2008 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Yasemincim biraz karışık yazmışsın neden eşin kızmış sana anlamadım.
Ama incir çekirdeğini bile doldurmayacak bir mesele olduğu belli....

slm kızlarr
benimde canım sıkkın valla bugün akşam olsa da eve gitsem

yasemincim çok önemsiz bişeymiş gerçekten eşin senin gülmenden rahatsız olmuş anladığım kadarıyla hadi kalabalık tanımadığın insanların olduğu bi yerde yapmış olsan sessizce uyarabilir belki dikkat et biraz davranışlarına filan gibi ama akrabalarınızın yanında niye böyle davranmış anlamadım büyütülcek bişey yok ortada

ayyyyyyy bende bi bencil olamıyorum ona kızıyorum yaa kendimden önce hep başkalrını düşünüyorum filan aslında bu güzel bi özellik olması gerekirken benim bulunduğum ortamda hiç de iyi olmuyo ben ünvtedeki lise çocukluktaki arkadaşlarımı özledim kahvaltı yapalım diye poğaça aldım arkadaşımı çağırdım ben evde yapmış olsamda o beni çağırdığında giderim çünkü bilirimki yalnız olduğu için çağırıyo tek başına yapmasın maksat yanıda arkadaş olmak ama o ben şimdi yaptım gelmiyim dedi sinir oldum şimdide hadi çorbaya gidelim diyo dedim sabah senin için aldığım poğaçaları yiicem ben bi bakıma iyi benim güdülenmemi sağlıyo yüksek tutuyo son zamanşarda böyle şeyler yaşadığım için işimi değiştirmek öğretmen olmak istiyorum yorulsamda derime girer çıkarım giderim evime kimseyi görmem öuhabbet etmem valla insanlar ne kadr çıkarcı ne kadar bencil olmuşlar ya değil dost arkadaş bulmak imkansız artık bende saf herşeyimi anlatırım herkese salak ben kötükedihüso

canım esraya katılıyorum çok basit ve anlamsız geldi banada ama bence öncesindede kızdığı bi konuydu bu sanırım o an patlak verip sinirlenmiş tabiki buda bi sebep değil sorunu neyse herkesin içinde değil seninle özel paylaşıp sorunu halletmesi gerekirdi ayıp etmiş enişte kırılmakta haklısın canım

ay ben sinir oldum bu kkya ya zaten zor girebiliyorum bide hep sorun veriyo ya serpilcim canım arkadaşına kırılmakta haklısın canım ama sende demekki kendinden çok değer veriyosun arkadaşlarına bunu yapmazsan çok üzülmezsin canım takma bu kadar ben hayatta hep bu şekilde ilerliyorum kırılcağım durumlarda önemsemiyorum artık olayları yada kişileri zamanında çok acı çektim dostum dediğim insanlardan hayatta bana bunu öğretti ve çok mutluyum şu an kimseye kendimden çok değer vermeyerek kıymet vereceğin insana hakkettiği kadarını vereceksin fazlası heeep zarar ben size yediğim kazıkları anlatsam roman olur satırlara sığmaz yok böyle bu kadarda olmaz dersiniz ama hep sonunda benim çok değer vermemden ileri geldiğinide görürsünüz ben tek çocuk olduğum için arkadaşlarımı kardeş gibi sevdim değer verdim tabi karşı tarafta bu ilgiden hep şımarıp burnu büyüyerek hareket etti üzülen kim hep ben oldum onlara bişeycik olmadı valla

haklısın ayşegül ben şimdiye kadar dost konusunda o kadar şanslıydım ki dağılmış olsak da hala bi sürü dostum sıkıdığımda aradığım beni arayan ama yetişkinlikte insanlar daha farklı oluyo tabii yaşlandıkç bencilleşiyolar eşim de bende hep iyi niyetimizden kaybediyoruz genel olarak çok takmıyorum ama o anda sinirlerimi bozuyo böyle şeyler
her neyse bende ki sorun çözülmüş gibi siz hala zormu giriyosunuz ben bi tane kpss topiği buldum oraya da takılıyorum artık bizim topik hiç ilerlemiyo zatiiiii

ece dün bayrakları görünce çok mutlu oldu babasıyla loyloyloylloyyyloooyyy diyip durdu
akşamüstüde meydana götürdüm koşturdu biraz heryerde bayrak ve atatürkü görünce ata bayyiiii diye onlara koştu

ay kızlar sukur kavusturana yaa bu ne hal bölee ne oluyor kk mıza bızım yahuuuuu

yasemıncım senın esıne cok kızıyorum yaaa .. ne ıstıyor bu adam senden .. bırgun allah koruusn sana bısey oluncamı anlayacak degerını.. tovbe yaa

sen haklısın canım ne dıyeyım baska..

ay aral 3 - 4 gundur sıtede cosuyor her yerde ataturk ve ay yıldız bayrakları asılı sıtede bayılıyor yaa
o da ece gıbı a taa tüüü ve ay dede dıye dıye dolanıyor cok mutlu bugunde gordu asagıda bayıldı

bu arada eve getıremıyorum ya cok dısarılara cıkıyoruz bız sabah oglen aksam .. dun carreforu alısverıs merkezıne goturduk coştu coştuuu bayıldı oyuncaklara fln bındı koşturdu

şu reklam varya turkcell ın :)) dıp dıp dırıp tıp ıkı parmaga sarı top takıyorlar hanı o reklama bayılıyor neyse carreforuda da anlasmalı magazaları gorunce hep magazalara gırdı parmaklarını oyle yapıp dıp dıp dırıp tıp dıyor sureklı bırde o kucuk parmaklarıyla yapışı var cok komık..

kızlar dun esım ben ve aral carrefourdan sınema bıletı aldık nefes fıllmıne .. aralı gerı eve getırdık babaannesıne bıraktık 21,45 seansına gırdık guzel ve anlamlı bır fılm..
nefes fılmıne gıtmenızı tavsıye ederım ..
esım cok duygulandı mıllıı duyguları kabardı ztn hep kabarıktır ..
bugun cagırsalar bugun kosarak gıderım askere dıyor duygusal bır fılmdı gıdın muhakkak

bende çarşamba günü akşam doğru rahatsızlandım.
3 gün mide bulantısı mide ağrısı öldüm ya....
ağrım artınca izin aldım direk hastaneye gittim.
dahiliye de doktor muayene etti apandist şüphesiyle acil olarak batın istedi ultrasona girdim.
çok şükür apansitte bişey yokmuş sol yumurtalık ta kist varmış
haydaaa buseferde kadın doğuma gittim
nefret ediyorum ya doğumdan sonra daha da nefret ettim
nese muyane etti doktor kist önemli değil dedi
ama gebelik şüphesi var dedi
kandan test istedi ben soğuk terler dökerek yaptırdım o testi sonuç için iki saat bekledim
neler çektim o arada aklımdan neler geçti gelin bana sorun.
neyse sonucu aldım negatif.... çok şükür dedim
nöbetçi doktora gösterdim kadın yumurtlama dönemindesin bu kist onunla alakalı dedi.
yani böyle bir çarşamba akşamı geçirdim.

eceye, arala maaşallah......

eneste baba demiyodu babası içerliyordu
hafta sonu mest etti babasını
babaaaaa, babaaaaaa diye :)

esracım gecmısler olsunnn...

maşallah cocuklarımza ya.. Aral ıyıce konuşmaya başladı
sabah babannesıne vermıştık 10,30 da geldılker benı uyandırdılar anahtarları var kapıyı açtılar aral hemen arkaya yatak odamıza koştuu anneeee annee dıyerek zıpladı yataga çıktı yanagımdan sıcacık öptuuuu

bırde gunaydına nünaynınnnn dıyor :)))
mestım ben mest...
bugun annesını cok guzel uyandırdııı maşallahhh

öf beee dıyorum ben ona o da bana oppff beaaa dıoo :)) bunun gıbı bı coks ey

sağol canım
denizcim eneste durmadan muck diye kocaman kocaman öpüyor bende deli oluyorum....
Aşkımmmm diyorum açi diyo oda yerim ben onun ağzını.....

herkrse gunaydınnn.. yasemıncım lutfen kendını bırakıp moralını bozma.. esın boyle gelmıs ama boyle gıtmesın dıye bazı tedbırler al... daha cok gencsın hayata bı kez daha gelmeyeceksın boylemı gıdıcek yanı yıllar boyu bu durum..

ayrıca teyzenlere buyuk gecmıs olsun cnm

ınsan bı zaman sonra boyle bır psıkolojıye burunuyor... acaba gercekten suclumuyum .. hata bende mı sahıden..

oysa hıc bır ılgısı yok ..sen suclu deılsın cnm
ama esınınde belkı bazı sorunları vardır .. bı sekılde mutlu degıldır ve bunu en yakını olan kısıden yanı senden cıkartıyordur muhtemelen..

ıs hayatında gerıye gıtmesı maddı anlamda onun sınırlerını yıpratmıs olabılır otur konus bence..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…