo hemen ört üstünü diyo aşkım benim o yaaa
yasemincim eşinle aranızdaki problemide en kısa zamanda çözmelisiniz bence bu böyle nereye kadar gidecek değil başkalarının yannda yalnızken ble seni azarlamaya kırmaya hakkı yok işi yüzünden strsli olabilir ama senide anlaması lazım sendeo evin içinde ecrin gibi zor bib bebekle uğraştın hala uğraşıyosun sinirlerin harap olmuş üstüne bide onun davranışları ne kadar yığratır seni Allah ıslah etsin canım kocanı